santos 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 Še nekaj ! Ta napoved je bila objavljena 15 decembra ! Lp. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Amis Dobro si rekla Velja tudi takrat, ko ne gremo nikamor. Gre za VSE. Zate, ki imaš energijo bele vode 1 je tale mesec tako ali tako izredno dinamičen in včasih lahko celo zelo utrudljiv, hkrati pa čas, ko se lahko izredno veliko naučiš iz vsega, kar ti vrača tvoja okolica. Danes je zate lahko izredno lep ali pa izredno dinamičen čas. Ali pa oboje. Vse gre torej o načinu tvojega sprejemanja..... Vojko dan je bil res zelo dinamičen, celo poln smeha in nenavadnosti...vse je nekam gladko teklo...ob polnoči pa nisem mogla bit več budna in sem obiskom zaželela lahko noč ter izginila v deželo sanj... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kaj menite na te napovedi...držijo !? NAPOVEDI ZA LETO 2005 Vreme v Sloveniji leta 2005 Dnevi okrog novega leta bodo deževni, le ponekod je možna burja in v višjih vrhovih sneg. Močnega mrazu ni pričakovati. Tole že ne bo držalo, ker padavin sploh ne Lepo praznujte : Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 31. december 2004 Avtor Prijavi Deli 31. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Še nekaj ! Ta napoved je bila objavljena 15 decembra ! Lp. Joooj Santos Bom skušal pokomentirati dogodke za Novo Leto (31.12. in 1. 1. oziroma prve dni še danes, če mi bo uspelo. Drugo pa malo kasneje, kajti napisal si toliko, da danes težko uspem. Vsekakor pa je danes možno, da bo kar nekaj močnih eksplozij. Povečana nevarnost obstaja v centrih, severozahodu, jugu in jugovzhodu - celin, dežel, mest, stanovanj.Predvsem v stanovanjih lahko na našo varnost popazimo sami!. Hvala ti. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 31. december 2004 Avtor Prijavi Deli 31. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Še nekaj ! Ta napoved je bila objavljena 15 decembra ! Lp. Santos Menim, da bo veliko bolj veselo in zabavno na NOVEGA LETA DAN kot pa danes! - posebej tam, kjer bo vse teklo gladko in brez pokanja - mislim tistega, ki je hujše od petard - kljub temu, da bodo prav petarde in rakete lahko povzročile veliko slabega. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Popolnoma varno Contessa Tako kot druge dni, le pozorna bodi na vse, kar se dogaja. In na to, da si ali pa še boš srečala človeka iz svoje preteklosti - imaš le kratek trenutek časa, da se ustaviš, da ga povabiš na pogovor - in se veliko naučiš o sebi. lp, VojkoMislim, da se mi je tako srečanje zgodilo prejšnji teden... in preden sem se zavedla, kaj naj storim, je bil trenutek mimo . Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 31. december 2004 Avtor Prijavi Deli 31. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mislim, da se mi je tako srečanje zgodilo prejšnji teden... in preden sem se zavedla, kaj naj storim, je bil trenutek mimo . Ej, , pa ni panike, ko je to le mesečna energija. Pa ne pozabi, da meseca ni konec in, da se takšno srečanje še lahko zgodi.morda z drugim človekom - pa to ni pomembno. Takrat ga takoj zaustavi, pozdravi, povabi na kavo, pogovor - takoj, ne kasneje - pa čeprav samo za pet minut. Srečno, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 Srečno tudi tebi P. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Santos Menim, da bo veliko bolj veselo in zabavno na NOVEGA LETA DAN kot pa danes! - posebej tam, kjer bo vse teklo gladko in brez pokanja - mislim tistega, ki je hujše od petard - kljub temu, da bodo prav petarde in rakete lahko povzročile veliko slabega. Vojko Saj ni treba pokomentirat vse v enem dnevu...kljub temu hvala za tvoj trud ! Upajmo, da ni zadela vsega...mislim na negativne točke ! Lp Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 1. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj ni treba pokomentirat vse v enem dnevu...kljub temu hvala za tvoj trud ! Upajmo, da ni zadela vsega...mislim na negativne točke ! Lp Santos Sam gledam na te stvari malo drugače. Pač napovedujem trende - smeri v katerih obstaja večja možnost, da se bodo stvari odvijale. Prav gotovo pa leto 2005 nosi velike spremembe in le te lahko prinesejo veliko dobrega - vmes pa je čas, ko se na spremembe odzivamo, ki ni nujno vedno dober. Več o letu 2005 bom napisal v letnem predvidu, kajti, da bi predelal celo besedilo - uf, mi res vzame veliko časa. Če pa boš označil kakšno točko kot bolj pomembno, pa jo z veseljem pokomentiram. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 3. januar 2005 Jutri - v torek 4. januarja 2004 je energetsko skorajda enak dan kot 26. decembra 2004. To seveda ne pomeni, da bi bil nujno dan katastrof! Predvsem bodimo pazljivi: - v prometu- pri vseh opravilih kjer se lahko poškodujemo - tako doma kot kjerkoli- povečana je nevarnost požarov na jugovzhodu in jugu - hiš, krajev, dežel držav, celin- povečana nevarnost letalskih nesreč na severovzhodu in vzhodu- hiš, krajev, dežel držav, celin- povečana nevarnost poplav in eksplozij na severu - hiš, krajev, dežel držav, celin- povečana nevarnost eksplozij na jugozahodu - hiš, krajev, dežel držav, celin V glavnem je povsod potrebna previdnost in če se da, se nevarnih del v tem času sploh ne lotimo. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 ...hudo....a zato sem tako eksplozivna Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>...hudo....a zato sem tako eksplozivna A že "zdele"! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 se zgodi.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 "Jutri - v torek 4. januarja 2004 je energetsko skorajda enak dan kot 26. decembra 2004." Moje opažanje, tistega 26.decembra je bil tudi na osbnem področju (ali pa vsaj dva dni prej/potem) katastrofalen dan! x!x :xx!: Sem opazila pri velikem številu prijateljev, kolegov, znancev, kolegov do kolegov, ipd... Tako, da sem mojega dragega že opozorila, naj se danes ne prepira z mano. Pravzaprav pa moram verjetno sebe opozoriti, da naj se ne prepiram z njim. Zadnjič je blo res hudo! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>"Jutri - v torek 4. januarja 2004 je energetsko skorajda enak dan kot 26. decembra 2004." Moje opažanje, tistega 26.decembra je bil tudi na osbnem področju (ali pa vsaj dva dni prej/potem) katastrofalen dan! x!x :xx!: Sem opazila pri velikem številu prijateljev, kolegov, znancev, kolegov do kolegov, ipd... Tako, da sem mojega dragega že opozorila, naj se danes ne prepira z mano. Pravzaprav pa moram verjetno sebe opozoriti, da naj se ne prepiram z njim. Zadnjič je blo res hudo! Lepo si povedala - To je bistvo! Mi sami lahko naredimo dan lepši. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 Dokaj težek dan je bil, ja. V službi, na primer. Vsi nekako brez energije, po drugi strani pa eksplozivni, pikri... Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 jaz pa danes ful dobre volje... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 Men tud dons šlo vse kt po loju! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jutri - v torek 4. januarja 2004 je energetsko skorajda enak dan kot 26. decembra 2004. To seveda ne pomeni, da bi bil nujno dan katastrof! Predvsem bodimo pazljivi: - v prometu- pri vseh opravilih kjer se lahko poškodujemo - tako doma kot kjerkoli- povečana je nevarnost požarov na jugovzhodu in jugu - hiš, krajev, dežel držav, celin- povečana nevarnost letalskih nesreč na severovzhodu in vzhodu- hiš, krajev, dežel držav, celin- povečana nevarnost poplav in eksplozij na severu - hiš, krajev, dežel držav, celin- povečana nevarnost eksplozij na jugozahodu - hiš, krajev, dežel držav, celin V glavnem je povsod potrebna previdnost in če se da, se nevarnih del v tem času sploh ne lotimo. Vojko Pa je bil en dan poln nesreč.Po naši ulici non stop reševalci .Celo gasilni avto s čolnom je peljal.Se pravi nekdo padel v vodo ali kaj podobnega.Sem že sama gledala v astro karte in ne najdem nič posebnega razen,da je ob 15.21 T.Luna dovršila kvadrat s T.Saturnom ... no ja kakor komu ... Vojko bi lahko o temle povedal kaj več ali naj pogledam kam drugam? Zanimajo me vzroki. Lep pozdrav in hvala Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes je bil zame mega dan, delal sem ko stroj, pune hamre, vse laufa kot namazano, sicer sem čist zmozgan, ampak bo. No, zvečer me še čaka študij... Hvala Bobnar Podobno je bilo z menoj. Polno energije, naredil tudi kar nekaj, zdaj pa me še čaka nekaj dela. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dokaj težek dan je bil, ja. V službi, na primer. Vsi nekako brez energije, po drugi strani pa eksplozivni, pikri... Zanimivo, Lana Me prav zanima kako je s to voljo na različnih koncih Slovenije in Sveta, ali ja pač povezano z voljo kakšnega šefa! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa je bil en dan poln nesreč.Po naši ulici non stop reševalci .Celo gasilni avto s čolnom je peljal.Se pravi nekdo padel v vodo ali kaj podobnega.Sem že sama gledala v astro karte in ne najdem nič posebnega razen,da je ob 15.21 T.Luna dovršila kvadrat s T.Saturnom ... no ja kakor komu ... Vojko bi lahko o temle povedal kaj več ali naj pogledam kam drugam? Zanimajo me vzroki. Lep pozdrav in hvala Hvala Amis, Mystica, TripleX, Č.V.E.K.A. Zanimivo je tole. Toliko ljudi dobre volje, polno nesreč (ja sem tudi sam videl)Pa avijon se zaleti v krave, na srečo brez potresa ali česa podobnega velikega - upajmo vsaj. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 8. januar 2005 V Veliki Britaniji imajo poplave Danes je bil dan 5 9 5 Ta mesec bo intenziven cel! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 vojko, ne bi glih rekla, da nesreče povzročajo dobro voljo. velo večja verjetnost je, da povzročajo slabo in to že nekaj dni preden se zgodijo, ker se ustvarja ena posebna napetost....ostalo je samo posledica sproščene napetosti. in mogoče, če bi znali bit vedno ustrezno nastrojeni in v pravem filingu ter , jasno, z doseženo kritično maso populacije, do takega kažina sploh ne bi več prihajalo. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.