Skoči na vsebino

Opozorila na energijske spremembe

Vojko

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>vojko, ne bi glih rekla, da nesreče povzročajo dobro voljo. velo večja verjetnost je, da povzročajo slabo in to že nekaj dni preden se zgodijo, ker se ustvarja ena posebna napetost....ostalo je samo posledica sproščene napetosti. in mogoče, če bi znali bit vedno ustrezno nastrojeni in v pravem filingu ter , jasno, z doseženo kritično maso populacije, do takega kažina sploh ne bi več prihajalo.

Hej Amis

Stavki so vezani na citat.

In iz citata se vidi, da so nekateri v omenjenem dnevu doživljali veliko veselih ljudi, morda celo srečnih, da pa se je v istem dnevu zgodilo veliko nesreč.

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Deli na socialnih omrežjih

12. Januarja 2005, se ZDA odpravljajo na novo“misijo” v vesolju.

V komet “Temple 1” naj bi s projektilom izvrtali luknjo in tako “videli” kaj je znotraj kometa.

Kar pa me je spodbudilo, da pišem tale post je to, da je 12. januar dan s posebno intenzivno energijo.

Menim, da obstaja zelo velika možnost, da bo projektil poškodovan že preden bo dosegel svoj cilj in da lahko na Zemlji povzroči veliko škode.

Druga varianta pa je, da bo škoda nastala potem, ko bo projektil dosegel cilj. - kakšne pa bodo posledice vrtanja luknje v komet, bomo pa še videli.

Vojko

izstrelitev projektila:

12. januar 2005

devetletje 4 - rakete, projektili, letala,

leto 5 - energija katera lahko karkoli naredi ali karkoli uniči

mesec 9 - pospeši, poveča karkoli je v njegovi okolici, gleda samo naprej

dan 9

ura 9

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>Hej Amis

Stavki so vezani na citat.

In iz citata se vidi, da so nekateri v omenjenem dnevu doživljali veliko veselih ljudi, morda celo srečnih, da pa se je v istem dnevu zgodilo veliko nesreč.

Vojko

saj sem razumela...podajam pač eno drugo perspektivo mogoče iste zadeve... :vio:

kar se pa tega zadnjega tiče: prav vsaka p* pa ljudem tud ni treba, da uspe....na to, da ne bo zoprnih posledic :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>V Veliki Britaniji imajo poplave

Danes je bil dan 5 9 5

Ta mesec bo intenziven cel!

lp, Vojko

ne morem povedati kakšno vrtoglavico sem imela ko se je tole dogajalo v Angliji.

Takoj ko so se zadeve,umirile, je prenehala tudi vrtoglavica.

Ne vem po kakšnem ključu vendar,že dolgo časa, opažam,da je moje razpoloženje zelo odvisno od vremena v Angliji. Na vreme pri nas,razen da sem malce slabše volje ker mi vreme skazi načrte,fizično ali pihično, ne odreagiram.

Lep pozdrav

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

A lahk to mal bolj razlozis? oz. ali imas kaksno konkretnejse mnenje o tem? :inocent: k zgleda zlo zanimiv!

-------

<{POST_SNAPBACK}>ne morem povedati kakšno vrtoglavico sem imela ko se je tole dogajalo v Angliji.

Ne vem po kakšnem ključu vendar,že dolgo časa, opažam,da je moje razpoloženje zelo odvisno od vremena v Angliji. Na vreme pri nas,razen da sem malce slabše volje ker mi vreme skazi načrte,fizično ali pihično, ne odreagiram.

Lep pozdrav

<{POST_SNAPBACK}>ne morem povedati kakšno vrtoglavico sem imela ko se je tole dogajalo v Angliji.

Lep pozdrav

č.v.e.k.a

Hvala za tole.

Pa si kdaj pomislila, da obstaja še kaj takšnega, kar ni vidno vreme? Morda kaj takšnega kar močno vpliva na vreme?

Tsunami je na odprtem morju praktično neviden. Voda se tudi premika zelo malo, ko pa val (valovanje) doseže obalo --- no smo pa videli kaj se lahko zgodi.

lp, Vojko

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>

Ko vlada enegija 5 -

je najmočnejša energija na severozahodu bela kovina 6

Ko vlada vijolični ogenj 9

je na severozahodu energija 1

ko vlada energija temnozelenega drevesa 5

je na severozahodu energija 5 - ki lahko naredi karkoli ali uniči karkoli

Torej so bile v Angliji glavne energije 5 6 1

Energija 6 podpira (stimulira) energijo bele vode 1 ----- dež, morje, itn

5 - kreacija - uničenje

na dan poplav so vladale energije

9 - enainosemdestletje

4 - devetletje

5 - leto

9 - mesec

5 - dan

Torej v Angliji - posebej v osrednji Veliki Britaniji:

1

5

6

1

6

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Danes

Sreda, 12. januar 2005 - prav poseben dan.

Vse, kar se nam bo dogajalo, bo posebej ognjevito.

No, ne prav za vse, prav gotovo pa je posebej dinamičen dan za vse rojene v znaku in podznaku:

4 - bodite točni in urejeni - krasen dan za "glihanje", cenkanje - za nakup ali podpis pogodbe

7 - odličen dan za začetke, raje se nasmehnite kot bi se zjezili

8 krasen dan za nove začetke ali nadaljevanje začetega -pazite na denar in dokumente

9 predvsem dober čas za učenje - veliko dobrega in tudi kakšen boleč dogodek

Težak dan za rojene v znaku 5

Počasi in premišljeno rojeni v znaku 6

1 - kupite srečko, pozorno, pozorno na cesti in s stroji

2 - ta veseli dan, ali Matiček se ženi (pazite na nepremišljene seksualne odnose)

3 - Sami v svoji družbi boste najbolj zadovoljni

Severozahodne kraje lahko spet "zalije"

Na severu so lahko "težki" dogodki

na jugu pazite na požare

nevarnost na poti v smeri sever - jug in obratno

Lep in uspešen dan želim

Vojko

Vojko J Kalan

vojko, hvala

in fidbek: za 1 bo stvar kar držala, sem videla zjutraj, ko sem se vozila v službo. skoraj spregledala dva avtomobila. ni bilo treba nič žlajfat al uporabljat kakšne drastične ukrepe izogibanja...vendar dovolj, da sem videla, da nisem bila povsem pozorna.

:vio:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>vojko, hvala

in fidbek: za 1 bo stvar kar držala, sem videla zjutraj, ko sem se vozila v službo. skoraj spregledala dva avtomobila. ni bilo treba nič žlajfat al uporabljat kakšne drastične ukrepe izogibanja...vendar dovolj, da sem videla, da nisem bila povsem pozorna.

:vio:

Hvala Amis

lp, Vojko

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>Kaj pa še želiš, da napišem poleg, danes ko  :xx!: , bom pogledal situacijo po svetu..... x:Dx  x;)x

Vojko, ne zameri, danes mi družba s seboj ne prija, razen na sončnem sprehodu popoldan, lep pozdrav, Borism x;)x

Boris

Samo, da veš kaj ti koristi.

Ali si znaš tisto tudi privoščiti?

In dobro je, da se te svoje volje zavedaš.

Ko je človek v osmici, je dobro, da je sam....

lp, Vojko

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>Hvala Vojko za namig, danes ni od popoldneva moj dan, upam na boljši jutri, lep pozdrav tebi, B. x:)x  :palec: 

Boris

No, kakšen je bil četrtek. Sem prepričan, da boljši. Kljub temu, da si cel mesec v osmici, si bil v četrtek tudi v devetki in po moje, je bil to čisto kul dan zate.

lp, Vojko

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>Boris

No,  kakšen je bil četrtek. Sem prepričan, da boljši. Kljub temu,  da si cel mesec v osmici, si bil v četrtek tudi v devetki in po moje, je bil to čisto kul dan zate.

lp, Vojko

Pa je res bil kul dan četrtek in tudi petek, če je moja prva in tudi druga številka na devetki sem vedno max. zadovoljen, to je vsakih devet dni, devet mesecev, devet let, mogoče tudi ur.....a sem te že vprašal kako gredo energijske silnice po urah, a je je vidno iz kakšnih tabel, lep pozdrav, Borism x:)x :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Pa je res bil kul dan četrtek in tudi petek, če je moja prva in tudi druga številka na devetki sem vedno max. zadovoljen, to je vsakih devet dni, devet mesecev, devet let, mogoče tudi ur.....a sem te že vprašal kako gredo energijske silnice po urah, a je je vidno iz kakšnih tabel, lep pozdrav, Borism x:)x  :palec: 

Gredo Boris, seveda gredo, se pa spreminja na vsaki dve uri, pa enkrat se menja od zgoraj navzdol, pa drugič od spodaj navzgor. Tako, da ti pravila tukaj ne znam zapisati.

napišem pa ti čase, ko so največje aktivnosti posameznih organov - takoj za napisanim časom, energija organa pade na najnižji nivo

ura : organ : energija

1 -3 : jetra :3,4

3 -5 : pljuča :6,7

5 - 7 : debelo črevo, 6,7

7-9 : želodec : 5

9 -11 ; vranica, treb. slinavka: x,2,5,8

11- 13 : srce : 9

13-15 : tanko črevo : 9

15 -17 : mehur : 1

17 -19 : ledvice : 1

19-21 : vazokonstrikot srca : 9

21-23 : trojni grelec : 9

23-1 : žolčnik : 3,4

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Kreativni krogotok upoštEva kako en organ, VČASIH IMENOVAN "MATI" USTVARJA ALI PREHRANJUJE naslednji organ z okrepitvijo pretoka energije.

Srce krepi vranico-trebušno slinavko, ta krepi pljuča.

Če en organ oslabiOZ. IMA PRIMANKLJAJ, lahko prekomerno povleče energijo iz svojega predhodnega organa in ga izčrpa in istočasno ne bo sposoben, da okrepi naslednji organ.

Tako je najboljši način, da se okrepi srce(ogenj), da se najprej izboljša mater- jetra (les)

Prav tako se slabotnost iz enega letnega časa izrazi v naslednjem letnem času.

Primer : diareja v poznem poletju lahko vodi v bronhitis v jeseni.

Destruktivni krogotok se zgodi, ko en organ postane preveč aktiven ali presežen na nek način in potem namesto koristne kontrole naslednjega organa, ga prične napadati.

Uravnotežena ledvica ščitijo srce, ker je jin tekočina ledvic porazdeljena skozi telo in ščiti srce pred pregorevanjem.

Ledvica, ki povzročajo prekomerno zadrževanje tekočin,slabijo srce (voda pogasi ogenj)

Ledvica=so povezana s strahom

Jetra= emocije

:wOOt: in koga danes ni strah in kdo od nas ima uravnotežena čustva :sniky: :onfire: xnckrivx xnckrivx :inocent:

če ne paše v to temo, bomo pa zbrisali x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>Kreativni krogotok upoštEva kako en organ, VČASIH IMENOVAN "MATI" USTVARJA ALI PREHRANJUJE naslednji organ z okrepitvijo pretoka energije.

Srce krepi vranico-trebušno slinavko, ta krepi pljuča.

Če en organ oslabiOZ. IMA PRIMANKLJAJ, lahko prekomerno povleče energijo iz svojega predhodnega organa in ga izčrpa in istočasno ne bo sposoben, da okrepi naslednji organ.

Tako je najboljši način, da se okrepi srce(ogenj), da se najprej izboljša mater- jetra (les)

Prav tako se slabotnost iz enega letnega časa izrazi v naslednjem letnem času.

Primer : diareja v poznem poletju lahko vodi v bronhitis v jeseni.

Destruktivni krogotok se  zgodi, ko en organ postane preveč aktiven ali presežen na nek način in potem namesto koristne kontrole naslednjega organa, ga prične napadati.

Uravnotežena ledvica ščitijo srce, ker je  jin tekočina ledvic porazdeljena skozi telo in ščiti srce pred pregorevanjem.

Ledvica, ki povzročajo prekomerno zadrževanje tekočin,slabijo srce (voda pogasi ogenj)

Ledvica=so povezana s strahom

Jetra= emocije

:wOOt: in koga danes ni strah in kdo od nas ima uravnotežena čustva :sniky:  :onfire:  xnckrivx  xnckrivx  :inocent:

če ne paše v to temo, bomo pa zbrisali x;)x

Hvala ti, Lia za tale komentar.

Katerikoli prostor v tem delu foruma je pravi za takšne prispevke.

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Vojko, eno prošnjo imam...mi lahko poveš, kakšni bodo - v energetskem smislu trije dnevi v tem tednu, sreda, četrtek in petek(26.,27.,28).

Hvala vnaprej.

1-3-3

Dum spiro, spero.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...