Skoči na vsebino

Opozorila na energijske spremembe

Vojko

Recommended Posts

Točno, kakor praviš.

Najbolj obolevajo ravno cepljeni. In sedajle so za gripo obležale mnoge mamice, ki so jo dobile od svojih otrok in za katere ne pomnim, da bi bile kdaj bolne.

No, mi smo imeli itak norišnico že pretekla leta, tako da zaenkrat (da potrkam... x:Dx )

Misliš, da je lahko odvisno tudi od KI znamenja ali podznamenja, kako dobro prenašamo tole?

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Točno, kakor praviš.

Najbolj obolevajo ravno cepljeni. In sedajle so za gripo obležale mnoge mamice, ki so jo dobile od svojih otrok in za katere ne pomnim, da bi bile kdaj bolne.

No, mi smo imeli itak norišnico že pretekla leta, tako da zaenkrat (da potrkam... x:Dx

Misliš, da je lahko odvisno tudi od KI znamenja ali podznamenja, kako dobro prenašamo tole?

xsrcx  xsrcx  xsrcx MucaMaca

MucaMaca

Od osebne energije - Seveda.

Pa od tega v kateri energiji smo.

Gripa 1918 je pobirala v večini tiste - stare od 26 do 35 let. Ko sem šel raziskovat, sem videl, da so bili ti ljudje vsi rojeni v istem - devetletnem kijevskem obdobju in so v letu 1918 in začetku 1919 bili v hiši 3!

lp, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

mene so tud hotl letos cepit. pa se ne dam. fuj... bojo kr ene koktejle vame dajal... pol pa priode virus x pa še huj zboliš... brezveze... raj sama poskrbim za svoje zdravje...
spet se mi je na bolš poslabšal

Danes: 16. februarja 2005

Velja biti še posebej pozoren.

1 - lep dan, a pazljivo v prometu (prav zares)

2 - Nikar ne objavljajte svojih odločitev zaradi nezadovoljstva - prespite

3 - je lahko še posebej uspešna, vendar naj pazi na srce

4 - nikar v nakup (že mesec ni dober) skupaj je pa še slabše

5 - najprej zberite podatke, potem se odločite. Nezadovoljstva izrazite mirno in čim prej

6 - jezo na stran - za vsako ceno

7 - pazite na dokumente in denar, ko boste občudovali lepoto...

8 - za vas je karmičen dan. Mirno in skušajte doumeti, kaj vam "govori" situacija

9 - Stran od strojev, orodja, nožev. Dobro opazujte promet in bodite v njem pozorni, če ni potrebno, nikar ne odhajajte na dolgo pot

Lep dan želim vsem

Vojko

Vojko J Kalan

Danes, 17. februar 2005

- Bodimo pozorni, da nam ne zagori na severnem in severozahodnem delu mesta, stanovanja.....

To so tudi lokacija, v katerih je dobro biti najbolj pozoren.

1,5 iin 9 - zelo pozorno na cesti in s stroji ter kovinami.

Lep dan želim vsem

Vojko

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>Danes: 16. februarja 2005

Velja biti še posebej pozoren.

8 - za vas je karmičen dan. Mirno in skušajte doumeti, kaj vam "govori" situacija

Ta se mi najbolj dopade!

Me veseli!

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Petek, 25. februar 2005

Prav poseben dan!

Ko opazujem okolico, spremljam novice na takšen poseben dan, se mi dostrikrat zdi, da so to dnevi nekakšnega zatišja, Da je to čas, ko se na videz nič ne dogaja. In tudi novic običajno v tem času ni posebnih. O dogodkih na takšen dan običajno zvem "post festum"- nekaj dni kasneje. Na žalost današnji mediji poročajo predvsem o dogodkih, ki nam niso všeč, ki so prinesli marsikaj slabega. Zato ni čudno, da ljudje radi spremljajo športna dogajanja, trače in podobno, saj je v teh dogodkih tudi veliko dobrega, spodbudnega.

Zato takšen dan kot je jutrišnji imenujem "poseben" dan. Kajti v takšnem dnevu se zgodi več izjemnih dogodkov.... Pomembno je, da smo v takšnih dneh še posebej pozorni nase, na svoje občutke, na svoje ravnanje - na svoje odločitve. Takšen način nam izboljša dobro in omili slabo.

Vsem želim prijeten dan.

Vojko

P.S. Posebnosti, kakršne opazijo mediji se dogajajo predvsm na severozahodu in jugozahodu (hiš, mest, dežel, celin itn...), seveda pa so drugačne posebnosti poudarjene tudi drugje.

Nekatere poudarjene nevarnosti:

sever: nevarnost požarov

središča: (oboroženi) protesti

jugozahod - težave z vodo, nafto, alkoholom, kemikalijami

zahod: težave z vodo in tudi politične intrige, državni udari, umori

vzhod: eksplozije ali nenadne zaustavitve

severovzhod: eksplozije

DZK:

81- letje: 9

Devetletje: 4

Leto: 4

Mesec: 8

Dan: 8

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>Petek, 25. februar 2005

P.S. Posebnosti, kakršne opazijo mediji se dogajajo  predvsm na severozahodu in jugozahodu (hiš, mest, dežel, celin itn...), seveda pa so drugačne posebnosti poudarjene tudi drugje.

DZK:

Vojko.

Bom prav pozoren kaj se bo jutri dogajalo. Tudi v mesto bom šel zvečer in ponavadi, ko so taki dnevi so mnogi ful pijani, policija pa itak potem da redno poročilo koliko kravala je bilo.

Sicer pa sem nesrečo pri meni doma v kuhinji opazil takoj ko sem se zbudil. Pridem v kuhinjo in stopim v lužo. Izpod hladilnika je prišla voda, tako da sem eno uro v službo zamudil, ker sem moral čistiti. No, potem sem po prihodu domov še do konca čistil, premaknil sem hladilnik in s tem grdo zdrsal parket v kuhinji.

Andres

<{POST_SNAPBACK}>Vojko.

Bom prav pozoren kaj se bo jutri dogajalo.  Tudi v mesto bom šel zvečer in ponavadi, ko so taki dnevi so mnogi ful pijani, policija pa itak potem da redno poročilo koliko kravala je bilo.

Sicer pa sem nesrečo pri meni doma v kuhinji opazil takoj ko sem se zbudil.  Pridem v kuhinjo in stopim v lužo. Izpod hladilnika je prišla voda, tako da sem eno uro v službo zamudil, ker sem moral čistiti.  No, potem sem po prihodu domov še do konca čistil, premaknil sem hladilnik in s tem grdo zdrsal parket v kuhinji. 

Andres

O Andres

Vem, da to ni fajn.

Je pa dobro to, da si ti cel in zdrav!

lp, Vojko

Vojko J Kalan

:eek: in kaj to pomeni, če mi še zdaj, ko je samo še dve uri do konca tega posebnega dne, uspelo ostat umirjeno in skulirano :o|o:

:vio: x?x

nlp,Lia

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>:eek: in kaj to pomeni, če mi še zdaj, ko je samo še dve uri do konca tega posebnega dne, uspelo ostat umirjeno in skulirano :o|o:

:vio:  x?x

nlp,Lia

Pomeni, da imaš lep, zadovoljiv dan, da boš mirno spala in da bo jutri lahko še boljši, ne glede na to, kakšne volje boš jutri....

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>x;)x Tole pa ne bo držalo, ampak vseglih hvala za lepe prerokbe xwizardx

Hvala Lia

Moje mišljenje in izkušnje pa kažejo na to da:

Nič ne more držati - kadar človek noče. (kar zadeva njega samega)

Kajti človek sam je gospodar svoje energije in jo lahko spreminja po mili volji.

Seveda ima takšno spreminjanje svoje energije tudi posledice - lahko takšne, ki so nam po volji ali takšne, kakršne nam niso.

Na primer: odvisnost (od alkohola ali drog, lahko našo energijo prestavi vstran od naše rojstne energije celo za dve do tri leta.

TUdi drugačna hrana, stalno stresno življenje lahko naredita to - isto.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Bravo Vojko :palec: :palec: ..

Ravno danes sem se nekaj z mojo energijo igral. Pač sem šel po tisti Tao knjigi za moške in nek uspeh glede na kratkost treninga resnično tudi je.

Pač sem hotel in zato tako.

Andres

<{POST_SNAPBACK}>Bravo Vojko  :palec:  :palec: ..

Ravno danes sem se nekaj z mojo energijo igral.  Pač sem šel po tisti Tao knjigi za moške in nek uspeh glede na kratkost treninga resnično tudi je. 

Pač sem hotel in zato tako.

Andres

Odlično Andres, kul

Saj ti bo uspelo. In vedno boljše je.

Pa še dovolj mlad si, da si jo lahko prihraniš še in še..

Vojko

Vojko J Kalan

:eek: pod drugimi temami pa stresa, k kak mladenič :o|o:

:palec: Vojko, bravo teorija, pr praksi nam pa še veliko manjka.....

Rožnato nočko,želim obema

x:)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>Petek, 25. februar 2005

Prav poseben dan!

Ko opazujem okolico, spremljam novice na takšen poseben dan, se mi dostrikrat zdi, da so to dnevi nekakšnega zatišja, Da je to čas, ko se na videz nič ne dogaja. In tudi novic običajno v tem času ni posebnih. O dogodkih na takšen dan običajno zvem "post festum"- nekaj dni kasneje. Na žalost današnji mediji poročajo predvsem o dogodkih, ki nam niso všeč, ki so prinesli marsikaj slabega. Zato ni čudno, da ljudje radi  spremljajo športna dogajanja, trače in podobno, saj je v teh dogodkih tudi veliko dobrega, spodbudnega.

Zato takšen dan kot je jutrišnji imenujem "poseben" dan. Kajti v takšnem dnevu se zgodi več izjemnih dogodkov.... Pomembno je, da smo v takšnih dneh še posebej pozorni nase, na svoje občutke, na svoje ravnanje - na svoje odločitve. Takšen način nam izboljša dobro in omili slabo.

Vsem želim prijeten dan.

Vojko

P.S. Posebnosti, kakršne opazijo mediji se dogajajo  predvsm na severozahodu in jugozahodu (hiš, mest, dežel, celin itn...), seveda pa so drugačne posebnosti poudarjene tudi drugje.

DZK:

Mesto Goma je v samem središču afriške celine

http://www.nytimes.com/2005/02/25/internat...5cnd-congo.html

9 U.N. Peacekeepers Slain in Congo Ambush

By MARC LACEY

Published: February 25, 2005

GOMA, Congo, Feb. 25 -Nine United Nations peacekeepers were killed in an ambush today in the volatile Ituri region of eastern Congo, the worst attack in the six years of their mission and a sign of continued instability ahead of planned nationwide elections.

The nine soldiers were Bangladeshis on a foot patrol near the town of Kafe, about 20 miles northwest of Bunia, the capital of the Ituri Province. They were protecting a camp holding thousands of people who fled their villages in recent weeks because of attacks by militias.

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>:eek: pod drugimi temami pa stresa, k kak mladenič :o|o:

:palec: Vojko, bravo teorija, pr praksi nam pa še veliko manjka.....

Rožnato nočko,želim obema

x:)x

pa gremo naprej, a ne?!

Lahko noč, Vojko

Vojko J Kalan

Vojko.

Ponoči so trikrat klicala na pomoč reševalni helikopter.

Enkrat je bila nekje avtomobilska nesreča, drugič si je mornar roko nekje na morju zlomil, in tretjič je bila manjša barka v težavah in bi jo kmalu potopilo.

Ampak dneva še ni konec.

Andres

http://www.mbl.is/frimg/1/84/184046B.jpg

<{POST_SNAPBACK}>Vojko.

Ponoči so trikrat klicala na pomoč reševalni helikopter.

Enkrat je bila nekje avtomobilska nesreča, drugič si je mornar roko nekje na morju zlomil, in tretjič je bila manjša barka v težavah in bi jo kmalu potopilo.

Ampak dneva še ni konec.

Andres

http://www.mbl.is/frimg/1/84/184046B.jpg

Hvala Andres

Ja, na žalost je tako.

In na žalost kaj težko najdemo dobre novice. Sem danes iskal po Internetu in našel nekaj strani, kjer objavljajo dobre novice. No, pa da bi vsaj imeli novice uravnotežene - da bi bilo objavljeno vse, kar je "posebnega", bi bilo tudi ok.

Namreč. Skušam se izogibati napovedovanju "slabic" - tega je že tako preveč, razen v primeru, ko bi takšna opozorila lahko pomagala tistemu, ki takšna opozorila čita.

In se mi ne zdi čudno, da imamo ljudje dostikrat radi novice iz športa in zabave, saj je tam vsaj kaj lepega in dobrega....

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...