Skoči na vsebino

Opozorila na energijske spremembe

Vojko

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Danes je pogorela pritlična hiša v Reykjaviku-JZ države . Na ulici, ki je  na jugu mesta.

http://www.mbl.is/frimg/1/86/186231A.jpg

Andres

No, poglejva situacijo

Islandija je na SZ Evrope

Tam (v hiši bele kovine 6) so bile 26. 2. 2005 energije 5 9 1 (leto, mesec, dan)

L: 5 - karmični dogodki -

M:9 - ogenj + ojačitev -- 9 v hiši bele kovine 6. Ogenj uničuje kovino - nasprotje, eksplozija

D: 1 - voda, tekočina, gorivo - načelno slabo -- 1 v hiši kovine 6. 6 jača tekočino,

Reykjavik je na JZ Islandije (hiša 2) tam so bile 26. 2. 2005 močnejše:1 5 6

L:1 - glej zgoraj -- 1 v hiši 2. ko se nabere preveč, lahko eksplodira

M:5 - glej zgoraj -- 5 v hiši 2 - karmično

6 - nenadna zaustavitev, kovina, eksplozija

Pogorela hiša na jugu (v hiši vijoličnega OGNJA 9) Reykjavika: 8 3 4

8 - skrito globoko v notranjosti - nevidno očem - 9 ojača karkoli je tam

3 - v hiši 9 lahko povzroči eksplozijo - hiter ogenj, policaji

4 - v hiši 9 -ogenj. otroci, ptice

Skorajda zagotovo je v tej hiši zagorela neka tekočina ali plin, ki je bil skrit nekje v kleti. Morda je hiša policistova in prav lahko je bil v hiši tudi kakšen (šoloobvezni) otrok in pa nekaj v zvezi s ptiči, letalstvom, dokumentacija, računalniki, pošto.

Lep pozdrav, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Deli na socialnih omrežjih

Glede meseca februarja

Zdaj sem se spomnil, ko čitam, da je zagorel nebotičnik v Taipeiu! - zadnjič pa v Madridu.

Februar je letos v znamenju energije 8, kar po DZK pomeni, da se stvari dogajajo globoko znotraj infrastrukture - goram podobnim objektom.

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Ali to pomeni morebiti tudi, da se februarja znotraj goram podobnim ljudem, tudi dogajajo eksplozije?

To ni hec, to je vprašanje!

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>Ali to pomeni morebiti tudi, da se februarja znotraj goram podobnim ljudem, tudi dogajajo eksplozije?

To ni hec, to je vprašanje!

Lia

Za ljudi rojene v energiji 8 je to karmičen čas. Čas velike dinamike. Je pa zanimivo tvoje razmišljanje, na katerega pa nimam odgovora primernega za ta forum.

Če boš kaj takšnega opazila, me zanima. Lp, Vojko

Vojko J Kalan

Oh. Sem se zapisal tam v tistem postu o požaru. Ulica je na vzhodu Reykjavika in en na jugu.

Oprosti Vojko, ker nisem ti hotel delo naložiti potem pa spreminjati osnovne podatke.

Obenem ti tudi čestitam za tako fantastično in lepo razčlenjeno analizo.

Če jih na policijo pokličem boš še službo na Islandiji dobil. x;)x

Andres.

<{POST_SNAPBACK}>Oh. Sem se zapisal tam v tistem postu o požaru.  Ulica je na vzhodu Reykjavika in en na jugu. 

Oprosti Vojko, ker nisem ti hotel delo naložiti potem pa spreminjati osnovne podatke.

Obenem ti tudi čestitam za tako fantastično in lepo razčlenjeno analizo.

Če jih na policijo pokličem boš še službo na Islandiji dobil.  x;)x

Andres.

Kaj češ Andres

Delo sem si naložil sam, ker mi je zanimivo.

Še bolj zanimivo bi bilo dobitii rezultate preiskave.

Sicer pa - kakršni podatki, takšni rezultati.

Bistvo je to, da lahko vidimo, na kakšen način še lahko razmišljamo s pomočjo DZK!

lp, Vojko

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>Jutri pa začnem s svojo prvo službo. Saj bi začel že prej, pa se je zavleklo zaradi papirnatih birokratskih zadev... :inocent:  :vio:

481, Prvi

Čestitam Prvi

Pa ni čudno, da se je malo zavleklo, ko pa je ta mesec 4 v hiši vode in 8 v hiši karme.

Poskusi razčistiti pri sebi, kako urejaš svoje dokumenta, kako ažurno jih dostavljaš, kako komuniciraš na okencih z administratorji itn. Morda boš videl, da bi lahko marsikaj in marsikdaj stvari boljše uredil tudi sam.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

5. marca ob 12:46

se prične nov energetski - nov mesec v koledarju Devetzvezdni KI.

Energija meseca in energija dneva sta sovpadni.

To energijo imenujemo: rdeča kovina 7.

Na takšen dan velja imeti posebno pozornost na vse naše ravnanje.

ZA CEL MESEC MARED - DO 6. APRILA PA VELJA SLEDEČE:

Težaven in nevaren je promet od zahoda proti vzhodu - in od vzhoda proti zahodu. V tej smeri tudi iz drugih razlogov v mesecu marcu ni priporočljivo potovati. Poleg tega se je dobro izogibati selitev in daljših potovanj proti jugovzhodu in selitev proti severu.

Na vzhodu zgradb, naselij, dežel, celin bo pozornost prešla na hrano, potrese in pretrese.

Na jugovzhodu bo največ poudarka pri šolarjih in policistih ter železničarjih - tam so lahko večje težave z električnimi napravami in z nenadnimi zaustavitvami energetskih objektov. Predvidoma bo v mesecu marcu politična pozornost državljanov prav v tej smeri....

Na severozahodu je velika možnost za večje infrastrukturne spremembe, nesreče z velikimi vozili, s podrtimi mostovi, večja možnost potresov.

Sever je tisti, kjer bo v tem mesecu načelno bolj toplo, vendar zelo spremenljivo, celo viharno - pravo aprilsko vreme. Obstaja tudi nevarnost požarov z vnetljivimi tekočinami - kemijske tovarne, skladišča, plini....

Zima se bo še nadaljevala na severovzhodu, kjer je lahko tudi veliko padavin. Veliko padavin je lahko tudi na jugozahodu, kjer so možne tudi nove komunikacijske rešitve - ali pa težave s komunikacijami.

Jug krajev, dežel, držav, celin pa lahko razburkajo pretresi, lahko tudi potresi, tudi težave z infrastrukturnimi objekti.

V središčih krajev, mest, dežel, držav bo v tem mesecu nenavadno živahno, veliko bo zabavnih dogodkov, veselo bo in zabavno. Vsak od teh dogodkov pa se lahko prelevi v svoje nasprotje. Poleg tega pa lahko tudi: veliki finančni uspehi in tudi finančni spodrsljaji, utaje, ropi, neuspele finančne transakcije, nenavadne prometne nesreče; pazite tudi na mlada dekleta,!

Nov mesečni predvid bo objavljen na prvi cel dan v novem energetskem mesecu - to je 6. marca 2005.

Vsem želim prijeten mesec in vse dobro.

Vojko

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>xDDx  :8):  :eek:

Hoj Dadika! Hvala!

In kje vidiš umetnost? Me prav zanima tvoj pogled.

lp, Vojko

Hojla,Vojko x^x

Moj pogled...si pravi umetnik v smislu pisanja,pišeš tako,da človeka prav pritegne.... x;)x

Lp,D xDDx

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

<{POST_SNAPBACK}>Hojla,Vojko x^x

Moj pogled...si pravi umetnik v smislu pisanja,pišeš tako,da človeka prav pritegne.... x;)x

Lp,D xDDx

Dadika

Hvala!

Skušam napisati vsebinsko točno in zanimivo.

In poleg tega povedati stvari, katere so nam običajno všeč in tiste, na katere je dobro biti pozoren, da boljše pridemo skozi.

lp, Vojko

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>5. marca ob 12:46

se prične nov energetski - nov mesec v koledarju Devetzvezdni KI.

Energija meseca in energija dneva sta sovpadni.

To energijo imenujemo: rdeča kovina 7.

Na takšen dan velja imeti posebno pozornost na vse naše ravnanje.

ZA CEL MESEC MARED - DO 6. APRILA PA VELJA SLEDEČE:

Težaven in nevaren je promet od zahoda proti vzhodu - in od vzhoda proti zahodu. V tej smeri tudi iz drugih razlogov v mesecu marcu ni  priporočljivo potovati. Poleg tega  se je dobro izogibati selitev in daljših potovanj proti jugovzhodu in selitev proti severu.

Na vzhodu zgradb, naselij, dežel, celin bo pozornost prešla na hrano, potrese in pretrese.

Na jugovzhodu bo največ poudarka pri šolarjih in policistih ter železničarjih - tam so lahko večje težave z električnimi napravami in z nenadnimi zaustavitvami energetskih objektov. Predvidoma bo v mesecu marcu politična pozornost državljanov prav v tej smeri....

Na severozahodu je velika možnost za večje infrastrukturne spremembe, nesreče z velikimi vozili, s podrtimi mostovi, večja možnost potresov.

Sever je tisti, kjer bo v tem mesecu načelno bolj toplo, vendar zelo spremenljivo, celo viharno - pravo aprilsko vreme. Obstaja tudi nevarnost požarov z vnetljivimi tekočinami - kemijske tovarne, skladišča, plini....

Zima se bo še nadaljevala na severovzhodu, kjer je lahko tudi veliko padavin. Veliko padavin je lahko tudi na jugozahodu, kjer so možne tudi nove komunikacijske rešitve - ali pa težave s komunikacijami.

Jug krajev, dežel, držav, celin pa lahko razburkajo pretresi, lahko tudi potresi, tudi težave z infrastrukturnimi objekti.

V središčih krajev, mest, dežel, držav bo v tem mesecu nenavadno živahno, veliko bo zabavnih dogodkov, veselo bo in zabavno. Vsak od teh dogodkov pa se lahko prelevi v svoje nasprotje. Poleg tega pa lahko tudi: veliki finančni uspehi in tudi finančni spodrsljaji, utaje, ropi,  neuspele finančne transakcije, nenavadne prometne nesreče; pazite  tudi na mlada dekleta,!

Nov mesečni predvid bo objavljen na prvi cel dan v novem energetskem mesecu - to je 6. marca 2005.

Vsem želim prijeten mesec in vse dobro.

Vojko

Hvala Vojko, tudi tebi in tvojim vse dobro, lp, B. x:)x :palec:

Pozdravljeni

Pred dnevom sem napisal splošen predvid za mesec marec.

Nekaj informacij, ki že kažejo na pravilen predvid:

- ogenj s kemikalijo - tekočio - tanker na severu Evrope:

http://24ur.com/naslovnica/svet/20050305_2053330.php?Rxn=30

Žal, so mediji tisti, ki na žalost prinašajo "slabice" .

Morda to ljudi najbolj zanima.

Pa menim, da se tudi na tem področju spreminjamo in da bomo ljudje vedno boj želeli spet NOVICE!

lp, Vojko

Vojko J Kalan

:O: Vojko, kaj si mislil z: zelo naj pazijo nase mlada dekleta in njihovi starši....naj ne grejo same domov iz šole..... :O:

saj razumem ampak...na kakšen način razbereš pri 9ki takšne indikacije... x?x

:sori: nič dobro se ne počutim ob misli, da bo tamala ves čas hodila sama domov.

xsrcx xsrcx xsrcx Mucamaca

Vojko!

Zanimivost se je pokazala v zvezi s tisto požgano hišo.

Včeraj sem bil v trgovini na obisku tam kjer sem prej delal. Srečal sem bivšo sodelavko, ki jo nekako tudi najbolj cenim in spoštujem c celi firmi. Še vedno ugotovljava odkod se poznava. Beseda je padla na 26. 2. in tako sem se jaz tega spomnil kar si ti napisal, ona pa je poudarila tisti požar o katerem sem pisal. Ta hiša je bila njena in od njenega moža do pred štirimi dnevi pred požarom in sedaj ima kar malo vesti, da jo je prodala, ker pravi, da se njim to verjetno nebi naredilo.

Izredno zanimivo, ko ona pripoveduje, da se je tudi njeni sestri ta dan nekaj zelo slabega pripetilo in pa še druge stvari. Skratka 26. 2. res ni bil navaden dan.

Andres

<{POST_SNAPBACK}>:O: Vojko, kaj si mislil z: zelo naj pazijo nase mlada dekleta in njihovi starši....naj ne grejo same domov iz šole..... :O: 

saj razumem ampak...na kakšen način razbereš pri 9ki takšne indikacije...  x?x

:sori: nič dobro se ne počutim ob misli, da bo tamala ves čas hodila sama domov.

xsrcx  xsrcx  xsrcx Mucamaca

MucaMaca

Tu ti priporočam, da si ves čas z njo v dobrih mislih, namesto v strahu!

Spremljaj jo v mislih.

Naj gre po poteh, kjer pozna hiše, trgovine, ljudi.

Naj ne hodi po temačnih ulicah

in naj ne stopa v tuje avtomobile.

(7 predstavlja tudi mlada dekleta! - je energija mladih deklet!)

lp, Vojko

P.S. nisem nič na boljšem.... xrolleyesx

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>Vojko!

Zanimivost se je pokazala v zvezi s tisto požgano hišo.

Včeraj sem bil v trgovini na obisku tam kjer sem prej delal. Srečal sem bivšo sodelavko, ki jo nekako tudi najbolj cenim in spoštujem c celi firmi. Še vedno ugotovljava odkod se poznava. Beseda je padla na 26. 2.  in tako sem se jaz tega spomnil kar si ti napisal, ona pa je poudarila tisti požar o katerem sem pisal.  Ta hiša je bila njena in od njenega moža do pred štirimi dnevi pred požarom in sedaj ima kar malo vesti, da jo je prodala, ker pravi, da se njim to verjetno nebi naredilo.

Izredno zanimivo, ko ona pripoveduje, da se je tudi njeni sestri ta dan nekaj zelo slabega pripetilo in pa še druge stvari. Skratka 26. 2. res ni bil navaden dan.

Andres

Hvala Andres

lp, Vojko

Vojko J Kalan

V Alžiriji doživljajo hude snežne viharje, v katerih je umrlo več ljudi,

podrlo se je več streh in nastala je še drugačna škoda.

http://24ur.com/media/images///extra/Mar2005//6035022.jpg

Alžirija je na severozahodu Afrike

kot sem napisal v letnem predvidu, se bodo hude stvari dogajale prav na severozahodu:

hiš

naselij

dežel (držav)

kontinentov

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

• 4 weeks later...

Dragi bralci

Najbrž nas je več takšnih, ki bi z veseljem prečitali opis dneva, ali občutek meseca, mogoče vrsto dogodkov katere ste doživeli.

Je bilo kaj posebnega?

Se vam kakšna stvar ponavlja?

Imate občutek veselja ali žalosti, izgube, polnosti dalj časa.

Vesel bom, ko boste kaj takšnega napisali v tole temo.

Hvala, Vojko

Vojko J Kalan

aha...sam kaj pa če čutimo vse našteto? in to se mi ponavlja že več kot eno leto...zelo pogosto je vse hkrati...pol pa študiram kako naj si od vsega izberem sam tisto, kar bi mi blo trenutno fajn...pa še ne znam zmer pravga gumba pritisnit...in tako sem zadnjič tolažila sama sebe, da je popolnoma normalno in človeško, da čutim vse po vrsti...pa čeprav mi pogosto sploh ni všeč...vojko, a so vse 1 tako zblojene?

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>aha...sam kaj pa če čutimo vse našteto? in to se mi ponavlja že več kot eno leto...zelo pogosto je vse hkrati...pol pa študiram kako naj si od vsega izberem sam tisto, kar bi mi blo trenutno fajn...pa še ne znam zmer pravga gumba pritisnit...in tako sem zadnjič tolažila sama sebe, da je popolnoma normalno in človeško, da čutim vse po vrsti...pa čeprav mi pogosto sploh ni všeč...vojko, a so vse 1 tako zblojene?

Amis

Mi boš bolj točno napisala kaj pomeni "zblojen" x:Dx

Moje opažanje je sledeče

Vode pač čutite svojo okolico in se tega zavedate.

Nekateri čutijo in se tega ne zavedajo!

Sam zase pa lahko rečem, da včasih čutim in vem kaj, drugič čutim, pa se tega ne zavedam in spet tretjič sploh ne vem, da obstajam. To je najslabše, saj pravijo, da takrat drugi živijo naše življenje....

Vojko

Vojko J Kalan

letošnje leto je čist divje. ful se non stop dogaja, nešteto sprememb v življenu. u bistvu je vse dobro, ker smo pač optimisti... drugače ne bi blo.... hehe... ampak všeč so nam spremembe. in to se dogaja praktično na vseh področjih x:)x x:o)x
spet se mi je na bolš poslabšal

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...