Skoči na vsebino

Opozorila na energijske spremembe

Vojko

Recommended Posts

Trenutno je moje življenje en sam vrtiljak. Vem, da je veliko občutkov iz okolice, vendar zaenkrat še ne znam ločiti kaj je moje. Se pa učim sprejemati ljudi takšne kakršni so. Moti me, da si v glavi ustvarim črni scenarij in ne znam ven, čeprav vem, da je plod moje domišljije, da je iluzija. No to se mi v teh dneh večkrat dogaja.

Pozdravček 178

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Trenutno je moje življenje en sam vrtiljak. Vem, da je veliko občutkov iz okolice, vendar zaenkrat še ne znam ločiti kaj je moje. Se pa učim sprejemati ljudi takšne kakršni so. Moti me, da si v glavi ustvarim črni scenarij in ne znam ven, čeprav vem, da je plod moje domišljije, da je iluzija. No to se mi v teh dneh večkrat dogaja.

Pozdravček 178

Živijo Selene

Ni čudno, da se vrti, tvoja "mlada" 7 kaže na to, da se vse vrti okrog tvojih - bolj zunanjih stvari: službe, prijatelji, znanci - no tu je še ena stvar, ki pa je zelo pomembna - tudi okrog zdravja.

Naslednji mesec pa boš v siju ognja, vsem na očeh in bo še bolj dinamično, le, da ti naslednji mesec bolj pokaže, kaj ti ima življenje še za pponuditi lepega.

Uživaj, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

ja energijsko nisem najbolj ok v teh dneh - na to kažejo predvsem bleda polt ter podočnjaki (pa spim dovolj, samo spanje je nemirno, z nočnimi morami, ampak sem v teh dneh srečala v sanjah angela ; - angela v pravem pomenu besed ne seksulano nabitega tipa x:Dx )

a potem praviš da bo drugi mesec boljše, upam... ker mi gre že na jetra moj strah in nezaupanje - vsa dejstva kažejo na to, da se motim, jaz pa še kar iščem šivanko v senu...

hvala ti x:Xx

V mojem življenju se pa kakšno leto dogajajo hitre spremembe,kot ,da bi čas hitreje mineval..kot ,da ura ne bi bila več ura ,dan ne več tak...mesec še krajši...vse se dogaja prehitro.

TAKO JE KOT,DA BI SE ZEMLJA HITREJE VRTELA

In kaj praviš na to ti Vojko?

Lep pozdrav,D 591

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

Pa da še jaz opišem dogajanja v zadnjem času.

Imam energetsko število 595.

Zadnji mesec (vsi ti mešani filing so se nekak začeli porajat septembra) se mi zdi, da vse veliko bolj doživljm od znotraj. Določeni strahovi so priplavali na plan, ravno tako intenzivno ukvarjanje s preteklostjo in prihodnostjo. Spremljajo me močna nihanja razpoloženja - od globoke ranjenosti, pa do močnega prepričanaj v moč univerzuma, v to da se ozaveščam, odraščam. Da bo še vse dobro, pravzaprav, nekako sluten občutek po slobodi. Samo močna blokada, ne vem, nekako od zunaj. Kot, da tičim in ne morem čisto naprej. Vsakič, ko se odpre nekaj novega, se hkrati tudi zablokira... nekakšno zimsko spanje brez pravega preboja.

Včasih stvari preprosto stečejo, vse se poklapa, trenutno sem pa brez te "podpore". Caplanje na mestu, kot da moram še nekaj opravit, preden preskočim na drugo tirnico, kjer stvari spet stečejo z neko lahkoto...

Tako da bi rekla neverjetno notranje dinamičen, pa navzven umirjen mesec.

lp

Za seboj imam od Božiča naprej en tak izredno naporen čas. Samo delo in to, tako da sem že skoraj pozabil, da še kaj drugega zraven naredim, kot le tistih osem ur na dan.

In tako mi je danes dela zmanjkalo nakar sem vzel telefon in poklical enega. Hmm. Enega velemojstra v nečem. Tip nikoli ni zame slišal in to, jaz pač pa sem dobil navdih, da bi kaj za časopis napisal, ker je trenutno aktualen. Šele po tistem sem si sam pri sebi rekel. Halo Andres!! "Interpol je za njim razpisal tiralico, ti ga pa serješ"

Že med tem pogovorom sem dobil navodilo še za en klic mednarodno poslovne narave in potem še en klic mednarodno poslovne narave.

Niti se še nisem dobro otresel vseh teh misli, ko me kliče nekdo iz meni neznane številke. Vabijo me jutri na razgovor za novo službo.

Vojko. Mogoče se je pa za osmice komaj zdaj leto začelo, saj ta današnji vidim kot neko energetsko spremembo kakor ima topic naslov. xDDx

Andres

<{POST_SNAPBACK}>Pa da še jaz opišem dogajanja v zadnjem času.

Imam energetsko število 595.

Zadnji mesec (vsi ti mešani filing so se nekak začeli porajat septembra) se mi zdi, da vse veliko bolj doživljm od znotraj. Določeni strahovi so priplavali na plan, ravno tako intenzivno ukvarjanje s preteklostjo in prihodnostjo. Spremljajo me močna nihanja razpoloženja - od globoke ranjenosti, pa do močnega prepričanaj v moč univerzuma, v to da se ozaveščam, odraščam. Da bo še vse dobro, pravzaprav, nekako sluten občutek po slobodi. Samo močna blokada, ne vem, nekako od zunaj. Kot, da tičim in ne morem čisto naprej. Vsakič, ko se odpre nekaj novega, se hkrati tudi zablokira... nekakšno zimsko spanje brez pravega preboja.

Včasih stvari preprosto stečejo, vse se poklapa, trenutno sem pa brez te "podpore". Caplanje na mestu, kot da moram še nekaj opravit, preden preskočim na drugo tirnico, kjer stvari spet stečejo z neko lahkoto...

Tako da bi rekla neverjetno notranje dinamičen, pa navzven umirjen mesec.

lp

Hvala Megi za ta čudovit opis.

Kolikor lahko vidim, je tvoje "capljanje na mestu" zato, ker je tvoje otroško število (zunanji - družbeni jaz (9) letno v hiši vode. Ta energija ne dopušča zunanjega napredka - je pa notranji toliko večji. Posebej to velja zate, saj je 5 letos v hiši 7 (rdeča kovina) - in te letos dokaj dobro podpira, razen, kadar na površino priplava ego.

Hvala in še kdaj piši.

Vojko

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>Za seboj imam od Božiča naprej en tak izredno naporen čas.  Samo delo in to, tako da sem že skoraj pozabil, da še kaj drugega zraven naredim, kot le tistih osem ur na dan.

In tako mi je danes dela zmanjkalo nakar sem vzel telefon in poklical enega. Hmm. Enega velemojstra v nečem. Tip nikoli ni zame slišal in to, jaz pač pa sem dobil navdih, da bi kaj za časopis napisal, ker je trenutno aktualen.  Šele po tistem sem si sam pri sebi rekel. Halo Andres!!  "Interpol je za njim razpisal tiralico, ti ga pa serješ"

Že med tem pogovorom sem dobil navodilo še za en klic mednarodno poslovne narave in potem še en klic mednarodno poslovne narave. 

Niti se še nisem dobro otresel vseh teh misli, ko me kliče nekdo iz meni neznane številke. Vabijo me jutri na razgovor za novo službo. 

Vojko. Mogoče se je pa za osmice komaj zdaj leto začelo, saj ta današnji vidim kot neko energetsko spremembo kakor ima topic naslov.  xDDx

Andres

Odlično Andres?

Pa si prečital Splošni mesečni predvid na moji strani?

Pravi nekako takole: Spremembe bomo sprejeli, ne da bi vedeli za to.

Pa si prepričan, da vse spremembe, ki se dogajajo okrog nas sploh vidimo, zaznamo?

Vsaka mesečna energija doda svojo noto in letos je leto priložnosti zate (in za osmice) Andres.

Vabim te, da si vsak mesec še enkrat prečitaš letni predvid na moji strani in tudi mesečnega vsaj dvakrat.

Lep pozdrav, Vojko

P.S. In še nekaj. Z veseljem ti sporočam, da bo naslednji teden odprt nov forum, ki bo ves "tekel" le v zvezi z zakoni petih elementov - na mnogih področjih.

Vojko

Vojko J Kalan

Vojko.

Najprej čestitke za nov forum. Mislim, da si ga tvoja stran tudi zasluži. Super. :palec:

Mesečni predvid sem prebral, ampak enkrat očitno ni bilo dovolj. Skratka nekako tudi sam pričakujem še več sprememb.

Andres

<{POST_SNAPBACK}>Vojko.

Najprej čestitke za nov forum. Mislim, da si ga tvoja stran tudi zasluži.  Super.  :palec:

Mesečni predvid sem prebral, ampak enkrat očitno ni bilo dovolj. Skratka nekako tudi sam pričakujem še več sprememb. 

Andres

Hvala Andres

Jutri, v nedeljo 3. aprila

na dan, ko vladajo energije: 9 4 4 7 9

Forum tudi zares začne delovati. Povezava na forum bo objavljena na spletni strani

http://www.tao-si.com

http://www.9zvezd.com

in v oglasih www.najdi.si.

Vabljeni vsi tisti, ki vas zanimajo:

Zakon petih elementov in vse kar iz njega izhaja:

- Feng Shui

- Devetzvezdni KI

- Ji Čing

- Osebno čiščenje s pomočjo petja

- TAO-istične metode za osebni razvoj in zdravo življenje

ter vsi, ki si želite dodati svoja vedenja in znanja k boljšemu

življenju sebe samega in nas vseh!

Vojko

Vojko J Kalan

uau, vojko....forummmmm.... :onfire: ...čestitke xokx

si moram vse natančno ogledat...sori za ognjeno navdušenje, kovine menda tega ne marate najbolj....sam men se zdi res nobel... xsrcx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>Hvala Andres

Jutri, v nedeljo 3. aprila

na dan, ko vladajo energije:  9 4 4 7 9

Forum tudi zares začne delovati. Povezava na forum bo objavljena na spletni strani

http://www.tao-si.com

http://www.9zvezd.com

in v oglasih www.najdi.si.

Vabljeni vsi tisti, ki vas zanimajo:

Zakon petih elementov in vse kar iz njega izhaja:

-  Feng Shui

-  Devetzvezdni KI

-  Ji Čing

-  Osebno čiščenje s pomočjo petja

-  TAO-istične metode za osebni razvoj in zdravo življenje

ter vsi, ki si želite dodati svoja vedenja in znanja k boljšemu

življenju sebe samega in nas vseh!

Vojko

Hvala Vojko!

Se vidimo tudi tam, lepo nedeljo tebi in tvojim, Borism, x:)x :palec:

<{POST_SNAPBACK}>V mojem življenju se pa kakšno leto  dogajajo hitre spremembe,kot ,da bi čas hitreje mineval..kot ,da ura ne bi bila več ura ,dan ne več tak...mesec še krajši...vse se dogaja prehitro.

TAKO JE KOT,DA BI SE ZEMLJA HITREJE VRTELA

In kaj praviš na to ti Vojko?

Lep pozdrav,D 591

:C: :C: :palec:

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

Živijo Dadika

Hvala ti za ponovno vprašanje.

Saj se odvija življenje hitreje. Seveda je več sprememb. Kajti konec koncev smo v 81-letju devetice.

In rojena si kar pod srečno zvezdo! Se ti zdi drugače?

Letna energija temnozelenega drevesa 4 je tista, ki te tišči naprej, da bi nadaljevala z načrti od lanskega leta. Tvoja 9 v hiši 1 pa te spodbuja in hrani z notranjimi spremembami.

Vzemi si čas zase: za sprehod v naravi, za meditacijo, nadaljuj v smeri, ki si jo pričela lansko leto.

Oh, ali čitaš kaj predvid. Saj je to napisano tam!

Vojko

Za globlji predvid pridi na novi forum

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>Vojko.

Opažam da je v tem času res veliko izgubljenih ljudi in nesreč. tudi vreme se je vsaj tu poslabšalo, tako da je nesreč še več.

Andres

Ja, Andres!

Veš, nerad pišem le o nesrečah in o nevarnostih. Rad bi povedal kaj dobrega in skušam to tudi povedati tako, da bi ljudje hkrati delali tako, da bi se izognili slabemu.

Rad bi povedal tako, da bi opozorila na slabo - jemali kot odlično možnost izogniti se slabemu, namesto dojemanju, da se slabo neizogibno zgodi.

A moje izkušnje kažejo, (tudi statistike ogledov horoskopov, ki napovedujejo nespremenljivost tega sveta), da ljudje raje sprejmemo "zaklenjeno" usodo kot pa bi sami naredili za to, da bi bilo naše življenje drugačno. In ob tem se mnogokrat spomnim misli: Naša usoda je zapisana v našem umu - Ne moremo spremeniti naše usode, lahko pa spremenimo naš um (in s tem seveda našo usodo)

Mi smo namreč tisti, ki v veliki meri zacementiramo tok usode lastnega bitja, mi smo tisti, ki v svojem okolju lahko spreminjamo svet vsak trenutek. Kajti, če ne bi bilo tako so vsa naša pisanja, vse naše izkušnje - brez vrednosti!

Vojko

Vojko J Kalan

Opažam tudi sam po sebi. Danes sem bil pri otrocih na obisku in ko sem se vračal domov sem nekako bedno vozil. Ops sem rekel, Planeti so slabo nastrojeni. Ravno tako zjutraj ko sem se vračal domov iz Mesta. navadno imam zelo dobro varnostno razdaljo, kar mi je zjutraj morebiti rešilo trk. Preprosto sem vedel, da imam avto pred seboj, toda nekaj sem se na stolu popravljal, dam na gas, medtem, ko je tist pred menoj že bremzal na semaforju. In spet sem bil rešen. Tudi takrat sem se spomnil na zvezde in 9zk. Tudi včeraj ko sem šel iz suže mi je koncentracija padla. Čudovito.

Opažam pa da v tem času manj denarja zapravim. ne vem. Sploh me nič zapravljat ne vleče. Pravzaprav grem v trgovino, gledam malo, kupim pa nič ne. Zavijem rajši v špecerijo, saj jesti itak moram kot vsi vi.

Andres

<{POST_SNAPBACK}>Opažam tudi sam po sebi. Danes sem bil pri otrocih na obisku in ko sem se vračal domov sem nekako bedno vozil. Ops sem rekel, Planeti so slabo nastrojeni.  Ravno tako zjutraj ko sem se vračal domov iz Mesta. navadno imam zelo dobro varnostno razdaljo, kar mi je zjutraj morebiti rešilo trk.  Preprosto sem vedel, da imam avto pred seboj, toda nekaj sem se na stolu popravljal, dam na gas, medtem, ko je tist pred menoj že bremzal na semaforju. In spet sem bil rešen.  Tudi takrat sem se spomnil na zvezde in 9zk.  Tudi včeraj ko sem šel iz suže mi je koncentracija padla.  Čudovito.

Opažam pa da v tem času manj denarja zapravim.  ne vem. Sploh me nič zapravljat ne vleče. Pravzaprav grem v trgovino, gledam malo, kupim pa nič ne.  Zavijem rajši v špecerijo, saj jesti itak moram kot vsi vi.

Andres

Odlično Andres

Dobro je, da se zavemo sebe - pa je že boljše.

In ko poznamo (nekateri ga čutijo) tok energije in se ravnamo po njem, je še boljše....

Vojko

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>  Čudovito.

Opažam pa da v tem času manj denarja zapravim.  ne vem. Sploh me nič zapravljat ne vleče. Pravzaprav grem v trgovino, gledam malo, kupim pa nič ne.  Zavijem rajši v špecerijo, saj jesti itak moram kot vsi vi.

Andres

Tudi jaz sem začela šparat x:Dx

Lep pozdrav

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

<{POST_SNAPBACK}>Tudi jaz sem začela šparat  x:Dx

Lep pozdrav

Energija denarja je v središču, Torej se skuša akumulirati.

Pa nista vidva edina, ki tako počneta.

Poglejta okrog sebe, v podjetju itn. Vsi šparajo..... x^x

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...