č.v.e.k.a 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> ampak res. sej ne da bi mela za zapravljat... sam tud nobene želje nimam kok fajn. kok časa bo pa to trajal? upam, da čim dlje Huda bo z ozirom na to,da prihaja poletna kolekcija oblačil :xx!: Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Energija denarja je v središču, Torej se skuša akumulirati.Pa nista vidva edina, ki tako počneta.Poglejta okrog sebe, v podjetju itn. Vsi šparajo..... lp, Vojkoja na plačah :xx!: ne v svojem žepu :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Js tud ne hodim po trgovinah ... in nimam želja... ampak samo zato, ker tud denarja nimam! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MAP 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Meni in mojim so se prejšnji teden dogajale same slabe stvari. Med drugim, sem zaradi majhne nepazljivosti povzročila nesrečo, na srečo pa..... vse samo v pločevini. Upam, da bo v prihodnjih dneh kaj bolje, MAP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 čudni časi :xx!: Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Jz sm pa dons tok zapravu, da se tud spomnt ne smem! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. april 2005 Avtor Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jz sm pa dons tok zapravu, da se tud spomnt ne smem! Zanimivo, potem le glej, da ti bo to v poduk in boš bolj premislil v času do naslednjega meseca! Lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Vrjetn bom do naslednga mesca že spet pozabu, pa ponovu isto napako! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. april 2005 Avtor Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vrjetn bom do naslednga mesca že spet pozabu, pa ponovu isto napako! Odlično! Če le lahko. Pomeni, da si dobro usklajen s trenutno energijo in ti cekini kar padajo v mošnjiček! Imej se fajn, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Včeraj sem videl dve povoženi živali ob cesti (v razmaku par km), ko sem se peljal v službo. Mislim, da sta bili mali srni. Za nazaj sem se pa umikal neki večji miši ali nečemu podobnemu, ko je tekla čez cesto.Danes sem pa videl povoženo kokoš.Morajo biti prav posebni dnevi ta čas. Potem pa še nesreča, kjer so zgoreli ljudje... In izvolitev novega papaža, ravno na današnji dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 so smotani dnevi... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. april 2005 Avtor Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> so smotani dnevi... In kako to ocenjuješ Aiwa?Lahko bolj natančno opišeš! Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. april 2005 Avtor Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Včeraj sem videl dve povoženi živali ob cesti (v razmaku par km), ko sem se peljal v službo. Mislim, da sta bili mali srni. Za nazaj sem se pa umikal neki večji miši ali nečemu podobnemu, ko je tekla čez cesto.Danes sem pa videl povoženo kokoš.Morajo biti prav posebni dnevi ta čas. Potem pa še nesreča, kjer so zgoreli ljudje... In izvolitev novega papaža, ravno na današnji dan. Žal je tako, Prvi Sam o tem pišem in pišem in upam, da prečita vsaj kdo sem in tja. Na spletni strani imam objavljen prometni zemljevid z nevarnimi smermi za vsak mesec. Upam, da ga kdo gleda - in upošteva. Lep večer želim, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 mene pa zanima zakaj sem vedno ko je obdobje polne lune sem tečen? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nekaj me zanima.Baje je ruski znanstvenik (verjetno ste že vsi slišali zanj) napovedal močan potres v Sloveniji. Zdaj sem že na večih forumih zasledila, da naj bi se zgodil danes ali jutri. Vojko, kako kažejo energije za ta dva dneva? kakšne morebitne spremembne, nevarnosti? Živijo Mystica Področje potresov je slabo raziskano. Sicer obstajajo zapisi o tem, vendar si ne upam trditi za noben potres. i Tako upam, da ga ne bo in da bmo svobodno živelli naprej..... Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 vojko, hvala za predvid! lp, Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Živijo Mystica Področje potresov je slabo raziskano. Sicer obstajajo zapisi o tem, vendar si ne upam trditi za noben potres. i Tako upam, da ga ne bo in da bmo svobodno živelli naprej..... Lep pozdrav, Vojko Z veseljem Amis Hvala, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Vojko, tudi z moje strani pohvale za mesečni predvid, kateri nas spremlja kar nekaj časa, vsak mesec posebej. Upam, da nas boš še vnaprej informiral oziroma na nek način usmerjal in opozarjal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko, tudi z moje strani pohvale za mesečni predvid, kateri nas spremlja kar nekaj časa, vsak mesec posebej. Upam, da nas boš še vnaprej informiral oziroma na nek način usmerjal in opozarjal. Hvala Večnost Zdaj lahko svoje komentarje na moji spletni strani objavljate tudi vi. Vabim vas v rubriko - Komentar Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 21. maj 2005 Nedelja, 22. maj 2005 PRAV POSEBEN DAN! Lunatiki bodite pozorni nase in na vse okrog sebe.Ostanite doma! Ah no! To pomeni, da greste raje peš na sprehod v naravo kot pa bi se odpeljali na morje ali na drugi konec Slovenije. Kajti na cestah bo hudič! Sicer pa je lahko prav prijeten dan z mnogimi izjemnimi dogodki. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 jp...to preberem zdej, ko je že dneva konc ... zmagali fusbal, preživeli žur potem, nič posebno pretresljivega, ampak je blo ok....v prometu tud vse normalno.....moje današnje izkušnje....jutrišnje bodo z musklfibrom Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 kerga dneva ... a nedelje je ze konc ... uf, je blo pa hitr, sam vstala sem, spila kofe, pa je ze mim Vojko, hvala za opozorilo! Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Amis, dobro jutro Vojko hvala za opozorilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jp...to preberem zdej, ko je že dneva konc ... zmagali fusbal, preživeli žur potem, nič posebno pretresljivega, ampak je blo ok....v prometu tud vse normalno.....moje današnje izkušnje....jutrišnje bodo z musklfibrom AMis Kateri dan je danes? Četrtek!? Katerega leta že! Mej se lepo, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.