Vojko 18. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 18. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako pa energijske spremembe vplivajo na taljenje ledu....na Arktiki in Antarktiki...Lahko energijske spremembe vplivajo na tovrstni pojav s tem ,da ga pospešijo ali pa zaustavijo?..... Smajčica Upam, da te bo zadovoljil odgovor na forumu TAO-SIhttp://www.tao-si.com/phpBB2/viewtopic.php...ht=arktika#1432 lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 hvala Vojko.... x!x na tvojih straneh se vedno dobro načitam Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 18. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala Vojko.... x!x na tvojih straneh se vedno dobro načitam Hvala tebi Smajčica lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Vojko,bravo! Devtezvezdni Ki je izjemno natančno napovedal dogodke v zvezi z letali in pticami (virus ptičje gripe). Grem gledat še mesečno napoved zase, sem vse skupaj malce zanemarjala. Lep dan vsem, MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko,bravo! Devtezvezdni Ki je izjemno natančno napovedal dogodke v zvezi z letali in pticami (virus ptičje gripe). Grem gledat še mesečno napoved zase, sem vse skupaj malce zanemarjala. Lep dan vsem, MucaMaca Žal je res. Ko bomo vsi upoštevali "vsekarje" bolj kot sedaj, bo lahko boljše.... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 27. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Žal je res. Ko bomo vsi upoštevali "vsekarje" bolj kot sedaj, bo lahko boljše.... lp, Vojko No in v nedeljo 28. avgusta upoštevajmo "vsekarje" še bolj. Bodimo pozorni nase in na vse kar se dogaja okrog nas. Na srečo je vreme bolj za spanje - mogoče bo ravno zato tudi dan lepši. Lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 kaj pa je 28.avg?............. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 28. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj pa je 28.avg?............. Dan 5 Dan, ko je dobro ostati doma. Poudarjena mesečna energija črne prsti 2. Kakšen pa je ta mesec pa tako vidimo iz svojih izkušenj in dnevnih poročil, ali ne? Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 danes tud sprehod odpade, ker tko lepo dežuje... sicer pa meni današnji dan prav paše, mogoče zato, ker nihče ne seka energije... Vojko, hvala za opozorilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 uuu vojko Jaz sem včeraj napovedal, energijsko spremembo čez 4 mesec (no včeraj 4 mesece)Moja napoved drži Hvala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 oooo, vojko, hvala x!x tale dan do sedaj je bil: vstala ob 6h, telovadila, šla na net, nekaj domačih opravil....in ob 9h sem bila že spet tako zaspana, da je bilo potrebno "odžagat" še eno kitico ....kar se je izkazalo za zelo koristno, ker sem dobre volje....kljub nemogoči količino vode in oblakov .....je pa res, da kakšnega posebnega navdiha nimam že ves mesec....in da je danes idealen dan za zabušavanje......kakšna karma neki je to... .....mogoče me samo lenitis daje.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 tudi jaz nekaj presanjala, nekaj prespala, ampak papagaj je pa čist podivjal, ej niti trenutka ni tiho, pojma nimam kaj mu je in tole je že nekaj časa, ampak danes je višek dretja (toliko o tem da noben ne seka energije tule noter ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>uuu vojko Jaz sem včeraj napovedal, energijsko spremembo čez 4 mesec (no včeraj 4 mesece)Moja napoved drži Hvala Bo že tako, če tako praviš? In kakšne vrste bo ta sprememba?Je ta sprememba le zate?Za nas vse? Me prav zanima tvoja napoved! Sicer pa... lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Danes je bil en tak zoprn dan. Sem mislil da se to samo meni dogaja, potem pa mi je mama rekla, da je popoldne nekam cagava ratala in je šla spat. No, ko sem pregledal pošto sem to isto simboli počutja dobil v mail še iz Švica. Nekaj se je dogajalo danes. Verjetno se še. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 včeraj popoldan me je hotela napast sitnoba....pa sem šla raj hodit za kakšno uro in je blo pol bolš....pa tud tale veter mi ne paše najbolj....ampak bo že. ni take krize Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 jst se pa ne počutim dobro, pa ponoči so prejeli klic in je mičkeno panike nastalo, tko da mala do 5 ni nič spala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2005 Tisti, ki kdaj pa kdaj - mimogrede - pogledate še kakšno revijo (recimo Karmaplus) in pa letni predvid, veste, da sem zajužne in jugozahodne dele mest, dežel, držav, celin za jesen napovedal "težave z vodo". Seveda ne znam vnaprej povedati kakšne vrste težave bodo to. ali je orkan, dolgo deževje itn... Ker pa je letos na jugozahodu močna energija vode, se pojavi v obliki, katera je v tekočem mesecu na tistem položaju. Močni vetrovi pa so letos načelno na jugovzhodu, zdaj (po 8. oktobru) pa se selijo tudi v središča mest, dežel, držav, celin. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2005 Menjava mesečnega pretoka energije se najbolj čuti dva dneva pred in dva dni po "preklopu" energije! Zato kličem k Posebni pozornosti v prometu in pri vseh opravilih preko celega vikenda, torej od 7. oktobra pa do 11. oktobra. V tem času se naš organizem prilagaja novi, močni mesečni energiji in takrat so naše akcije lahko nedoumljive in nepričakovane. Posebna pozornost velja nameniti 8. oktobra 2005. Vsem nam želim čim boljši začetek meseca! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Hvala za opozorilo :-) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Vojko hvala in tudi tebi enako Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Hvala Vojko za opozorilo....meni so te energije že krepko zagodle...lep vikend vsem skupaj,D. Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tynca 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Menjava mesečnega pretoka energije se najbolj čuti dva dneva pred in dva dni po "preklopu" energije! Zato kličem k Posebni pozornosti v prometu in pri vseh opravilih preko celega vikenda, torej od 7. oktobra pa do 11. oktobra. V tem času se naš organizem prilagaja novi, močni mesečni energiji in takrat so naše akcije lahko nedoumljive in nepričakovane. Posebna pozornost velja nameniti 8. oktobra 2005. Vsem nam želim čim boljši začetek meseca! Vojko Meni so ga energije zagodle že v ponedeljek 3.10. , ko sem se zaletela z avtom. Z mano je sicer vse v redu, le z avtom ni. To je že druga nesreča v dveh mesecih z mojim avtom. Vmes pa sem še sopotnica udeležena v nesreči.In žetako čisto brez denarja sem... Lep vikend vsem, Tynca Citiraj [COLOR=orange] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 hvala za opozorilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Oooo, mi pa ravno jutri na poti. No, bomo pazili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.