Vojko 29. december 2005 Avtor Prijavi Deli 29. december 2005 Žal. Velikokrat damo premalo pozornosti na svoje okolje. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2006 23. januar 2006 - Poseben dan Pozorno preglejte središče stanovanja hiše, da ne pride do eksplozije, požara. Tudi sicer je dobro pregledati in zapreti plinske ventile, da ne spuščajo in zapreti tiste, katerih ne uporabljate. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 hvala, vojko Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2006 hvala, vojko Prosim, Amis Pa še drugič. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2006 Petek, 27. januar 2006 Velja povečati pozornost pri vseh delih s kovinami zaradi povečanja možnosti nesreč pri delu, v prometu itn, posebej v centru in smeri proti severu Posebej pozorni naj bodo tisti, kateri v januarju, še posebej pa v petek 27. I. potujejo iz SZ proti JV ali v nasprotni smeri. Nenadni zastoji (velika možnost nesreč) se bodo pojavljali na prometnicah proti zahodu. Zastoji se bodo pojavljali tudi na prometnicah proti vzhodu. Na severu in severovzhodnih smereh zgradb, naselij, države je povečana možnost požarov, v središču in JV pa povečana možnost eksplozij. Poledice in nevarne prigode z vodo in tekočinami na jugozahodu Slovenije Pozorno! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Živijo, Vojko! Ena stvar se mi zdi zelo zanimiva, kar nekako fascinantna: Koliko je v tem letu (ki smo ga komaj orenk zaorali) že padlo zgradb oziroma predvsem STREH?! A ni to neverjetno? Bad Reichenhall, Meka, Chorzow pa mislim da še ene dve (takole po občutku). Pa v glavnem strehe. Vse manj kot v enem mesecu?! Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2006 Živijo, Vojko! Ena stvar se mi zdi zelo zanimiva, kar nekako fascinantna: Koliko je v tem letu (ki smo ga komaj orenk zaorali) že padlo zgradb oziroma predvsem STREH?! A ni to neverjetno? Bad Reichenhall, Meka, Chorzow pa mislim da še ene dve (takole po občutku). Pa v glavnem strehe. Vse manj kot v enem mesecu?! Pozdrav! O, Bern In tudi tam nekje v Afriki... Kako sem vesel, da si to ugotovil tudi ti. Kajti tisti, kateri je prečital mesečni predvid je lahko videl, da je tam napisano, da se bo mnogo dogodkov zgodilo ravno z velikimi stavbami in v velikih stavbah. Torej ene stvari so nam vsem na očeh in jih tudi vidimo - druge, so morda vsem na očeh, pa jih vidijo le redki (politika) in tretje, katere se dogajajo v teh stavbah, so pomembne, pa jih ne vidimo... Sem se pa pred časom odločil, da takšne slabe stvari v glavnem pustim na strani - kajti slabih je že tako preveč. Res pa je, da je v današnjem svetu v medijih kaj težko najti novico s pozitivnimi informacijami, razen včasih ko gre za šport, Nobelovo nagrado, novoletno slavje ali kaj podobnega. Lep pozdrav in hvala ti Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2006 Pozdravljeni Ob 27 minut čez polnoč se prične novo energijsko leto svetlozelenega drevesa 3!http://www.tao-si.com/phpBB2/images/smiles/ki3l.GIF To je leto rasti, hitrega in dinamičnega razvoja, čas neprenehnih, hitrih sprememb, čas še nadaljnega razvoja komunikacije, združevanja ljudi v nove, drugačne socialne skupine kot jih poznamo do danes. Čas, ki ga lahko primerjam z aprilskim vremenom. Ravno ko zaprem dežnik in posije sonce, se spet ulije dež!.... Letni predvid in osebni mesečni predvidi bodo na voljo v roku ene ure. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Vojko, marljiv za nas kot vedno ... me pa zanima ali se je dogajalo ta teden kaj vecjega, jaz sem bila totalno na dnu :xx!: ...danes sem se z pomocjo prijateljicinega healinga postavila pokoncno... upam na boljse dni Prijazen pozdrav, Mojca 234 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2006 Vojko, marljiv za nas kot vedno ... me pa zanima ali se je dogajalo ta teden kaj vecjega, jaz sem bila totalno na dnu :xx!: ...danes sem se z pomocjo prijateljicinega healinga postavila pokoncno... upam na boljse dni Prijazen pozdrav, Mojca 234 Ha ha Mojca Poglej en post pred tvojim Seveda so večje spremembe, saj se menja energija leta in nekaj dni prej in nekaj dni potem imamo lahko kar krepke težave s prilagoditvijo. Posebej ti, ko ti organizem deluje malo počasneje in ker si zelo občutljiva. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Vojko tnx pa veliko uspeha in am povezanosti, prepletanja ti želim v Novem letu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2006 Vojko tnx pa veliko uspeha in am povezanosti, prepletanja ti želim v Novem letu Hvala Ksenija. Zdaj bomo lahko počivali le med izdihi...! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Prebrala letni predvid..Sliši se prav fajn Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Hvala Ksenija. Zdaj bomo lahko počivali le med izdihi...!lp, Vojkojaz pa že sedaj brez energije, volje, smeha, pa še česa...samo men je pa napoved za 1 kar malce upanja dala (pa še enega tvojega stavka se spomnim)... tko da jaz grem lahko samo še navzgor (mogoče mi bo pa bolj ustrezalo dihat sam tko mal vmes ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Vojko...hvala za predvid....moj bo poln ljubezni. Lp,D Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 Ha ha Mojca Poglej en post pred tvojim Seveda so večje spremembe, saj se menja energija leta in nekaj dni prej in nekaj dni potem imamo lahko kar krepke težave s prilagoditvijo. Posebej ti, ko ti organizem deluje malo počasneje in ker si zelo občutljiva. lp, Vojko Hojla Vojko, nisem vedela, da lahko ta energija mece ze nekaj dni prej ... seveda, cudno, saj energija ne pozna meja... hvala Prijazen pozdrav, Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2006 Hojla Vojko, nisem vedela, da lahko ta energija mece ze nekaj dni prej ... seveda, cudno, saj energija ne pozna meja... hvala Prijazen pozdrav, Mojca Točno Mojca Vse je ista energija, le rišemo jo z drugačnimi barvicami.... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 22. februar 2006 Mnogi ste začutili letne spremembe že preden so se pričele v polnem zamahu. Mnogi jih občutite prav sedaj. Zato si prečitajte predvid in se pripravite! Izplačalo se vam bo! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2006 hm če se bom tolk izčrpaval k zadnje dni, bom do konc leta crkno Hej Bobnar! Pa se da delovati na kakšen drug način? Malo manj naporen? Z enakim efektrom? Ali celo boljšim? Se splača razmisliti, kajneda? Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2006 Hojla Vojko, nisem vedela, da lahko ta energija mece ze nekaj dni prej ... seveda, cudno, saj energija ne pozna meja... hvala Prijazen pozdrav, Mojca Mojca Zaradi prilagoditve! Kaj meniš, da se luč prižge v trenutku, ko pritisneš stikalo? Kaj meniš, da za vklop stikala ne potrebujemo časa? Pravijo tako in ko opazujem nekatere ljudi, katere že dolgo časa poznam, vidim, da nekateri čutijo že zelo majhne spremembe, velike pa seveda še bolj. Torej, sam tega ne bi imenoval "metanje energije naprej ali nazaj". To je bolj čas, ko se na novo energijo prilagajamo. Kako pa je v resnici?! - le kdo ve? Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. september 2006 Avtor Prijavi Deli 4. september 2006 V naslednjih dneh: od zdaj pa vse do 9. septembra, bodimo posebej pozorni - v prometu - pri nevarnih opravilih - v medčloveških odnosih Kajti 7. septembra se menja mesečna energija v kvantnem polju. Raje si v četrtek zvečer oglejmo lunin mrk, prisluhnimo sebi in bodimo pozorni na naše občutke. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 Hvala Vojko za opozorilo! Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 V naslednjih dneh: od zdaj pa vse do 9. septembra, bodimo posebej pozorni - v prometu - pri nevarnih opravilih - v medčloveških odnosihKajti 7. septembra se menja mesečna energija v kvantnem polju. Raje si v četrtek zvečer oglejmo lunin mrk, prisluhnimo sebi in bodimo pozorni na naše občutke. Vojkoni čudno, da so se dans že zgodile ene 4 težke prometne nesreče v okolici maribora.... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 ni čudno, da so se dans že zgodile ene 4 težke prometne nesreče v okolici maribora.... Ja maš prav, v Celju je celo jutro pokal.Včeraj, ko sem se peljala domov, je na relaciji 300 m skoraj 3x poknal, in to direkt pred mano. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.