Skoči na vsebino

Opozorila na energijske spremembe

Vojko

Recommended Posts

Meni je pa avto crknu sred avtoceste, še dobro da ni bilo večjih problemov za ga domov prpelat. Pa gneča je bila po teh naših cestah...

Pozdravljen Prvi & Vsi, ki spremljate forum in 9zvezd.com

Me veseli, da ste pozorni nase in na svojo okolico.

Pozornost je tista, ki nam daje moč.

KI 9zvezd nam veča pozornost!

Lep pozdrav, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...

Današnji dan

http://www.tao-si.com/phpBB2/images/smiles/ki7l.GIF http://www.tao-si.com/phpBB2/images/smiles/ki2l.GIF

9 4 3 7 2

Lahko povzroči požare, eksplozije v središčih in na zahodu zgradb, mest, pokrajin, držav.

Tudi sicer je to lahko prav poseben dan z mnogimi nenavadnimi dogodki.

Poskrbite za zaprt plin in druge varnostne ukrepe.

Vojko

Vojko J Kalan

Amis, Klarus

Saj v tem je čar.

Kar je za enega lahko katastrofa, je za drugega praznik.

Ali drugače: Za tistega, za katerega je dan praznik in ni premišljen je lahko isti dan katastrofa.... žal

Lep dan želim, Vojko

Vojko J Kalan

res hecno tole... meni je bil pa petek 22.sept. težek dan. Sem bila brez energije, sploh raje nisem šla v službo, ob 11h sem se komaj uspela spravit pokonci (no, proti koncu dneva je bilo vredu, a čez dan sem se počutila ko ena rastlina, ki se na soncu fila z energijo in hrano...) ... x;)x

res hecno tole... meni je bil pa petek 22.sept. težek dan. Sem bila brez energije, sploh raje nisem šla v službo, ob 11h sem se komaj uspela spravit pokonci (no, proti koncu dneva je bilo vredu, a čez dan sem se počutila ko ena rastlina, ki se na soncu fila z energijo in hrano...) ... x;)x

Hvala za opis počutja, Konj

Žal nimam tvojih rojstnih podatkov!

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Lepo pozdravljen/a

Za nami je pisan september.

Ko se ga spomnimo, vidimo, da smo doživeli vse: od poletne vročine, do glasnih neviht, hladna temna jutra: svetle jesenske dneve...

Ko se je komu imed nas že zdelo, da je tu skoraj zima, se je dnevu dveh ogrelo... In tako kot sem napisal v splošnem mesečnem predvidu, je bil mesec september zelo pisan in poleg sončnega in vetrovnega tudi moker.

Zdaj, 8. okobra pa se energija spet preobrne. Iz veselega septembra v melanholični okober. Karkoli se bo dogajalo, bo vztrajalo.

Predvsem pa je pomembno to, da vidimo, slišimo, čutimo sebe!

Da smo mi sami pomembnejši od politike in vremena.

Da damo več pozornosti našim bližnjim kot poročilom...

In, tisti, ki že poznate moja obvestila, da veste,

da se je v času od 6. do 11. oktobra

dobro izogibati daljšim potovanjem in nevarnim opravilom.

Če že, bodimo spočiti. Pozorni. Budni.

Lep vikend in krasen oktober vam želim

Vojko

Vojko J Kalan

Danes ob 12:22 se je spremenila energija kvantnega polja v energijo bele kovine 6.

To je nekako političen čas. Ljudje več pozornosti posvečamo medsebojnim odnosom in smo tudi občutljivi nanje.

Načelno in na zunaj je to miren in urejen čas. Ko pa se zgodi, da nastanejo neskladja, so ta neskladja velika.

Finančna področja imajo težave, saj jim nikakor ni jasno v katero smer se bo gibal svet. Podobno je z naftno industrijo.

Več si lahko prečitate na spletni strani.

Vabljeni k ogledu

Oglejte si:

Splošni mesečni predvid!

Osebni mesečni predvid!

Osebni letni predvid!

Vojko

Vojko J Kalan

• 1 month later...
  • 7 months later...

Pozdravljeni,

ne vem če sem izbrala pravo temo, se mi je pa zdela najbolj ustrezna...namreč za včerajšni dan sem brala na 9ZKI spletni strani da je dan ko se magnetna polja menjajo, kar verjetno posledično pomeni da se energije menjajo in tako naprej.

Moje občutenje včerjašnega dne je bilo težko. Nič konkretnega ali slabega se zgodilo, le dan je bil nekako nasičen in težek, ko imaš občutek da te nekaj pritiska k tlom... k temu je zagotovo pripomogla tudi vročina, vendar so že bili vroči dnevi, ki niso bili tako težki. Brez parvega zagona, k delu se je bilo spravit prava umetnost volje x;)x

No upam da se bodo energije uravnale, sicer pa želim lep vikend vsem :vio:

pa še št. 6 4 7

Pozdravljeni,

ne vem če sem izbrala pravo temo, se mi je pa zdela najbolj ustrezna...namreč za včerajšni dan sem brala na 9ZKI spletni strani da je dan ko se magnetna polja menjajo, kar verjetno posledično pomeni da se energije menjajo in tako naprej.

Moje občutenje včerjašnega dne je bilo težko. Nič konkretnega ali slabega se zgodilo, le dan je bil nekako nasičen in težek, ko imaš občutek da te nekaj pritiska k tlom... k temu je zagotovo pripomogla tudi vročina, vendar so že bili vroči dnevi, ki niso bili tako težki. Brez parvega zagona, k delu se je bilo spravit prava umetnost volje x;)x

No upam da se bodo energije uravnale, sicer pa želim lep vikend vsem :vio:

pa še št. 6 4 7

Lepo pozdravljena višnja76

Katerokoli temo izbereš je prava in prav gotovo ustrezna - vsaj zate!

Ja 21. junija je junijski solsticij. Ime se mi zdi bolj ustrezno od 'poletni solsticij', kajti na južnem polu je to 'zimski solsticij'.

Ko gremo skozi spremembe, ko jih opazujemo in občutimo - čemu bi to pomenilo, da se nam bi zgodilo kaj konkretnega, slabega ali dobrega! Sicer pa lahko pomisliš: Ali sploh vemo, kateri trenutek v našem življenju je res takšen, da je prelomen? So to res le trenutki, ki jih označimo mi z imeni kot so : poroka, odhod na morje, odprtje firme. Ali ni morda veliko bolj pomemben dan, ko smo spoznali partnerja s katerim se odločimo živeti skupaj? (pa se spomnimo kako se je to zares zgodilo? Se spomnimo, katera je bila naša odločitev tik pred tem, ki je vodila k temu, da smo ga srečali. spoznali? itn).

Si pa lepo opisala svoje počutje in pomisliš lahko, kaj bi se bilo lahko zgodilo, ko bi v sebi našla idejo (moč) (čemu z voljo - na silo?), ki bi te dvignila in s pomočjo katere bi storila nekaj, kar bi se zapisalo v tvojo zgodovino kot nekaj pomembnega? Morda pa je boljše tako, da si prisluhnila sebi, ostala doma, mirovala in počivala, kajti kdo ve, kaj bi te lahko bilo čakalo v svetu, kar bi ti bilo manj všeč, ko bi zmagala volja in bi se na silo odpravila nekam, kamor si pravzaprav nisi želela!

To, da si v sebi čutila neravnovesje, pa res ni čudno, saj se je energija 21. junija menjala kar dvakrat.

Verjamem, da si zdaj že našla svoj novi ritem in da lažje hodiš skozi sončne junijske dni in prijetne večere.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Lep dan,

ja po tistem četrtku, junijskem solsticiju je počutje mnogo boljše in energije ki jih čutim uravnovešene. Zelo zanimivo je spremljanje napovedi in predvidov in opazovati vsakodnevno življenje. Lažje je tako razumeti zakaj je en dan težek, drugi pa spet lahkoten in bi lahko "gore premikali" V današnjem hektičnem svetu ljudje vse premlao poslušamo svoje notranje občutke in instinkte, čeprav takrat ko jih se izkaže da so pravilni. vendar naloge ki jih zahteva služba - predvsem služba, saj v domačem okolju lahko rečeš da si utrujen in nimaš prave moči za nič razen za počitek, v službi je to malo težje...torej naloge ki jih zahteva služba včasih pridejo v navskrižje z našimi notranjnimi vzgibi...kaj torej storiti...preživeti takšne dni kolikor je mogoče mirno bi jaz rekla

no kakorkoli, je pa tudi zanimivo tvoje razmišljanje o prelomnih trenutkih - trenutno sem brez besed ker da razmišljati,...zanimivo :vio:

lep dan želim xDDx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...