Mitra 23. april 2008 Prijavi Deli 23. april 2008 Zanimive teme.Ker sem še bolj na začetku in se še "pobijam" z novim znanjem. Veliko stvari me zanima, veliko hočem vedeti, veliko poizkusiti....Življenej me je tako pripeljalo, da sedaj iščem izhode. Da ne bo pomote, nič mi ne manjka, srečna sem, pozitivne misli...Vedno se pa da nekaj dodati, da se stvari bolj tekoče 0dvijajo. Ne motijo me več dnevi, ko energija zaniha, saj je to že od negdaj in ni za jamrat, saj ne bo pomagalo.Umes sem zasledila tudi to, da je nekomu ura "povedala" vedno 14.14. Kolikokrat se mi to nardi, pa nimam odgovorov na ta uprašanja. Potem še večkrat se mi sanja, da plavam po zraku, dokler mi ne izmanjka moči..... To je običajno takrat, ko me negdo poniža.Kadar se energije zasučejo v mojo smer, di objela cel svet in še malo, pospravila vse, šla na Triglav... Poznate ta občutek? Zakaj ga nekateri morajo zavračati in obrniti vse na negativno stran. Koj doma mam dva taka. Kako je težko jim kaj dopovedat, da si zaslužimo boljše od najboljšega.Da ne bom zašla na stranske tire. Pozitivne oz nasploh vibracije iz univerzuma ali vesolja, kakorkoli je pravilno za koga, na nas delujejo, hočemo nočemo. Smo malo nazaj se spomnimo, ko je tako padel zračen pritisk, da nihče ne pomni da se je že kdaj zgodilo. Kaj lahko narava ali Bog naredita iz nas? Vse. Samo se ne zavedamo in jih (nekateri) še kar naprej s pridom in nevede izrabljamo-jo. Koliko pozitivne energije je samo v tem linku, da se energija vesolja širi med nas. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 27. april 2008 Avtor Prijavi Deli 27. april 2008 Zanimive teme.Ker sem še bolj na začetku in se še "pobijam" z novim znanjem. Veliko stvari me zanima, veliko hočem vedeti, veliko poizkusiti....Življenej me je tako pripeljalo, da sedaj iščem izhode. Da ne bo pomote, nič mi ne manjka, srečna sem, pozitivne misli...Vedno se pa da nekaj dodati, da se stvari bolj tekoče 0dvijajo. Ne motijo me več dnevi, ko energija zaniha, saj je to že od negdaj in ni za jamrat, saj ne bo pomagalo.Umes sem zasledila tudi to, da je nekomu ura "povedala" vedno 14.14. Kolikokrat se mi to nardi, pa nimam odgovorov na ta uprašanja. Potem še večkrat se mi sanja, da plavam po zraku, dokler mi ne izmanjka moči..... To je običajno takrat, ko me negdo poniža.Kadar se energije zasučejo v mojo smer, di objela cel svet in še malo, pospravila vse, šla na Triglav... Poznate ta občutek? Zakaj ga nekateri morajo zavračati in obrniti vse na negativno stran. Koj doma mam dva taka. Kako je težko jim kaj dopovedat, da si zaslužimo boljše od najboljšega.Da ne bom zašla na stranske tire. Pozitivne oz nasploh vibracije iz univerzuma ali vesolja, kakorkoli je pravilno za koga, na nas delujejo, hočemo nočemo. Smo malo nazaj se spomnimo, ko je tako padel zračen pritisk, da nihče ne pomni da se je že kdaj zgodilo. Kaj lahko narava ali Bog naredita iz nas? Vse. Samo se ne zavedamo in jih (nekateri) še kar naprej s pridom in nevede izrabljamo-jo. Koliko pozitivne energije je samo v tem linku, da se energija vesolja širi med nas. Prav lepa hvala, Pika polonica, da si izbrala tale del foruma za izražanje svojega pogleda na svet in na svoje šišče in ožje okolje. Upam, da tudi na tem delu foruma najdeš vprašanja za svoje odgovore in da pomagaš odpirati oči sebi in drugim. Želim pa ti, da bi se znala ustaviti tam, kjer ti pomoč jemlje moč. Kajti, le komu in koliko lahko še pomagaš, če nimaš moči zase.Upam, da se ustaviš pravi čas, da najdeš druge načine, da pomagajo tistim, ki so pomoči potrebni (in so zanjo prosili) takrat, ko jo potrebuješ ti sama.In konec koncev: ali si dovoliš prositi za pomoč? V pripravi imam seminarje, ki se ukvarjajo ravno s tem, kako pridobiti življenjsko energijo zase: vsak dan posebej in kako to energijo zadržati - kajti to ni ista kot tista, ki jo potrebujemo za pomoč drugim. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2008 ijioj kako eni radi nakladate, clovk ne more verjet. Da je treba, vsem povedat..Kako zivite srecno..in bla la bla.. da ne o pomote.. "da ne o kdo slucajno mislil da ne zivi srecno" majkemi jst zihr nism stega planeta Lepo pozdravljena SaTurNina Kateri planet pa misliš, ko praviš: "... stega planeta"? Pa nam zaupaš, skerga planeta SI? Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bacci 8. maj 2008 Prijavi Deli 8. maj 2008 lep pozdrav, pred nekaj dnevi smo imeli prehod mesečne energije in kot sem že enkrat prej na tem forumu napisala sem tudi tokrat kar dobro občutila prehod. izgleda da bo celo leto tako - dan prej in dam po prehodu sem čisto brez energije, nič se mi ne da in podbno. nekako težko verjamem da je to zgolj "naključje"... na srečo traja sam par dni, potem pa začutim neko novo moč in elan. ker takrat ko se mi nič ne da, tudi nič ne delam razen kar je nujno (služba itd). tako da moje izkušnje kažejo da je okoli nas veliko več kot se zdi na prvi pogled oz. obstajajo stavri, ki jih ne vidimo ne glede na to ali verjamemo ali ne pa lep dan želim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2008 lep pozdrav, pred nekaj dnevi smo imeli prehod mesečne energije in kot sem že enkrat prej na tem forumu napisala sem tudi tokrat kar dobro občutila prehod. izgleda da bo celo leto tako - dan prej in dam po prehodu sem čisto brez energije, nič se mi ne da in podbno. nekako težko verjamem da je to zgolj "naključje"... na srečo traja sam par dni, potem pa začutim neko novo moč in elan. ker takrat ko se mi nič ne da, tudi nič ne delam razen kar je nujno (služba itd). tako da moje izkušnje kažejo da je okoli nas veliko več kot se zdi na prvi pogled oz. obstajajo stavri, ki jih ne vidimo ne glede na to ali verjamemo ali ne pa lep dan želim! Lepa hvala, Bacci Sam menim, da bi vsak lahko čutil prehod. Seveda pa vsak na svoj način. Pa si prepričana, da boš vedno čutila na isti način? Čemu bi ne imela veliko energije ob prehodu?Ali meniš, da ni mogoče naučiti se načinov, s katerimi si pridobimo energijo? Lep in prijazen dan ti želim, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. december 2008 Avtor Prijavi Deli 8. december 2008 Klicaj dneva http://www.9zvezd.com/tel/_wp_generated/wp6610df00_1b.jpg Danes je Dan energije rumene prsti 5 v mesecu rdeče kovine 7 v letubele vode 1 v devetletju temnozelenega drevesa 4 v enainosemdesetletjuvijoličnega ognja 9 Kratek napotek zase si lahko prečitaš na spletni strani Devetzvezdni KI Lep in prijeten dan ti želim Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. december 2008 Avtor Prijavi Deli 11. december 2008 http://www.9zvezd.com/tel/_wp_generated/wpe0b650ec_1b.jpg 11. december2008 Dan (energije)svetlozelenega drevesa 3 Bolj, ko se energijsko leto bliža svojemu koncu, bolj močno energija bele vode kaže svojo moč - ne samo v vremenu. Kot sem že večkrat omenil, so mnoga delovanja energije bele vode skrita - kot je skrito delovanje prave vode znotraj gora in v globinah oceanov. Seveda v kombinaciji z mesečnimi energijami. Tako smo priča predvidenim nemirom v velikih mestih in raznolikim emanacijam vode od plazov do poplav. Lep in prijeten dan vam želim, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. december 2008 Avtor Prijavi Deli 11. december 2008 Danes lahko vidite na spletni strani .... http://www.9zvezd.com/tel/_wp_generated/wp5519b0ba_1b.jpg Dan (energije)črne prsti 2 Dan, ko se marsikaj, kar se premika nenadoma zaustavi. Dan, premikajoče se prsti in dan ognja - vse pod taktirko bele vode, ki se skriva v zboru mož. ... in še premislek za vas same Lep in prijeten dan, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. december 2008 Avtor Prijavi Deli 12. december 2008 Danes si v Klicaju dneva http://www.9zvezd.com/tel/_wp_generated/wp57359f3e_1b.jpg za 13. december 2008 lahko preberete Dan (energije)bele vode 1 ”Še dobro, da ni petek”, bi rekel moj znanec Tine, ko bi mu razložil energijsko kombinacijo današnjega dne..... več na spletni strani www.9zvezd.com Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. december 2008 Avtor Prijavi Deli 13. december 2008 Danes v 'Klicaju' dneva Dan (energije)vijoličnega ognja 9 http://www.9zvezd.com/tel/_wp_generated/wp675fa335_1b.jpg “Uf”, pravi Miha. “Tale devetka pa nekaterim lahko ‘da vetra’,ko ojača vsakega, brez, da bi razmislila o tem, kaj je dobro in kaj slabo!” “In kaj je dobro, Miha in kaj ni dobro?”,ga vprašam! Dobrodošli na spletni strani in v forumu, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. december 2008 Avtor Prijavi Deli 15. december 2008 15. december2008 http://www.9zvezd.com/tel/_wp_generated/wp876390ca_1b.jpg Dan (energije)bele prsti 8 “A zdej, če ne grem jst u hribe, bojo pa hribi pršli k men, al kva?”,se poheca Miha in me nejeverno gleda naravnost v oči. Ne vem, kaj bi mu rekel, saj po svoje ima čisto prav! Vabim vas, da si ogledate tudi svoj letni in mesečni predvid. Energijsko leto traja do 4. februrarja 2009, ko se prične tudi novo devetletje in precej drugačen stil življenja kot smo ga vajeni. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. december 2008 Avtor Prijavi Deli 15. december 2008 Poseben dan Zares Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. december 2008 Prijavi Deli 16. december 2008 za koga....za/kaj.......?.......... pozdrave, a Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. december 2008 Avtor Prijavi Deli 17. december 2008 za koga....za/kaj.......?.......... pozdrave, a Hoj Amis Lepa hvala! Pogledaš na ! dneva na moji spletni strani. kaj: lep pozdrav, Kdaj: sedajlekomu: tebi Amis.Zakaj: ker tako čutim in se spomnim tvojih iskrih misli na tečaju .... Čemu: da si še kdaj pišemo, rišemo, srečamo,... Kdo: Vojko P.S. Evo, pa sem uspel končati.Če še kaj manjka, te prosim, da dopišeš sama.S pisanjem tukajle želim spomniti lunatike, da si lahko energijske spremembe ogledajo na spletni strani. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 29. januar 2009 Prijavi Deli 29. januar 2009 Energijsko leto traja do 4. februrarja 2009,Jaz (2 4 3) imam ravno na ta dan enega od "ključnih" izpitov na faksu Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. januar 2009 Prijavi Deli 31. januar 2009 Hoj Amis Lepa hvala! Pogledaš na ! dneva na moji spletni strani. kaj: lep pozdrav, Kdaj: sedajlekomu: tebi Amis.Zakaj: ker tako čutim in se spomnim tvojih iskrih misli na tečaju .... Čemu: da si še kdaj pišemo, rišemo, srečamo,... Kdo: Vojko P.S. Evo, pa sem uspel končati.Če še kaj manjka, te prosim, da dopišeš sama.S pisanjem tukajle želim spomniti lunatike, da si lahko energijske spremembe ogledajo na spletni strani.oh...šele sedaj videla..... ....hvala vojko....... vodam se dogaja letos.....prenos informacij pa poteka večinoma kr brez besed....in mogoče je tako še bolje.......sicer sem pa pogledala klicaj dneva....zelo lepo..... skrajno lepo se imej, vojko....... p.s.;....še malo, pa bo nov predvid.....za novo leto....in devetletje......spet bo pestro..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest lara7 31. januar 2009 Prijavi Deli 31. januar 2009 živjo..o kakšnem enrgijskem letu govorite.. in o kakšni energiji..ali govorite o novem energetskem polju, ki se približuje zemlji? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 Jaz (2 4 3) imam ravno na ta dan enega od "ključnih" izpitov na faksu Želim podeliti z vami. Dan 4.2.2009 je bil odličen, izpit je opravljen Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. februar 2009 Prijavi Deli 14. februar 2009 ....hvala za nove predvide, vojko..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. februar 2009 Prijavi Deli 14. februar 2009 tudi jaz se zahvaljujem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. marec 2009 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2009 živjo..o kakšnem enrgijskem letu govorite.. in o kakšni energiji..ali govorite o novem energetskem polju, ki se približuje zemlji? Lepo pozdravljena, Lara Govorimo o tistem energijskem letu o katerem govorita Devetzvezdni KI in pa tudi Feng Shui. O energiji, iz katere je ves svet - vse kar je. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. oktober 2009 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2009 iz 7. na 8. oktober se menja mesečna KI energija V času sprememb: približno 3 dni prej in 3 dni potem smo ljudje malo bolj nemirni kot običajno in tako tudi bolj razdražljivi. Tisti, ki se tega zavedamo, lahko vplivamo nase tako, da smo mirni in še bolj tolerantni kot običajno. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. oktober 2009 Prijavi Deli 7. oktober 2009 hahaha a zato zadnja dva dneva mantram "polako, polako i samo bez uzrujavanja" in pa " če bi blo drgač, bi blo čist brez veze" Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. oktober 2009 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2009 hahaha a zato zadnja dva dneva mantram "polako, polako i samo bez uzrujavanja" in pa " če bi blo drgač, bi blo čist brez veze" Živijo Cookie Ja, kar drži. Saj vsi čutimo spremembe, samo očitno se jih ti zavedaš in upoštevaš. Lep in prijeten dan ti želim. Vojko P.S. Če bi vedel tvoj rojstni datumali KI - jeva števila, pa bi bil še bolj zadovoljen. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. oktober 2009 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2009 Poseben dan Jutri, 8. oktobra zjutraj ob 5:41 se menja mesečna energija iz mehke energija rdeče kovine 7, v jasno, odločno, lahko bi rekli ostro energijo bele kovine 6. V soju bele kovine 6 pa je tudi 8. oktober, tako bomo priča bolj ostremu prehodu energije kot običajno. Priporočam, da se naspimo in spočijemo, da smo spoštljivi, ljubeči in pozorni na vse, kar se dogaja v naši okolici. Priporočam večjo varnostno razdaljo v prometu in večjo toleranco v medčloveških odnostih. Več si lahko prečitate v jutrišnji redni dnevni objavi: Klicaj, na spletni strani http://www.9zvezd.com, še več pa ve rednem mesečnem predvidu, ki bo tudi objavljen jutri. Hvala za pozornost, Vojko Kalan Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.