Vojko 26. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2003 27. oktober 2003 Energija leta 6energija meseca 6energija dneva 6 Dan ekstremnosti! 1 - vozite počasi, imejte s seboj vse dokumente, bodite točni2 - ne pijte alkohola, izogibajte se stiku s kemikalijami, ne kupujte NIČ3 - vse premišljeno IN POČASI - ZARES !4 - novi ljudje, nove priložnosti, hitro in precizno v akcijo5 - če ste zadovoljni - samo tako naprej! 6 - karmičen dan. Ušesa, oči, in srce v pozor, prisluhnite okolici in seveda - SEBI7 - pozor na cesti in pri delu s kovinami, nepredviden denar ali materialna sredstva8 - izi dan. Uživajte9 - izogibajte se večjim živahnim družbam, brigajte se sami zase, danes pustite zdravnika pri miru Srečno! Vojko Kar strah me je iti v službo in na cesto. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 27. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2003 oktober 2003 do 8. november 2003 To je cel mesec ekstremnosti! Prečitajte si "Pogled na svet in Slovenijo v letu 2003" na moji spletni strani in v reviji KarmaPlus za oktober Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. november 2003 Avtor Prijavi Deli 2. november 2003 Petega novembra 2003 se bo še enkrat pojavil dan s popolnoma usmerjeno energijo: Energija leta 6energija meseca 6energija dneva 6 Dan ekstremnosti! 1 - vozite počasi, imejte s seboj vse dokumente, bodite točni2 - ne pijte alkohola, izogibajte se stiku s kemikalijami, ne kupujte NIČ3 - vse premišljeno IN POČASI - ZARES !4 - novi ljudje, nove priložnosti, hitro in precizno v akcijo5 - če ste zadovoljni - samo tako naprej! 6 - karmičen dan. Ušesa, oči, in srce v pozor, prisluhnite okolici in seveda - SEBI7 - pozor na cesti in pri delu s kovinami, nepredviden denar ali materialna sredstva8 - izi dan. Uživajte9 - izogibajte se večjim živahnim družbam, brigajte se sami zase, danes pustite zdravnika pri miru Srečno! Vojko To je čas, ko se 9tkam spreminja smer življenja - enim na boljše, drugim na slabše - Vsakemu tisto kar je delal in dela v življenju. Enako velja za entitete, ki imajo energijo 9: to so: USASlovenijaBush in še nekaj takšnih! Začne se njihova spremenjena pot - v mesecu novembru - po 8. novembru te entitete ne bodo mogle več skriti svojih dejanj in namer - na dan pa bodo prišla tudi njihova pretekla dejanja - dobre stvari in "grehi". V tem času obstaja še večja možnost:- težav v Iraku (in sploh na jugovzhodu stavb, mest, dežel, držav....nenadnih eksplozij itn.- političnih konfliktov- rožljanja z orožjem in hvaljenje svoje moči (politiki in države, vojska)- velike težave z infrastrukturo na zahodu - stavb, mest, dežel, držav....rudniki, mostovi, zgradbe... - velja imeti veliko potrpežljivosti, saj je dobro, da se tega navadimo za naslednji mesec, ko bo situacija še potencirana... v bistvu pa pride na dan tisto, kar se je že zgodilo. Srečno, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Hvala za opozorilo Vojko! Jaz imam pa ravno ta dan psihološko testiranje za službo :xx!: .. že vidim, da bom morala zgodaj v posteljo in se pošteno spočit Pa se ne po LN sprehajat prav dolgo Sicer pa mogoče zame ne bo tako hudo ker imam 6 v seb (2 1 6).... upam A ne da ne, Vojko Citiraj BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. november 2003 Avtor Prijavi Deli 2. november 2003 Hvala za opozorilo Vojko! Jaz imam pa ravno ta dan psihološko testiranje za službo :xx!: .. že vidim, da bom morala zgodaj v posteljo in se pošteno spočit Pa se ne po LN sprehajat prav dolgo Sicer pa mogoče zame ne bo tako hudo ker imam 6 v seb (2 1 6).... upam A ne da ne, Vojko Nada Ta dan deluj profesionalno - zunanje, pa bo vse kul.Nikar se v tem času srčno ne obremenjuj s službo.Tako boš zase in za uspeh naredila največ - Prav? lp, Vojko P.S. In nič mi nisi povedala kako je potekala sobota, ko si bila doma, a si se šele nameravala vrniti domov! Ko si se izvila izpod sobotnih orkanov na severozhodu - le pomisli, da te v avtu zajame tak vihar! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Prav Vojko... si bom v torek zvečer še enkrat prebrala tvoj post V petek sem bila doma (v četrtek si me poslal domov ) do popoldneva, ko sem šla z znancema na pijačo in ostala zunaj do skoraj polnoči. Prav lepo smo se imeli So se pa v petek dogajale pomembne stvari (tudi zame) tam, od koder sem šla. Zato hvala ti Vojko ... vesela bom še kakšnega tvojega nasveta, če mi ga boš dal V soboto sem pa bila doma v zelo slabem stanju, čustvenem predvsem. Dopoldne v postelji, potem popoldne pa sem šla na sprehod (5,5km) in sedet ob ribnik pod gozdom... da sem poslušala naravo in opazovala dežne kaplje na vodi in jih čutila na obrazu... kako je bilo lepo! Potem pa povratek v realnost Pa saj bo bolje! Tudi moje razpoloženje Lep večer še naprej! Pa še enkrat HVALA! Citiraj BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. november 2003 Avtor Prijavi Deli 3. november 2003 ...Prav lepo smo se imeli So se pa v petek dogajale pomembne stvari (tudi zame) tam, od koder sem šla. Zato hvala ti Vojko ... vesela bom še kakšnega tvojega nasveta, če mi ga boš dal .....Jojmene upam, da se je situacija (brez tebe) odvila dobro zate! Upam, da ni šlo tako, da bi zato, ker si poslušala nasvet šlo kaj tebi v škodo! :xx!: lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Situacija se je odvijala in odvila meni v zelo dobro Oprosti, ker tega nisem jasno omenila. In res bom vesela vsakega tvojega nasveta Lep dan ti želim, Citiraj BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 A ravno sreda 5. novembra je spet energetsko "napet" dan! :xx!: Že zdajle imam v rokovniku vse črno za 5., pa same takšne stvari, ki niso odvisne od mene in se jih ne da prestavit. Pa cel kup vožnje vključene! Pa za kar nekaj aktivnosti imam "deadline" 5. november :xx!: :xx!: !. Pa še 6 imam tudi. Kaj ko bi raje ostala doma pod koutrom?? MucaMaca 1 9 6 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 smo že tri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 A lahko kar cel teden ostanem pod koutrom, ne samo v sredo?? :xx!: Citiraj BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. november 2003 Avtor Prijavi Deli 3. november 2003 A lahko kar cel teden ostanem pod koutrom, ne samo v sredo?? :xx!:Punce Boljše se je premakniti kamorkoli kot nikamor! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Kwa, a bo cela Slovenija 5.11 pod koutrom? Psst, tukaj ne smemo komentirat (brž izbrisat...) MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Dečve, tkole, jaz bla danes ful pridna, če to ne razumejo pa nič... Vzela sem si Time out... vabi me kopel in Grašo na ušeskih, svečke in dan bo lepši... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. november 2003 Avtor Prijavi Deli 3. november 2003 A ravno sreda 5. novembra je spet energetsko "napet" dan! :xx!: Že zdajle imam v rokovniku vse črno za 5., pa same takšne stvari, ki niso odvisne od mene in se jih ne da prestavit. Pa cel kup vožnje vključene! Pa za kar nekaj aktivnosti imam "deadline" 5. november :xx!: :xx!: !. Pa še 6 imam tudi. Kaj ko bi raje ostala doma pod koutrom?? MucaMaca 1 9 6MucaMaca Samo bodi točna in urejena, pa boš tudi uspešna. Jasno, da imaš petega zaseden urnik, saj si bela voda 1 in torej popolnoma v hiši ognja! Veliko uspeha in veselja ti želim, saj vode se znate prilagoditi. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. november 2003 Avtor Prijavi Deli 3. november 2003 Dečve, tkole, jaz bla danes ful pridna, če to ne razumejo pa nič... Vzela sem si Time out... vabi me kopel in Grašo na ušeskih, svečke in dan bo lepši... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Če je pa tako Vojko, potem bom pa jaz odšla spet k "mojemu" ribniku. Otožna.. kako je uspel drugi del? Citiraj BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. november 2003 Avtor Prijavi Deli 3. november 2003 Če je pa tako Vojko, potem bom pa jaz odšla spet k "mojemu" ribniku. Otožna.. kako je uspel drugi del? Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 še izvem, ker sem le številka spisa :xx!: , ampak bo že,hvala, nada zdej pa me že ni, time out Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. november 2003 Avtor Prijavi Deli 3. november 2003 še izvem, ker sem le številka spisa :xx!: , ampak bo že,hvala, nada zdej pa me že ni, time out To je ta pravi stil, Otožna!le uživaj Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Vojko..jaz pa čakam...tvojo napoved...od 7.novembra naprej...Se odpravljam....proti zahodu...(London)..s pomembno nalogo... ..pa me mal zanima... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. november 2003 Avtor Prijavi Deli 3. november 2003 Vojko..jaz pa čakam...tvojo napoved...od 7.novembra naprej...Se odpravljam....proti zahodu...(London)..s pomembno nalogo... ..pa me mal zanima... AstraAstra Mesec november ni za nikogar prav ugoden mesec za potovanje. Naj bi bilo ne preveč dolgo. London je za nas severozahod! Potovala boš proti 6. To je dokaj trdo potovanje, posebej popazi, da boš imela urejene vse dokumente in denar. Tako popazi, da ti potnega lista ali denarja ali česa podobnega ne smuknejo. Velja?! Joj, katere številke že imaš ti - pa ja ne misliš, da si vse to zapomnim! Tudi približno ne!. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Vojko... ...saj nisem pričakovala...da boš zdaj prav zame....nekaj pisal... ...in jasno, da ne moreš imeti...vseh številk v glavi...mislila sem takole, bolj na splošno...in zato...hvala ti... ...za opozorilo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. november 2003 Avtor Prijavi Deli 4. november 2003 Kdor vpraša - dobi odgovor! (nisem rekel, da ga vedno dobi ravno od mene - ga pa dobi!) Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. november 2003 Avtor Prijavi Deli 4. november 2003 Še enkrat - za tiste, ki niso videli Petega novembra 2003 se bo še enkrat pojavil dan s popolnoma usmerjeno energijo: Energija leta 6energija meseca 6energija dneva 6 Dan ekstremnosti! 1 - vozite počasi, imejte s seboj vse dokumente, bodite točni2 - ne pijte alkohola, izogibajte se stiku s kemikalijami, ne kupujte NIČ3 - vse premišljeno IN POČASI - ZARES !4 - novi ljudje, nove priložnosti, hitro in precizno v akcijo5 - če ste zadovoljni - samo tako naprej! 6 - karmičen dan. Ušesa, oči, in srce v pozor, prisluhnite okolici in seveda - SEBI7 - pozor na cesti in pri delu s kovinami, nepredviden denar ali materialna sredstva8 - izi dan. Uživajte9 - izogibajte se večjim živahnim družbam, brigajte se sami zase, danes pustite zdravnika pri miru Srečno! Vojko To je čas, ko se 9tkam spreminja smer življenja - enim na boljše, drugim na slabše - Vsakemu tisto kar je delal in dela v življenju. Enako velja za entitete, ki imajo energijo 9: to so: USASlovenijaBush in še nekaj takšnih! Začne se njihova spremenjena pot - v mesecu novembru - po 8. novembru te entitete ne bodo mogle več skriti svojih dejanj in namer - na dan pa bodo prišla tudi njihova pretekla dejanja - dobre stvari in "grehi". V tem času obstaja še večja možnost:- težav v Iraku (in sploh na jugovzhodu stavb, mest, dežel, držav....nenadnih eksplozij itn.- političnih konfliktov- rožljanja z orožjem in hvaljenje svoje moči (politiki in države, vojska)- velike težave z infrastrukturo na zahodu - stavb, mest, dežel, držav....rudniki, mostovi, zgradbe... - velja imeti veliko potrpežljivosti, saj je dobro, da se tega navadimo za naslednji mesec, ko bo situacija še potencirana... v bistvu pa pride na dan tisto, kar se je že zgodilo. Srečno, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.