Skoči na vsebino

Opozorila na energijske spremembe

Vojko

Recommended Posts

x:Xx

torej dokončati začeto, prekipevati od nove energije x;)x , ne preveč govorit ali v tem slučaju pisat :V: , nič se jezit no dosedaj mi uspeva, pa nekoga bom srečala :2src: evo tibetanske vaje jutri pričenjam, sem to že orej zapisla nekje ane, jej nekoga bom srečala x:px

hvala ti x:Xx

Krasno Selene, očitno ti je sprememba imena koristila, ker ti vse dobro piše.

Ravnokar si v numerologiji računam, da bom morala tudi jest delati neke spremembe v pravem imenu. Tele numerološke številke res kar zadanejo!

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI
Deli na socialnih omrežjih

o  x:Xx

torej dokončati začeto, prekipevati od nove energije x;)x , ne preveč govorit ali v tem slučaju pisat :V: , nič se jezit no dosedaj mi uspeva, pa nekoga bom srečala :2src: evo tibetanske vaje jutri pričenjam, sem to že orej zapisla nekje ane, jej nekoga bom srečala x:px

hvala ti x:Xx

Krasno Selene, očitno ti je sprememba imena koristila, ker ti vse dobro piše.

Ravnokar si v numerologiji računam, da bom morala tudi jest delati neke spremembe v pravem imenu. Tele numerološke številke res kar zadanejo!

O kateri numerologiji govoriš, Candlelight?

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

a je numerološko dobro izbrano ime, no to sem se mal po nasvetu ravnala - zato Selene ne Selena, sem bolj in x;)x

ne ne jaz bela voda po datumu rojstva, če se ne motim :sori:  x?x  x:Dx

Hja, tukaj piše takole:

SELENE = 26= 2+6=8

DUHOVNA STRAN

26= nesrečno število, ki se mora izogibati vsakemu poslovnemu partnerstvu. Lahko si nakoplje veliko sovražnikov. Paziti morajo, kam in kako investirajo svoj denar. Število vlada politiki, posestvom, zemlji, lastnini, izogibati se mora tajnim organizacijam, in številom 4,6,8,in 9

OSNOVNA ZNAČILNOST

8=pogosto osamljeni ljudje in nerazumljivi v okolici. Navadno se poročijo pozneje z osebo, ki je mlajša od njih. Navzven so videti hladni in odtujeni in sicer verjetno zaradi nenehnega prizadevanja, da dosežejo kar naveč na lestvici vrednot. Vendar so v bistvu prijetni, nežni, odprti za ljubezen. Sposobni so se žrtvovati za gmotne dobrine, saj njihov uspeh temelji na trdem delu, včasih tudi na račun toplejših človeških odnosov. Morali bi se izogibati skritim ljubezenskim zvezam in alkoholu.

Tako piše tukaj v knjigi, upam, da je vse o.k.

a je numerološko dobro izbrano ime, no to sem se mal po nasvetu ravnala - zato Selene ne Selena, sem bolj in x;)x

ne ne jaz bela voda po datumu rojstva, če se ne motim :sori:  x?x  x:Dx

Selene

Tole je analiza iz Numerološke plati (Kabala)

Brief summary of your name: Selene

Tvoje ime Selene ti daje bistroumnost, dobro poslovno razsojanje in občutek odgovornosti in hkrati ti da lastnost, da ceniš boljše plati življenja. Si prejkone resna in reje ne prižigaš lučke tam, kjer je ni. V mlajših letih si bila bolj resna in zrela kot drugi sovrstniki. Dom in družina ti veliko pomenita in nekako naravno je, da si želiš varnega zavetja urejenega družinskega življenja, kjer lahko uživaš v družbi svoje družine in prijateljev. Karkoli se že odločiš, da boš naredila - tudi narediš - vse v okviru tistega kar ti meniš, da je prav.

CandleLight

Veš tale tema govori o numerologiji "cvetoče slive" oziroma še boljše - njeni izvedenki Devetzvezdni KI.

Pomen števil je tu popolnoma drugačen kot v numerologiji, ki jo omenjaš ti sama.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

[

CandleLight

Veš tale tema govori o numerologiji "cvetoče slive" oziroma še boljše - njeni izvedenki Devetzvezdni KI.

Pomen števil je tu popolnoma drugačen kot v numerologiji, ki jo omenjaš ti sama.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko, res je veliko lepše napisano. Ali obstaja kakšna literatura o tem? Prav rada bi kaj več zvedela. xrolleyesx

uf, tole je zadelo........3x v hiši vode namreč......se pa že ves dan čudim, kaj me napada prehlad ( nisem bila bolna že najmanj pet let, še prehlada nisem imela)...evo, danes pa kaplja nos, pa zebe me v kosti....pa še bi kaj naštela..a je že to dovolj zoprno :xx!:

vojko, včeraj sem hotela pogledati na tvoji strani napoved za 2004 x:Ix ...pa ne vem al je še ni, al sem bila spet nerodna pri iskanju :sori:

...sem potem prebrala kaj pišeš za bele vode :sori: ....bi bila kot majhna ful vesela, če bi mi to takrat kdo povedal x^x ......jaz se pa pol življenja sekiram, kaj je narobe z mano :xx!: .....da potem čez leta ugotovim, da je očitno normalno da čutim ljudi, ki so mi blizu tudi čez pol sveta, kako se počutijo xDDx ....pa še veliko takih stvari x:o)x ....res ne rečejo zaman, da moramo sprejeti sebe take kakršni smo, pa če je še tako nenavadno x:Dx

ej.....hvala ti :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[

CandleLight

Lep pozdrav, Vojko

Vojko, res je veliko lepše napisano. Ali obstaja kakšna literatura o tem? Prav rada bi kaj več zvedela. xrolleyesx

Candlelight

Zdaj mi ni čisto jasno po kateri literaturi me sprašuješ.

Po klasični numerologiji, ali po literaturi za Devetzvezdni KI?

Oboje se najde tako v knjižnici kot tudi na policah knjigarn. S tem, da je za klasično numerologijo literature pri nas malo več. Za devetzvezdni KI, pa manj in pod različnimi naslovi.

Večino literature za DZK pa je na "zahodu" še vedno v angleščini, saj je iz vzhodnega sveta ta astrologija pričela prihajati na zahod šele v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja, kljub temu, da je stara več kot 3000 let.

Bo pa moj prijatelj Mitja Stojadinov v kratkem izdal knjigico o načelih DZK in pa z dodatkom JI ČING.

Če bo sreča mila, bom takšno knjigico izdal tudi sam, vendar kasneje enkrat. Morda že letos.

lp, Vojko

Vojko J Kalan

uf, tole je zadelo........3x v hiši vode namreč......se pa že ves dan čudim, kaj me napada prehlad ( nisem bila bolna že najmanj pet let, še prehlada nisem imela)...evo, danes pa kaplja nos, pa zebe me v kosti....pa še bi kaj naštela..a je že to dovolj zoprno  :xx!:

vojko, včeraj sem hotela pogledati na tvoji strani napoved za 2004 x:Ix  ...pa ne vem al je še ni, al sem bila spet nerodna pri iskanju :sori:

...sem potem prebrala kaj pišeš za bele vode :sori: ....bi bila kot majhna ful vesela, če bi mi to takrat kdo povedal  x^x ......jaz se pa pol življenja sekiram, kaj je narobe z mano :xx!: .....da potem čez leta ugotovim, da je očitno normalno da čutim ljudi, ki so mi blizu tudi čez pol sveta, kako se počutijo xDDx ....pa še veliko takih stvari  x:o)x ....res ne rečejo zaman, da moramo sprejeti sebe take kakršni smo, pa če je še tako nenavadno x:Dx

ej.....hvala ti  :palec:

Joj, Amis

Kaj naj rečem. Ne vem kakšne težave imava midva s spletno stranjo.

Meni se zdi, da sem popolnoma jasen, pri tebi pa vidim, da ti ni popolnoma jasno.

NI ŠE LETNE OSEBNE NAPOVEDI. KAJTI KI-JEVSKO LETO SE ZAČNE 5. FEBRUARJA 2004!

Obstaja samo splošni predvid za razvoj splošnih dogodkov v svetu.

Osebni mesečni in letni predvid pa je vedno na istem mestu.

Če startaš iz druge strani - kjer je menu.

Klikneš na mesečno napoved - ali na dvojni srček

Potem - če poznaš svojo osnovno število, samo klikneš na svojo številko levo zgoraj.

Če je ne poznaš pa na osebno napoved.

Dobro si rekla - če bi nam kdo povedal to, ko smo bili majhni. Ej, takrat so nam naredili vse, da bi to za vedno pozabili, da bi zatrli do konca. Vode ste le med najbolj občutljivimi in se te svoje lastnosti hkrati zavedate. Največji izziv pa je, da v tem prepoznate svojo energijo. Da je ne mešate z drugimi.

Saj drugi tudi čutimo energijo soljudi, vendar zase vem, da se moram na človeka, ki ga želim čutiti - zbrati. Razen redkih drugih - ki si izberejo mene - pa smo tako kot radio - na isti frekvenci.

Vojko

Vojko J Kalan

Vojko, hvala za odgovor, eno knjigo o navadni numerologiji imam, sedaj pa me zanima še za devetzvezdni KI, bom počakala, da tvoj prijatelj izda knjigo. Upam, da nas boš kaj obvestil o tem.

Mene zanima ogromno stvari, s katerimi lahko pomagam ljudem, predvsem na področju duševnosti in diagnostike.

Vojko, hvala za odgovor, eno knjigo o navadni numerologiji imam, sedaj pa me zanima še za devetzvezdni KI, bom počakala, da tvoj prijatelj izda knjigo. Upam, da nas boš kaj obvestil o tem.

Mene zanima ogromno stvari, s katerimi lahko pomagam ljudem, predvsem na področju duševnosti in diagnostike.

Candlelight

Pojdi na mojo stra, tam je nekaj referenc o knjigah.

Ena je že slovenska in stane manj kot 2000 SIT.

Je sicer odlična a nekako nerodna, saj je zelo veliko napisanega na zelo malo prostora v malo besedah.

Ta knjiga je: Mitsio Kushi: Devetzvezdni KI

Veliko pa lahko prečitaš tu, na forumu, pa na moji strani je tudi kakšnih 150 strani teorije. To je pa že nekaj.

lp, Vojko

Vojko J Kalan

thx Vojko :palec:

ja, kaže, da sem napačno razumela, da bo napoved za leto 2004 že sedaj. hi hi hi x:)x , očitno sem sklepala po naših časopisih, ki začnejo z napovedmi že kakšna dva meseca prej x^x ej sori x:Ix

praviš, da vode ne smemo mešati svoje energije z drugimi xrolleyesx - najbrž imaš čisto prav.....če se spomnim malo nazaj....ja sem kar imela težave pri tem, da sem se naučila kdaj zaznavam sebe, kdaj pa druge/drugega :sori: ....še sedaj včasih falim x^x

super da deliš svoje znanje in potrpljenje z nami radovedneži :palec:

xsrcx

:flower: :flower: :flower:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

thx Vojko :palec:

ja, kaže, da sem napačno razumela, da bo napoved za leto 2004 že sedaj. hi hi hi  x:)x , očitno sem sklepala po naših časopisih, ki začnejo z napovedmi že kakšna dva meseca prej  x^x  ej sori  x:Ix

praviš, da vode ne smemo mešati svoje energije z drugimi xrolleyesx - najbrž imaš čisto prav.....če se spomnim malo nazaj....ja sem kar imela težave pri tem, da sem se naučila kdaj zaznavam sebe, kdaj pa druge/drugega  :sori: ....še sedaj včasih falim x^x

super da deliš svoje znanje in potrpljenje z nami radovedneži  :palec:

xsrcx

:flower:  :flower:  :flower:

Amis

Kmalu po polnoči bo objavljen predvid za mesec 3 - januar 2004

lp, Vojko

Vojko J Kalan

hvala za predvid, Vojko! x:)x

bo treba se malo pocakat z velikimi akcijami, vidim.... x;)x

sicer nic hudega....glede tega, da je treba manj jesti, pa itak....super....ce bi cel mesec nic ne jedla, po zadnjem tednu, bi bilo po moje ravno v redu..... :vragec:

glede knjige o numerologiji, ki jo je nekdo zgoraj omenil, od m. jermanj-mene ni prevec fascinirala, moram priznati. je zelo povrsna, in gleda stvari na tri razlicne nacine, enkrat govori o datumu rojstva, enkrat o imenu, enkrat pa o kombinaciji obojega...

se mi ne zdi dosledno. mogoce je jasno ljudem, ki se ze ukvarjajo s tem, ampak meni ne pomeni dosti. sem pac taka, da imam rada stvari razlozeno v detajle, ce se ze razlaga, oz. na splosno razumljiv nacin. sem sicer ze nekajkrat opazila, da so ljudje, ki se ( zelo) spoznajo na neko temo tezavni za prebirat za laike...ampak je to velika skoda, ker se potem omejijo na bralce, ki se tudi ze spoznajo...tako se krog zelo tezko siri...

no, pa ne da bi kaj od tega imelo zvezo z devetzvezdnim Ki-jem.... x:)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

hvala za predvid, Vojko! x:)x

........

........ sem sicer ze nekajkrat opazila, da so ljudje, ki se ( zelo) spoznajo na neko temo tezavni za prebirat za laike...ampak je to velika skoda, ker se potem omejijo na bralce, ki se tudi ze spoznajo...tako se krog zelo tezko siri...

no, pa ne da bi kaj od tega imelo zvezo z devetzvezdnim Ki-jem....   x:)x

Tinka

Točno!

Težko je interpretirati - dajati predvid toliko ljudem kot se to dogaja na Internetu. To sem opazil sam, ko pišem predvide, pa dobim povratno informacijo in vidim, da je drugače razumljeno kot pa sem menil, da sem sam napisal. Vsem sicer ne morem ustreči, včasih pa mi le uspe, da mi večina (ki jih poznam in mi dajo povratno informacijo), pove, da sem napisal dobro. Veliko lažje je takšno stvar povedati osebno, čeravno se tudi tam lahko zalomi - ko človeka enkrat prizadaneš - ne sliši ničesar več!

Pa se učim.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

glede knjige o numerologiji, ki jo je nekdo zgoraj omenil, od m. jermanj-mene ni prevec fascinirala, moram priznati. je zelo povrsna, in gleda stvari na tri razlicne nacine, enkrat govori o datumu rojstva, enkrat o imenu, enkrat pa o kombinaciji obojega...

Tinka se čisto strinjam s tabo o tejle knjigi. Slučajno sem jo dobila in seveda začela preračunavati in tudi meni ni čist jasno, kako združiti vse stvari, ki jih omenja.

Tinka se čisto strinjam s tabo o tejle knjigi. Slučajno sem jo dobila in seveda začela preračunavati in tudi meni ni čist jasno, kako združiti vse stvari, ki jih omenja.

No ja

Spoštujem vajin pogled na to kar sta opazili.

Ne poznam te knjige o kateri pišeta, videl pa sem jih kar nekaj in tudi prečital kakšno...

Kar sam poznam kabalistično numerologijo izhaja iz tega, da ima vsaka "črka" - bolje rečeno glas - svojo energijo, ta energija seveda pliva na vsakega izmed nas. Tako naj bi vplivala energija našega imena na nas - saj nas večina kliče po imenu - in priimku. Poleg tega so tu še vibracije ob misli na nekoga - spet z imenom in priimkom itn itd.

Moj dvom je bolj v tem - da so glasovi - torej tudi energije pri vsakem jeziku drugačni in zatorej menim, da bi bilo dobro "raziskovati" tudi na tem področju. No, saj verjetno se s tem tudi ukvarjajo. Je pa najlaže "zagrabit" recept in ga poskušati uresničevati. Morda je to pot do pravega numerologa, morda tudi ne. To pa velja tudi za tistega, ki se ukvarja s Tarotom ali katerimkoli drugim načinom "napovedovanja". Lahko dela ves čas po receptu, ali pa tudi spoznava, se uči in ugotavlja koliko način velja.

"Numerologija" s katero se ukvarjam sam je druge narave. Številke so tu (ne samo) simboli, s katerimi si ljudje lahko predstavljamo določene planete, smeri neba, lastnosti entitet itn. Konec koncev pa je iz njih izpeljan tudi zelo točen koledar. Torej števila so v tem primeru abstrakcija vesolja in energij v njem. Možna slaba lastnost, ki je možna je ta, da ima sedanje vesolje drugačna pravila kot takrat, ko so bile lastnosti teh energij ugotovljena - mi pa bi slepo verjeli vanje. Zato bi moral biti osnovni princip vsakega, ki se ukvarja z njo - budnost - dvom in spremljanje energije, ki jo interpretira. Na ta način ves čas preverja interpretacijo, ki jo "čita" iz starodavnega znanja.

Poznam kar nekaj gurujev DZK ja in FSja, ki DZK metodo sproti preverjajo in lahko rečem, da sem na to pozoren tudi sam, posebej v pogovorih s kolegi, ki so pozorni na vsakodnevne občutke....

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

hej Vojko!

je ze res, to kar pravis...mene je samo zmotilo, kako je bila ta knjiga napisana, ker najhujse mi je, da nekaj zvem na pol...ce razumes, kaj mislim...?

mogoce je ta knjiga v redu za ljudi z zadostnim predznanjem, ki sami sproti presojajo, na kaj se navezuje...za nekoga, ki ne pozna dobro tega prdrocja (jaz, na primer), je bila zelo nejasna, ker so bile razlicne stvari omenjene v razlicnih kontekstih, nikjer pa razlage zakaj je enkrat tako, drugic drugace.... :8):

se pa tudi strinjam glede glasu...ce je glas vibracija (no, brez 'ce'-ja ), in ce vsakemu odgovarja neka stevilka, potem je to dosti bolj relevantno kot crke same.

dolocenih glasov sploh ne zapisujemo, dolocenih crk ne izgovarjamo, nekje je naprimer gles, ki je pri nas 'u' zapisan kot 'ou'..itd, itd...

tako ti vsaj predstavijo klasicno numerologijo, in mene to ni nikoli popolnoma 'potegnilo' prav zaradi tega...

kar se tice ostalih zadev, s katerimi se ti in tebi podobni ukvarjajo, pa vem cisto premalo, oz. nic, in ne morem kaj dosti razpravljat....

Mozˇna slaba lastnost, ki je mozˇna je ta, da ima sedanje vesolje drugacˇna pravila kot takrat, ko so bile lastnosti teh energij ugotovljena - mi pa bi slepo verjeli vanje. Zato bi moral biti osnovni princip vsakega, ki se ukvarja z njo - budnost - dvom in spremljanje energije, ki jo interpretira. Na ta nacˇin ves cˇas preverja interpretacijo, ki jo "cˇita" iz starodavnega znanja

se pa strinjam s temle.... :palec: x:)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

• 2 weeks later...
enako  x:)x

saj vem, da ni bila to kaksna kritika, drugace bi ze prej burno reagirala x;)x  x;)x  :palec:  x:Dx

Daj no, Tinka

Kaj pa je to kritika?

Je to nerazumevanje samega sebe prelito na drugega?!

Za vsako drobnarijo se pa ja ne razburiš.

Lepo se imej, Vojko

Vojko J Kalan

OPOZORILO

Sreda, 21. januar 2004

Poseben dan, dan ekstremov!

Tu je navedeno le nekaj možnosti. Vseh se ne da zaobjeti.

Vse navedene stvari seveda predstavljajo le možnosti, ki pa se - kadar se - zgodijo v skladu z energijami, ki jih opisuje tudi DZK.

- možnost težav z jedrskimi objekti in napravami

- Povečana nevarnost zastojev na jugovzhodu (krajev, dežel, držav)

- povečana možnost težav z električno energijo in drugih infrastrukturnih sistemov - povsod, predvsem pa na severu in zahodu (krajev, dežel, držav)

- povečana možnost težav z vsemi električnimi napravami in sistemi - predvsem na severu

in pa severozahodu

- velika nevarnost požarov na jugozahodu (zgradb, krajev, dežel, držav)

- povečana možnost kriminalnih dejanj povezanih z orožjem, na jugu in severovzhodu (krajev, dežel, držav)

Vojko J Kalan

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...