nataly 2. junij 2003 Prijavi Deli 2. junij 2003 Zakaj zdaj to? Ker sem kronična zaspanka. Zaspim kjer koli, kadar koli... Višek vsega pa je bil, da sem v petek popoldan - tik pred mrkom...da se malo nanj izgovorim , zaspala zraven vodovodarjev. Si predstavlate? Brnijo, vrtajo, razbijajo, jaz pa sedeča na kosu opeke zaspim kot top...he he. So me čudno gledali pol. Torej, me prav daje radovednost, kako je kaj z vašim spanjem? Zaspite pred tv? Jaz edino takrat, kadar Milovanovič komentira nogomet. Takooo rada bi gledala lansko finale pa spim zraven kot drva... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DUHOVNI ISKALEC 2. junij 2003 Prijavi Deli 2. junij 2003 kaj pravi..................... Citiraj vse kar delaš, delaj z veseljem in ljubeznijo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. junij 2003 Prijavi Deli 2. junij 2003 jaa, jest zaspim ob glasni gužvi samo, če sem res zlo, zlo, zlu fizično zmatran...potem še gre... drgače pa dam v uho neke zamaške Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 2. junij 2003 Prijavi Deli 2. junij 2003 Če sm utrujena, lahko zaspim skoraj kjerkoli. Me pa uspava glasna glasba sploh npr. rave, ker se mi zdi zlo enoličen. In če enkrat zaspim, me je hudičevo težko zbudit. Verjetno je to tut neke vrste obrambni mehanizem proti smrčanju soseda. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 2. junij 2003 Prijavi Deli 2. junij 2003 Ohja... jst bi spala kar naprej.. zjutraj, pa popoldne ko iz službe pridem. Zvečer ko se na najljubšo ramo naslonim in kao gledam TV.. Strašno mi paše spat. Gorje da me kdo zbudi brezveze npr. mama po telefonu.. Kr tak mal sem te poklicala... Sam ja pa ne govorim.. Baje je tud nizek pritisk krivec. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. junij 2003 Prijavi Deli 2. junij 2003 Jaz pa pred TV nikoli.. mogoce dvakrat v zivljenju, da sem pred TV zaspala... al pa s knjigo v roki.. ni sans... do 6h zjutraj lahko berem, ce me nekaj zanima in not padem... pol pa pogledam na uro, pa me skoraj kap Drugace pa lahko ob glasni muzki, ce je monotona, al pa ob govorjenju... ni problema. Itak je pa bolj kot spanje pri meni problem vstajanje Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncica 2. junij 2003 Prijavi Deli 2. junij 2003 Hum meni pa se dogaja zadnje case, da full slabo spim, da se zbujam, al pa da mam neke cist nore sanje in sem potem zjutraj se 3x bolj utrujena kot ko sem sla spat....cist ewil Citiraj To the living we owe respect.But to the dead we owe only the truth. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 2. junij 2003 Prijavi Deli 2. junij 2003 Zakaj zdaj to? Ker sem kronična zaspanka. Zaspim kjer koli, kadar koli... Višek vsega pa je bil, da sem v petek popoldan - tik pred mrkom...da se malo nanj izgovorim , zaspala zraven vodovodarjev. Si predstavlate? Brnijo, vrtajo, razbijajo, jaz pa sedeča na kosu opeke zaspim kot top...he he. So me čudno gledali pol. Torej, me prav daje radovednost, kako je kaj z vašim spanjem? Zaspite pred tv? Jaz edino takrat, kadar Milovanovič komentira nogomet. Takooo rada bi gledala lansko finale pa spim zraven kot drva...Verjetno so bili slabi tipi, drugač bi teško zaspala Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2003 No ja...nekaj ekstra res niso bili Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 2. junij 2003 Prijavi Deli 2. junij 2003 Pa si im vseeno plačal ? Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 2. junij 2003 Prijavi Deli 2. junij 2003 ............... - me today Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. junij 2003 Prijavi Deli 2. junij 2003 .. da ne bom prevec nakladala o tem kako ne zaspim pri knjigah... danes mi je uspelo... Samo mam izgovor - ravno eno tako, ki me ne zanima, sem brala... sreca, da je le ena...Torej, dobro jutro, pa naprej delat. Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Danes je en tako zaspan dan...da lahko mal obnovimo temo... Pri sebi opažam...da se mi spalne navade menjajo...včasih sem bedela pozno v noč....zjutraj pa ...koma... :xx!: Zdaj pa imam rada jutra...ko je povsod še tišina... Spim povprečno...6 do 7 ur na dan... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Kakšno leto ali že več, se zbujam ob hecnih urah... 2:22, 3:33, še največkrat ob 4:44... kakšno uro sem potem čisto budna, potem pa spet nazaj ... sicer pa sem nočni ptič, šele okrog osmih, devetih zvečer sem 'taprava' ... mogoče, ker sem rojena malo po polnoči Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Danes je en tako zaspan dan...da lahko mal obnovimo temo... A ne, da je danes res en tak dan! Sem se že ustrašla, da je z mano kaj narobe - pol pa vidim tukaj, da je tak dan... Snoci sem šla spat pred 22. uro, kar je zame zelo nenavadno zgodaj. Danes sem se zbudila okrog 8h, nekaj malega postorila po kopalnici in kuhinji, potem pa me je zagrabila taka fjaka :o|o: , da sem rekla: grem še malo počivat... In sem globoko zaspala... ... Zbudila sem se zdaj, ko mi je zazvonil telefon - frendica klicala. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Danes je en tako zaspan dan...da lahko mal obnovimo temo... Pri sebi opažam...da se mi spalne navade menjajo...včasih sem bedela pozno v noč....zjutraj pa ...koma... :xx!: Zdaj pa imam rada jutra...ko je povsod še tišina... Spim povprečno...6 do 7 ur na dan... Astra Tudi jaz sem cisto sesuta danes nekam...Tudi jaz opazam podobno - vcasih sem bedela pozno v noc in sovrazila jutra, zdaj pa sicer se vedno bedim pozno v noc, a imam rada tudi jutra in zelo zgodaj vstajam (zelo zgodaj zame, sicer so tudi se bolj zgodnji od mene ) - ob 7h.Spim povprecno po 5, 6 ur dnevno - to mi je dovolj. Dovolj mi je nekako 4.5 ur ali celo 4, kar pa je manj, pa mi je premalo, pa cutim, sem malo zblojena in vrocicna.Ce pa spim vec kot npr. 7, 8 ur, pa mi ni kul... Cisto off, sploh pa sem si nekako tole, kot vse, po svoje razlozila, in pri sebi ugotovila, da za srce ni gud tole spanje dolgo (in tudi ne dopoldansko, ker je aktiviran meridijan srca, pa ni primerno, da se spi, takrat moras polno delovati ze). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Kakšno leto ali že več, se zbujam ob hecnih urah... 2:22, 3:33, še največkrat ob 4:44... kakšno uro sem potem čisto budna, potem pa spet nazaj ... sicer pa sem nočni ptič, šele okrog osmih, devetih zvečer sem 'taprava' ... mogoče, ker sem rojena malo po polnoči Jaz imam tudi tele ure hecne.... Zelo velikokrat pa se zbudim tocno ob 6h ali pac ko pogledam, je tocno 6h ali tocno 18. Sicer pa tudi Ich nocni ptic, rojena pa dobre pol ure pred polnocjo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 SPAT PA SCAT JE PU ZHIVLENA(zhivljenske modre misli) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Ko smo bili majhni (jaz, sestra in brat), nam je oče vsak večer rekel: "Zdaj pa LULAT in SPAT!"Enkrat pa se je "zmotil" in rekel: "Zdaj pa LULAT in SCAT!" Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 spat pa srat.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 k sm zaspan, grem spat....k se naspim, se zbudim.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Aakhut - Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 k sm lachen, jem...k se nasitim, grem spat.... (k sm siten, pa na LNF ) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 rojena pa dobre pol ure pred polnocjo... ... jaz pa dobre pol ure po polnoči... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 Same nočne deklice ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.