Guest ODRI 13. marec 2002 Prijavi Deli 13. marec 2002 Če se znajdete še pred takšnimi življenskimi izzivi,se vedno spomnite in poglejte proti vrhu gore,kajti s tem gledate proti veličini.Zapomnite si in ne dovolite nobeni težavi,naj se zdi še tako velika,da vam vzame pogum, in ne dovolite,da vas zmede kaj manjšega, kot je vrh gore.To je edina misel, ki bi vam jo rad zapustil.(Alfonzo ORTIZ) ODRI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2002 Prijavi Deli 13. marec 2002 Res je!Prvič slišim tale citat, a sama velikokrat počnem to.Temu pravim nekako energiziranje. Kadarkoli sem slabe volje ali down, grem (vsaj) k oknu, na balkon, in gledam zasnežene gore in odpirajo se mi nove možnosti oz. naenkrat postaneš majhen, tvoje "tezave" pa nepomembne.Ja, to je to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
božo 15. marec 2002 Prijavi Deli 15. marec 2002 VRH GORE JE BEL KAŽIPOT OČEMIN JASEN DAN ŽARI OD VSEPOVSODIN SREČA JE ,DA JE PRED MANO POT,IN TO DA VEM, DA SLAST JE V TEM » DA GREM« J.Menart le pot pod noge odri v mislih ali zares. božo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.