Skoči na vsebino

Napoved za Junij

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/2003/napoved6.php"][b]Napoved za JUNIJ 2003[/b][/url] je na [url="http://www.lunin.net"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Utrujeni bomo in zaspani, predvsem pa bomo vsi skupaj izredno obcutljivi, posamezniki, ki so podlozni luninemu in vremenskim vplivom, pa bodo te dneve se tezje prenasali.

maš prav, grem kar spat nsem malce trujen
x:)x
www.rael.org

OK.
Jaz pa tudi - samo ne spat, pac pa se se naprej oz. spet prepuscat lenobnim temle filingom (glede na to, da sta napovedi ze gor, kul)... :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Bobnar - to so mi tudi zadnjic v enem mailu 'naprej vrgli', pa se tako trudim, da bi kaj pozitivnega napisala...
Ce pa ze zanalasc spregledam kaj malo manj mocnega, ces, morda pa se vseeno tole ne bo manifestiralo, pa se izkaze, da ni tocno, in da je torej vseeno bilo bad.
Je pa junijska precej boljsa kot majska, samo ne moremo za en ves mesec reci, dober mesec bo - seveda se manj lahko to recemo za vse leto"! x:o)x x:Dx
Ceprav eni res trdijo tudi to. x:px
V vsakem mesecu se zvrstijo tele konjunkcije, najveckrat so podkrepljene z drugimi aspekti (ki pa jih v koledarcku in na netu ne moreva vseh navajati, ker ne bi bilo pregledno, ne bi bilo smiselno in najvecjo tezo in vpliv imajo seveda tako ali tako konjunkcije)...
Ja, ja, soncevo leto...
Ali od sonca vedno lepo prikladno porjavimo ali nas lahko totalno zazge? x;)x

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...