Skoči na vsebino

Dlake,dlačice

Uma

Recommended Posts

Ups, mal sem iz vaje. Zdravo punce.

Še ena v klubu. Tudi jaz se matram s svojimi dlakcami :cry:, ampak kaj čmo, taka je narava. Enmu polno malho, drugmu pa nč. K bi blo vsaj obratno v primeru z denarnico.

Moja najboljša prijateljica je britvica. Zaenkrat oziroma do takrat, ko bom mal naašparala za epilator. Mora bit mega, ker sem poskusila kar na roko recmo noge ( ne vprašat kok časa je trajal ), pa se pozna po času izraščanja in po gostoti. To, da izraščajo navznoter lahko popraviš draga Cookie. Po vsakem umivanju se moram s čim namazat, če se pa ne se vsaj malo zmasiram. Pa vraščanje je bolj problem pri britju, ker je dlaka odrezana ravno in težko izraste. Enkrat na vsake tolko se pod tušem skrtačim in odstranim "odmrle" celice. Seveda mora vse to delovati higiensko brezhibno.

Ne vem ali sem hotela še kaj.Hm.

Vsem čudovit dan poln pozitivne energije. :hepko: :hepko: :hepko:

Deli na socialnih omrežjih

Ma jaz sem pa kar navdusena nad tole depilacijo (al epilacijo al kaj to je..) z voskom pri kozmeticarki.. Mene sicer kar precej bolelo, ampak pac potrpis tistih 15 minut, pa je pol dolg casa mir..

Pred kakim mesecem sem bla prvic.. In sem tud bikini predel.. je ful noro, kaksna razlika je zdaj, med tistimi dlakicami, ki so bile populjene, in tistimi, ki sem jih z britvico.. take nezne, tanke, kot laski so x:)x Ful fajn. Obstaja tale.. brazilska al kako se rece.. ko ti kar po celem intimnem predelu populijo.. Mi je rekla zadnjic, da po malem, vsakic malo vec, da ni krize.. In bom res zdaj, ko grem naslednjic rekla, naj kar puli, dokler bom zdrzala... Noro, skor 3 tedne sem mela cist mir.. :palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

se dobr da mamo tele forume in to...

sam jaz se vseen... ne 'vem', kako se lotit zadev, da bi blo kar najbolj... hm... najmanj bolece in zoprno in vse... sam ni sans. :||

:D

se moram mal prebit cez vso temo spet, da vidim kako pa kaj, ampak saj vem... ene tko, druge pa tko.

jaz zase se moram pa sama odlocit.

joj vcas sem pa cist ribja. x:o)x

kar nekaj, namest da bi se sam lotila in obvladala totalno. :P ;)

al pa po levje - se pustit pedenat, sam tega pa 'ne znam'. :D ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ma ej.. po moje.. ti mas (vsaj zgledas tko x:o)x ) precej visok bolecinski prag, tko da ti po moje ne bi bil noben problem.. se naroc za tole depilacijo, pa mas mir za cez poletje.. sam za bikini po moje ene 5, 10 minut traja.. cena ..okrog 1500..

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>Ma ej.. po moje.. ti mas (vsaj zgledas tko  x:o)x ) precej visok bolecinski prag, tko da ti po moje ne bi bil noben problem.. se naroc za tole depilacijo, pa mas mir za cez poletje.. sam za bikini po moje ene 5, 10 minut traja.. cena ..okrog 1500..

res je, v tem primeru JE tko kot se zdi. :D

prag je ze ok... bolecinski...

sam... en drug zavira.

namrec, TOLK ZLO NE MARAM, da kdo shari po men... x:Xx x:o)x :o|o: :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>res je, v tem primeru JE tko kot se zdi. :D

prag je ze ok... bolecinski...

sam... en drug zavira.

namrec, TOLK ZLO NE MARAM, da kdo shari po men... x:Xx x:o)x  :o|o:  :8):

Hja, pol pa pac britvico, pa ne komplicirej x:o)x x;)x

loesje

Spet nazaj -

Jaz pa v bistvu tole fl lazje, da mi kdo drug dela.. sem parkrat ze sama poskusala z voskom, pa z epilatorjem.. pa ni slo.. mislim, da bom sama sebe mucla x:o)x Not!! Ce me kdo drug, pac potrpim.. ko sem pa sama - sem pa prilepla tist papir z voskom na nogo in pol 5 minut zbirala pogum, da potegnem.. pol sem pa itak prevec nezno, pa se mi je sam vosek prijel po celi nogi :o|o:

loesje

Spet nazaj -

Mater mate babe ene probleme z dlakami res ne vem zakuga se tuk sekirate. x;)x Taprava baba mora bt kosmata, morda glih ne po frisi, drgač pa mora met kakšno dlako x:Dx x:Dx

Če pa jih že nima tam med nogami, potem mora jih edino gulzt, da same stran popadajo oziroma se znuca x:Dx x:Dx

Jst pa kr vse z epilatorjem...razn pol frizurco z britvico, sfiniširam pa s sškarjami....epilator na začetku boli, pol je pa mala malca...in prov svetsk, ker se ti ni treba na 3 dni brit, pa vsega je manj in zelo mehko, svetleje....epilator rula....prejšnji mi je na tla padu in se je en dew zlomu in sm pol šele čez pow leta novga kupla (sm čakala na roj.dnevno darilo x:Dx ) in zdej sm spet vsa vesela...v bistvu bom dons pulla...juhu! x:px x:Dx

Mi je pa ful pomembno, da sem urejena...ne maram ''naravnosti''. Kaj pa zdej cvičkar? :eek: A me boš skenslu? :O: Pa ne no!!!!!!!!!! :V: :C: :C: :C:

:lol: :lol: :lol:

<{POST_SNAPBACK}>Jst pa kr vse z epilatorjem...razn pol frizurco z britvico, sfiniširam pa s sškarjami....epilator na začetku boli, pol je pa mala malca...in prov svetsk, ker se ti ni treba na 3 dni brit, pa vsega je manj in zelo mehko, svetleje....epilator rula....prejšnji mi je na tla padu in se je en dew zlomu in sm pol šele čez pow leta novga kupla (sm čakala na roj.dnevno darilo  x:Dx ) in zdej sm spet vsa vesela...v bistvu bom dons pulla...juhu!  x:px  x:Dx

Mi je pa ful pomembno, da sem urejena...ne maram ''naravnosti''. Kaj pa zdej cvičkar?  :eek: A me boš skenslu?  :O: Pa ne no!!!!!!!!!!  :V:  :C:  :C:  :C:

:lol: :lol: :lol:

A te je nmav streslo, ko si po nesreč, al pa za nalašč mimo grede še po fižolčku potegnila, pol ti pa še depilator iz rok pade hahahha x;)x

Pa saj bo boljš, saj nis čist sama kriva, da si učiteljca, so te verjeten drugi prepričal. x;)x

Nč te nam skenslal, če b bla moja, b ti tud dlake zrasle, pa nab nč okol z depilatorjem drgnla pa škodo delala x;)x

hehe :D gledam tlele tele dlačice so pa res problem uhjej js se zdej redno brijem po bradi pa, zdrži kake tri ure, pol je pa tooolk ostra, da kr ni res bom probal kako vžigalico pržgat, ma sem si roko pošteno odrsal zanč k sme se mal praskal.... hjao, hm hm tak da voskanje mrbit na bradi?
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...