Skoči na vsebino

Dlake,dlačice

Uma

Recommended Posts

Lej Pikica. Pri vsakem moškemu pod pazduho rastejo dlake. Logično. IN kadar se mi zdi, da so pri men mal prevelike al pregoste, jih enostavno primem z prsti in jih potegnem ven. Seveda ne naenkrat ampak v manjših količinah. Seveda tudi ne 100% izdepiliram ampak mal pustim, ker malo more bit.

Kaj se tiče bolečine. Bolj ko si živčen bolj boli. Zato je dobr (vsaj pri men) da se prej par minut čist sprostim. Ker tako se celo telo sprosti in lažje prenaša vse to.

Deli na socialnih omrežjih

Ti s prtegnen mal!!!! :eek: :eek: :eek: Kr s prsti???? Sej sm pomisnla, da s to mislu, pa sm si rekla...ne bod neumna, no.... :o|o: x:Dx :lol:

Au :V: ...pa sej pol si jih ne s korenino vred....sam utrgaš si jih....joj, kr boli me, k mislm na to....dej si kup epilator, pa si jih popul s tem....k pol jih dolg časa ni....mislm, večkrat morš to narest, pol se pa ščasoma ful zredčijo, stanšajo in ful manj jih je :palec: ...ne si pa pult....AUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..... :O: :O: :O:

<{POST_SNAPBACK}>Lej Pikica. Pri vsakem moškemu pod pazduho rastejo dlake. Logično. IN kadar se mi zdi, da so pri men mal prevelike al pregoste, jih enostavno primem z prsti in jih potegnem ven. Seveda ne naenkrat ampak v manjših količinah. Seveda tudi ne 100% izdepiliram ampak mal pustim,  ker malo more bit.

Kaj se tiče bolečine. Bolj ko si živčen bolj boli. Zato je dobr (vsaj pri men) da se prej par minut čist sprostim. Ker tako se celo telo sprosti in lažje prenaša vse to.

:eek: :eek: :eek: auuuuuč

Per il mondo tu sei nessuno,

ma per qualcuno tu sei il mondo

Kaj se tiče korenin. Sej jih kr velik ven potegnem z koreninami. Pa ni panike sploh. Ne vem jaz morem bit zmeraj nekaj posebnega. Mam že najdaljše lase v familiyi. Poleg vsega tega, si še pilim nohte. MI paše met urejene prste.

x:o)x hja no, jaz ne bi glih cakala, da mi tolk dolge zrastejo, da bi jih lahk s prsti pulila.. to je, kolk, vsaj 2 cm verjetno.. buaaaa in pol nej grem taka na morje :o|o: x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>Lej Pikica. Pri vsakem moškemu pod pazduho rastejo dlake. Logično. IN kadar se mi zdi, da so pri men mal prevelike al pregoste, jih enostavno primem z prsti in jih potegnem ven. Seveda ne naenkrat ampak v manjših količinah. Seveda tudi ne 100% izdepiliram ampak mal pustim,  ker malo more bit.

auuu, auuu :V: si sploh ne morem zamisliti, kak to boli :V: :sori:

Edini k sploh to počne zgleda.... x:Dx pa sej, če ti tko odgovarja, pol ni panike...sam mene še zdej boli, k na to pomislm....pa glih dons sm se hotla zdepilirat pod pazduho, zdej pa ne vem, če bo šlo, k bom skos nate misnla....ajajajajajajajaj..... :O: x:Dx

Pa da ne bo pomote, tudi jaz sem opica. Ali ima kdo od vas težave z nadlaktjo (na roki)? Meni se na zunanji strani nadlakti vraščajo dlačice in delajo pikice, pa si nikoli nisem nič brila tam. Ali veste mogoče, kako to uredit? Rada bi imela gladko kožo.... x:Ix

uh Matjaz... tole s prsti pa res sem probal zdej izi pizi niti boli ne ne nič, hop dlakca pa je proč :D hihihi darn to pa deluje ja :palec: hehe sam pomoje daleč najboljši način je Ogenj... hehe :P nastaviš dlačice blizu sveče in fuf se požgejo s pravim timingom, ne čutiš nič... dlakca pa gre...

ehjej sam s prstki pa ne gre več... nvem prva je šla ful nice pol je pa začelo drset... pa ne gre več... bolečine pa res ni kake posebne.... to je treba priznat... hm morem kako gumo najdet da mi ne bo drselo.... hm z enim papirčkom gre kr nice... pol pa noht gor... sam komu se da to... a ni boljš kr sam mal postrižt... ajd to pol ni čist čist sam... men se ne da tega.... :inocent:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:D hehe ma js nič kaj nor, sam radoveden če kaka metoda deluje hihi :P ehja grem uporabit najstarejšo... (z modernim pridihom) mal se obrit po bradici... :D hehe
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Pa vi moški ste nori... x:px  x:Dx  x:Dx Eni majo pa cel hrbet zaraščen....tam pa najbrž ne deluje taka metoda kajne? x:px  x:px

Smo že hrbet sprobaval z pinceto. IN ramena. Samo šment, ko mam tašno pinceto, ki ima luknje in morš ravno na tistem tapravem delu zagrabit. Mah s takšnim sem obupal. Da bi šel pa res celo telo z pinceto to pa ne. V glavnem pod pazduho in nič več. x:)x

Lahko bi mela delavnico pukanje dlak pod pazduho. Če ne bi nič drugega, bi vsaj zaslužila za potne stroške. Glede na to, da ne bi blo takšnega navala. x8Dx

Zdaj pa vidim, da imate tudi moški kar konkretne probleme z dlačicami........HIHIHI x:Dx Ninči in Matjaz kake mata......sta prava smeškota,ni kaj x:o)x S prsti pulita dlačice x?x ......to ti je pa neka jaka metoda....a, kaj potem to cel dan traja ali kako? :eek: x:Dx
Smisel življenja je največja sreča

Hojla! Fanta sta poskrbela, da smo ženske čist očarane! x:Ix Mi pa se sekiramo, kako opraviti s poraščenostjo x:px Jaz pravim fantje kar tako naprej. Vam pa povem, da bom še vedno ostala kar pri manj bolečih metodah ....brivnik pa še enkrat brivnik..... :palec: Danes grem na kratek oddih na morčka x8Dx .Preden pa grem, pa moram poskusit še tole tvojo metodo Matjaz.....seveda ne na meni (auč!! x:o)x ), ampak na mojem dragem. Vam sporočim, kako bo zadovoljen. x;)x x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...