matjazz 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Se je že kdo kdaj depiliral pod pazduho? Jaz to opravim enkrat na mesec ali dva. Samo z prsti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Kako to misliš s prsti? Nč jasn..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 heheh, kaj pa bi človek rabil da bi si tiste fulll močne dlake podepiliral? Razen britvice Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Lej Pikica. Pri vsakem moškemu pod pazduho rastejo dlake. Logično. IN kadar se mi zdi, da so pri men mal prevelike al pregoste, jih enostavno primem z prsti in jih potegnem ven. Seveda ne naenkrat ampak v manjših količinah. Seveda tudi ne 100% izdepiliram ampak mal pustim, ker malo more bit. Kaj se tiče bolečine. Bolj ko si živčen bolj boli. Zato je dobr (vsaj pri men) da se prej par minut čist sprostim. Ker tako se celo telo sprosti in lažje prenaša vse to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Ti s prtegnen mal!!!! Kr s prsti???? Sej sm pomisnla, da s to mislu, pa sm si rekla...ne bod neumna, no.... Au ...pa sej pol si jih ne s korenino vred....sam utrgaš si jih....joj, kr boli me, k mislm na to....dej si kup epilator, pa si jih popul s tem....k pol jih dolg časa ni....mislm, večkrat morš to narest, pol se pa ščasoma ful zredčijo, stanšajo in ful manj jih je ...ne si pa pult....AUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lej Pikica. Pri vsakem moškemu pod pazduho rastejo dlake. Logično. IN kadar se mi zdi, da so pri men mal prevelike al pregoste, jih enostavno primem z prsti in jih potegnem ven. Seveda ne naenkrat ampak v manjših količinah. Seveda tudi ne 100% izdepiliram ampak mal pustim, ker malo more bit. Kaj se tiče bolečine. Bolj ko si živčen bolj boli. Zato je dobr (vsaj pri men) da se prej par minut čist sprostim. Ker tako se celo telo sprosti in lažje prenaša vse to. auuuuuč Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Kaj se tiče korenin. Sej jih kr velik ven potegnem z koreninami. Pa ni panike sploh. Ne vem jaz morem bit zmeraj nekaj posebnega. Mam že najdaljše lase v familiyi. Poleg vsega tega, si še pilim nohte. MI paše met urejene prste. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 hja no, jaz ne bi glih cakala, da mi tolk dolge zrastejo, da bi jih lahk s prsti pulila.. to je, kolk, vsaj 2 cm verjetno.. buaaaa in pol nej grem taka na morje Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> hja no, jaz ne bi glih cakala, da mi tolk dolge zrastejo, da bi jih lahk s prsti pulila.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lej Pikica. Pri vsakem moškemu pod pazduho rastejo dlake. Logično. IN kadar se mi zdi, da so pri men mal prevelike al pregoste, jih enostavno primem z prsti in jih potegnem ven. Seveda ne naenkrat ampak v manjših količinah. Seveda tudi ne 100% izdepiliram ampak mal pustim, ker malo more bit. Kaj se tiče bolečine. Bolj ko si živčen bolj boli. Zato je dobr (vsaj pri men) da se prej par minut čist sprostim. Ker tako se celo telo sprosti in lažje prenaša vse to. auuu, auuu si sploh ne morem zamisliti, kak to boli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Ta postopek traja samo nekaj minut. Tko da ni panike. Hm očitno sem edini iz moške polulacije ki to počne na takšen način Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Edini k sploh to počne zgleda.... pa sej, če ti tko odgovarja, pol ni panike...sam mene še zdej boli, k na to pomislm....pa glih dons sm se hotla zdepilirat pod pazduho, zdej pa ne vem, če bo šlo, k bom skos nate misnla....ajajajajajajajaj..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 KAJ TAZGA TO MORAM PA POVEDAT MOJMU!! BOMO VIDL KAJ BO REKU MISLIM DA SO MI ŠLE KAR DLAKE POKONC.... :xx!: A TKO POL PRAVIŠ, NAJPREJ MALO JOGE, POTEM PA NA JURIŠ... NE VEM NE VEM... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Pa da ne bo pomote, tudi jaz sem opica. Ali ima kdo od vas težave z nadlaktjo (na roki)? Meni se na zunanji strani nadlakti vraščajo dlačice in delajo pikice, pa si nikoli nisem nič brila tam. Ali veste mogoče, kako to uredit? Rada bi imela gladko kožo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne bo šlo...lohk me pa zdepiliraš? Ja Ja Ja hihi sej ti pa še mene mal zdepiliraš da vidim kak zgleda to... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 uh Matjaz... tole s prsti pa res sem probal zdej izi pizi niti boli ne ne nič, hop dlakca pa je proč hihihi darn to pa deluje ja hehe sam pomoje daleč najboljši način je Ogenj... hehe nastaviš dlačice blizu sveče in fuf se požgejo s pravim timingom, ne čutiš nič... dlakca pa gre... ehjej sam s prstki pa ne gre več... nvem prva je šla ful nice pol je pa začelo drset... pa ne gre več... bolečine pa res ni kake posebne.... to je treba priznat... hm morem kako gumo najdet da mi ne bo drselo.... hm z enim papirčkom gre kr nice... pol pa noht gor... sam komu se da to... a ni boljš kr sam mal postrižt... ajd to pol ni čist čist sam... men se ne da tega.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Matjaz in Nino -kake metode...vidva bi lahko to patentirala in odprla kak salon Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 si predstavljam da je pinceta enako boleča in veliko bolj učinkovita in je že v uporabi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Pa vi moški ste nori... Eni majo pa cel hrbet zaraščen....tam pa najbrž ne deluje taka metoda kajne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 hehe ma js nič kaj nor, sam radoveden če kaka metoda deluje hihi ehja grem uporabit najstarejšo... (z modernim pridihom) mal se obrit po bradici... hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa vi moški ste nori... Eni majo pa cel hrbet zaraščen....tam pa najbrž ne deluje taka metoda kajne? Smo že hrbet sprobaval z pinceto. IN ramena. Samo šment, ko mam tašno pinceto, ki ima luknje in morš ravno na tistem tapravem delu zagrabit. Mah s takšnim sem obupal. Da bi šel pa res celo telo z pinceto to pa ne. V glavnem pod pazduho in nič več. Lahko bi mela delavnico pukanje dlak pod pazduho. Če ne bi nič drugega, bi vsaj zaslužila za potne stroške. Glede na to, da ne bi blo takšnega navala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Zdaj pa vidim, da imate tudi moški kar konkretne probleme z dlačicami........HIHIHI Ninči in Matjaz kake mata......sta prava smeškota,ni kaj S prsti pulita dlačice ......to ti je pa neka jaka metoda....a, kaj potem to cel dan traja ali kako? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Samo pet minut največ. Ni panike. Ko si enkrat v ritmu gre Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samo pet minut največ. Ni panike. Ko si enkrat v ritmu gre Faca si.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 Hojla! Fanta sta poskrbela, da smo ženske čist očarane! Mi pa se sekiramo, kako opraviti s poraščenostjo Jaz pravim fantje kar tako naprej. Vam pa povem, da bom še vedno ostala kar pri manj bolečih metodah ....brivnik pa še enkrat brivnik..... Danes grem na kratek oddih na morčka .Preden pa grem, pa moram poskusit še tole tvojo metodo Matjaz.....seveda ne na meni (auč!! ), ampak na mojem dragem. Vam sporočim, kako bo zadovoljen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.