Skoči na vsebino

Dlake,dlačice

Uma

Recommended Posts

Če vas zanima kaj o depilacijskih kremah, so pravi strokovnjaki bodibilderji! Zadnjič mi je en naredu celo predavanje o teh kremah, katere so dobre in kolk časa jih moraš met namazane x:Dx

Cela znanost x:Dx

Sicer pa priporočam:

Noge - depilator (v prvo boli za znoret, pol pa enkrat na teden tistih par dlak, pa obvezno piling da se odstrani odmla koža in ne pride do vraščanja!)

bikini - jest sem za kremo, mal previdnosti je potrebno ampak dlačice niso tolk ostre ko rastejo

pazduha - hmm, klinca (z depilatorjem ne upam, preveč boli, krema je pa preagresivna, me peče)

obraz - belilna krema ali pinceta (če si odtranite tudi puh se puder ne prime)

When inner situation is not made conscious,

it happens outside as fate!

C.G. Jung

Deli na socialnih omrežjih

Jst pa noge, bikini in podpazduho vse z depilatorjem...na začetku fejst boli, pol se pa navadiš in ene 3/4 manj rastejo in še ful bolj so mehke in svetle in manj opazne...se splača mal potrpet na začetku. x:px

:vragec:

LIFE IS PAIN..... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk.....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest mačona
uf, jaz krem ne prenašam, oz. moja koža ne. na bikiniju dobim takoj mozolj pri mozolju, tudi, če bi se pobrila, bi mela vse vneto. z voskom je še najmanj frk. :palec:

jaz pa roza rdeco kozho, kar mal nabuhlo, skor kot bi bla opeklina!!! :OO!:

blazota¨!!! :sori: :sick:

joj sama sreca (x!x x!x x!x) da nimam teh dlak pa tega povsod. joooj kok je pa to tecno s tem... odstranjevanjem! :blackeye: :bomb:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jst pa noge, bikini in podpazduho vse z depilatorjem...na začetku fejst boli, pol se pa navadiš in ene 3/4 manj rastejo in še ful bolj so mehke in svetle in manj opazne...se splača mal potrpet na začetku. x:px

sva že dve. sčasoma itak skoraj nič več ne čutiš. x:Dx x:)x

glede vraščenosti dlak tudi ni nikakršnih problemov; za to pač poskrbiš

z rednim pilingom.podpazduho je samo prvič zelo zelo bolelo,

pol pa ne več; sem čudna najbrž.

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Puhica, lahko poveš, katera krema pa je primerna za bikini?

Jaz se jih mal bojim, ker so ponavadi precej agresivne...

Astra

Ne vem, odvisno od tvoje kože, kupi takšno ki piše da je sensitive al pa za bikini (običajno piše na deklaraciji) pa najprej probaj na delčku kože, pa boš videla če je kakšna reakcija pa še kolk časa je potrebno da deluje.

če imaš gozdiček je fino pred tem malce z mašinco postriči

:inocent:

Moje noge depilacijske ne prenesejo, me tako peče da je groza! Bikini je pa ok!

Smrdijo itak vse, itak so vse parfumirane ampak tisti vonj vseeno ostane :xx!:

uf, jaz krem ne prenašam, oz. moja koža ne. na bikiniju dobim takoj mozolj pri mozolju, tudi, če bi se pobrila, bi mela vse vneto. z voskom je še najmanj frk. :palec:

To je samo reakcija kože na nekaj novega. Sčasoma mozoljčki izginejo. Podobno se dogaja tipčkom ko menjajo iz suhega na mokro britje ali obratno.

When inner situation is not made conscious,

it happens outside as fate!

C.G. Jung

• 1 month later...
Je kdo mogoce ze slisal za kreme, ki vsebujejo citronsko kislino in soli mrtvega morja in povzrocijo ob redni uporabi (nekaj tednov) skoraj popolno izumrtje dlacic? Se slisi kar malo neverjetno, ha? :inocent: ?
Do krajev kamor se spalača iti, ni nobenih bliznjic. (Beverly Sills)

• 3 months later...

Hey! :flower:

Jest sem pa zbrala pogum, in sem si kupla en dober depilator...sicer je blo na začetku res malo boleče, ampak se je splačalo! Ko enkrat začneš, ti dlačice rastejo veliko počasneje, pa še veliko manj jih zraste nazaj (nazaj ti jih zraste okoli 1/3 oz. 1/2).

Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

Hey! :flower:

Jest sem pa zbrala pogum, in sem si kupla en dober depilator...sicer je blo na začetku res malo boleče, ampak se je splačalo! Ko enkrat začneš, ti dlačice rastejo veliko počasneje, pa še veliko manj jih zraste nazaj (nazaj ti jih zraste okoli 1/3 oz. 1/2).

:palec: jz si tud z depilatorjem brijem noge že par let..Zdj si ji sam 1x na mesec,tolk so se zredčile in čist nevidne so postale..na intimnih predelih pa brazilsak depilacija...najdlje zdrži... x;)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Guest mačona
meni se ne da več briti nog in bikini predela. :o|o: x:Dx samo še podpazduhe si brijem, pa brčice si belim. x:Dx x:Ix

... brazilsak depilacija...najdlje zdrži... x;)x

hey :flower:

sam za brazilsko depilacijo sem slišala da fulllllllllll boli, tako da za to nekak ne morem zbrat poguma. pa prebrala sem da je pred njo najboljše vzet kaj proti bolečinam, ker če ne nej bi ble neznosne. nej verjamem kar sem slišala?

Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

hey :flower:

sam za brazilsko depilacijo sem slišala da fulllllllllll boli, tako da za to nekak ne morem zbrat poguma. pa prebrala sem da je pred njo najboljše vzet kaj proti bolečinam, ker če ne nej bi ble neznosne. nej verjamem kar sem slišala?

brazilsak depilacija..sem napisala..LOL x:Dx x:Dx

Ma ,če sem iskrena prvič res boli..itak veš,da je na tistem področju koža full občutljiva...tako,da je treba potrpet..Sicer pa en mal bolečine tud paše...

Najbolj pomembno je,da se psihično pripraviš,pa je pol čist ql...Drugič in tretjič pa že full majn boli..Pa skor en mesec maš pol mir..No 14 dni sigurno...Se splača potrpet..Cena pa 3000 sit,malo več ali manj... x;)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

• 5 months later...

RABIM POMOČ!! x:Ix odločila sem se da kupim depilator , ker se mi res ne da več brit..prebrala sem že cel forum o tem kle gor pa še zdej nimam pojma. ali ima katera mogoče izkušnje z EPILATORJEM REMINGTON PERFECTION EP 4000 (akumulatorski)

ZANIMA ME TUDI V ČEM JE RAZLIKA MED EPILATORJEM IN DEPILATORJEM ČE KATERA VE x?x

na internetu sem zasledila tudi BRAUN SILK-EPIL XELLE ,vendar se mi zdi da v sloveniji še ni na tržišču.

ali kera ve kako priti do nega,in če je že imela izkušnje z njim, ali pa če pozna kakšno stran kjer bi se ga dalo naročt

veliko sem slišala tudi o PHILIPSU SATINELLE ICE ,tudi tukaj gor sem prebrala ..vendar se ne znam odločit.Zelo bi bla hvaležna za kakšen nasvet.

ps: sem bolj kosmate narave x:Ix

lepo pozdravček vsem x:Xx xsrcx x:Xx

Jaz imam Philips Satin ice, starega že 100 let. Pa še vedno brezhibno deluje.

Je pa gor en nastavek (na sliki tista ta spodnja reč), ki ga pred epiliranjem daš v zmrzovalnik, potem pa na epilator namontiraš in ti ta ledena stvar ohladi kožo tik preden ti pincete dlake izpulijo. Naj bi manj bolelo, ampak jaz ne opažam nekega efekta. At all. Je glih isto, če imam ta nastavek gor ali ne.

Kolegica pa je imela epilator z .. bunkicami .. ki so kožo tik pred puljenjem dlak zmasirale. Pa je bilo spet isto. Nič manjša bolečina.

Tako da so ti nastavki bolj kot ne bullshitanje in se ni preveč za obremenjevat s tem, katerega bi izbral.

No, jaz epilator uporabljam samo za spodnjo polovico nog in je super. Boli sicer kot svinja, ampak si parkrat pred poletjem populiš dlake, potem pa tako tanke začnejo rast, da komot greš na bazen, ne da bi se sploh videle. Ampak takoj, ko jih spet enkrat obriješ, so ponovno debele. :o|o:

Aja - depilacija je, ko samo dlako odstraniš, brez korenine. Torej samo tisto, kar je nad kožo.

Epilacija pa, ko odstraniš še podkožni del dlake.

Čeprav večina ljudi pod "grem si zdepilirat noge" misli, da si gre populit dlake, na kakršenkoli način pač (vosek, epilator ...)

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Joj, za to pa ne vem, če je epilator najboljši. Jaz imam sicer srečo, da se mi dlake tam ne razraščajo v takšni meri, da bi mimo kopalk kukale, si je pa ena kolegica tam epilirala (oz. še si vedno) in ima vedno potem ful mozoljčkov, pa dlake se ji potem nenormalni vraščajo in so cele operacije potrebne, da jih ven izkoplje. Da ti ne goorim, kako to potem na koncu izgleda ... :xx!:

Po moje so tam skoraj boljši kakšni povoskani trakci za bikini predel, ne vem pa, kateri so dobri, bo moral nekdo drug povedat.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Boli sicer kot svinja

joj tole.... sam da temo zagledam, me kar zmrazi.

tole je ena od obravnav, ki se je nom nikol navadla. x:((x :blackeye:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz sem trenutno še najbolj jetiju podobna po nogah.. je zima pa rabim dodatno gretje x:o)x

ma na jetra mi gre pol tistih par dni, ko greš ven pa bi se ti kocine od mraza pokonc postavle pa se ti ne morjo, ker jih ni in pol boli in pika :vragec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Jaz sem trenutno še najbolj jetiju podobna po nogah.. je zima pa rabim dodatno gretje x:o)x

ja pajade. x:o)x

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...