Skoči na vsebino

Dlake,dlačice

Uma

Recommended Posts

kva č bi mal prelistala po teh straneh, smo že dost napisal, pa glih o tem kr ti sprašuješ :o|o:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

hmmmm.....kaj vam je pa pri tipih bolj všeč? dolga frizurca, kratka frizurca.....al poskinano? kakšno posebno oblikovanje al natur tko kt pač zrase...?
Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

Hmm, definitvno ni cool če je tip preveč dlakast po telesu. Je pa fajn če ima mal daljšo čupco, pa mal bradice...
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Hmm, definitvno ni cool če je tip preveč dlakast po telesu. Je pa fajn če ima mal daljšo čupco, pa mal bradice...

ne. sprašujem o intimnem predelu :inocent:

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

aja, definitivno pobrit.

Je pa to stvar okusa...

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Ne mot me grozno, če je natur, samo, če pa od mene striktno zahteva, da sm spodaj urejena (kar itak sem, ampak če prov posebej prej poudari!), pol pa ma, da se tud sam rihta! :vragec:

Tko. x^x x:px

Ampak je lohk sam pristrižen, ni treba do nule. Oboje je kul. :yumy:

To sm nekje slišala, nooooooooo. :inocent: xredx xnckrivx

Če je čisto obrit :xx!:

Da ne omenjam, da je seks v primeru, če sta oba obrita, kot da bi ježka na čevljih limal gor in dol ... No go.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Je treba bolj nežno in z občutkom. ne pa tko na trdo. Pol se pa bodete, madonca.

pr tipu spodi mi je všeč, če je mal pristrižen - čist na skin mi ni všeč, pragozd takisto no go.

aja, ni mi všeč, če ma pobrite podpazduhe - to mi je ogaba :xx!: al pa depilirane prsi, no pa tut kosmat hrbet mi ni ql (čeprou si ne predstavljam, da bi si hrbet depilral :eek: ah ja, mam pač srečo, da nimam medveda x8Dx )

pa noge mora met kosmate x:px

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

pr tipu spodi mi je všeč, če je mal pristrižen - čist na skin mi ni všeč, pragozd takisto no go.

aja, ni mi všeč, če ma pobrite podpazduhe - to mi je ogaba :xx!: al pa depilirane prsi, no pa tut kosmat hrbet mi ni ql (čeprou si ne predstavljam, da bi si hrbet depilral :eek: ah ja, mam pač srečo, da nimam medveda x8Dx )

pa noge mora met kosmate x:px

OK...glede kosmatega hrbta še nisem zasledil drugačnega mnenja x:Dx x:Dx ja, eni si ga depilirajo....

kva č bi mal prelistala po teh straneh, smo že dost napisal, pa glih o tem kr ti sprašuješ :o|o:

x:Dx x:Dx x:Dx sem imela isto v mislih pa sem bla rajš tih.... :palec: :palec: :palec:

Če je čisto obrit :xx!:

Da ne omenjam, da je seks v primeru, če sta oba obrita, kot da bi ježka na čevljih limal gor in dol ... No go.

Girly ti si carica...kje jih najdeš... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Sam se skor ne strinjam...men sede če je tip poštiman...sem mela prof.fuzbalerja 6 let in se je pedenu, sej veste v garderobi in pod tušem k so vsi skupi je to postal trend...in priznam sede, da ti za zobmi ne ostane nobena kocina.... x:Dx x:Dx x:Dx

x:Xx x:Xx x:Xx

Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare

girly....as slišala x:Dx x:Dx

Ja včasih ni časa. Pa je treba na hitro zrihtat stvar. xnckrivx

Ta ježek je pa 1st hand experience, nič BAJE. :o|o:

Ma če bi bil cel pobrit bi se mi zdelo, kot da sem pedofil :xx!:

Drugače pa mi niti podrazno niso všeč nekosmati tipi. Čeprav pod pazduho ima, da se brije, ali pa da si vsaj pristriže dlake.

A je že katera srečala tipa (ali pa če se kateri javi), ki nima dlak po riti?

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Ja včasih ni časa. Pa je treba na hitro zrihtat stvar. xnckrivx

:lol:

Ta ježek je pa 1st hand experience, nič BAJE. :o|o:

zase pravim........... xDDx

Drugače pa mi niti podrazno niso všeč nekosmati tipi. Čeprav pod pazduho ima, da se brije, ali pa da si vsaj pristriže dlake.

:palec: ne poznam nobenga, k se ne bi....vsaj, da bi vedu xDDx

A je že katera srečala tipa (ali pa če se kateri javi), ki nima dlak po riti?

mensezdi, da jih nimam...čak bom preveru.......a ne, mam, sam niso omembe vredne x:Dx prot tistim na joškah x^x

A se hecaš? :o|o: Kokr češ, jih poznam...čeprov, je res, da se izboljšuje zadeva. x:Ix

tojpa res ena osnova no.... nosu prijazna....

A nimaš po ritki, a? Kdaj maš cajt? :lol: x;)x

a ne, šeškam jaz TEBE x^x (mam mejhn)

a ne, šeškam jaz TEBE x^x (mam mejhn)

Za mejhn cajta se mi ne splača sploh mašine zakurblat... :o|o: x:Dx

Ej, Mihael, veš kolk je tud smrdljivcev še dandanes? Za popizdit!!! :vragec: Itak pa z obeh strani, bejbe in tipi...mislm, :att: UMIVITE SE, MAMICU VAM! :vragec:

Ej, Mihael, veš kolk je tud smrdljivcev še dandanes? Za popizdit!!! :vragec: Itak pa z obeh strani, bejbe in tipi...mislm, :att: UMIVITE SE, MAMICU VAM! :vragec:

x:Dx dokler ne bo zakona proti smrdenju, ne bo NIČ! x:px

x:Dx x:Dx x:Dx To moram napisat ... Tisti Bdelgijec, ki je bil čez vikend tukaj, je sicer bil zakon, ampak tuširal pa se ni kaj pretirano. Ali pa ni uporabljal deodoranta. In v nedeljo zvečer, ko smo se zadnjič videli, mi kolegica reče: "Pa probaj čim manj dihat, ko se bosta poslavljala." x:Dx x:Dx x:Dx

xsmx

Sem mislila umret od smeha.

Pa jaz sprašujem o čisto gladkih ritih, takšnih, kot jih imajo ženske (izjeme potrjujejo pravilo x:Dx :vragec: ), puhek že več ne valja.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Evo, še tretjič postiram svoj post izpred skoraj treh let, ker se vmes v bistvu ni spremenilo nič x^x x;)x in za razne Mucike xrolleyesx ...

Še moja izkušnja:

-novembra sem si kupila philipsov Satinelle, osnovni model, brez vsakršnih dodatkov, krtačk, masažnikov, ledov in podobnih neumnosti (ki artikel vsako leto podražajo za 20 eur :xx!: ). :palec:

-sočasno sem se nepreklicno odločila, da si bom med tuširanjem zmasirala telo, predvsem cone, ki jih depiliram z rokavico iz konjske žime (oz. tisto, ki je opisala Sončna Vila xsrcx ).

No, slednja mi je povzročala alergijo, pa sem jo zamenjala za dosti bolj praktično in higiensko(je takoj suha) najlonsko rokavico, izgleda kot en droben bukle', močno masira, vendar ne opraska kože x:)x . Res se je dobro obnesla, ker imam nenormalno občutljivo kožo x:)x .

Tako sem brez goljufanja in dosledno masirala telo med tuširanjem z najlonsko rokavico vsak drugi dan x^x , po tušu pa se namazala s kakšno dobro kremo ali putrom za telo.

Na dan puljenja se stuširam z manj toplo vodo in namilim celo telo, da bi ostranila ostanke kreme, dele za epiliranje posujem s talkom (smukcem). x;)x

Rezultat: sem brezhibno brez dlak, kjer jih pač odstranjujem (pod pazduho zaradi bezgavk brijem z britvico 2x tedensko), najbolj važno pa je, da zaradi uporabe rokavice nimam vraščenih dlak ne vnetij x^x x^x x^x . VAŽNO: po puljenju se izdatno posujem s talkom in ne kremo, ki po moje samo zapacka mikro ranice- luknjice, ki ostanejo, ko dlako izpiliš s korenino. Aja, pa zvečer počnem te procedure, in grem potem spat. Zjutraj je koža umirjena, lepa in gladka.

Razen: xrolleyesx :, masiranje z rokavico sem omejila na dvakrat tedensko, ker je dovolj, se pa moram z mašinco obdelovati vsake dva tedna :o|o: , ker hočem biti vedno povsem gladka.

Dlake so postale res redkejše, pa mehke in celo svetle.

Sedaj pa čakam 18. junij x:px

-------------------------------------------------------------------------------------------

Evo, s to metodo se je nehalo celo obdobje matranja, vraščenih dlak in vnetij, porezanih goleni, rasti brade po nogah, mah, da ne pravim, vseh sort neumnosti, pa noge v tsakem stanju, kot da bi golonoga rila po kakšni zaraščeni gošči :xx!:

V zadni fazi pred mašinco pa sem sem kar kakšno leto hodila na voskanje. Saj je bilo še kar, samo na koncu sem postala alergična na tisti vosek :o|o: . Pa počakati je bilo treba, da so dlake dovolj zrasle za ponovno puljenje :o|o: :xx!:, ali pa sem imela kakšno nujo po gladkosti x:px dan pred dogovorjenim puljenjem... x:px :vragec: :xx!: x:Dx

x^x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...