MUCAMACA 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 Sanjalica, saj če ne bom vprašala jaz, bo pa kak dečko A ti veš, koliko si jih želi, da bi jim dlake ponorele in spremenile mušje letališče v sanjski travnik... Oh, malo za hec. V tej temi pa raje ne bi o osebnih problemih. Hvalabogu imam kar svetle dlačice, sam shit pa je, ko z britjem in depiliranjem ratajo temnejše. Preverjeno. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 Sicer pa...vsako slabo je za nekaj dobro in če bi bila takooooo zeloooo bogata.....hehe kot kosmata...Je pa res....da so mojemu dragemu moje noge v zimski opremi blazno všeč in prav žaluje ko se spravim na delo .Glede temperamenta...kaj pa vem...možno Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 Ma ziher, Nataly! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 pol pa že Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 jaz se po britju ''posipam'' se z otroskim pudrom...mejcken bols dene ''after''Ne prenesem depilatorja....sem tudi zelo tezila dokler ga nisem dobila. Ko sem se spravila v akcijo...so se mi solze same ulile od bolecin potem so se pa se na noter vrasle...baaaaaah to je sele bil pogled. Ko dlako vidis pa je pod kozo heheh hec pa tak. btw sem temnolasa in sem hudo fols svetlolaskam, ker jim je marsikaj prihranjeno. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 cosma(ta) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 Glede tega vraščanja dlak v kožo...:Mi je rekla ena prjatelca, da če se umivaš s kakšno grobo brisačko (tako, ki je namenjena za piling - da zgrebeš dol odmrle celice...), se ti tudi dlake ne vraščajo v kožo. Najbrž bo držalo, kajti jaz že dolgo uporabljam pri tuširanju eno tako grobo stvar (tisto omotano mrežo, ki zgleda kot kakšna roža - včasih se jo je dobilo zraven Safeguarda za tuširanje, zdaj pa jo kupim posebej) in dlake se mi res še nikoli niso vrasle. Hmm... tisto o dnarju in dlakah bi pa prav rada, da bi držalo! Sem čisto naravno poraščena (brez kakih zdravil kot sanjalica). Najbolj bljek :xx!: so moje obrvi: goste, široke, dolge... Ampak nič več, ker si jih pulim! Skoraj polovico obrvi si pulim, in še vedno ostane kar normalno široka črta. Pod pajsko se depiliram zaradi potenja, noge pa zaradi estetskih razlogov. Kosmate ženske noge so mi ful grde, moški pa za moj okus mora biti znosno kosmat - mi niso všeč taki, ki so manj kosmati od mene. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 cosma(ta) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 11. junij 2003 Prijavi Deli 11. junij 2003 moški pa za moj okus mora biti znosno kosmat - mi niso všeč taki, ki so manj kosmati od mene. uu, meni tudi ne. Prosim lepo, bralke slovenskega Cosma so glasovale za naj -mačota in izbrale Sebastijana Cavazzo (zelo poraščenega- se še spomnite reklame za srajco Mura), jaz osebno bi izbrala pa plavalca Mankoča (mmm, dlačice) . MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. junij 2003 Prijavi Deli 11. junij 2003 cosma(ta) mi godi tvoja pozornost 300 cosma(tih) Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2003 Prijavi Deli 11. junij 2003 tristo cosma(tih) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 Posluste...Nekatere ste omenile vrascanje dlak...Vceraj sem pri prijateljici v VIVI prebrala, da je za takele zoprnije sila ugoden in primeren 2- odstotni salicilni spirit (ki ga dobis v lekarni).Baje je itak ugoden za po britju, razkuzuje in vse, celo pa da skrbi, da se dlake ne vrascajo...No, nisem si vsega zapomnila, a bilo je v bistvu to. Skratka - 2-procentni salicilni alkohol. *Mi je pa tudi frend zadnjic rekel, da mu je par punc tole omenilo... samo ni vedel nic pametnega povedat, pa ni si zapomil tega - kaj sploh... Tako da zadeva ocitno dela oz. je kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 a s tem se namazes po britju z depilatorjem? Jaz sem ga ravno zaradi tega nehala uporabljati, ker so se dlake zacele razrascati navznoter...ce pa tole pomaga definitivno je za poskusiti.Thx Marsa za tale info. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 Ne poskušajte z brenerjem, en je zadnjič probu in je zraun še porjeveu Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 Eh...dva tedna naokrog; treba si je spet slečt kožuh... Grrrrr... p.s. Možakarji - zavidam vam...pa ženske še pravimo, da nas "ljubavni tepih" ne moti... Enakopravnost pa taka! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 Pa ja, neboš res z brenerjem Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moysa 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 OK. sej se da od-kosmatit noge, pa pod pazduho.. nc velke muke. lahko tud zeletka - pa je mimo! mene pa zanima kaj delate na bikini predelih?? jest sem tista kao temperamentna temna a s precej belo kozo. super kombinacija :xx!: najbolj grozn je, ko moras za koplake bikni del opravit. in pol pride slana voda, drgnenje ko hodis, pa s hlackami, dlacice pa veselo ven rinejo .... morisce vam pravim!! vse rdece in pekoce in vsak korak je :xx!: bi blo skoraj boljs pustit tko kot je.. samo res ne zgleda... A JE SPLOH KAJ, MI NE BI BLO TREBA TEGA VSAKO LETO?kaj vi delate?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 brener je zakon Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moysa 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 brener? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 Artem si lačen? Po vsej sili hočeš zapečeno kožo...na mehkem delu teleščka... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 slurplačen ja, ampak raj mam surovo meso Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aljalja 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 depilator za noge, za bikini cono pa veet vosek - mas kar dolgo casa mir! Pa ne pozabit na nego po depilaciji, da koza ostane mehka! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Po brenerju maš tud mir z dlakami Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Pozabil si dodat - permanentni mir pred dlakami Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.