Skoči na vsebino

Dlake,dlačice

Uma

Recommended Posts

skoraj...

... ma ne, ne povem, ker se mi ne da zdaj razburit javnosti...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

aja, zdaj sem se pa ze spomnila, samo zdaj pa res ne morem povedati, ker bi dala prevec tezhe... hocem reci, ker se je ze izpostavilo zdaj... x:o)x xpartyx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zadnjič sem iskala frizure...kakšno fejst slikco, da jo prinesem moji frizerki, ker ji nikakor ne morem dopovedat, kakšno frizuro bi rada....

No in ko sem na Googlu vpisovala Hair...sem prišla do tegale naslova....Ultra Hair Away

http://www.shavenomore.com/

Naj bi bil izdelek, ki za vedno pokonča dlake in dlačice. Pa me zanima, ali ima kdo kakšne izkušnje s takim ali podobnim izdelkom. Bi blo prov fejst preizkusit pred poletjem.

Lp, L.

Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good

Pred kratkim sem gledala oddajo o zvezdah - ameriske pevke, igralke in o tem kako se one depilirajo in koliko denarja porabijo za to..

Zdaj je velik trend depilacija dlak na intimnih delih, vendar ne normalna, ampak v razlicnih oblikah. Ce zelis ti tam spodaj naredijo srcek, krogec,.., kar pac hoces in seveda zato tudi odstejes malo vec denarja.. Mislite, da bi se to pri nas obneslo?

Pred kratkim sem gledala oddajo o zvezdah - ameriske pevke, igralke in o tem kako se one depilirajo in koliko denarja porabijo za to..

Zdaj je velik trend depilacija dlak na intimnih delih, vendar ne normalna, ampak v razlicnih oblikah. Ce zelis ti tam spodaj naredijo srcek, krogec,.., kar pac hoces in seveda zato tudi odstejes malo vec denarja.. Mislite, da bi se to pri nas obneslo?

Nevem če... to je slovenija ej, ljudje so sramežljivi.... greš k frizerju kaj obrit,... lepo prosim...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Zdaj je velik trend depilacija dlak na intimnih delih, vendar ne normalna, ampak v razlicnih oblikah. Ce zelis ti tam spodaj naredijo srcek, krogec,.., kar pac hoces in seveda zato tudi odstejes malo vec denarja..  Mislite, da bi se to pri nas obneslo?

Verjetno sprašuješ zato, ker bi rada pri nas odprla tak frizerski salon? x:Dx

Te stvari že obastajajo v določenih kozmetičnih centrih(samo nikakor kot samostojna dejavnost, ker bi bilo premalo zaslužka) :vio:

Ne hvala. Nimam te zelje, da bi Serbi ali pa Miso Molk strigla tam spodaj. :eek: :eek: :eek: :eek:

Ful tecno tole. :o|o:

Mi ni glih... da bi sla k frizerju si tole pedenat... :sori: :8):

Po drugi strani pa bi bilo veliko bolj simpl.... a vseeno... :o|o: xrolleyesx

Trapasto.

Picasso

x:o)x x:px x:px xrolleyesx ... sem ze pomislila, ko sem zagledala tvoj komentar, da ti bom 'prodala', da je to bilo tole, pa te bom los. xDDx

Zdaj pa sem RES pozabila. x:Dx x:Dx

Picasso

x:Dx x:Dx x:o)x x:px :eek:

Kwa si zapel, ce ti pravim, da pojma nimam, za kaj je slo, samo se pa zabavam ful... x:Dx

A ko sem zagledala, sem vedela, da bos ziher tole potegnil in jovo na novo. x:o)x x:px

Picasso

pozdravljeni xDDx

mene pa zanima, če mogoče katera uporablja kremo za beljenje dlačic.....oz. imate z to kremo kakšne izkušnje oz. ste kaj slišali...

..baje dlačice postanejo veliko temnejše , močnejše in gostejše...

...slišala sem,da kontracepcijske tablete diane 35, pomagajo pri poraščenosti....ali bi naj to držalo?..saj pravijo tudi po teh tabletkah se zmanjša izpadanje las, zato mi ni logično, da pa bi se obseg dlačic in struktura naj zmanjšala oz. spremenila.

...kako obvladujente dlačice nad zgorno ustnico, saj menim da so tam najbolj moteče..???????????????????

Lep pozdrav. xDDx

x^x x^x pozdravljeni vsi x8Dx :8):

.......tut mene zanima, kaj mislite o teh kremah za beljenje.........moja izkušnja...mislim da so močnejše in temnejše...pa še vedno več jih je...

..nekateri pravijo , da kontracepcijske tablete pospešujejo rast dlačic, spet drugi pa da jih diane 35 zavirajo!!!!!!!!!!!!!!

..men je ginekolog predpisal diane 35, a sedaj po 5 mesecih nisem opazila nobenega premika na boljše......le dlačic imam še več...na novo...kaj naj storim x?x x?x x?x x?x x!x x!x .. naj preneham z jemanjem teh tablet?..

Lep pozdrav. :palec:

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...