kapica 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 in ta nagrada se prenasa iz roda v rod, neprestano? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 in ta nagrada se prenasa iz roda v rod, neprestano? vsekakor nevem če moremo bit otroci posebna nagrada..., zlo lepa je ta štarsevska ljubezen dokaj brezpogojna, in nagrade so temu primerne, ful velik se lohk tud starši naučite od nas, in brez dvoma je lakhko to zelo enostaven način da na stara leta ohraniš mlado dušo da se velik družiš z mladimi, zveš kaj novga pa to.... sej nevem še nimam svojih otrok, tko da kaj pa vem kaj je tisto zarad česar mojo ljudje otroke ampak, nekaj je na tem, zarad česar se splača to neke vrste naložba, po drugi strani pa tud umetniško delo, "piece of work" in pomoje prav vsak starš ki mu uspe vzgojit spodobnega otroka je lahko ponosen nase, k s tem velik prispeva k lepšemu svetu... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Hehe, Majica, kaj pa pol pravis na naso situacijo, ko Tim se zdaj pride spat v najino posteljo. Če pride...je mal drgač, kot če je materina tut njegova postelja...čeprav prakticiram naslednje...moja postla je moja...vajina pa vajina...otroci ne sodijo v spalnico staršev... Še ena izjava... Midve s sestrico mava vsak svojo postlo...sam M. mora pr mamici spat... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
roza 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 ja, danes ful dosti slisimo o odnosih med otroki in starsi. kaksna bi morala biti druzina, da bi otroka vzgojila in ga pripravila na zivljenje. nekaterim starsem to uspe, nekaterim pac spodleti. sama imam mal cudno situacijo. v mojem zivljenju do sedaj je bilo veliko ponizevanja. in sem se odlocila za dokazovanje, da me bodo starsi koncno opazili in pohvalili. ampak sem spoznala, da tega ne bom dosegla. tako, da sedaj kar delam delam zase! mogoce se sedaj odnos z mamo mal spreminja - na boljse. sama pa sem bolj mocna in samozavestna. razumem, da starsi svojim otrokom zelijo najboljse, sam vcasih pa te kar zadusijo s posesivno ljubeznijo. in, ko to spoznas je dobro, da se distanciras, ker drugace si uklescen celo zivljenje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 :xx!: :xx!: :xx!:ajde...da slišimo argumente...ne sam grimase... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Pri nas tamal (15 mesecev), kar pogosto prenoci pri nama. Tudi puncka je, ko je bila mlajsa (in ko se ni bilo bratca ), zdaj pri treh letih in pol,pa prav hoce v svojo posteljo in tudi, ce se kdaj pride malo pocrkljat, gre potem raje spat v svojo posteljo.Sem pa pri prvem otroku intenzivno studirala razne knjige...vse sorte nasvete. Potem pa sem ugotovila, da je pametno, ce preberes in poslusas nasvete, vendar pa se na koncu vendarle sam odlocis, kaj je dobro za tvojega otroka. Se pa vcasih zalotim, da tamalo okregam na tak nacin, kot je mene mama....ravno tako, kot mi je slo najbolj nazivce :xx!: Se probam popravit, pa mi vcasih se vseeno uide. Verjetno nam res ostanejo posledice vzgoje, ki smo jo bili delezni v mladih..mlajsih letih... :o|o: L. Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Včas je blo potrebno otroka takoj po porodu postit 24 ur, oz. dokler mati nima mleka...pa je to zgrešeno...takoj po rojstvu otroka se začne izločanje sladke vode, nujno potrebne za razvoj, saj vsebuje naravna protitelesa...poleg tega pa vzpodbuja nastanek mleka...pa se je to pisalo po priročnikih :xx!: Ni dobr samo po teh buklcah listat, ker mama sama itak ve, kaj je dobro za otroka...oz, ne toliko dobro, kot potrebno... Zato pravim, dobro bi že blo, da bi otrok spal pri starših, ni pa potrebno in je škodljivo za zakonsko življenje...otrok se navad in čao sex...pa še slabo za spanje vseh prisotnih v tisti gužvi... :xx!: Potem je otroka, navajenega na tako bližino ponoč, težko navadit na samostojno spanje, spet so borbe, izsiljevanja itd...zato zagovarjam tako mnenje... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Meni se tudi ne zdi prednost konstantnega spanja otroka skupaj s starši. kar se tiče njega, lahko hitreje pride do zadušitve (če je dojenček), ker ne more umikati kovtrov in dek, pa lahko se po nesreči uležeš nanj, težje ga je potem verjetno navaditi na svojo posteljo. Starši pa ne spijo sproščeno, če imajo vseskozi v glavi, da je treba pazit, da se ne uležejo na dojenčka, pa vprašanje je kako je potem s seksom ja, pa potem posledično z vezo. Sem in tja crkljanje se mi zdi cool, ne pa vsakodnevna praksa ali pa prav prenočevanje tam. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Pismu, moram tole semle . Sodelavka uleti k nam z opasanim mobitelom, popiska in se oglasi. Ima 13-letnega sina, ki ima zdajle jasno počitnice. Ja kje si pa bil Roberti? Cel dan si zunaj, no saj me nič ne moti, samo nosi mobitel s seboj, da se lahko slišiva . Ja mama te je vidla z enimi puncami... Pa imaš aparat v ustih Roberti? Saj veš, da ti je ortodont naročil, da ga moraš nosit vsak dan. Ne sračkaj ga Roberti... Uh, tale sodelavka mu je namontirala kuglo na nogo. To je tista ljubeča mati, ki se predaja sinu... No temule Robertiju želim vse najboljše, čeprav se mu obetajo še malo bolj tečni časi, kajti mama prehaja v meno . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 ...tega zal ful poznam oz. spremljam, je pa tecno sugeriirati - mame so tigrice za svoje tamale... :o|o: kar je dobro - in slabo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Sodelavka. Stara nekaj čez 50 let....sin (25 let) kliče po telefonu..."O sini...cmooka cmoka... Kje si mi? Kako da me komaj sedaj kličeš?...ja, seveda bom... Kosilo imaš v hladilniku, samo pogrej ga... Ne, zjutraj sem ti odnesla v čistilnico... Ja bom pogledala majico v trgovini, seveda ti jo kupim... Daj...bom spekla štrudel... Prinesi hlače, ti jih zašijem... Se vidiva lubi...cmokaaa...cmokaa" Mislim... če je to normalno... naj me res HudičVzame... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Uboga njegova deklina, ženka. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 ...hmmm, moj sodelavec je star 33, pa ga mati tudi še kar naprej kliče, pa mu kuha in tak....pa čeprav se je lansko leto končno osamosvojil ( njegova mati se je preselila v sosednji blok )... meni je to ornk čudaško , sam kokr komu paše... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Sodelavka. Stara nekaj čez 50 let....sin (25 let) kliče po telefonu..."O sini...cmooka cmoka... Kje si mi? Kako da me komaj sedaj kličeš?...ja, seveda bom... Kosilo imaš v hladilniku, samo pogrej ga... Ne, zjutraj sem ti odnesla v čistilnico... Ja bom pogledala majico v trgovini, seveda ti jo kupim... Daj...bom spekla štrudel... Prinesi hlače, ti jih zašijem... Se vidiva lubi...cmokaaa...cmokaa" Mislim... če je to normalno... naj me res HudičVzame... :xx!: Si rekla HLAČE? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Kakor opazam zelo dobro poznate svoje sodelavce.. Jaz jih ne toliko zato bom pri sebi proabal najti kaj uporabnega.. Kaj imajo starsi od mene?? Pravijo d sive lase.. in unicene zivce. Nekaj je ze za zacetek Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 ...hmmm, moj sodelavec je star 33, pa ga mati tudi še kar naprej kliče, pa mu kuha in tak....pa čeprav se je lansko leto končno osamosvojil ( njegova mati se je preselila v sosednji blok )... meni je to ornk čudaško , sam kokr komu paše...Js v trenutku ko sem se rešil Mame, se mi je prisvojila babica... ampak sem se kar takoj skregal in postavil pogoje.... ki se jih še js ne držim, hja zajeban je ta materinska ljubezen, velik ljudi ma zanič življenje zato... predvsem moških... da ne padem na ta seznam... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Nočem bit preveč posesivna do sina, čeprav včasih to kar rabi! Zato imava en fin kompromis. Ko je čas in me rabi, me sam poišče! Je pa res, da nisem tip mame,buci,buci,guci,guci-nikoli nisem bila in nikoli ne bom! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Js v trenutku ko sem se rešil Mame, se mi je prisvojila babica... ... Conti Moji star(š)i so kul...ampak vseeno: Če lahko malo vskočim....z vprašanjem...sej v bistvu gre za odnos otroci-starši....ok, vsi starši....in ne starši: Kako bi/ste reagirali ko vam bi/je hčerka(like me ) pripeljala predstavit fanta....?Vas je treba prej kaj ''pripravit?'' (sem dans dobla nasvet...Prej poveš, boljše je.) Ok, kaj menite? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Eh, no...jasno, da sem ta boljš mama... moderna pa skrbna pa to... . Ko gre na počitnice, pozabi name, mi ne sporoči, da je srečno prispel in sem, jasno, vsa happy :xx!: Ko se vrne, mu jih včasih napojem, da bi blo fajn, če bi tu in tam sporočil, da je Ok. Drugače pa vse tako kot mora bit. Se dobro razumeva, se skregava ko dva velika...vzgoja je tako in tako končana...letos bo polnoleten. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Ne poznam toliko tvoje mame Kristalka, ampak kolikor sem z njo govorila na Rakitni, se mi zdi, da ima raje Fair play(tudi jaz sem taka) Dopuščam vse mogoče, če so mi dejstva znana! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Ne poznam toliko tvoje mame Kristalka, ampak kolikor sem z njo govorila na Rakitni, se mi zdi, da ima raje Fair play(tudi jaz sem taka) Dopuščam vse mogoče, če so mi dejstva znana! hja....prav si ugotovila....hvala..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 moj sodelavec je star 33, pa ga mati tudi še kar naprej kliče, pa mu kuha in tak....pa čeprav se je lansko leto končno osamosvojil ( njegova mati se je preselila v sosednji blok )... meni je to ornk čudaško , sam kokr komu paše...mh men se to ne zdi prav neč čudaško..pač navada..zaupanje...jest tega ne obsojam , hmmObsojal bi potem, če bi bil nekdo v zvezi, pa bi hodu iz navade domov jesti kosilo k mami, ko bi pa lahko jedel s partnerjem...! Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2004 [ Kako bi/ste reagirali ko vam bi/je hčerka(like me ) pripeljala predstavit fanta....?Vas je treba prej kaj ''pripravit?'' (sem dans dobla nasvet...Prej poveš, boljše je.) Ok, kaj menite?[/color]Kristalka, vsekakor mislim, da je tvoja mama že opazila, da se z teboj nekaj dogaja in ker je očitno moderna mama in ni z hruške včeraj zlezla, najbrž že ve koliko je ura. Če imaš odprt odnos z mamo ji seveda povej tako kot je, da si zaljubljena in kdo je fant, saj to ponavadi starše najbolj skrbi, predvsem mame, očetje pa imajo še malce za opraviti z ljubosumnostjo na prve fante. Tako pač je. Prijateljica ima hči le malce starejšo od tebe. Ko se je je doma povedala in fanta predstavila, moram reči, da ni bilo nobenih scen, ampak odobravanje z mamine strani, da raje vidi in ve z kom je kot pa, da se zmišljuje. To se mi zdi ok. Očka je imel malce več problemov....ampak tudi ni delal scen.Sicer se je pa tvoja mama pred leti ravno tako zacopala v tvojega očeta in verjemi, da ve kako to gre Moji starši so bolj klasični-staromodni...tako, da so mojega fanta spoznali, ko sem bila stara 23let, se mi je zdelo ok, da ga predstavim, ker je bil tak **resen** fant z katerim sem se pred nekaj tedni tudi poročila. Včasih, ko pomislim na to, mi je fajn, da nista spoznala vseh bizgcev pred njim Ampak, danes so drugi časi.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Starse je treba vzgajati, dokler so mladi. Pika. . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.