El Nino 3. junij 2003 Prijavi Deli 3. junij 2003 Naredil tole matematiko z eno zelo lepo oceno, saj ne da bi rabu, ampak res si želim, nevem zakaj, da se oddolžim profesorju matematike ki je moral prenašat moje neznanje, kljub uspehom na tekmovanjih, in sodelovanju med uro... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DUHOVNI ISKALEC 3. junij 2003 Prijavi Deli 3. junij 2003 Vso srečo El Nino, držim pesti Citiraj vse kar delaš, delaj z veseljem in ljubeznijo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. junij 2003 Prijavi Deli 3. junij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
milenacs 4. junij 2003 Prijavi Deli 4. junij 2003 Ko slišim besedo matematika, mi srce zaigra. Matematični problemi so zame nekaj podobnega kot križanke, branje knjig ... Ure, ure, ure ... lahko presedim zraven ... iz čistega užitka ... In? Je bilo OK? Si zadovoljen, El Nino? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nia 5. junij 2003 Prijavi Deli 5. junij 2003 Rada bi dobila primerno službo zame, tako, ki me bo zadovoljevala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 lej riba...situacija je sledecha...:jst klele sam za mashino....mal depriimeran, bi tko enga zram mene, deb se mal pogovarjala....o vsemmmogochem, tko mal neobvezno....ob kozarchku....dej RIBA zrihti....tole nkamor vech ne pele polaga zadnje upe v imaginarno ribo Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 ribca, dej tole željo uresnič našmu aakhutu... de člouk nou deprimiran Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 no....dej RIBA ....no....plizzz.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 RIBA tis chist fukjena..... tole blo pa express Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 zgleda da ne prenese deprimirancev Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 sej ni nch boljsh... ampak ma sej upanje Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 sekat je treba nč inhalirat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 a ja?aakhut, si slišou? ribce ne inhalirat drugič ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 poky... najprej je treba flancat, pol sadit, pa zalivat, pa zalivat...pol pa zhet, pa sushit....shele polINHALERAT komi chaka zheteu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 ... aakhut kmetovalec ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 UMNI KMETOVALEC ma debu krompir Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 a tko se zdej temu reče Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.