Guest mili 13. marec 2002 Prijavi Deli 13. marec 2002 PROSIMNE DOVOLI MI VERJETIDA BO VEDNOLE DREVO TISTOKI SI GA BOM UPALAOBJETI mili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tkumar 13. marec 2002 Prijavi Deli 13. marec 2002 Mili, ti si faca! Glavo gor, dokler pa objemaš drevesa, bukev je najboljša!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ODRI 14. marec 2002 Prijavi Deli 14. marec 2002 Mili. Mili.. Veš včasih pa je drevo skoraj boljše kot pa kaj drugega. Tiho je, pa še veliko energije je v njem.. Saj bo prišlo tudi kakšno krščeno drevo na tvojo pot, ja, jaODRI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ODRI 14. marec 2002 Prijavi Deli 14. marec 2002 ej sem se še nekaj spomnila Mili... Veš, da imajo hrasti zaradi neurij najglobje korenine!ODRI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
božo 14. marec 2002 Prijavi Deli 14. marec 2002 EJ MOJA MILI NAJBOLJŠI JE HRAST IMA NAJVEČ POZITIVNE NERGIJE, PRAVIJO DA IMAMO VSAK SVOJ HRAST NEKJE,TI PA POVEM BOLJŠ DA OBJEMAŠ PRAVO DREVO, KOT PA ČLOVEKA KI JE DREVO SPLOH ČE JE KŠNA GRČAVA BUKU. božo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tash 20. marec 2002 Prijavi Deli 20. marec 2002 mili icon_smile_wink.gif baje ima isti tip ljudi iste vrste dreves, ki jih objemajo...ozri se okoli sebe in morda boš za sosednjim drevesom videla moškega, ki tudi objema drevo...poglej ga-morda je pravi... in ne pozabi: NIKOLI NE OBUPAJ-VELIKO DREVES NAS OBDAJA...icon_smile_shy.gif tash Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.