Skoči na vsebino

Moja najljubša razvada


DUHOVNI ISKALEC

Recommended Posts

x:)x Hoj vsem skupaj

 

Zanima me, kakšni ste kaj "grešniki" glede stvari, ki jih ne bi smeli početi zaradi zdravstvenih, moralnih, denarnih ali kakšnih drugih razlogov, pa vsemu navkljub si občasno privoščite kakšen "priboljšek"?

 

Jaz imam že kar nekaj časa žolčno dieto, ki je precej stroga in se je kar pridno držim, kljub temu pa vsaki dan pojem 2 sladoleda, pa bo kaj bo, pa če bom "crkno" x:Dx x:Dx x:Dx

vse kar delaš, delaj z veseljem in ljubeznijo
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Murphy itak pravi, da vse najboljše stvari so nemoralne, predrage ali pa redijo....

 

Za nemoralne stvari me ne skrbi, za predrage že malo, o tistih, ki redijo, pa raje ne bi......

 

Moja najljubša razvada je kar na splošno ta, da večinoma delam, kar mi paše in kot hočem (gre za odnos do sebe, ne do drugih), čeprav to ni vedno najbolje zame, za moje počutje, zdravje...

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Bolj kot slascice ali pa dobro vino me zapeljejo cevlji...pih....ja takih pa se nimam....ooo poglej tele...ja ja in ce mi sedejo na nogo, ko so tako zapeljivi ..gredo takoj z menoj, temu se res tezko uprem. Ravno tako lepe nogavicke...ja ja vseh barv razlicne s takimi in drugacnimi motivi, moj dragi pravi da imam doma trgovino z ''stumfi'', ker jih nimam kam vec dat pa se se vedno kupujem nove.

Pa revije ....taksne in drugacne ...pokupujem skoraj vse magazine in casopise ki izhajajo pri nas in seveda nimam casa, da bi jih tudi prebrala vse...kupim ko cakam na bus ali v cekalnici ...preberem nekaj clankov in odlozim doma....ja potem ko vidim vsak teden koliko papirja stran zmecem...se zgrozim koliko je to denarja vsak teden.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

 

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Ja sigurno so tu sladke razvade (predvsem čokoladne), pa seveda cigareti. Rada pojem kaj dobrega in če je zraven še kozarček rujnega, sem tudi zadovoljna. x^x A to mi škodi?

 

Ja pa še ena razvada - scrklanost, razvajenost. :8): Ni ravno nevarna razvada zame, je pa zlo naporna za mojga moža. x:Dx

 

Finančne posledice ma pa sigurno moja zapravljivost. Zelo rada kupujem x;)x , v trgovini se počutim prijetno x:)x in če me kdaj ne bi kdo ustavil, bi v voziček zmetala vse živo. :palec:

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Čokoladni riževi bonboni KRAŠ !! :wub: :wub: Totalno sem nora na njih in pojem tudi 3 do 4 vrečke dnevno (ne vsak dan - ponavadi ob vikendih), potem pa še čokolada vseh čokolad LINDT s pomarančnim polnilom. Pregrešno dobra in pregrešno draga. V L'eclercu je najbolj poceni. :vragec: :vragec: Mateja ti si srečnica, imaš pogled na kamniške alpe UAU, ti prav zavidam. Sicer imam tudi jaz fantastičen razgled iz 9. nadstropja na cel koprski in delno tržaški zaliv, pa veeno bi raje gledala Alpe - od blizu. :inlove: :inlove:
Love is hello and goodbye...until we meet again....
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

x:)x xsrcx dragi moji forumci, glede na vaše odgovore (seveda če nismo še kaj zamolčali) mislim, da nismo neki veliki "grešniki", opažam pa, da nam je skupno kar nekaj "grehov": sladkarije, čiki, kava, kozarček ali dva, pa seveda tudi zapravljanje dinarčkov za našo dušo, pa tudi to, da nam ni treba nič misliti, delati, ampak enostavno smo "lenobni" in gledamo v luft ali ekran.

Moje razmišljanje je šlo tudi v to smer ali so te naše "razvade" mašilo kakšnih drugih problemov ali pa enostavno samo potrebe, priboljški in začimbe. Namreč , če poslušamo sami sebe in si te stvari enostavno privoščimo, tudi v njih uživamo in smo sproščeni in dobrega počutja in nimamo nobenih stranskih učinkov. Če pa poslušamo druge, ki pravijo, da to in to škodi, se enostavno oglasi v nas črv, ki gloda in gloda in povzroča zmedo in izniči to naše zadovoljstvo.

Poraja se mi tudi novo vprašanje, da kdo razen nas samih ima pravico ocenjevati, koliko kozarčkov, čikov, sladkarij ali drugih stvari in dejanj je za nas dovoljenih in koliko preveč in škodljivih?

Mislim, da si večina nas lahko brez slabe vesti privošči te priboljške in da resnično poslušamo samo sami sebe in reakcije našega telesa in duše.

Pa nazdravje vsem skupaj xfijux xmusicx xokkx

vse kar delaš, delaj z veseljem in ljubeznijo
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

hi,hi, dobr si tole zaključil, Duhovni iskalec :palec: x;)x !

 

Marsa - tud moje nočno prehranjevanje (če se milo izrazim) ni od muh x:Ix

 

Šeherezada, jaz bi pa gledala tisti koprski zaliv čez vse rada, čeprav so tud naše alpe prav božanske na pogled (lazim po njih pa manj rada)... x:Dx

 

Si grem zdaj s še posebno velikim užitkom prcinit svoj čikec. Pa en mrzu pir bo tud sedu. Svečko pržgem na balkončku (dons sem ga še z novimi rožicami okrancljala), muzko našopam, pa gaaaaaaasssss x:Dx

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Si grem zdaj s še posebno velikim užitkom prcinit svoj čikec. Pa en mrzu pir bo tud sedu. Svečko pržgem na balkončku (dons sem ga še z novimi rožicami okrancljala), muzko našopam, pa gaaaaaaasssss  x:Dx

:palec: v mislih se ti pridružujem, seveda pa pod pogojem, da daš iz zmrzovalnika sladoled x:Dx x:Dx

vse kar delaš, delaj z veseljem in ljubeznijo
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Don't eat, don't sleep, don't drink, pa si mrtu.. hehe sicer pa v bistvu sploh nimam kakšne takšne razvade, nikoli nisem pil, nikoli kadil, že skoraj tri četrt leta ne jem mesa, čokolade že kakšen mesec nisem, celo spim zadosti.. hehe sladoled, olala tukaj pa tudi jaz padem, mmm čeprav ga že dolgo nisem... razvade, so still življenja, ne nujno slabe, celo dobre in okusne, ne vem kakšen je njihov smisel, točno, razen užitka, ampak jaz se naveličam vsake razvade, preden postane navada...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

:vragec:

 

hehe

bom kr od marse naprej nashtevu...

 

vinchek, perchek, viskichek, kakshen dober shitek vsake tolk, mushnichek, rachunalnichek, fukchkat, .....pa jasn forumchek x;)x

 

pa she bi se najdl

 

 

zdej pa mal kavice pa chikec

 

:vragec: je hedonist

(da je duhec zdrau, se mora dobr v teleshchku pocutit)

((che pa teleshchek ni zadovoljen, pa duhec ishche nouga....reciklazha))

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

:vragec:

 

 

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.........................

...............o

:vragec: zlo moder

 

moder k polcaj,

moder k nebo,

moder k morje,

moder k moder (janko),

moder k modrassssssss...

 

 

:vragec: da tut kako modrico....sem pa tja

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Ja imam kar nekaj hudih razvad. Kavica, ne morem brez kavice ( x;)x po krvi mi teče bosanska kri, kar pomeni 6 litrov kave na dan x:Dx ), zelo not padem ko igram igrco rally Collin McRae 2.0, brskanje po Luninem Forumu med službenim časom, McD hrana. Sem pa vesel da vsaj stresa nimam.
Ja sam ka mali pao s lipe
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

  • 1 month later...

Sanjalica, VZDRŽIIIIII!!!!! xokx

 

Hudicha me strašiš :o|o: ... jaz pa zdaj 3 mesece .... Pa sem ŽE nehal ... kao, 10 mesecev, pol pa spet ... sem mislil, eh, samo malo, samo malo ... par na teden ...

 

Imam tak smešen občutek, da kdor enkrat začne prav kadit, ostane kadilec v svoji glavi do konca življenja, čeprav na neki točki ne prižge več. :o|o:

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...


  • Včlani se

    Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

  • Zadnji obiskovalci

    • Noben član si ne ogleduje te strani.
×
×
  • Objavi novo...