Skoči na vsebino

Kako znaš ravnat z denarjem?

loncek1

Recommended Posts

• Komentarji 123
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Am, ne, ne znam ravnati z njim.

Stipendijo porabim za bedarije. Ok, saj si kupim tudi kaj koristnega-kako studijsko knjigo, skripto...sam to je to. Ok pa se nafta.

Veliko prevec zapravim za mobitel, za oblekce, ki jih nikoli ne dam nase. Za okraske na katerih se nabira prah ( ampak so pa lusni x:)x )...

Edino, kar delam v redu je to, da imam nekaj delnic in nekaj denarja je v skladih.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

Eh, men če ne bo treba šparat, ne bom... Sam, ko mi je pa blo treba šparat, sem pa skor iz niča pršparala za vozniški izpit.

Sam dokler nisem začela govorit, da nimam denarja, sem ga mela dost, pol so me pa cimre okužle, ko skoz govorijo, da nimajo denarja in pol sm še jz začela to govort in od takrat mi ga zmeri zmanjka, da si morm sposojat.

Včasih, kadar ga mam pa preveč, grem pa na bankomat, dvignem 5000 in jih pustim tam, da si naključni mimoidoči postreže z njimi x;)x xDDx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Eh, men če ne bo treba šparat, ne bom... Sam, ko mi je pa blo treba šparat, sem pa skor iz niča pršparala za vozniški izpit.

Sam dokler nisem začela govorit, da nimam denarja, sem ga mela dost, pol so me pa cimre okužle, ko skoz govorijo, da nimajo denarja in pol sm še jz začela to govort in od takrat mi ga zmeri zmanjka, da si morm sposojat.

Včasih, kadar ga mam pa preveč, grem pa na bankomat, dvignem 5000 in jih pustim tam, da si naključni mimoidoči postreže z njimi x;)x  xDDx

devica :palec: :palec: x:Xx that's the spirit.

Nikol si ne sposojam, nikol nisem v limitu.

Če ni nekaj na kupu, ne spim.

Kupim to, kar rabim oz. ima neko uporabno vrednost.

Ko ni ženske, je dnarja dost več x;)x

ja pr ženskah se šparanje neha :palec:

Vsaka ovira je priložnost.

Pr decih pa, ko kupujejo gume, pa platišča, pa stereo za v avto, pa Hi-Fi za doma, pa še bi lahko naštevali, ane... x:Dx

to je skupna raba x:Dx

Vidiš kako ti veš, že ptički čivkajo, to pesmico, leti pa na moški spol! :vragec:  x:Dx

ne ptički temveč babnce čivkajo to pesmico in

to vedno ko nanese beseda na DENAR x:Dx

zakaj-saj vemo :palec: x:Dx

x:Dx  x:Dx ....to zadnje ne moreš, da ne bi potrdil  :vragec: Jaz tud še nikoli nisem bil v minusu....ma, živim po svojih zmožnostih......ne preko njih.  x^x

kako pa lahko živiš prek svojih zmožnosti, saj ne gre...

jes k dobim keš grem u mest pa kupm kar mi je ušeč...takoj gre lah 30.000 sit...tko da nevem nevem...pr men ni fajn keša hrant
NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

jes k dobim keš grem u mest pa kupm kar mi je ušeč...takoj gre lah 30.000 sit...tko da nevem nevem...pr men ni fajn keša hrant

Hm.

Da tole nekdo samozavestno pove, pa ni ravno odraz neke inteligence :o|o:

hm...js smo pravm da ni varn pr men keša hrant ker takoj use zapravm...sej je to taka tema...a boš reku da ti ne zapravlaš al kaj...pač ene hlače stanejo 15 druge spet 15...in si prec ob 30 jurjov... xrolleyesx ne ti men z inteligenco xrolleyesx x:Dx :palec: x^x

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

ekonomist pa blondinka zakaj se smejem? haha x:Dx hehe ej bobnar pa veš da je škorpijonka...

sicer pa nevem jaz sem zdaj končno uspel porabit ves keš... kar sm ga meu v denarnici mesec pa pol za 4 jurje... najbrž ne znam ravnat z dnarjem ampak mi kar priraste k žepu...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ok nino napiš recept kako ti to rata...??? :eek:  :eek:  :eek:

preprosto ne greš v trgovino

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

hehee, višek razuma x:Dx xrolleyesx 

hm, ko bi ene vedele kdaj raje bit tiho x:Dx

višek razuma je naredit se neumnega ko je treba... :palec:

Hm.

Da tole nekdo samozavestno pove, pa ni ravno odraz neke inteligence :o|o:

Dej bobnar...stara je 15 let...nč ti noče...kaj se usajaš vanjo kar naprej... :xx!: tvoja največja inteligenca je spravlat se na šibkejše in mlajše... :xx!:

Pravzaprav jih ima še 14...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

hehee, višek razuma x:Dx xrolleyesx  

hm, ko bi ene vedele kdaj raje bit tiho x:Dx

:xx!: Eni pa nikoli ne znajo biti tiho.Bobnar,dej,ne se iz otrok norca delat! :V:

Tashyka je povedala tako kot ona naredi.Moja mlajša hči je ista,denar se je ne drži.Ko bodo enkrat tolk stare kot ti Bobnar,bodo pa znale full šparat,tako kot ti :o|o:

Kar se pa inteligence tiče,pa nimam besed. :xx!: Računalnik vse prenese,ane? :xx!:

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Hvala vam...ženskice... x:Xx grozn je gledat, kako en idiot verbalno napada tvojega otroka...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Jaz tudi ne razumem, zakaj jo gres zmerjat na tak nacin. xrolleyesx

Najstnica je, ima moznost zapravljat denar kokr kol hoce..neskrbno...naj to pocne zdaj, ko ji ni treba skbet za racune in tako dalje...

Ne vem, a nekatere daje zavist al kompleksi...samo sprasujem se xrolleyesx

tashyka, kaj pa najraj kupujes? x:)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...