SMIKI 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 , ja bolj je težko, več ga imam Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Am, ne, ne znam ravnati z njim.Stipendijo porabim za bedarije. Ok, saj si kupim tudi kaj koristnega-kako studijsko knjigo, skripto...sam to je to. Ok pa se nafta.Veliko prevec zapravim za mobitel, za oblekce, ki jih nikoli ne dam nase. Za okraske na katerih se nabira prah ( ampak so pa lusni )...Edino, kar delam v redu je to, da imam nekaj delnic in nekaj denarja je v skladih. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Eh, men če ne bo treba šparat, ne bom... Sam, ko mi je pa blo treba šparat, sem pa skor iz niča pršparala za vozniški izpit. Sam dokler nisem začela govorit, da nimam denarja, sem ga mela dost, pol so me pa cimre okužle, ko skoz govorijo, da nimajo denarja in pol sm še jz začela to govort in od takrat mi ga zmeri zmanjka, da si morm sposojat. Včasih, kadar ga mam pa preveč, grem pa na bankomat, dvignem 5000 in jih pustim tam, da si naključni mimoidoči postreže z njimi Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Eh, men če ne bo treba šparat, ne bom... Sam, ko mi je pa blo treba šparat, sem pa skor iz niča pršparala za vozniški izpit. Sam dokler nisem začela govorit, da nimam denarja, sem ga mela dost, pol so me pa cimre okužle, ko skoz govorijo, da nimajo denarja in pol sm še jz začela to govort in od takrat mi ga zmeri zmanjka, da si morm sposojat. Včasih, kadar ga mam pa preveč, grem pa na bankomat, dvignem 5000 in jih pustim tam, da si naključni mimoidoči postreže z njimi devica :palec: that's the spirit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Nikol si ne sposojam, nikol nisem v limitu.Če ni nekaj na kupu, ne spim.Kupim to, kar rabim oz. ima neko uporabno vrednost.Ko ni ženske, je dnarja dost več ja pr ženskah se šparanje neha Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Pr decih pa, ko kupujejo gume, pa platišča, pa stereo za v avto, pa Hi-Fi za doma, pa še bi lahko naštevali, ane... to je skupna raba Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 a ni to en slo.komad? Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Vidiš kako ti veš, že ptički čivkajo, to pesmico, leti pa na moški spol! ne ptički temveč babnce čivkajo to pesmico into vedno ko nanese beseda na DENAR zakaj-saj vemo Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 ....to zadnje ne moreš, da ne bi potrdil Jaz tud še nikoli nisem bil v minusu....ma, živim po svojih zmožnostih......ne preko njih. kako pa lahko živiš prek svojih zmožnosti, saj ne gre... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 kako pa lahko živiš prek svojih zmožnosti, saj ne gre...nekaj časa pravgotovo gre potem pa..... Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 ja ampak dokler sploh živiš, ne živiš prek svojih zmožnosti, če ne bi bil mrtev. x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 :o|o: Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 jes k dobim keš grem u mest pa kupm kar mi je ušeč...takoj gre lah 30.000 sit...tko da nevem nevem...pr men ni fajn keša hrant Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 jes k dobim keš grem u mest pa kupm kar mi je ušeč...takoj gre lah 30.000 sit...tko da nevem nevem...pr men ni fajn keša hrantHm.Da tole nekdo samozavestno pove, pa ni ravno odraz neke inteligence :o|o: hm...js smo pravm da ni varn pr men keša hrant ker takoj use zapravm...sej je to taka tema...a boš reku da ti ne zapravlaš al kaj...pač ene hlače stanejo 15 druge spet 15...in si prec ob 30 jurjov... ne ti men z inteligenco Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 ekonomist pa blondinka zakaj se smejem? haha hehe ej bobnar pa veš da je škorpijonka... sicer pa nevem jaz sem zdaj končno uspel porabit ves keš... kar sm ga meu v denarnici mesec pa pol za 4 jurje... najbrž ne znam ravnat z dnarjem ampak mi kar priraste k žepu... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 ok nino napiš recept kako ti to rata...??? Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 ok nino napiš recept kako ti to rata...??? preprosto ne greš v trgovino Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 ok nino napiš recept kako ti to rata...??? preprosto ne greš v trgovino :o|o: :$$: :$$: Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 hehee, višek razuma hm, ko bi ene vedele kdaj raje bit tiho višek razuma je naredit se neumnega ko je treba... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 jes k dobim keš grem u mest pa kupm kar mi je ušeč...takoj gre lah 30.000 sit...tko da nevem nevem...pr men ni fajn keša hrantHm.Da tole nekdo samozavestno pove, pa ni ravno odraz neke inteligence :o|o: Dej bobnar...stara je 15 let...nč ti noče...kaj se usajaš vanjo kar naprej... :xx!: tvoja največja inteligenca je spravlat se na šibkejše in mlajše... :xx!: Pravzaprav jih ima še 14... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 on je itak kreten da ga ni večjega. ne vem kaj dela na LNF. tuki smo vsi fajn ljudje... bobnar pa samo provocira. upam da ga ne bomo več brali. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 hehee, višek razuma hm, ko bi ene vedele kdaj raje bit tiho :xx!: Eni pa nikoli ne znajo biti tiho.Bobnar,dej,ne se iz otrok norca delat! Tashyka je povedala tako kot ona naredi.Moja mlajša hči je ista,denar se je ne drži.Ko bodo enkrat tolk stare kot ti Bobnar,bodo pa znale full šparat,tako kot ti :o|o: Kar se pa inteligence tiče,pa nimam besed. :xx!: Računalnik vse prenese,ane? :xx!: Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 hehee, višek razuma hm, ko bi ene vedele kdaj raje bit tiho prav dobro ti je odgovorila.čaprav si sploh ne zaslužiš, da bi se kdo ukvarjal s tabo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Hvala vam...ženskice... grozn je gledat, kako en idiot verbalno napada tvojega otroka... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Jaz tudi ne razumem, zakaj jo gres zmerjat na tak nacin. Najstnica je, ima moznost zapravljat denar kokr kol hoce..neskrbno...naj to pocne zdaj, ko ji ni treba skbet za racune in tako dalje... Ne vem, a nekatere daje zavist al kompleksi...samo sprasujem se tashyka, kaj pa najraj kupujes? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.