Aliana 5. junij 2003 Prijavi Deli 5. junij 2003 V bistvu dve... danes obupavam... obcutek, da mi ne bo uspelo, da to sploh ni zame... dej, naj se do ponedeljka potolazim pa naj ful dobro vozim, pa naj mi uspe... Pa tisti izpit... saj mam 14 dni casa, da se naucim, samo naj ne pozabim, ko bom tam, ker... hja, saj vem kaj me muci... ni mi slo, pa je moj ego mal potlacen... pa se sama sebi smilim... sam vseen, naj bo... Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 5. junij 2003 Prijavi Deli 5. junij 2003 Aliana! DRŽALA BOM PESTI! Ti kar pogumno in srečno vožnjo! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. junij 2003 Prijavi Deli 5. junij 2003 alianchek ti kr name misl,pa ti bo shlo k po loju.... je prouzaprou en nepogreshlljiv pa univerzalen...pa sploh in oh...(matr sm si ushech ) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2003 Hvala Naky! Pa Aakhut.. vzgojena v GZ, pa naj na mislim, da mi bo slo.. khm.. Ampak je treba priznat, da deluje... Je ze boljs. Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. junij 2003 Prijavi Deli 6. junij 2003 GZ? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 6. junij 2003 Prijavi Deli 6. junij 2003 Še marsikdo je naredu, pa boš ti tut. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2003 GZ? gimnazija... P.S. Lepo te je spet videt. Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. junij 2003 Prijavi Deli 6. junij 2003 bo treba she v zhivo... tole virtualno je bl tko bi te pelu na sokec Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 6. junij 2003 Prijavi Deli 6. junij 2003 Potem moraš pa tole napisat temi primerno... ma tut željo, da bi Aliano peljau na sokec. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. junij 2003 Prijavi Deli 7. junij 2003 ma tut zheljo, da bi Aliano peljau na sokec a bo? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2003 bo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. junij 2003 Prijavi Deli 7. junij 2003 to.... kr menca od nestrpnosti Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 7. junij 2003 Prijavi Deli 7. junij 2003 Tale zlata ribica pa je brzinska Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. junij 2003 Prijavi Deli 7. junij 2003 psst,spoštuj Akkhuta, da ti bu dobr na zeml(mislem risnu) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. junij 2003 Prijavi Deli 8. junij 2003 aakhut vse vidi, aakhut vse ve,greh se delati ne sme....(razen: papat, pupat pa fukat) tut pokowc pride k -u k mash Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2003 To, to.. gre ze boljs... Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2003 ma tut zheljo, da bi Aliano peljau na sokec a bo? kdaj pa? Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncica 9. junij 2003 Prijavi Deli 9. junij 2003 Smlc, ampak kje je pa moja zelja ribica? Kdaj pridem pa jest na vrsto? Citiraj To the living we owe respect.But to the dead we owe only the truth. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2003 Vidis, zato pa jaz zelje izpolnjujem, da bo potem ribica meni Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 aliana chimprej Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2003 yes,yes... ena polovica zelje je ze se mal, pa bo se druga.. kolk je ta zlata ribica Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. junij 2003 Prijavi Deli 27. junij 2003 yeah she mal...pa bo chaka....pa chaka....pa she kr chaka....a bo?....bo Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 yes,yes... ena polovica zelje je ze se mal, pa bo se druga.. kolk je ta zlata ribica Aliana Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncica 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 Delfinchek... iiii Zmagas Helena! Citiraj To the living we owe respect.But to the dead we owe only the truth. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2003 OK, ribica... tole zdaj je pa ze proti vsem mojim pricakovanjem.. samo naj se ne zbudim prehitro... P.S. pazite, kaj si zelite... tale ribica cist zares deluje... Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.