El Nino 6. junij 2003 Prijavi Deli 6. junij 2003 To je najbolj pozitivna pesmica, zadnjih 14 dni, vsakič ko si jo zapojem in zaigram (če igrate kak inštrument so zraven še akordi....) sem takoj dobre volje, z nasmeškom in to, res vam priporočam za hude čase... to je res dabest pesmica no preberte si vsaj, če pa mate čas pa si jo zaigrajte... prvič pa je bila videna v Life ob Brian by Monty Python, povsem na koncu filma, ko visi na križu.... ALWAYS LOOK ON THE BRIGHT SIDE OF LIFE - Monty Python Am D G EmSome things in life are bad, they can really make you mad Am D GOther things just make you swear and curse Am DWhen you're chewing on life's gristle G EmDon't grumble, give a whistle Am D7And this'll help things turn out for the best G Em Am D7 G Em Am D7And always look on the bright side of lifeG Em Am D7 G Em Am D7Always look on the light side of life Am D G EmIf life seems jolly rotten, there's something you've forgotten Am D GAnd that's to laugh and smile and dance and sing Am D G EmWhen you're feeling in the dumps, don't be silly chumps Am D7Just purse your lips and whistle - that's the thing G Em Am D7 G Em Am D7And always look on the bright side of life, come onG Em Am D7 G Em Am D7Always look on the bright side of life Am D G EmFor life is quite absurd and death's the final word Am D GYou must always face the curtain with a bow Am D G EmForget about your sin - give the audience a grin Am D7Enjoy it - it's your last chance anyhow G Em Am D7 G Em Am D7So always look on the bright side of deathG Em Am D7 G Em Am D7Just before you draw your terminal breath Am D G EmLife's a piece of shit, when you look at itAm D GLife's a laugh and death's a joke it's true Am D G EmYou'll see it's all a show, keep 'em laughing as you go Am D7Just remember that the last laugh is on you G Em Am D7 G Em Am D7And always look on the bright side of lifeG Em Am D7 G Em Am D7Always look on the right side of lifeG Em Am D7 G Em Am D7Always look on the bright side of lifeG Em Am D7 G Em Am D7Always look on the bright side of lifeG Em Am D7 G Em Am D7Always look on the bright side of lifeG Em Am D7 G Em Am D7Always look on the bright side of lifeG Em Am D7 G Em Am D7Always look on the bright side of lifeG Em Am D7 G Em Am D7Always look on the bright side of lifeG Em Am D7 G Em Am D7Always look on the bright side of lifeG Em Am D7 G Em Am D7Always look on the bright side of lifeG Em Am D7 G Em Am D7Always look on the bright side of lifeG Em Am D7 G Em Am D7Always look on the bright side of life Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. junij 2003 Prijavi Deli 6. junij 2003 Aha. Se strinjam... jaz jo mam tud na stalnem seznamu med muzko... Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2003 Prijavi Deli 6. junij 2003 Oh, no, ja, El Nino....A tole mora imet posebno temo ali kaj?Zakaj si preprosto ne shranis v svoj racunalnik tegale... Komad je seveda OK. Celo zelo OK. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 6. junij 2003 Prijavi Deli 6. junij 2003 Joj kok dobra pesmica, Monty Python so pa itak zakon! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2003 Oh, no, ja, El Nino....A tole mora imet posebno temo ali kaj?Zakaj si preprosto ne shranis v svoj racunalnik tegale... Jasno sem shranil, od tam sem tudi CTRL C, in V-jal, sem gor, res se mi je zdelo blazno pomembno da folk obvestim o tej pesmi ker se mi zdi grozno pozitivna, nevem če mene spravi v dobro voljo zakaj nebi še koga.... se mi zdi da je kar prov da je gor, če ne pa če maš kakšno boljšo idejo kar povej kaj naj naredim.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2003 Prijavi Deli 6. junij 2003 Saj je kul, El Nino - naj bo gor, saj je res prijetna pesmica, ki ti gre kar v usesa, ko jo takole ze vidis... Si kar malo zazvizgas...Zdelo se mi je pa, da v zadnjem casu pac kar odpres novo temo, ce imas nekaj za povedat ali zgolj omenit, komentirat...Pol pa kar eni prepisi enih pesmi... pa se mi je zdelo... kaj pa vem, brez veze... Ampak nekomu pa bodo morda prisli prav se akordi, imas prav in je cisto OK. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2003 Ne sej večina pesmi je mojih, tam v črni luknji ali zlati ribici, pač sem mislil da je tisti oddelek temu namenjen, (odmetavanju črni luknji....), bom malo popustil s tem, ker itak, nekak popušča inspiracija, morda bo venera odšla iz mojega obdobja al kaj... anyway, bom pazil da ne bom odpiral novih tem s pesmicami, bom jih pač dodal k starim... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 8. junij 2003 Prijavi Deli 8. junij 2003 Z angleškim sodelavcem Ianom, sva zmeraj žvižgala melodijo pesmice ALWAYS LOOK ON THE BRIGHT SIDE OF LIFE . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ShantiZoo 9. junij 2003 Prijavi Deli 9. junij 2003 Pred kratkim gledala Flying Circus - MAKE TEA NOT LOVE! (stare mame so bile huligani) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 9. junij 2003 Prijavi Deli 9. junij 2003 Ja stare mame huliganke, pa še na motorjih. Prišel bo čas ko bo to resnično. Ali pa invazija pudingov na Zemljo, ta je bla pa ubitačna. Pa kva so še imeli, aja dokumentarec o neki bolezni, kjer se počasi preleviš v miša. Pa preskakovanje ovire, ki je visoka en centimeter. Pa so skoraj vsi popadali. Pa desetkratni dejavuji jooj kolk sem se narežal tem monty python-cem. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 Res - vse smo prepogledali po dolgem in pocez.Meni pa je ful vsec bil meaning of life... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 DARK IS BASIC ma dons use chrn pred ochmi Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 Sončna očala dej gor . Sej si gledu Matrico, ne? MucaMaca je pa možn, da si jo gledu u živo s kakšno Persefono... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2003 Joj marša, ne bom odpiral nove teme, ampak lej tvojo slikco, res me moti, vsakič ko jo pogledam, si zelo dobro predstavljam kako govoriš "I'll be watching you." hjoj, preveč poudarja tvojo škorpijonsko stran, kot en policaj si, pa še tisti poreden nasmešek Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.