Skoči na vsebino

Nase pozitivne in negativne lastnosti

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:Dx A maš ti kakšnega strelca v podznaku x?x  x:o)x

Kot bi mene opisala: tud pri men če kdo pritisne na taprav knof pride do eksplozije :wOOt:  :bomb:

Ni ravno lepo za videt in slišat... x:Dx  x:Dx  :vragec:  :vragec:  xsrcx

Ja res ni najlepše za videt. xDDx

Ne nič strelca, sem mislila, da je Luna škorpija, pa se mi zdi, da bi znalo biti tudi Mars v biku. x:Dx

Pa lahko meditiram, pa time line, pa ne vem kaj še vse, počnem, da dam to ven... to ostaja in mi gre res na živce. :xx!: x:o)x

Kako čemo? Lako čemo.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 290
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

saj se mi je zdelo... da je tko... da si ti pac pol razmisljala... da ti to ni bilo pomembno (ker si itak vedla da se hecam) in vse to...

sam ker si 'vztrajno' xDDx x:px pisala kot da kao tebi je blo zdaj to namenjeno, sem morala, ce drugega ne ze zarad drugih, napisat...

da ne bodo mislili, da sem jaz tolk nesramna in vtikajoca se, pa ti tak tutek, da bos kar kimala, kao saj mas prav, al pa, da ocitno ne stekas mojega (vcasih res bedastega in neprimernega, to priznam) 'smisla' x;)x za humor. :D ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz imam tudi neodločnost, vendar jo rešujem čisto na easy, sedaj!!. Grem se am, bam, pet podgan, kar izpade, izpade. x:Dx Ali pa počakam, da napad mine. x^x Čisto resno. :palec:
Kako čemo? Lako čemo.

<{POST_SNAPBACK}>Jz pa prehitr vržem svoje srce na mizo
xDDx
, pol ga pa vsi prešpikajo pa stokrat zakoljejo in pol mi celga preluknanga vrnejo, pol ga morm pa flikat...
eh no ja, tko pac TI jemljes.

glej:

a mislis, da se ne da prespikat sam kamna (in zato si folk da kamnit oklep)?

no pa prespikaj vodo. xyesx x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ej men se je zdel pa tolk dobr kar sem napisala... xDDx x:Ix :8):

glej... folk misli, da ne sme 'srca na mizo vrzt'... in zato si da kamnit oklep (katerega 'se pac pol kao ne da preshpikat').

OK - ampak a vodo - ki predstavlja GLIH (x!x) custva, se pa da preshpikat?

ne, se je ne da... :vragec:

torej, voda je tko krhka.. in ranljiva... vsak shumcek skor jo vznemiri... predstavljaj si morje..., ki je tolk redko mirno, vsaka sapica ga lohk vzvalovi... a vendar... buchno, ful power... vse kar ces...

a - se ga NE DA PRESHPIKAT. TO je bistvo. xyesx x;)x xDDx

pac pa clo... xscratchx ... SKALO clo zgladi..... xyesx x!x x;)x

tko da... NI point v skalnem oklepu... pac pa v zaupanju, veri in sprejemanju - to je pa voda. xyesx

glej v naravi... a mish da je to eno lapanje sam? da zemlja in voda se stekata...

kaj mislis, a zemlja RABI vodo? al mislis da je to sam ena fora, ki 'se rece'... :)

zemljo voda pozhivi, osvezhi...

saj zemlja RABI vodo.

RABIMO... vodo... oceani, procenti in to vse. ;) :D

smo skoraj ena sama voda... xcivx

in mi bi zanikali custva, se jih bali, in ko jih cutili, si mislili, da srce za seckanje mecemo na mizo! :O:

schtraufenpacht!!!!

na, moj srce!!! tle ga mas!!! 5 karti! x:px saj ga mam dost!!! x:o)x

narobe, skratka... si mislim...

... oklepov pa itak ne maram... na-a... edini je pa recimo tale:

:vtz:

x;)x x:px xcivx

*

Moja negativna llastnost?

nakladam do nezavesti in mislim da sem zabavna. x:o)x xrolleyesx x:Dx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}> Sam dokler ne nardi KLIK v teb, da ozavestiš to, traja neki cajta.
res je... sam jaz ti... hm, 'predpripravim' ta *klik*

:vragec: x;)x

oz. - si utrgam tolk tvoje pozornosti (ce se obema 'da'), da poskrbim, da ga ujames, ko ga zagledas...

x:Xx x;)x

Picasso

x:)x Thanks :palec: x:Xx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>moja najbol pozitivna lastnost je da sm toooook flegma...cool....pa najbolj negativna tud u bistvu :inocent:  kokr vzameš

mi velikrat očitajo to lastnost :o|o:

Čeprav, k se pa kej zasekiram, pa ni nobenga, k bi me tolažu, ker itak vsi mislijo, da mi dol visi :sori:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

:palec: poznam to, sam zasekiram se pa res zlo redko....sam enkrat na leto si prvoščim tak luksuz.....

pa doskrat mi očitajo da sm egoist....baje velek xrolleyesx po mnenju ljudi k me bol švoh poznajo je to moja najslabš lastnost.....js sm pa mnenja da je moj egoizem čist zdrav in ok.....

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...