lilija 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 MOJA POZITIVNA LASNOST?? po mojem mnenju: potrpežljiva, po mnenju drugih: pridna, .... MOJA NEGATIVNA LASNOST??? po mojem mnenju: trmasta, premalo drzna, v časih preveč natančna... po mnenju drugih: kritičnost, vzvišenost, nedostopnost, svojeglavnost..... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo pa se jaz:1)Najbolj me moti, da nimam nobene vztrajnosti pri nicemer-ko zacenjam karkoli mam neverjetn drive, ki pa dost kmalu poneha... to bi blo fajn popedenat...2)Da ne vem kaj hocem od zivljenja... no sej verjetno, ce bi to nekako pogruntal bi prvo postavko lazje ovrgel...3)Da prevec razmisljamtele mi grejo najbl na zivce... <{POST_SNAPBACK}>jaz bolš nebi mogo opisat od zgornjega posta Se strinjam tud jst. Sej ni čudn, vsi trije smo zategnjeni dvojčki! Pr men bi se drgač še kr ene par negativnih našl - no, pa naštejmo, da boste eni lohk veseli:- tekmovalnost (sam na žalost jo eni napačno razumejo, je samo skrita želja po tem, da bi me človek občudoval, pa ne na nečimern način, hočem, da je moj bližnji ponosen name) - cinizem in sarkazem, ki ga redko kdo dojame tko, kot je mišljen (pač, vse manj pametnih je! )- hitro menjavanje razpoloženja (grem stavt, Samson, da si na to po nesreč pozabu! ) - lenoba, lenoba, zvesta ti bom do groba (predvsem do učenja) :xx!: - pesimizem (ki se ga po ta novem na veliko otepam - a ga kdo zamenja za malo optimizma? Nino na primer? ) - včasih kr tko mal za foro najedam in sm sama seb tečna. Eto, to je to. Mogoče bi se še kej mičkenega našl. To bi lažje ljudje, ki so okol mene in me dobr poznajo, povedal. Sej lohk pa odpremo temo : KATERE LASTNOSTI NAJBOLJ OBČUDUJEŠ/PREZIRAŠ PRI DOLOČENIH LUNATKIH? Marsa se že križa. Ja, nč se ne bomo pluval, lahko samo OBČUDUJEŠ pustimo, to bi pa šlo, kajneda? Drgač sm pa itak prekrasna! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 o pikica ja ki s pa ti bla.......vrnitev čist u dvojčkastmu stilu Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 A s me pogrešala, a nje de? Ja vsepovsod me je blo mal. Lov ju tu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 ja itak......sm bla sam js tak originaln dvojčk tle gor, pol je pa dolgcajt mal aja pa ful je res s tistmu cinizmu pa sarkazmu....sam men se to zdi tabolš pr men....nism js kriva č so drugi smotani pa ne zastopjo pa itak so men vse moje lastnosti kul....js nimam slabih lastnosti.....sam ka k se drugi ne strinjajo glih s tem njihov problem Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> poznam to, sam zasekiram se pa res zlo redko....sam enkrat na leto si prvoščim tak luksuz..... pa doskrat mi očitajo da sm egoist....baje velek po mnenju ljudi k me bol švoh poznajo je to moja najslabš lastnost.....js sm pa mnenja da je moj egoizem čist zdrav in ok.....Aha, tud men, da sem egoist... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha, tud men, da sem egoist... a ni to kul......še vseen bolš egoist k pa kaka sestra usmiljenka, vedno trpeča in na razpolago drugim in vsem njihovim muham Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja itak......sm bla sam js tak originaln dvojčk tle gor, pol je pa dolgcajt mal aja pa ful je res s tistmu cinizmu pa sarkazmu....sam men se to zdi tabolš pr men....nism js kriva č so drugi smotani pa ne zastopjo pa itak so men vse moje lastnosti kul....js nimam slabih lastnosti.....sam ka k se drugi ne strinjajo glih s tem njihov problem A ne no? <{POST_SNAPBACK}>a ni to kul......še vseen bolš egoist k pa kaka sestra usmiljenka, vedno trpeča in na razpolago drugim in vsem njihovim muham No, jst pa nism egoist. Če pa kdo misl, da sm, ga bom pa na gobc, k to pa res nism. Pa bi rada bla, k mam povh kufr tega usmiljenja. No, sej vedno trpeča lih nism, sam ponavad ne znam odrečt usluge in pomoči človeku, tud če vem, da me izkorišča. :xx!: Sam delam na tem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 no ti kr delej na tem, da nm nauš sramote delala ne sam res, men je čist tumač to, nikol ne bom nekomu nardila kao ene usluge, č bo men ful bed zravn....ni šans....to more bit tk, da je men kul, simpl, brez težav, da to res z veselem nardim....to je za mene pol usluga, ne pa da trpim zravn, da mi je grozno, da miljonkrat prekolnem pol tistga človeka ki je glih mene najdu taka usluga ni zame vredna pol pi...e mrzle vode...tko, pa sm se izpričala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Ma, ja, sej maš prov. Men je blo pa zmer bedno, kaj si bo človk mislu o men, če mu bom rekla, da tega ne bom nardila. :xx!: Kera beda. Včas res sramoto delam dvojčkom. Se bom popravla, draga moja, obljubim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 plidna plidna Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> plidna plidna Evo, sm že napako nardila, k ti nism rekla ne. NEEEEEEEE!!! Se že popravljam, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 čist si bistvo falila.....za tvoje dobro se taprvo nauč precenit situacijo, a je pametno rečt ne....al ne Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Ajaaaaaaaaaa ....no, pa sva najdle eno novo negativno lastnost : BUTASTA SM. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 to pa ni negativna lastnost, kvečjem prirojena napaka Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 dej nehva me analizirat, k lohk še ugotoviva, da sm kšn frik of nejčr, pol bo pa hudič. Mi lohk spet kšn kvazi dohtor s foruma psiho analizo nardi, pol se pa človk težko pobere in sprijazni sam s sabo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>a ni to kul......še vseen bolš egoist k pa kaka sestra usmiljenka, vedno trpeča in na razpolago drugim in vsem njihovim muham Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>dej nehva me analizirat, k lohk še ugotoviva, da sm kšn frik of nejčr, pol bo pa hudič. Mi lohk spet kšn kvazi dohtor s foruma psiho analizo nardi, pol se pa človk težko pobere in sprijazni sam s sabo! Poznam enga dobrga...en švaba...Med II. vojno je bil kar car... Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Poznam enga dobrga...en švaba...Med II. vojno je bil kar car... Po moje se (mu) v grobu obrača ob misli name! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2005 ne no a res!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dej predno dobim alergijo, pejte v chat! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 sej sam lastnosti obdelujemo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2005 cvekate o drugih lastnostih, pozabljate pa na tole - cvekanje zarad cvekanja samega.kar nekaj, pink ponk. stalni. na VSAK post je treba nujno odgovort, petkrat vse nazaj se prit zment in vsak 10x rect adijo...groza. :xx!: ja, ja, saj jaz tud cvekam, ki si zdaj eni uzaljeno mislite.sam mora bit ena meja, madonca!!! Vmes morda kdo plaho postne svoje lastnosti, ki jih je na 'papir' spravljal 15 minut, in pol bomo tisto spregledali, ker bomo imeli 250 postov enih fidbekov sam... ko vidis, aha to tadva cvekata sam, pa spregledas kaj.saj ne da je tolk pomembno, sam... To NI Chat, skratka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>cvekate o drugih lastnostih, pozabljate pa na tole - cvekanje zarad cvekanja samega.kar nekaj, pink ponk. stalni. na VSAK post je treba nujno odgovort, petkrat vse nazaj se prit zment in vsak 10x rect adijo...groza. :xx!: ja, ja, saj jaz tud cvekam, ki si zdaj eni uzaljeno mislite.sam mora bit ena meja, madonca!!! Vmes morda kdo plaho postne svoje lastnosti, ki jih je na 'papir' spravljal 15 minut, in pol bomo tisto spregledali, ker bomo imeli 250 postov enih fidbekov sam... ko vidis, aha to tadva cvekata sam, pa spregledas kaj.saj ne da je tolk pomembno, sam... To NI Chat, skratka....aja? ... Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>cvekate o drugih lastnostih, pozabljate pa na tole - cvekanje zarad cvekanja samega.kar nekaj, pink ponk. stalni. na VSAK post je treba nujno odgovort, petkrat vse nazaj se prit zment in vsak 10x rect adijo...groza. :xx!: ja, ja, saj jaz tud cvekam, ki si zdaj eni uzaljeno mislite.sam mora bit ena meja, madonca!!! Vmes morda kdo plaho postne svoje lastnosti, ki jih je na 'papir' spravljal 15 minut, in pol bomo tisto spregledali, ker bomo imeli 250 postov enih fidbekov sam... ko vidis, aha to tadva cvekata sam, pa spregledas kaj.saj ne da je tolk pomembno, sam... To NI Chat, skratka. Hmm, no ja, najprej nisem mislil nič napisat, potem sem hotel napisat, da imam jaz itak same pozitivne lastnosti, kajne... (unih negativnih itak ne opazim... te opazijo najbrž drugi) hehehehe.. nato sem hotel napisat, da itak je vsak takšen kot pač je in že iz tega stališča je pozitiven... potem sem se začel spraševat: "Hmmm, ja kaj pa je Marsa sploh mislila s to temo???" No ker nisem našel odgovora, zdaj vprašam.... Marsa, kaj si ti mislila s to temo, kakšen je bil namen, ki te je pripravil, da si zastavila to temo? Nekaj bi že rada izvedela, a ne, sam kaj??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.