Marsa 25. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2005 Hudo! ebor raztura s temile fotkami! pa se prijazen je, lepo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 jaz sm ful preveč občutljiva...pa mislm, da je to kr "orenk" moja lastnost,,,vse me takoj prizadane... ubistvu mi je najlaži furat s filingom bolečine...mene boli, men je hudo, mene boli, joj mi je težko...nikol ne popizdim, to je problem... se pa zlo hit branm (kolk mi gre to na živce...jaz bi se najraj požrla zarad tega) x!x x!x x!x ampak jaz se branm s solzami v očeh, nikol ne znam postaut meje tko odločno, ampak kr neki cmizdrim... (no taka sm do ljudi, ki mi neki pomenijo, do drugih ljudi znam bit preklemano odločna) glede občutljivosti: jaz sm rekorder v jokanju (no odvisno od obdobja), jokam lih zarad vsega kar me malo zmoti... no po napisanem sm ugotovila, da je moja najgrša lastnost to, da se smilim sama sebi..bljakkkkkkpa ravno to je tisto česar pr drugih ne maram sončkeeeeeeee (malo manj vesele) Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2005 no to, bravo!! obcutljivost je sicer ta lastnost , sam... cmizdrenje? tega se nisem zasledila, da bi kdo napisal...kul, da to postekas in (si) priznas... ... men je to ful tecno sicer... cmizdrenje... se pa tud sama jasno kdaj cmizdrim... sam ne zlo dolg. jaz pa ne jokam dost. vcas sem vec. sicer pa obstaja ena fajn misel o temle, sam sem pozabila kdo je avtor in ne bom iskala ker bogve kje je to:'marsikdo misli da ima dobro srce, a ima v resnici samo slabe zivce'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 dobr si to napisala...pošteno....sam a je to res tok važno, te res tok moti....taka pač si, verjetno čist ok....če te pa tok fejst mot, se morš pa sam mal " u rit nasuvat" pa kej ukrent okol tega pa bo joj kok sm brihtna a ne Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Hmm, premišljujem o svojih slabih lastnostih... Pomoje je najslabša ta, da zmerej odlašam z zoprnimi stvarmi do čisto skrajnega roka (recimo kakšni zdravniški pregledi pa na faksu raznorazne zadeve...) - in to samo zato, ker so mi te stvari totalno zoprne... in potem kr pozabim nanje... Pa to da nisem dovolj redoljubna... pa včasih pride dan ko sem totalno lena in ne delam nič včasih težim za brezveze... pa ne za dolgo, ker prav kmalu ugotovim da težim za brezveze in res ne vem, kje je vzrok za to tečnost... Moram še malo premislit na to temo pa čez en čas spet kaj napišem dobra tema, ti da mislit ja tko pč je u lajfu in dost laži ga furaš č nisi preveč ozko usmerjen in ne gledaš sam iz enga stališča.....ne da se rečt to je dobro in to je slabo pa pika..... se strinjam!!!! točno tako je! Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hudo! ebor raztura s temile fotkami! pa se prijazen je, lepo. oki oki, da ne bo samo hvale ... moram povedat, da znam dostikrat takole mal "špikent" saj ne , da bi bil zloben, samo tako razposajeno nagajiv... recimo otročji, sej ni nič takega, samo se pa zavedam, da za kakšnega zna bit to tudi boleče..... a takšen pač sem.... (đizus pa sem mislil, da ne bom nič napisal.... dobr ste me sprovociral, hehehehehehe) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 26. avgust 2005 jaz znam tud 'mal spiknt'. tud cist tko, iz razposajene nagajivosti najveckrat, sam... vcas pa tud cist iz hladu....vcasih sem cist hladna, me nic ne gane. to je dobro, da ne panicharim, 'ni pa dobro' zato, ker ne bi rada bila otopela. Jaz tud nisem redoljubna, Ajda.Kaj cmo a ne? no o kampanjstvu pa imam sama cist posebno mnenje in tega nikakor ne stejem za slabo, pac pa samo enega od nacinov... nic ni narobe z njim. ce je seveda stvar dobro opravljena.ce je shlamparija, pol nimam kaj zadnji hip delat.ce pa dbest naredim, je pa vseen, kdaj.'cas vmes' itak mora minit... in pri meni oz. pri kampanjcih oni cas pac porabimo drugace.zame je predpriprava najvec... tud tko.... se ne spravim... glih zato, ker vem, da pol se pa sam lotim in mi bo vzel tolk in tolk... pa mi je brez veze si razdrobit.s tem sem imela kup tezav kot otrok, kajti vsi ti turijo svoje sisteme...nic ne steje, ce tvoj sistem ocitno DELA. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 Se strinjam Marsa s tem o kampanjstvu pri meni ponavadi deluje ta sistem vse delam zadnji moment in vse speljem tko kot more bit, več ali manj (tale manj je predvsem za kampanjsko učenje zadnji večer - to včasih ne uspe, dostikrat pa tud ) - zmerej sm pa poslušala, da je to grozno slaba lastnost... Sm se spomnila še ene "slabe" lastnosti ... vedno in povsod pozabljam in zgubljam dežnike... pa obvezno sm v LJ brez dežnika, ko najbolj dežuje, tko da mam zmer enih par tistih najcenejših dežnikov doma, kupljenih v stiski (v LJ grem ponavadi z vlakom) včer sm že spet nekje pozabila en v lj kupljen dežnik grozna sm kar se tega tiče.... pa nasploh dostkrat kaj pozabim.... Ja tale redoljubnost... nekak se mi ne zdi tok pomembno, že od nekdaj... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 No, Ajda, da te mal potolažm. Znanstveniki so ugotovil, da so ljudje, ki imajo razmetano mizo, sila inteligentni. Sej sm zmer vedla, da sm brihtna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, Ajda, da te mal potolažm. Znanstveniki so ugotovil, da so ljudje, ki imajo razmetano mizo, sila inteligentni. Sej sm zmer vedla, da sm brihtna. haha!!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 Kul sem vedla Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, Ajda, da te mal potolažm. Znanstveniki so ugotovil, da so ljudje, ki imajo razmetano mizo, sila inteligentni. Sej sm zmer vedla, da sm brihtna. pofočk tlele a se pojem razmetana miza lahko razume tut v širšem smislu (i.e. razmetan flet) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>pofočk tlele a se pojem razmetana miza lahko razume tut v širšem smislu (i.e. razmetan flet) Hehe, itak, to se pol sam potencira inteligentnost Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 Ja, se strinjam z aliano. Živel nered! Čeprov jst zadne cajte bl pospravljam. Pa ne, da se poneumljam (nova beseda by moi)? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 don't think so to bi bla po mojem lahko nadgradnja obstoječe inteligence (sam pretiravat pa vseen raj ne) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehe, itak, to se pol sam potencira inteligentnost hehe, zato je še vedno čas, ker bo tko ostal kot je, nihče ne bo premaknu nič, kajne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 negativna da sem bolj nedružaben človek pozitivna sem zanesljiva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, Ajda, da te mal potolažm. Znanstveniki so ugotovil, da so ljudje, ki imajo razmetano mizo, sila inteligentni. Sej sm zmer vedla, da sm brihtna. sm potolažena... moja miza je pojem nereda... vse možno imam gor nametano... potem pa vsake toliko pospravim in je kar čudno... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> sm potolažena... moja miza je pojem nereda... vse možno imam gor nametano... potem pa vsake toliko pospravim in je kar čudno... Ja, pol je štala, če pospravš, k pol nč ne najdš, a ne? Jst sm glih dons zjutri sobo pospravla, predn sm šla v službo...sej ni blo večje štale, sam tko mal, cunje v omaro, pa postlo postlat. Aja, ampak mizo mam pa še zmer obloženo na puno. Sej ni razmetana glih, ampak je pa ful stvari gor... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 O tem, kaj človek v bistvu je, ni treba govoriti!V dejanjih bistvo kaže se, kjer se ne da ga skriti! ( citat Ljube Žerovc) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Aja, ampak mizo mam pa še zmer obloženo na puno. Sej ni razmetana glih, ampak je pa ful stvari gor... Pri meni popolnoma isto... vse možno imam na mizi... jutri je na vrsti pospravljanje, potem bo pa spet kriza, kje je kaj Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jadas 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Pravzaprav najbolje drugi vedo katere so tvoje pozitivne in katere so negativne. Recimo moj mož mi pravi, da sem preveč občutljiva, kolerična in s tem tudi pretirano temperamentna. Pa mu zmeri rečem, da se gotov ne bi z mano poroču, če bi bla drgačna. Sama zase pravim takole: negativno je to, da ne znam odstopit, če se motim. Jasno, da se nikoli ne motim, vedno imam prav. Prehitro reagiram na kritiko. Se poskušam popravit. Bolečina kogarkoli me zelo prizadane. Ker sem dobra poslušalka, se mi ljudje radi zaupajo. Tudi sama se potem težko poberem. Poskušam se v takih primerih distancirat in problem pogledat od daleč. Pa sočutje deluje, če ni druge boljše rešitve. Kar je pa po moje dobrega je pa to, da sem se naučila potrpežljivosti. marsikdaj prav pride. Skušam biti pravična. Tolerantna, najbrž preveč, ker se v svetu podjetništva to nikakor ne obnese. Ja, mi je zmanjkal. Aja, mislim le pozitivno. Vedno. Pa ni bilo vedno tako. Včasih sem bila precej depresivna. Ampak za vse je zdravilo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2005 Avtor Prijavi Deli 5. september 2005 Opazam v zadnjem cajtu v tejle temi vec iskrenosti in razmisljanja o sebi na tak nacin, to mi je velik bolj vsec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Moje lasnosti so take, da gredo kdaj kakšne, ki so mei najbolj všeč drugim najbolj na živce. Nekatere moje lastnosti, ki jih jaz dojemam kot ovire pa so drugim zelo všeč. Se pa zgodi, da enim kakšna lasnost ni, drugi me pa zaradi te iste hvalijo, meni je pa nepomembna. Kako naj se torej ravnam? Po sebi ali drugih? :xx!: Vendar kot je nekoč dejal en župnik: "vsi bodo nekoč umrli, morda celo jaz". Do takrat pa se bom ponekod spreminjal, ponekod pa ostajal tak kot sem, mero si pa itak vsak vzame sam, pa čeprav jo navidezno preda drugim. Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moje lasnosti so take, da gredo kdaj kakšne, ki so mei najbolj všeč drugim najbolj na živce. Nekatere moje lastnosti, ki jih jaz dojemam kot ovire pa so drugim zelo všeč. Se pa zgodi, da enim kakšna lasnost ni, drugi me pa zaradi te iste hvalijo, meni je pa nepomembna. Kako naj se torej ravnam? Po sebi ali drugih? :xx!: Imam jest čist klasičen pristop.Kar izhaja iz resnice in ljubezni je dobro .Kar pa izhaja iz sedmih glavnih grehov (napuh, lakomnost, pohlep, lenoba, zlaganost, ....) pa je slabo Je treba mal po seb pogledat. Pa ni pomembno, kako drugi zastopjo, pomembno je, kako jest . Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.