Marsa 8. junij 2003 Prijavi Deli 8. junij 2003 [url="http://www.astrologija.org/napoved2003/teden24.php"][b]Napoved za 24. teden[/b][/url] - [b]9. - 15. junij 2003[/b] je na [url="http://www.lunin.net"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 9. junij 2003 Prijavi Deli 9. junij 2003 Tale teden bo pa zanimiv. Čakam na petek 13. http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2003 Tina - - po mojem jih je itak dosti takih, ki 'cakajo petek' - pa bil to 13. ali pa 14. Tale pa bo najbrz res ultra. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 tale petek.. ja, zgleda, da bo res zanimiv.. mogoce bom eno neumnost nardila, ampak tvegam... no risk, no fun... Aliana pa se to... koga poslusat, ubogat, .. starse al svoje obcutke, instinkte..ki so maybe mal custveno zamegljeni... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2003 Aliana... neumnost bos morda tako ali tako uspicila... Svetovati, da ubogaj svoje starse, je najbrz malo.. khm, kaj pa vem, cudno... najbrz ne naleti ravno na plodna ali razumevajoca tla... Je pa morda bolj primerno, kot poslusati svoje instinkte...., ki res utegnejo biti zamegljeni... Pa glede na to, da imas s starsi dober odnos in si zaupate in ti hocejo dobro, morda ni odvec jih poslusat ali dvakrat prekalkulirat v sebi, ce morda le nimajo prav.. Ker dvomim, da ti recimo ne bi privoscili ali kaj takega... saj ti veliko pustijo in imas z njihove strani veliko podpore.. Kaj pa vem - s temle nasvetom sem se sebe presenetila... ponavadi bi najbrz rekla, da jasno poslusaj svoje obcutke... V takih primerih je tezko kaj svetovat ali napovedovat, ker to je hec pri mladosti. Itak ne samo, da naredi po svoje, se premisli v hipu in v hipu odloci - navadno pa se ne sklada z variantami, ki jih recimo 'ponudijo' starsi... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 Ja, se je stvar sama od sebe resila... odpovedano No ja, je ze za kej prav... Ja, saj drugac se cist strinjam s tem, Marsa.. itak sva bla z ocitom se zmenjena za en pogovor okrog tega.. (pa zdaj ne bo treba..) sem ga nameravala poslusat.. premislit.. pa se zmer naredit po svoje.. Samo vcasih res ne ves... A delat po njihovo, al kdaj sam raskirat in se ucit na svojih napakah.. vprasanje kaj je bolje in iz cesa se vec naucis... Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.