Marsa 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 To. Naj priteka bogato.Naj laufa kot namazano.Naj se debeli in narasca kot testo. In Hvala za vse, kar je ze priteklo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 Naj Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 Marsa in Mitja Angelska Zlata ribica že hiti željo izpolniti. Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 12. junij 2003 Hvala za support!V grafiki in barvah!In v $$! :$$: Saj res delujedejansko tole zlata ribica izpolnjuje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 12. junij 2003 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 Poko, a si to svoj dnar pofotkal? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 ahja, Ojaa, seveda.......švica trezor nardi svoje....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 12. junij 2003 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncica 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 Hehe, $$ ni nikol dost, zmeri se najde kej, za kar se ga da zapravit Ribica se meni mal $$ da si kupim knjigico, ki si jo zelim Citiraj To the living we owe respect.But to the dead we owe only the truth. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 13. junij 2003 Prijavi Deli 13. junij 2003 http://www.click-smilie.de/sammlung/tiere/animal-smiley-044.gif keš, keš keš beyba,.... pol naprej se pa žvižka, ker nima pojma Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. junij 2003 Prijavi Deli 13. junij 2003 kar naj prihaja, ga bomo dali hitro v obtok. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 15. junij 2003 Prijavi Deli 15. junij 2003 kar naj prihaja, ga bomo dali hitro v obtok. Ja, ja, kar pride nenadoma,kot se na nebu riše krasna mavrica... Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 pa še ni pritekel :xx!: če še ni pa še bo JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 http://www.banknotes.com/SI22.JPG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. julij 2003 Prijavi Deli 14. julij 2003 A mi lahko kdo posodi 10 miljončkov nepovratnega kredita. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 14. julij 2003 Prijavi Deli 14. julij 2003 Jest bi pa ta teden rada dobila plačo in regres. Dejmo ribica!!! Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 14. julij 2003 Prijavi Deli 14. julij 2003 Ja, jaz tudi čakam na plačo Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. julij 2003 Prijavi Deli 14. julij 2003 ... men se to kr naprej dogaja... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 14. julij 2003 Prijavi Deli 14. julij 2003 Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. julij 2003 Prijavi Deli 14. julij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. julij 2003 Prijavi Deli 14. julij 2003 "in god we trust one" hehe tole je pomoje najbolj kontraverzna misel in največja ameriška resnica ki je napisana na dolarskem bankovcu... mislim ej poglej to haha, "in god we trust one", obstaja samo en bog"in god we trust one", na dolarskem bankovcu, tale bog je torej denar."in god we trust one", 1 je edino število ki deli vsa števila torej je gradnik, torej gradijo na denarju, tam je izvor"in god we trust one", hm samo 1 dolar dajo bogu... jebat ga to je miloščina v primerjavi z 100 dolarskimi bankovci... in vi bi radi da to teče naokrog, vidiš vse mogoče bi si zmislil za vprašat ribico ampak nikoli ne denar... to se ne spodobi, kaj bi si mislili če bi vam nekdo namesto čokolade za darilo dal 500 sit, heh... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.