LeilaniA 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Ribica...hvala, ker je priteklo...precej. Res da je tudi že odteklo, tudi precej...ampak ni ribica nič kriva Še za vse ostale :$$: Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 jiha!!! mogoče bo pa hmal!!! jiha!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Naj priteka.... :$$: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misa 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 naj priteka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 samo malce še pomigaj ribica - ti že veš zakaj... Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 naj priteka :$$: :$$: :$$: Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 se strinjam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Zakaj mi revni ljudje nikoli ne zadanemo glavne nagrade na Lotu? bi mi prav prišlo $$$ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. december 2004 Avtor Prijavi Deli 2. december 2004 zato ker nam ne pomeni tako pridobljeno, ker smo drugacni ljudje, pa ker ce mas jurja za kruh pa za mlek, ne gres kupit srecke. :|||recimo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>zato ker nam ne pomeni tako pridobljeno, ker smo drugacni ljudje, pa ker ce mas jurja za kruh pa za mlek, ne gres kupit srecke. :|||recimo. Kar pomeni, da si sicer nisi sla kupit srecke, ne bi pa imela nic proti zadetku? Saj se hecam, nooo. Jaz sama nikoli ne igram na sreco. Kar se $$ tice, pa lahko kar potrkam, mi najbrz ni ravno hudega. Ceprav: - za mesecno placo mislim, da bi morala biti vecja, pa ne zato ker tako nujno rabim denar, ampak zato ker je denar merilo vrednosti opravljenega dela. Za to si pa itak vsi predstavljamo, da je vecja od izplacane. Zato se pridruzujem srenji in vzklikam: Draga zlata ribica, naj se bigboss letos izkeshira in pri tem prav nic ne spara kot ponavadi. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Ribi, Melodie je zaškripalo. Help! :$$: :$$: :$$: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.