Skoči na vsebino

Naj priteka

Marsa

Recommended Posts

Jest bi tud... Namreč ribico prosila.... Denar mela... Smo mislili, da bo kak sponzor primaknil za našega šahista, ko potujeva na SP in EP, pa nič :( , ja... pri denarju se vse neha...

No torej, ribica, ko boš že ravno pri delu, ne pozabi name x;)x

strelka
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 111
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 1 year later...

xupx jest bi tudi potrebovala, tale teden je pa res too much. Koliko je treba plačat enih računov in stroškov. Grem do banke, da vidim, če mi lahko kaj ponudijo x;)x

Za ostale tudi xcrossfingx , ki potrebujejo, naj priteka, naj se steka, naj se vali, da ne bomo mogli sproti porabiti x:Dx x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ha ha. Meni bo tudi priteklo x:Dx in sem se odločil, da bom plačeval manjši obrok za stanovanje, nekaj pa bo še ostalo in sem se odločil, da bom delnice kupil.

Namreč po nekem izračunu so na Islandiji delniško trenutno najbolj profitne finančne ustanove, ker jih ne zavezuje EU zakonodaja.

To pomeni, da lahko popolnoma vsak (tudi tujec) nalaga, celo emšo dobi, da se mu ustanovi bančni račun.

Sem pa imel impulziven telefonski pogovor pred kakim tednom in po tem sem se počutil nekako brezskrben. Kot bi si v pol ure vse finančne skrbi rešil pa amen.

Ampak veselja v meni ni bilo nič več, ker vem, imam še druge življenske stvari nerešene.

Andres

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...