strelka 14. julij 2003 Prijavi Deli 14. julij 2003 Jest bi tud... Namreč ribico prosila.... Denar mela... Smo mislili, da bo kak sponzor primaknil za našega šahista, ko potujeva na SP in EP, pa nič , ja... pri denarju se vse neha... No torej, ribica, ko boš že ravno pri delu, ne pozabi name Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. julij 2003 Prijavi Deli 14. julij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 Želim si zlata ribica, če Marsi uspe nabrat toliko denarčkov da si delimo fifty-fifty. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2004 Naj torej priteka. xupx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 naj priteka Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 pomagaj naj priteka :detelca: Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Naj priteka.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Naj priteka.... in odteka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 še k meni malo, da potem dam naprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 za selene.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Za Selene, p za ostale, ki tudi rabite Pa zame, jasno... Naj PRITEČE x!x x!x x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 jest bi tudi potrebovala, tale teden je pa res too much. Koliko je treba plačat enih računov in stroškov. Grem do banke, da vidim, če mi lahko kaj ponudijo Za ostale tudi , ki potrebujejo, naj priteka, naj se steka, naj se vali, da ne bomo mogli sproti porabiti Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2004 Pa zame, jasno... Pa za vse Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 V tem tednu bi se lahko zgodilo, da bi nekaj priteklo. Čakam že eno leto, na eno vsotico....Naj že končno priteče Pa še za vse ostale, ki potrebujejo Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Tud jest bi rabu,en mal močnejši priliv,če bi blo pa kej viška,bi ga pa z veseljem odliv naprej,tistim k rabjo... :$$: :$$: Citiraj What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Hehehe,povišica na vidiku! :$$: Pa mimgrede sem še en biznis zrihtu v Berlinu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 nč se ne pritožujem... samo da me pamet ne zapusti in bo zmeri dost Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Naj vsem ki rabijo, priteče dnarček Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Men sam odteka zadnjie cajte :xx!: :xx!: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Ha ha. Meni bo tudi priteklo in sem se odločil, da bom plačeval manjši obrok za stanovanje, nekaj pa bo še ostalo in sem se odločil, da bom delnice kupil. Namreč po nekem izračunu so na Islandiji delniško trenutno najbolj profitne finančne ustanove, ker jih ne zavezuje EU zakonodaja. To pomeni, da lahko popolnoma vsak (tudi tujec) nalaga, celo emšo dobi, da se mu ustanovi bančni račun. Sem pa imel impulziven telefonski pogovor pred kakim tednom in po tem sem se počutil nekako brezskrben. Kot bi si v pol ure vse finančne skrbi rešil pa amen. Ampak veselja v meni ni bilo nič več, ker vem, imam še druge življenske stvari nerešene. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Jaz mam tud nekaj manjših pufov. Rabi kdo? Menjam takoj. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 sicer mi ni tako važen keš, ampak boljše da je, kot da ga ni.naj priteka tja kjer je treba malček tudi k meni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Tudi meni denar ne pomeni veliko,potrebujem ga le malo več kot porabim in sem zadovolna! Vendar kdor ga potrebuje naj priteka Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.