Skoči na vsebino

Naj priteka

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 111
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hvala **pritekalka** x:Xx xupx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

Em, vprašanje...

A je možno, da če narobe narišeš vilinski simbol, da se lohk obrne proti teb?

Al pa tud če ga prou narišeš, če se lahk vmeša črna magija, ki ga obrne proti teb...

Ko smo glih pr gnaru bi lohk vilinčki pa angelčki tud kej pomagal...

x;)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Danes je pravi dan, za svež dotok! :palec: :$$: xyesx xwizardx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Super! :palec:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

aha, jaz sem že dobil povišico...:wOOt:  xwizardx  :onfire:  :$$:  :$$:  :$$:

Ola riba pa ti si carica :palec: xsrcx Eto, fajn služba že na vidiku in komaj sem ti željo sporočila x:)x Hvala xloveyx xflowx xvrtcx

http://nootropics.com/intelligence/memory-goldfish.jpg

Blaginje je za vse dovolj xsrcx naj priteka xgoldfishx xpresentx xgoldfishx :flower:

http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif

ja, naj priteka mačoni, za tisto, kar potrebuje..... :palec:  :palec:  :palec:

pa zame tudi... :palec:  :palec:  :palec:

pa še za vse ostale, ki potrebujejo.... :palec:  :palec:  :palec:

:palec: xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Joj melodie, tole zdajle! :eek: x^x x8Dx :palec:

Namrec, glih sem hotla napisat v temo, da sem pred eno uro ali dvema tule se prikljucila, ker sem kar 'suha' spet, pa mi prileti eno darilce na moj racun. xcivx x:Xx

(*pa si mi jo prikladno kar osvezila, je nisem rabila iskati :))

x8Dx Kako hitro je danes tole bilo, Ribic! xsrcx

Thanx!! :vio: x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Danes je priteklo malo več :palec: naslednji mesec, še malo več x:px x:Dx ,naj se nadaljuje prosim! :palec: x:Xx :$$: xyesx

HONORE DE BALZAC

V Univerzumu je xpresentx obilja, bogastva, blaginje dovolj za vse nas :palec:

naj priteka xgoldfishx na popoln način :palec: xcrossfingx xsrcx xpresentx xgoldfishx xupx :detelca: :detelca:

http://www.geocities.com/marjetka_jersek/slike/bogastvo_obilje.jpg

Marjetkin vilinski simbol bogastva in obilja

http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif

Naj priteka vsem, ki "imajo plac", kot se je trudi izrazil xsrcx xcrossfingx :detelca:

Meni pa tudi, prosim, ribica... Že preveč časa se vleče tole vračanje denarja, rada bi končno, da tisto, kar sem z noro veliko ljubezni in nesebičnosti vložila že skoraj pred enim letom, pride nazaj k meni... da se bom lahko česa naučila in dala to naprej v nematerialni obliki... da si lahko kupim knjige, na katere sem tako nora, in učbenike, ki bi si jih rada x;)x

xcrossfingx :palec:

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...