venus 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 naj priteka danes, jutri... vsem, ki sprejemajo http://www.fengshuiartistry.com/Wealth/Wchalis.gif Citiraj http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 naj priteka :$$: za izpeljavo vseh mojih načrtov Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Zlata ribica, dej pomigaj, da bo padlo nekaj denarja in bo moj ocka lahko pustil to zalostno obdobje za sabo hvala Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Naj priteče, rabim več Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 še man mau... zdele bom za avtorček rabla... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 avtoček ja... Aiwa je zdej na 4kolesih namest na dveh petkah.. brum vum vum Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 ne ne zdej bosta dve petki na 4ih kolesih Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Zlata ribica, dej pomigaj, da bo padlo nekaj denarja in bo moj ocka lahko pustil to zalostno obdobje za sabo hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Hm, zdajle bo tudi meni prav prišel nekoliko večji denarni priliv! :$$: Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Ce ze ne tece, naj vsaj kapne ... sam mal, noo... tolk, da mal racunckov placam. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Tudi meni naj priteče energijatudi v obliki denarja jo bom z veseljem prejemalin ko jo človek ima jo laže tudi deli.. Saj energija kroži ves čas, mar ne? Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 zihr...zato zate...in za vse nas... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Le naj priteka... In hvala za vse, kar je priteklo, priteka in še bo priteklo Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Jaz imam tudi eno prošnjo, naj namreč začne pritekati oziroma se obračati nekje, kjer sem že dosti vložila......naj steče vse skupaj, naj zaživi in se denar začne obračati.......da bo za vse dovolj... ....in kakor Vojko pravi, hvala za vse kar je že priteklo, priteka in bo priteklo.... Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 za ribco k je tk fejst Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 zlata ribica, hvala za vse se tako majhne denarne prilive, prisli so ravno takrat, ko sem jih potrebovala naj priteka se naprej... Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. november 2004 Avtor Prijavi Deli 11. november 2004 O, kok zelja! Vsem vam zelim CIMVEC priliva. Pa se sebi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 kako je to zanimivo, enemu šenkam nekaj sitov, pride drugi in mi šenka nekaj sitov...sicer sem na istem ampak v občutku da je za vse vsega dovolj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 Zlata Ribica, naj priteka zame in za vse ostale, Hvala Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misa 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 Zlata ribica naj priteka........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 zlata ribica, prosim naj se zgodi cudez in naj se tisti denar najde, prosim ti samo fajn migaj, prav jaz bom pa pesti drzala Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Ja, za blackie....migaj. In tudi zame, ker moram avto skup spravit... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misa 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Zlata ribica....naj priteka za vse nas, ki potrebujemo..... Pa hvala za vse prilive do sedaj!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 zlata ribica hvala za malenkost , lahko pa ti še kaj vode prinesem da boš lahko bolj migala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 no še migaj... migaj, migaj... sem pa tja... k si tko luškana... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.