loncek1 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 Kako prenašaš skrivnost, ki ti jo nekdo zaupa? Kakšno se ti zdi njeno breme? Meni je prijateljica pred leti zaupala skrivnost, ki je res ne smem povedat in priznam, da mi je to kar težko breme. Sem pa človek, ki drži skrivnosti zase. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 V bistvu smo ljudje neke vrste koš za smeti za skrivnosti oziroma bremen drugih, ki nam jih zaupajo.Če smo te skrivnosti drugih sposobni reciklirati sami v sebi je OK, če pa se zavedamo, da ima naš koš luknjo, je boljše da se izogibamo tujih skrivnosti,...znajo biti včasih zelo nevarne. Če se mene vpraša. ne maram vedno poslušati vseh skrivnosti drugih. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 Jaz nimam prevec problemov s skrivnostmi drugih...Imam tako delo, da dosti tega poslusam in tudi vem ful o ljudeh, mi zaupajo veliko skrivnosti..., pa me njihove skrivnosti ne obremenjujejo Sploh takole, ko sem gledala v karte - veckrat sem bila sploh edina, ki sem vedela dolocene zelo usodne stvari o ljudeh - ker jih preprosto niso imeli komu zaupati.Tudi jaz si ne zelim ravno tega... imam pa zgleda tako energijo, ker me marsikdaj preseneti, da meni, taksni goflji, tudi znani ljudje tako veliko in tudi tako delikatne stvari zaupajo. Imam pa sama vcasih kaj socnega, pa ne morem povedat... ravno zato, ker je vpleten se kdo, pa potem ne morem o tem govorit. Npr. imam res nekaj kulskega - osebno izkusnjo, ki je povezana z enim najbolj znanih ljudi v slovenski politiki. Ja - skrivnost znam definitivno zadrzat zase. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 hmmmma je skrivnost ki jo povesh naprej, she vedno skrivnost? tole en paradoksek Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 Ja, ni paradoksek - zate, ki jo slisis, je skrivnost... oni pa jo itak pozna in ce je samo nekaj, kar se mu je pac zgodilo, to ni skrivnost, ampak dogodek. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 hmmmto je tko kot skriti zaklad....k ga najdesh ni vech skrit Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 Sam ko ga pa isces, pa je skriti.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 sej v tem je char usega skupi... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 jest menim, da je skrivnost, ki se jo odda naprej v bistvu prodana ali zabavno ali vedno z nekim namenom...tudi poucnim_ se pravi, da skrivnost ni vech skrivnost in postane leglo radovednih razpechevalcev....odkrita skrivnost postane gospodar drugih skrivnosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 pokowc...tole nek skrivmosten nik...kaj neki se skriva za njim.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 Kako prenašaš skrivnost, ki ti jo nekdo zaupa? Kakšno se ti zdi njeno breme? Načeloma držim zaupane skrivnosti zase.Vprašanje je tudi, kdo mi zaupa.Če je ta nekdo človek, ki je izdal kakšno mojo skrivnost, se ne čutim dolžna, da bi zaupano skrivnost tega človega strogo držala zase (to sem se naućila iz iskušenj), ker se mi zdi tako prav.Poštena sem samo do tistih ljudi, ki so pošteni do mene x!x Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 Zaupano skrivnost obdržim zase tudi,če me srbi jezik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 Yoko - jaz pa drzim skrivnosti zase tudi tistih, ki jim ne morem vec zaupati...ker tu gre za moj odnos, ne zanje...Jaz hocem ravnati kul -za one me briga, v bistvu...Tako da - ce mi se tak jeduh zaupa skrivnost, jo zadrzim zase. K sreci mi se ni nihce zaupal taksne skrivnosti, npr. da je komu kaj storil in vse... ker potem pa bi morda bila v zagati...Vcasih moras morda presodit za izdat skrivnost - ce gre recimo za zlorabljanje in ce je to ta skrivnost...Ne dvomim namrec, da marsikak pedofil svojo zrtev zvabi ravno na ta catch - recimo imata kao skrivnost ali kaj takega... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 pokowc...tole nek skrivnosten nik...kaj neki se skriva za njim....nich ni kajt pomembnega, ni niti kaki simbol, al pa kratica, je le pac neka mladostna, pogovorna fraza med partnerja postala mi je preprosto vsec, sem edini, to je to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 Pozabi kr ti je rekla in bremena ne bo več Če že ne moreš pozabit pol se nehaj sekirat. Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 10. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2003 Yoko - jaz pa drzim skrivnosti zase tudi tistih, ki jim ne morem vec zaupati...ker tu gre za moj odnos, ne zanje...Jaz hocem ravnati kul -za one me briga, v bistvu...Tako da - ce mi se tak jeduh zaupa skrivnost, jo zadrzim zase....jaz tudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 10. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2003 se mi pa na srečo dogaja, da stvari katere naj ne bi povedala naprej pozabim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 Saj... tocno to.To je pa tudi zato - ker jim ne pripisujes takega pomena, jim ne polagas pozornosti, jih ne posredujes naprej... in - pozabis.preprosto..Kdo bi se se z drugimi ukvarjal... Saj je s sabo dosti dela... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 Verjetno mi prijatelji ravno zato zaupajo, ker vedo, da ne bo nihče od mene tega zvedel.in zavedam se, da je to samo njihova stvar. nisem pa še bila v moralni dilemi zaradi tega.zelo pa cenim iskrenost in ne prenesem, če gre v bistvu za ogovarjanje in zahrbtno spletkarjenje.tu pa me ni zraven. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 Tudi jaz največkrat pozabim skrivnost, ki mi jo nekdo zaupa - najbrž zato, ker se meni ne zdi tako pomembna kot tistemu, ki mi jo je zaupal. Če pa gre za kako zaupano izkušnjo, ki je lahko še komu "koristna", se zna zgoditi, da jo kdaj komu povem, vendar v tem primeru nikoli ne izdam osebe... Rečem samo, da mi je ena ali eden to pa to povedal... Kar pa se mene tiče, ne znam imeti svojih skrivnosti. Vse moje občutke, razmišljanja, izkušnje... še prehitro zblebetam tistim parim najbližnjim prijateljicam, tako da sem včasih prav jezna sama nase. :xx!: Rada bi imela nekaj zase, pa ne znam obdržati. Se mi zdi, da tudi če ne bom povedala, mi itak piše na čelu. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 pokowc...tole nek skrivmosten nik...kaj neki se skriva za njim.... Jaz pa poznam pravo ime in priimek, ki se skriva pod nickom "pokowc", pa ti ne povem! Vidiš, da znam obdržati skrivnost! Ja, ampak samo skrivnost drugih. Svoje skrivnosti pa ne znam imeti - n.pr. sem Tamara in se tako tudi podpisujem. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 Kar pa se mene tiče, ne znam imeti svojih skrivnosti. Vse moje občutke, razmišljanja, izkušnje... še prehitro zblebetam tistim parim najbližnjim prijateljicam, tako da sem včasih prav jezna sama nase. :xx!: Rada bi imela nekaj zase, pa ne znam obdržati. Se mi zdi, da tudi če ne bom povedala, mi itak piše na čelu. Hehe, glede na to, da bi cist enako napisala, te bom kar kopirala, Tamara..Kar bleknem, potem se pa sprasujem zakaj nisem mogla bit tiho.. ko bi bilo vcasih veliko boljse... Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 Yoko - jaz pa drzim skrivnosti zase tudi tistih, ki jim ne morem vec zaupati...ker tu gre za moj odnos, ne zanje...Jaz hocem ravnati kul -za one me briga, v bistvu...Tako da - ce mi se tak jeduh zaupa skrivnost, jo zadrzim zase....jaz tudi. Res? Tudi če bi vaju kdo močno razočaral in izdal mogoče edino skrivnost, ki ste mu jo kdaj zaupali in mu rekli naj ne pove nikomur?Se res čutita dolžni do takih ljudi?No, saj je zelo lepa ta vajina lastnost.Včasih sem se tudi jaz čutila dolžna, zdaj pa res ne, ker se mi zdi nesmiselno.Ne bi glih šla pravit prvemu, ki ga vidim:"Ej ti, tale pa ima to in to...ali kaj drugega", ker nisem tak človek in tudi bi ne bil moj edini namen glih namerno se komu maščevat.Ne bi pa se obremenjevala, če bi mi kaj ušlo-kakšna skrivnost v vsakdanjem pogovoru.Odvisno tudi od zaupane skrivnosti in odvisno od teže moje skrivnosti, ki je bila izdana. Naj dodam, da nikoli še nisem bila izdana (da bi kdo izdal kakšno mojo skrivnost), ker velike skrivnosti raje obdržim zase -nikoli ne veš.Zgornje izjave so samo moje predvidevanje:"Če bi...Kljub temu, da nikoli še nisem bila izdana, sem se kar spremenila-zaradi drugih podobnih izkušenj.Ugotovila sem namreč, da je vredno včasih pokazat zobe tistim, ki si to zaslužijo .Mislim, da imajo potem do tebe več rešpekta. Pozdrav,Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 hehe tamara sej jst tut vem, kaj se zadi skriva zato pa..... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. junij 2003 Prijavi Deli 11. junij 2003 Res? ...Res. To nima zveze s tem.Pravzaprav ne stekam; ce se mi nekdo zameri, kaj ima to zveze z njegovo skrivnostjo, zaupano meni? Nisi razumela ali pa ne dobro prebrala - ne cutim se dolzna do njega, ampak do sebe. Nekako. Tako pac je... Kaj cem nadalje utemeljevati - saj sem povedala. Pa tudi utemeljila sem ze.Meni se zdi to edino normalno delovanje, ki nima zveze z mojo plemenitostjo do onega, pac pa gre za moj odnos do stvari. Se pravi bos po locitvi napisala knjigo, kjer bos razkrivala skrivnosti ex-husbanda - saj te je razocaral?...tako kot naredijo sobarice in tajniki? Gre za to, kako TI sam ravnas in nima zveze z onim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.