anaconda 11. junij 2003 Prijavi Deli 11. junij 2003 jaz imam pa rada skrivnosti drugih, sem celo razmišljala, da bi šla za psihiatra, pa je preveč šole za naredit in me je minilo. znam pa zadržati za sebe, je včasih prav težko, a ni problema, ker ne kaplja in ne curlja Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 11. junij 2003 Prijavi Deli 11. junij 2003 Ja, draga Marsa.Tudi ti nisi glih mene dobro razumela.Tudi jaz se ne čutim dolžna do njega, ampak do sebe.Da reagiram.Nekako. Imava pač različno mnenje o isti stvari.Saj se sme, ne?Greš v bistvu v skrajnost, se ti ne zdi, ko omenjaš knjige bivših možev.Nimam glih take domišljije in tudi zaslužit se da velike vsote denarja na drugačen način. Si se kdaj vprašala, kako velika je lahko skrivnost nekoga?Očitno še nisi imela opravka z zelo hudobnimi ljudmi.Da me nekdo izda, izda mojo veliko skrivnost-poudarjam- namenoma, zakaj bi se morala čutiti dolžna............?No ja, brez veze, itak imava različno mnenje. LP,Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. junij 2003 Prijavi Deli 11. junij 2003 Yoko - saj je kul, no...Ker si citirala in vprasala: Res?, sem pac v drugi fazi bila bolj nazorna - in ja, veckrat pretiravam, ampak skrajnosti so vcasih kul... Ker zaradi njih morda bolje vidimo sliko.Bolezen je tudi skrajnost - ko pa so samo znaki, pa jih morda ne opazimo ali jim ne polagamo pozornosti.Kraja je kraja - ce je oni ukradel cokoladko ali ce je ukradel vecjo vsoto denarja - ceprav kraji nimata iste tezhe.Morda tudi oni ni zacel kar s pisanjem knjig - najprej je morda specal v soli etc. ... Ce imamo drugacno mnenje, ga pac imamo. Ga pac poves.Ce pa nekoga citiras in ga v vprasanju, ki mu ga postavis, v bistvu dolocis, da ni govoril resnice, pa tudi ti ne smes biti prevec obcutljiva, ce tudi jaz kaj prehitro sklenem in zakljucim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 Takšna skrivnost mi gre čez eno uho noter potem pa enostavno pozabim nanjo, velikokrat pa potem tisto skrivnost slišim po drugih virih, ker je pač čveka tisti, ki je želel, da skrivnost zadržim zase. :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 Tocno tako je velikokrat, res... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 kaj pa na to temo recete? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Včasih je res hudo breme obrdžati skrivnost, ki ti jo je nekdo zaupal. Nekomu je zaradi tega lažje, ker smo mu posodili ušesa, ali pa konec koncev ramo za zjokat. Ni nujno da se mi s tem obremenjujemo. Ni potrebno da se. Lahko to jemljemo tako, da smo mu naredili dobro, zato da lažje premaguje vsakodnevne težave. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Kako prenašaš skrivnost, ki ti jo nekdo zaupa? Kakšno se ti zdi njeno breme? Meni je prijateljica pred leti zaupala skrivnost, ki je res ne smem povedat in priznam, da mi je to kar težko breme. Sem pa človek, ki drži skrivnosti zase. Ne razumem zakaj bi ti bilo to v breme, razen če je kaj slabega in ta skrivnost vsebuje stvari ki škodujejo okolici in tvoji prijateljici. Kar tvoje prijateljica počne je njena stvar oziroma njen lajf in tvoja naloga je da to spoštuješ-to je prijatelstvo.Mej jo rada a jo pusti pri miru V primeru da je ta skrivnost fatalna tako za njo kot za okolico ti svetujem da se o tem z njo pogoviriš in zadevo rasčistita v smislu naj ti takih stvari pač ne govori in da ti nisi njena "boksarska vreča" kjer se puca.Če je prijateljica bo razumela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Pri meni so skrivnosti varne in sploh ne pomislim, da bi sčvekala karkoli, kar mi je bilo zaupano Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 znam zadržati skrivnost zase, če sočustvujem z osebo, sicer se zna zgoditi, da kaj sčvekam -porednica. če je kaj "nujnega", pa jasno molčim.ne maram preveč, da mi kdo kaj "nalaga", sploh kake ljubezenske težave, ker ne znam svetovati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Nekje sem prebral: "Skrivnost ni več skrivnost, ko je zaupana nekomu drugemu."Če ne želiš iti za psihiatra, pa lahko greš med prerokovalce. Tudi ti imajo včasih opraviti z osebnimi skrivnostmi. Ni treba skozi mučno šolanje... Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Nekje sem prebral: "Skrivnost ni več skrivnost, ko je zaupana nekomu drugemu."pa se ena: kdor pozna vaso skrivnost, je gospodar vase svobode.(*morda rochfoucauld) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 verjamem, seveda, ker je ful huda - s tem se preprosto MORAS stirnjati.ne glede na to, ali ti je vsec ali ne. a ni zanimivo tole? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Skrivnosti... Ravno danes mi je ena sesula pol sveta! Evo, sem hotela vedet, zdaj moram pa znat prenest! Sicer je molčečnost zaveza mojega foha. Mi ne dela težav. Tudi v zasebnem življenju ne. Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Nekatere gredo z mano v grob. Kakšne pa je včasih potrebno obelodaniti. Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 hmm da bi mele skrivnosti težo? ne vem, jst brez skrbi zadržim vse zase kar mi kdo pove, me to ne obremenjuje. Po moje bi skrivnost dobila težo, če bi vedela da to kar mi je ta oseba zaupala škoduje njej, povedala pa je samo meni in mi zabičala da ne smem govort naprej... kako pol pomagat? Take skrivnosti bi mele težo ja... sam se pa ne spomnm primera k bi biu tok kritičn...Drugače je v primeru ko recimo naprimer po teh in onih vogalih slišiš, kako je neko kolegico že ne vem kolkrat prevaral tip, ampak samo slišiš, ona pa tega še ni slišala... zdej pa a ji povedat to kar si slišal?ker navsezadnje si samo slišal... ne moreš bit prepričan, sej veste kako je z govoricami... (no jst v nekem podobnem primeru nisem rekla nič...brezveze govort, če nisi prepričan po moje, pa še lohka bi mi zatežila čes kaj se vmešavam- si nisva tko zlo bliz no ... po moje je bolš tko, ni se pa še razjasnl) sam dobr to sm zdej že mal zabluzila... mogoče to ni skrivnost kar sem opisala, vsaj ne na tak način kot se v tej temi o njih govori.. je pa podobn ne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 kdor pozna vaso skrivnost, je gospodar vase svobode.Ja, ta je tudi prava. Znanje je moč. Moč prinaša željo po nadzoru. Človek brez skrivnosti je kot pravkar izpraznjena steklenica. Ni zanimiva. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 ne maram skrivnosti. to je kr neki.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Če živiš crčno in pošteno ne rabiš nobenih skrivnosti.... Človek brez skrivnosti je kot pravkar izpraznjena steklenica. Ni zanimiva. ...in takrat ko nisi zanimiv najdeš svoj duhovni mir... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 hehe. k pa js spraznim flaso jo pa nesem spet napovnt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Če živiš crčno in pošteno ne rabiš nobenih skrivnosti....Skrivnost nima nobene zveze s poštenjem in srčnostjo. Skrivnosti so del nas. Vedno moraš imeti nekaj, kar je skrito od drugih. S tem ohranjaš individualnost. Zatorej se strinjam, da je potrebno prazno steklenico napolniti. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 kdor pozna vaso skrivnost, je gospodar vase svobode.Kako se ga potem lahko osvobodim? Svojo skrivnost naredim tako, da ni več skrivnost. Potem celo name nima več enakega vpliva. (Tega nisem pa nikjer prebral...)In razbremenim se tudi teže ... moje skrivnosti. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Skrivnost nima nobene zveze s poštenjem in srčnostjo. Skrivnosti so del nas. Vedno moraš imeti nekaj, kar je skrito od drugih tocno tako. ce se tko rece ("Če živiš crčno in pošteno ne rabiš nobenih skrivnosti...."), pomeni da se jemlje skrivnost kot nekaj grdega oz. slabega in nepostenega - zakaj pa? ce bi razpredali dalje - zakaj nekdo tko misli?ma sam kaksno grdo skrivnost, pa tako pac ve iz prve roke?mu morda zaupajo grde skrivnosti drugi? ker drugac mamo pa tud lepe skrivnosti. ce sem recimo vceraj prezivela bozansko noc, zakaj bi to brigal kogarkoli drugega kot mene in soudelezenca???? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Pomoje je skrivnost poljubno težka... ponavadi pretežka in jo rad malo odložim.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Men tud ljudje zelo velik zaupajo svoje skrivnosti...in največkrat jih res tud pozabim...in ne govorim naprej. Jaz jih pa tud izblebetam...svoje...prehitro...se trudim, da ne bi. Včasih rata, včasih pa ne, ker je prerazburljiva ''skrivnost''. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.