alef 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Je lahko tudi obratnoČe nekomu zaupaš skrivnost s tem tud dobiš neko moč nad njimAmpak spet odvisno od posameznika...To velja za vsakogar - kolikor sam dovoliš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 no, za mojo mamo pa je to skrivnost. nikoli ji nisem povedala. zakaj? ker bi jo prevec skrbelo in bi jo bolj prizadelo, kot je mene. ( ..olajšala bi svojo dušo, ona pa bi na tebe drugač gledala....ni nujno da negativno in z usmiljenja...čas celi rane duša pa je spucana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 no ja, hvala, ne bi si olajsala duse, nisem mela nic tezke zarad tega.preprosto bi jo strlo.jo je tolk skrbel vedno zame, jaz pa sem rabla svoje izkusnje. tedaj sem se pac tko odlocila, zdaj pa ji ne mislim vznemirjati starosti.nisem zlo zadrzevala v sebi - sam, preprosto, nisem ji povedala. ne ne, ne bi gledala negativno, kje pa!!!! sploh ni slo za to. tud kje pa, usmiljenje.ne, preprosto bi jo skrbel, kamorkoli bi sla, kar jo je itak.in to je brez veze.Njej sem to prihranila. ne seb. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 no ja, hvala, ne bi si olajsala duse, nisem mela nic tezke zarad tega.preprosto bi jo strlo.jo je tolk skrbel vedno zame, jaz pa sem rabla svoje izkusnje tedaj sem se pac tko odlocila, zdaj pa ji ne mislim vznemirjati starosti.nisem zlo zadrzevala v sebi - sam, preprosto, nisem ji povedala.ne ne, ne bi gledala negativno, kje pa!!!! sploh ni slo za to. tud kje pa, usmiljenje.ne, preprosto bi jo skrbel, kamorkoli bi sla, kar jo je itak.in to je brez veze. Njej sem to prihranila. ne seb. Cist praviln si naredla, k ji nisi nc puvedala, tut jest n'kol kej tazga n puvem, sej ce mene buli ni treba da tut moje blizne, ne!!! Vids, eni pa prou uzivajo, sam d se pol tut drugi dvakratno zrejo: prvo zase, k usak clouk ma prubleme, drugic pa za utroka, k je ze naredu kr je naredu in se itak ne da vec pupraut! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 no ja, hvala, ne bi si olajsala duse, nisem mela nic tezke zarad tega.preprosto bi jo strlo.jo je tolk skrbel vedno zame, jaz pa sem rabla svoje izkusnje. tedaj sem se pac tko odlocila, zdaj pa ji ne mislim vznemirjati starosti.nisem zlo zadrzevala v sebi - sam, preprosto, nisem ji povedala. ne ne, ne bi gledala negativno, kje pa!!!! sploh ni slo za to. tud kje pa, usmiljenje.ne, preprosto bi jo skrbel, kamorkoli bi sla, kar jo je itak.in to je brez veze.Njej sem to prihranila. ne seb. Veš Marsa včasih se pričakovanja drugač obrnejo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 a ne, Bonga, men se tud tko zdi. ja, total bi se zrla, strlo bi jo.Moja mama je blazno mocen clovek, sam v enih zadevah.. pa ni tolk... sem jaz bolj....pa rekla bi, da je skoz to slutila, ker je vedno prevec skrbela zame.Pol bi se jaz posledicno morala se bolj upirat, kajti bi me tezje kam pustila.jaz pa, ce sem se odlocla, sem sla, kamorkoli.moja mama je dbest, sem ji vse povedala, o raznih spricanjih, o vsem.tole bi jo pa dotolklo. Vem kaj mislis, Indigo, sam sem bla od malih nog izvrsten psiholog, naravni.natancno vem, kaj lohk pricakujem od svoje mame. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Pismo, Marsa, sploh mi ne gre iz glave... Res si močna. Ampak... posilstvo... Nočem vedet, kako je. Meni je bilo čisto dosti, ko me je en tip napadel, pa sem mislila, da me bo posilil in fental. Kaj pa vem, kako to, da ga je že vpitje zadosti prepričalo, da je nehal... Ampak, saj počutiš se pa itak... posiljen. Ker nakdo kar vdere v tvojo intimo. Groza. :OO!: Glede mame te pa popolnoma razumem. So stvari, ki jih bližnjim prihraniš. Ker jih nočeš prizadet. Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Vem kaj mislis, Indigo, sam sem bla od malih nog izvrsten psiholog, naravni.natancno vem, kaj lohk pricakujem od svoje mame. Ne dvimim v to...ampak resnica....veš...to....to je uno pravoVčasih kej zlomiš pa zraste še močnej kljub drugačnim pričakovanjem. ....ne bom več vrtov dost je blo ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Drzi se pravila: CE NE ZNAS NIC DOBREGA POVEDATI, TUDI SLABEGA NI TREBA!!! ZAKAJ BI NEKOMU PODARILA BOLECINO, saj jih ima ze sam dovolj! KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 ja, mas prav tud ti, se strinjam.morda je pomembno, za kaksno skrivnost gre. ko smo pa ravno pri skrivnostih in sem tisto prej govorila - no, za mojo mamo pa je to skrivnost. nikoli ji nisem povedala. zakaj? ker bi jo prevec skrbelo in bi jo bolj prizadelo, kot je mene. (*tako da le nisem 'vsem' povedala, kot sem rekla tamle, na to nisem niti pomislila, prejle sem se spomnila). povsem prov si nardila.. indigo ne bi blo najbol ce bi vsi ljudje vse vedel.. treba je znat presodit kaj je za koga. ne taka novica ni za mame! razen ce bi cutila, da mora nekomu potozit..zaradi soka ipd. potem so mame najbolsi vir topline sam no, treba enkat odrst. neodvisen pa to.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Pismo, Marsa, sploh mi ne gre iz glave... Res si močna. Ampak... posilstvo... Nočem vedet, kako je. Meni je bilo čisto dosti, ko me je en tip napadel, pa sem mislila, da me bo posilil in fental. Kaj pa vem, kako to, da ga je že vpitje zadosti prepričalo, da je nehal... Ampak, saj počutiš se pa itak... posiljen. Ker nakdo kar vdere v tvojo intimo. Groza. :OO!: Glede mame te pa popolnoma razumem. So stvari, ki jih bližnjim prihraniš. Ker jih nočeš prizadet.No v bistvu nisem mislila bit tolk natancna - niso me posilili, pac pa sam posiljevali - je razlika. vseen pa je nekako isto. v koncni fazi ce bi se oni ud pac not vtaknil! :xx!:(*mal so naju tepli, trgali hlace dol, noge narazen vlekli, nama se je pa OBEMA zgodil cudez in sva dobili menstruacijo... no predtem so nama grozili s smrtjo, na konc sem bla sama prepricana, da naju bosta ubila, ce ne drugega zato, ker bi jih lohk prijavili, pa v onih rovtah naju ziva dusa ne bi nasla).saj sem napisala, da ne bi blo netocnosti, sam niste porajtal (posiljevali, ne posilili).hvala za socutje. Ne dvimim v to...ampak resnica....veš...to....to je uno pravoVčasih kej zlomiš pa zraste še močnej kljub drugačnim pričakovanjem. ....ne bom več vrtov dost je blo ne ja, saj, brez veze,. to je ze blo, ze zato, ce druzga ne. ampak thanx, saj vem, kaj mislis, a saj ves, da sama najboljs vem, kaj je dobr zame. Drzi se pravila: CE NE ZNAS NIC DOBREGA POVEDATI, TUDI SLABEGA NI TREBA!!! ZAKAJ BI NEKOMU PODARILA BOLECINO, saj jih ima ze sam dovolj! KRATKO + JEDRNATO!!!natancno tako. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Vprasanje: Pa mislite, da ce bi ena punca rekla posiljevalcu, da ima AIDS? A mislite, da to PALI, da bi se ustrasil in prenehal? Kratko + jedrnato!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 hehe. js bi kondom nataknu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 ...hehehee.... in tuki je FORA: medtem, k bi si ti kondom natiku, ti jest ze uci z nohti vn zrujm!!!kratko + jedrnato!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 pa ti si prov brutalna dobr, da se nism na tako naletu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 he marsa mam tud js eno podobno izkušnjo....na žalost.....sam hec je k jst sm bla pa sama pa trije tipi sm neki po lj bluzla, evo 16 let......in sploh ne vem točn kok smo pršli skupi, pa sm bla čist "prisebna".......u glavnem mel so avto in skoz debato so se ponudli da me zategnejo na drug konc lj, k je frend stanval tm....js pa valda.....in pol smo čvekali v avtu in sploh nism porajtala kam se peljemo....pol je blo pa prepozn......kokr sm zastopla pol, smo bli nekje v medvodah, ena taka šumica, pe motel al neki tajga.......in pol celo noč.......v življenju me še ni blo tko strah, sam pokazala pa nism tega.....pa mi je ratal nekak iz tega se izvlečt sam z neki klofutami in grobimi prijemi.....k ajd, če bi res hotli, ka bi mogla js sama proti trem tipom......pa tud pol nism povedla nobenmu, ker se mi je brezveze zdel.....k konckoncev se ni nč tajga zgodl.......pol so enostavno šli pa me pustili tam.....ob 5 zjutri....pa kluč mi pustili, pa naj se naspim in zaklenem pol in kluč tam neki spravim.......js pa valda gasa takoj, k sm zadost k seb pršla......sm pešaka žgala do centra lj......mi je minlo dao štopanja....sam pol pa itak da sm še Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 No, zdej bom pa se jest neki puvedala o napou-posilstvu! Je blo tkole (upam, d n cita, ma enih 51 let, mugoce je pa tut fotr ut koga ut tuki):Imela sem 20 let star Ficko (ljubezen mojega zivljenja, je bil rdec) in sem bila kakor en Disko-taxi. Pa ti enkrat spoznam v enem disku enega fajn prijaznega fanta (bojte se ta prjaznih) in ga peljem domov. Zima, - 20°, jaz vsa v svili, hlace, salonarcki... pa to (itak sm mela auto parkeran prec pr uratih, duma pa ga tut pret uhodom pustim, ne) sneg do neba, led.... ga peljem proti Jarsam, kar naenkrat mi rece, da naj peljem proti osamljeni kmetiji, da tam stanuje. Dobro, naj mu bo. Naenkrat rece, da naj ustavim, da bo sel pes. Potem pa navali kot blesou. Jest se zacnem tolk smejat.... se zdele mi je smesn, kuko sm oslu nasedla.... ahahaaaaa..... Po oceh in ustnicah sem imela vijolicaste blescice na roza podlagi (lepa u glaunm). Tip je imel en prou drag kamelhar plasc. In ko sva se v Fickotu, ki ni imel niti liglzicou, tako prerivala se je njemu podn pod nogam udru, ker je blo use rjast in gnilo. Sm se se bl smejala, prasc mi je skodo naredu. On pa je meu cist unicn plasc, je ni cistilnce na svetu, ki bi lohk use tiste blescice vn spraula... ahahahaaaa.... Torej 1 : 1 . Gremo naprej. Ko je tip videl, da ima unicen plasc, je se bolj navalil. Jaz sem se tresla od mraza, on pa je mislil, da sem tako dobro zrajcana. Sploh pa je se bolj ponorel ker sem se smejala, pa tudi zato, ker mi ni znal odpeti usnjenega pasu in sem mu rekla: Ja, kako me bos pusilu, ce se pasa ne znas utpret!!! Ko sem videla, da je ze tako razjarjen sem mu predlaga: Ves kaj, ti si men itak usec, zato sm sla tut stabo. Ce hocs, grema k men dumou, k sama stanujm.... (zraven policije in sem ze veckrat tko k'ksnga nategnila, d sm ga kokr k men dam pelala, ce pred njegovo hiso ni hotu iz auta, pol sm pa pret pulcijo ustaula in rekla, da ce ne gre vn, bojo ze oni puskrbl, ne). Tip je bil za to. Toda, kar naenkrat ob 4-h ponoci je bilo na cesti okoli 50 ljudi. Ustavim avto in recem: Ce ne gres ven, bom zacela tko tult, en bo ze pumagu, ne..... Tip je tko z urati zalubutnu, d sm skor n moj stran vn padla.... AMEN Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 tud men je u enmu trenutku padlo na pamet da začela kričat ful....k zihr je tam bil kak folk, mogoč bi pa slišu gdo....sam pol mi je uštekal da trije tipi bi me res komot utišal....če ne drgač s kakmu udarcu po glavi......to pa neb blo glih ugodno zame, k če nisi pr zavesti še tisto malo nadzora nad situacijo nimaš.....in sm pol raj drgač.......pa še razpizdla bi jih verjetno totalno če bi tulit začela, pa tud verjetn so poznal situacijo tam, drgač me neb tja zvekli....... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Ves TODIKA, je res tko kot pravis. Da ti ne povem, kolikokrat sem ponoci pes sla, tudi zaradi trme (ko se nisem imela avta). Vsepovsod sem visela, rinla.... sam nikoli v pijancevski nepoznani druzbi, se manj pa v druzbi drogirancev. Jest sm bl pu diskih mela teritorij. Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 ma sej zgledali so čist fejst fantje....noben ni izstopov......tko, uni pridni, normalni fantje Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 ma sej zgledali so čist fejst fantje....noben ni izstopov......tko, uni pridni, normalni fantje ...ja, ti so najslabsi, zdaj bolje razumem nagajive poglede v prevec prijaznem tipu, vcasih se porajtala nism. Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Resnicna zgodba iz Italije. Tri prijateljice se odpravijo na sprehod po samotni dezeli proti gozdu, mislec: Saj nam nihce nic ne more, saj smo 3. Pride jezdec, razjaha, naperi pistolo v eno, ji rece naj se slece, ta ne uboga pa jo ustreli v trebuh. Drugidve se tako prestrasita, da vse ubogata. Posili eno grozec, ce bo druga zbezala, bo obe ubil. Trda od strahu se ne premakne. Ko konca s posilstvom, dekle ubije. Tudi s tretjo se tako zgodi. Odjaha. Toda, prva ni bila mrtva, veliko krvi je izgubila, malo je bila v nezavesti, malo se je pa delala mrtvo. Nekako se je privlekla do his in potem je vsa zgodba koncala na televizijah, vsak dan so povedali novosti, dokler tipa niso dobili. Poduk: Punce ali vidite, kaj lahko samo en s pistolo naredi, tudi ce vas je 5. Pa se to: NIKOLI V NOBENEM DISKU NE PUSCAJ PIJACE, ko gres plesat, kajti nekdo ti lahko notri kaj vrze!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Resnicna zgodba iz Italije. Poduk: Punce ali vidite, kaj lahko samo en s pistolo naredi, tudi ce vas je 5. Pa se to: NIKOLI V NOBENEM DISKU NE PUSCAJ PIJACE, ko gres plesat, kajti nekdo ti lahko notri kaj vrze!!! [/color] ....verjem da v teh časih egoizma in cen drog nobenmu tut na pamet to ne pade Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Vprasanje: Pa mislite, da ce bi ena punca rekla posiljevalcu, da ima AIDS? A mislite, da to PALI, da bi se ustrasil in prenehal? Kratko + jedrnato!!! ...tut mislm da se tukej v tej temi ni prav fajn norca delat iz tega, ker to kar je Marsa doživla se ne da opisat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 ...tut mislm da se tukej v tej temi ni prav fajn norca delat iz tega, ker to kar je Marsa doživla se ne da opisat :VVec ali manj smo vse zenske kaj slabega v zivljenju dozivele, ene povedo ene ne. Norca se pa ti delas! Poleg tega pa se tudi ne ve ali si zenska ali moski! Kar se pa tice droge, ti pa lahko kar povem, da po LJ krozijo tipi, ki jo otrokom na zacetku zastonj dajejo, dokler se ne navadijo, potem pa jih zacnejo izkoriscati. Dva ali trikrat so mi mladenici v disku to sami povedali. Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.