Indy 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Vec ali manj smo vse zenske kaj slabega v zivljenju dozivele, eno povedo ene ne. Norca se pa ti delas! Poleg tega pa se tudi ne ve ali si zenska ali moski! Kar se pa tice droge, ti pa lahko kar povem, da po LJ krozijo tipi, ki jo otrokom na zacetku zastonj dajejo, dokler se ne navadijo, potem pa jih zacnejo izkoriscati. Dva ali trikrat so mi mladenici v disku to sami povedali. Oprosti BINGA-BANGA.Zdej maš filing da hočem vsak dobronamen izničiti.Ni čist tko veš.Uredu si ....samo včasih je treba stvari sam iskusit doživet ne govorit prek drugih a veš BINGA-BANGA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 ....verjem da v teh časih egoizma in cen drog nobenmu tut na pamet to ne pade Ampak se to vseeno dogaja... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Oprosti BINGA-BANGA.Zdej maš filing da hočem vsak dobronamen izničiti.Ni čist tko veš.Uredu si ....samo včasih je treba stvari sam iskusit doživet ne govorit prek drugih a veš palec: Ves kaj, jaz sem tudi marsikaj slabega in hudega dozivela, ampak ne mislim to tukaj pisarit. Zakaj ne? Zato ker je mnogo bralcev, ki me ne prenesejo in bi kar uzivali ob vsakrsni slabi novici. Jaz ne govorim kaj se je zgodilo drugim, kajti ce bi hotela pisati o vsem tistem kar se tukaj po tv vidi, bi bil 1 forum premalo. Napisala sem to zgodbo v poduk, kajti casi so taki, da si lahko vsak priskrbi pistolo. Vidis, v gozdu okoli Firenc je en tip pribl. 15 let ubijal parcke, ki so se v avtomobilih lupckali. Se do sedaj ga niso nasli. Nimajo nikakrsnih pric, dokazov. Meni pa se je v LJ zgodilo, da me je en tip cakal pribl. 300 m pred hiso. Ko me je videl prihajati je odsel naprej proti moji hisi. Ko je prisel do nje se je zacel obotavljati, jaz pa sem naredila finto in hotela vstopiti v en vhod prej. Tip se obrne in zacne teci proti meni. Cez cesto je bil en gospod 60-ih let s cuckom. Tecem proti njemu in mu smejoc recem: Poglejte no tega tipa, neki mi hoce nardit! Gospod pograbi cucka in zacne teci.... EVO, vidis, LEP PRIMER, ura je bila okoli 22,30. Toda na vogalu so bili trije policaji. Pritecem do njih (vse se je odvijalo na razdalji kaksnih 100 metrov in z velikansko brzino) rekoc: poglejte tega tipa!!! Tip se pribliza, roko z nozem je imel pod bundo, ga ze hoce izvleci, pa si premisli in kot zmesan tece proc. Recem policajem: Streljajte ga v noge!!! To ne morejo narediti, dokler on tebi nekaj ne naredi. Evo. Povedali so mi, da so mislili, da sva skregan par, da pa se jim je njegovo obnasanje vseeno cudno zdelo, ampak niso imeli nikakrsnega povoda za posredovanje. Vidis, lepa ta, ne..... najlepse pa je potem tudi to, da sem ga ze naslednjic pri karateju spoznala, saj je imel eno velikansko brazgotino cez celo lice in se mu smejala. Zivjo Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 [/color] Ampak se to vseeno dogaja... ...mogoče en primer na 1000000000.Verjem da folk ni tok butast k piše v medijih pa k se gleda v hollywoodu. Propaganda....vse naredi da se ljudje bojijo...k da niso že dost prestrašeni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Indigo, a ti si riba (a ne, ker morda sem vidla kje)?men se zdis dbest. nisem dost seznanjena s tem, kar pises, torej morda se kje, ziher, ne stirnjam s tabo in vse tole.sam mi je svec pri teb ta ribja lastnost (pa ne glede na to, a si al pa nisi), da mas razumevanje oz. ga znas vkljucit (tud ce naj bi se zgodilo, da ga morda za hip ne bi imel ). Glejte.zdaj nehote potrjujete nesmiselnost ***izdajanja <'zaupanja', obelodanjanja'> skrivnosti***.vsi se obremenjujejo, morda se bodo nekateri celo skregali, nekateri bi se (bili) celo tepli, ubijali celo (kajti tedaj so frendi jasno pop* in ze se je *najemalo* mafije razne, pod razno ne bi hotla cesa tacga!!!, to se slisi smesno, cudno... nerealno... je pa se kako resnicno.... gengi tipov... na koprsko da bi rinili... no saj ni vazno)...no vi se zdaj vznemirjate, jaz pa se ne.kaj pa sele moja mama!a stekate?? * da pa prekinemo:(*joj izgubila sem nit, ker sem imela telefon) nismo tle hotl govort glih o tem (neke tezke izkusnje zdaj, saj najdem, smo tud o slednjem govoril, mroda pa v kaki temi kot je strah ali kaj takega), po drugi strani pa, ce sem nekaj sprozila, se je zdaj mal razpisalo tud o tem... ne mores ustavt, zajezit vala, ce ga sprozis....pac, tako je.... no ampak, hotla sem rect, dajmo vseen ostat pri temi, ki se mi zdi res zanimiva za obravnavo, ker se, ko govorimo o skrivnostih, torej poglabljamo v srzh stvari, ker so skrite. ker so not... vidimo pa jih ne....in tud, v cem je sploh finta. v zvezi s temile skrivnostmi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=1176&st=0Pa dajmo.O skrivnostih, o tistem kar vem samo jaz, kar veš samo ti, kar veste samo vi...Vsi jih imamo. Vsakdo je v življenju doživel nekaj kar nosi v sebi še sedaj. Mogoče je bilo to nekaj krutega, bolečega, nekaj kar ga teži še danes in ga bo morda celo življenje.Lehko pa je to nekaj lepega, čudovitega, nekaj kar bi rad obdržal samo zase obenem pa objavil celemu svetu pa ne veš kako... Poglejte zgornji link. To je bil Alef nekoč davno, davno... To je bil nekdo ki je takrat sledil napačnim sanjam...In zašel...V temo, v žalost...PA KAJ??? Ene sanje so šle k vragu, sanjajmo dalje, nove sanje, novo življenje...Svet je lep, življenje je lepo, rad vas imam... Mislite si kar hočete Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 ...pa sm spet pugledala, pa kt pu navat pr teb se nc ne ve in ne najde.... AMEN KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Pravila družbe niso pravila ki se jih je treba zmerej držatFant, zbudi se, saj nisi sam samcat nekje na Marsu! Pravil se je treba toliko držati, da si varen pred pritiskom družbe. Temu služi morala. Ukini vsa pravila in človeštvo postane zverinjak. Res ti priporočam, da se zbudi in poglej svet v luči, s kakršno je osvetljen! Lažje bo in manj bo bolelo. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 ...pa sm spet pugledala, pa kt pu navat pr teb se nc ne ve in ne najde.... AMEN KRATKO + JEDRNATO!!! OK zdaj maš pa to temo čist na vrhu tega foruma:Kako odrasti in ostati otrokSamo zate ker je ne najdeš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 da si varen pred pritiskom družbe. strah je odzunaj grozen....notri je pa votel strah je odzunaj grozen....notri je pa votel ....jah Kabalist k bi bil lahko samo za eno uro v mojem telesu in bi videl zadevo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 no recimo js o tem nisem z nobenmu govorila, pa ne zato ker bi to bla kaka skrivnost, al pa strah al kej.....sam take stvari zmeri povezujejo s travmami nekimi, nekak se pričakuje, da če se ti neki takega zgodi, si pol adijo, ne ješ, ne spiš, pa h kakmu psihiatru treba, pa na leta traja da k seb prideš......js sm to čist tko vzela....in ni se mi dal pol folku dopovedvat da sem ok, daje vredu z manu vse......sem sam enmu frendu omenla neki okol tega enkrat, je debata tko nanesla, je pa reku ja kul, no, sam da je vse ok, pol že ni blo tk grozno če je zdej vse ok s tabo...... pa ni poanta v tem......valda je blo grozno....in tud ka je hujš recimo....če te tip dejansko posili, pa je vsega konc v 20-ih minutah al celo noč preživljat take pizdarije.......sm pa tedi dejansko prvič tko zares dojela, da znam bit močna in da se ok obnesem v kriznih situacijah....na nisem panik in ne zganjam histerije......vprašanje kok bi se v takem primeru končalo zame...... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 .......sm pa tedi dejansko prvič tko zares dojela, da znam bit močna in da se ok obnesem v kriznih situacijah....na nisem panik in ne zganjam histerije......vprašanje kok bi se v takem primeru končalo zame...... men je tud med mojimi dbest lastnostmi; izvrstno ravnam v kriznih situacijah in niti malo nisem panik (to je se mene presenetilo, ker sem sicer dost evforicen tip cloveka)... sam DELUJEM. * se nekaj: nekomu povedat, 'olajsat si duso', je lahko egoisticno sam..torej, jaz naj si olajsujem duso, tako da nekomu zaupam svojo (pa recimo mracno) skrivnost?ce hocem tko pogledat, drugac, lohk vidim clo tko, da je to egoisticno in brezobzirno. recimo ce stopnjujemo do ekstremnih situacij. recimo da jaz ubijem nekoga. in ti zaupam????Halooo? kaj bos ti zdaj s tem, zakaj ta tezha se na tebi, da bom jaz olajsana, ti pa bos soudelezen pol???? ne moremo kar lapat, stresat okol sebe... pa NE GLEDE na to, za kaj gre. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Indigo, a ti si riba (a ne, ker morda sem vidla kje)?men se zdis dbest. ribca, ribca.vodnar predznak,luna v tehnici ,mp u strelcu Marsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 aha, no saj najbrz sem vidla kje, sam ti pa tud cist pase, pa mi ni blo tezko si zapomnit oz. povezat. (*sory, nocem bit tezhka, sam te moram popravit; predznak se sicer dbest slis in sploh nekak ni tko napak, pravzaprav, sam vseen pa navadno recejo temu podznak, mi astrologi pa kar ascendent, kratica pa je asc ali redkeje ac - ono, mp, pa ni nic, gre za os 10. hise, MC - latinsko, medium coeli, kar pomeni 'sredina neba'). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 aha, no saj najbrz sem vidla kje, sam ti pa tud cist pase, pa mi ni blo tezko si zapomnit oz. povezat. (*sory, nocem bit tezhka, sam te moram popravit; predznak se sicer dbest slis in sploh nekak ni tko napak, pravzaprav, sam vseen pa navadno recejo temu podznak, mi astrologi pa kar ascendent, kratica pa je asc ali redkeje ac - ono, mp, pa ni nic, gre za os 10. hise, MC - latinsko, medium coeli, kar pomeni 'sredina neba'). ti kr.Drgač to vse vem napišem pa drgač.nism pač natančen človek ker delam po filingu.Sej veš: "dejte mi hlebec kruha" pa prav prodajalka: " a to?" pa jest:" ne , unga mi dejte" pa prav ona:" to ni hlebec, to je štruca" jest pa :" ma to mi dejte, sej isto" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 ma saj jaz tud nisem vedno in povsod tko natanacna, sam nekje pa sem kar - dost mojga tezhenja al pa tud nakladanja je v bistvu zarad natancnosti neke, prav res. recimo je pisalo: dojen je bil do 9. mesca. in jaz, zakaj pa to pise, halo??? :|||pa prav mitja, pa kaj je to vazno?jaz pa pravim ja ne, ce se ze gremo, ce ze pisemo tele mesce, naj tocno pise!!!!11 in 3/4. ne razumem, zakaj bi bli nekje clo kao natancni podatki, ce pol niso tocni. (v tem smislu) saj je netocnost podatkov lahko tudi lazh.recimo da napisem da sem rojena 13. marca 1970. (*in se se clo lohk se vedno hvalim s petkom 13 )....nedolzna, sam - lazh. v bistvu je pa tam sam en podatek kao nekaj, ena cifrca.ja ne, ce je, naj bo prava. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 U bistvu maš kr prov.Sej tut na urgencu ne morjo dat enmu kr drugo krvno skupino če nuca svojo-more bit natančno. Sam na živce mi gre k so ljudje v vsakdanjemu življenju tok natančni: "za linijo prosim", "med pogovorom roke ne smejo bit v žepu" , "moški obvezno smoking, ženske krilo", " ena vilica desno 3 cm od krožnika...." aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....včas prov glava boli pa grem raj kr stran Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 ribca, ribca.vodnar predznak,luna v tehnici ,mp u strelcu Marsa Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 jah Kabalist k bi bil lahko samo za eno uro v mojem telesu in bi videl zadevoVeš, prav nič ne zavidam tvojemu trupelcu in tistemu, kar biva znotraj njega. Saj menda ne misliš, da bi v tvoji vreči špeha in vode prepoznal srčiko božanske mogote? Sestopi malce v realnost. Hodiš v službo? Skrbiš za svojo eksistenco z lastnimi rokami?Strah ni moj problem. Sam na živce mi gre k so ljudje v vsakdanjemu življenju tok natančniVčasih je treba biti silno natančen. Ne moreš bluziti, kot ti kane v um. Natančnost je tudi del sposobnosti koncentracije in včasih takisto spoštovanje sočloveka. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Veš, prav nič ne zavidam tvojemu trupelcu in tistemu, kar biva znotraj njega. Saj menda ne misliš, da bi v tvoji vreči špeha in vode prepoznal srčiko božanske mogote? Sestopi malce v realnost. Hodiš v službo? Skrbiš za svojo eksistenco z lastnimi rokami?Strah ni moj problem. Včasih je treba biti silno natančen. Ne moreš bluziti, kot ti kane v um. Natančnost je tudi del sposobnosti koncentracije in včasih takisto spoštovanje sočloveka. Dej dej Kabalist.Sej nis tak k tle govoriš. He he.toj že enkrat blo a ne alef Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Nisi mi odgovoril, če za svojo eksistenco skrbiš s svojimi rokami. Odgovor na to vprašanje bo zlahka razložil velik del tvojega načina razmišljanja.Mogoče ti lahko na tem mestu ponovim z lastnimi besedami temeljne modrosti (če lahko tem u rečem) Kabale, s katero se ukvarjam:BODI POZOREN IN PREPOZNAJS PRPEOZNAVANJEM PRIDOBIŠ MODROSTZ MODROSTJO PRIDOBIŠ MOČ LJUBEZNIREŠI SE STRASTI IN NAVEZANOSTI IN REŠEN BOŠ STRAHU Strah je prisoten, dokler sveta ne zreš z ljubečo neprekinjeno pozornostjo in ti vladajo trenutni vzgibi strasti in navezanosti. Za to je potreben čas. Ljubeča pozornost je neprekinjen tok pozornosti iz sebe v neskončni svet. Ta neprekinjen tok se odstre, ko dosežeš sposobnost pogovora s svojim angelom varuhom, saj je to notranje sonce resnični vir individualne svobode. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Nisi mi odgovoril, če za svojo eksistenco skrbiš s svojimi rokami. Odgovor na to vprašanje bo zlahka razložil velik del tvojega načina razmišljanja.Mogoče ti lahko na tem mestu ponovim z lastnimi besedami temeljne modrosti (če lahko tem u rečem) Kabale, s katero se ukvarjam:BODI POZOREN IN PREPOZNAJS PRPEOZNAVANJEM PRIDOBIŠ MODROSTZ MODROSTJO PRIDOBIŠ MOČ LJUBEZNIREŠI SE STRASTI IN NAVEZANOSTI IN REŠEN BOŠ STRAHU Strah je prisoten, dokler sveta ne zreš z ljubečo neprekinjeno pozornostjo in ti vladajo trenutni vzgibi strasti in navezanosti. Za to je potreben čas. Ljubeča pozornost je neprekinjen tok pozornosti iz sebe v neskončni svet. Ta neprekinjen tok se odstre, ko dosežeš sposobnost pogovora s svojim angelom varuhom, saj je to notranje sonce resnični vir individualne svobode. Ja skrbim za svojo rit če te to zanima.Pa nimajo vilinci nč zravn. bla bla bla kabala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 saj sem napisala, da ne bi blo netocnosti, sam niste porajtal (posiljevali, ne posilili).:Pod besedo "posiljevali" si predstavljam večkrat posilili. Saj tko se običajno uporablja. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Najprej hvala za informacijo. bla bla bla kabalaS tem si pokazal indigo aroganco. Aroganca ni ravno vrlina. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 bi blo kr zabavn o aroganci.. aroganca ali "zbadlivka"? kako razumete besedo aroganca.. kdo bi biv najvecji arogantnez? (no pa, da mal nazaj na temo navezemo) ce ni skrivnost? no pa lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.