Skoči na vsebino

Teža skrivnosti

loncek1

Recommended Posts

Najprej hvala za informacijo.

S tem si pokazal indigo aroganco. Aroganca ni ravno vrlina.

Nism tko mislil Kabalist.

Sam včasih velik poveš pa s tem nič.Kar ti počenš je tvoja stvar in samo tvoja od nobenega drugega....sicer pa to tko veš x:)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 167
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

... Ukini vsa pravila in človeštvo postane zverinjak....

Na žalost zaenkrat to drži. Mogoče v neki drugi civilizaciji temu ne bo več tako. Pravila bomo imeli napisana v srcih. V bistvu sploh ne bodo pravila ampak del nas...

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Kar se pa teže skrivnosti tiče, je pa čist odvisno od vsakega posameznika, na kakšen način to skrivnost pokonzumira (mislim na tiste težke skrivnosti, ki marsikomu ne dajo spati) in na kakšen način jo potem transformira. Če si jo človek naloži na ramena kot breme, je to res šit. Lahko si samo prozoren za takšne skrivnosti. Input-output varianta. Res pa je težko vedno ostati hladen.

S tem, ko ti je oseba zaupala skrivnost, je razbremenila sebe za določeno "težo". Morda bi bilo pametno poiskušati najti varianto, s katero bi to osebo lahko totalno razbremenil - moja prijateljica pravi - poslati na oblak in odpihniti v vesolje, kjer bodo za zgornji uštimali zadevo :palec: Zakaj pa ne!

Čim manj teže

vam želim

Nataša

M. H. Alderson

Nism tko mislil Kabalist.

Žal je tako izpadlo. Včasih je bolje dvakrat premisliti, preden zineš. Jaz se nikoli ne norčujem iz nečesa, česar ne poznam.

Pravila bomo imeli napisana v srcih

Osebnostna rast služi temu. Deluješ brez strahi ali strasti, ko presežeš omejitve vzroka in posledice.

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Kabalist.Človek z višjo zavestjo ne potrebuje pravil, ker kar koli naredi naredi prav, ker dela v svoje dobro in v dobro drugih oziroma okolice.Ko bo človeštvo prišlo do te stopnje pravila ne bodo potrebna.Do takrat pa....vožnja po makedamu x;)x

Pod besedo "posiljevali" si predstavljam večkrat posilili.

morda.

zame je pomenilo, da sta me kar dva posiljevalca *posiljevala*- torej rabla sem energije za dva prepricevat vso noc, kajti potem ko sva obe... ko se nama je OBEMA zgodil cudez, nama jasno nista verjela, pa sta se modela zamenjala in je blo *jovo na novo*-

tko da, ja, ce me clovek rekoc, da je policaj, odpelje nekam v rovte, 10km od zivih dus, me vso noc tepe, me grabi za rit in joske, mi razmika noge (tud se cas neverjetno raztegne, hkrati pa zmanjsa v takih situacijah)... in ko mi rata tega nekako... ko se ta skratka nekako strezni (kajti po mojem sta bila tipa pijana in opogumljena s tem) dobis za naslednjih par ur drugega.

in ja, zdaj ko sem tle, je vse skupaj brezpredmetno.

no to je pa tud eden od razlogov za neprijavo.

ce recem - 'stihal me je v hrbet' - ne bo dovolj praska, niti ne dolg urez cez cel hrbet in niti ne majhen rez na hrbtu, ki morda ne bo nakazoval mesarjenja shtiha (=urez, ki ni sam urez, ker je pac z mocjo zastihanja), pac pa natancen, a globok vbod....

ne, folk hoce mezech kostni mozeg iz hrbtenice, ko govorimo o 'shtihanju' v hrbet. :xx!:

Ste videli, da JAZ brez tezav govorim o tem (take sorte 'skrivnostih').

vseen pa razmislite, zakaj KDO DRUG pa morda ne bi tko zlahka, se zlasti ce lahko pricakuje, da se bo moral se opravicevat, utemeljevat...

mal mimo. :o|o:

Saj tko se običajno uporablja.

:o|o:

ja, mozno, v moji *uporabi* je blo pa tko, kot sem rekla. :|||

Uporaba moci in sile za potesitev spolnega presezka je zame posilstvo (sploh ce vzames v obzir, da je zame posilstvo ze to, da moram placat mesecno najemnino za tv, recimo - ob se mnogih drugih 'posilstvih', kot so recimo nenazadnje tud tumbanja kakih verskih ali drugacnih prepricanj)...

morda pa resda sperme se ne bi naslo v moji noznici, pac pa morda na hlacah, jakni, laseh.... kar sem si SEVEDA ocistila takoj ko je bilo mozno.

tako da moja morebitna prijava bi pokala po vseh sivih! :V: :mad2: xyesx :xx!: :bomb:

xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:palec:

Prav občudujem tvojo odprtost

ja, mozno, v moji *uporabi* je blo pa tko, kot sem rekla.

Sam kdo lahk razume preveč konkretno.

ob se mnogih drugih 'posilstvih', kot so recimo nenazadnje tud tumbanja kakih verskih ali drugacnih prepricanj)...

Hm, zdaj me pa že mal skrbi x:o)x

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

Grozljivo boleče oz. tišeče mora biti za nekoga, ki take stvari potepta in skrije v sebi. Marsa spraviti iz sebe ven je veliko olajšanje. To vidim po sebi!

:palec: :palec:

Tudi jaz nimam nevemkakšnih velikih skrivnosti. Sploh tisto, kar me duši, iztresem iz sebe čimprej. A smo take ribce v luncah, al kva?

x;)x x:Dx

Vse lepo

Nataša

M. H. Alderson

Tud, no predvsem obcutenje tega, vse to sprejemanje tega in odpuscanje sebi tudi, to je luna v ribah tlele, sicer pa je to pri tebi oven, pri meni pa skorpijon. xDDx

sodim, ce se prav spomnim, si namrec oven (ce pa nisi, si pa strelec, vsekakor sem ziher, da si ogenj, no in to je pol pri tebi to). :palec:

ja, nobenih zoprnij ni kul negovati v sebi... xyesx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kabalist.Človek z višjo zavestjo ne potrebuje pravil, ker kar koli naredi naredi prav, ker dela v svoje dobro in v dobro drugih oziroma okolice.Ko bo človeštvo prišlo do te stopnje pravila ne bodo potrebna.Do takrat pa....vožnja po makedamu

Nakladaš. Višja zavest ne pomeni, da lahko počneš, kar ti kane v betico. Moralni sistem je zato, da organizem socialne družbe postane znosno okolje za vse vrste ljudi. Osebnostna rast moralo nadgradi z etiko. Etični človek ne deluje na osnovi palice in korenčka, temveč zaradi spoznanja o naravi neprekinjenega božjega razodevanja postane aktivni udeleženec tega razodevanja. Za etično delo je potreben napor, kar je tebi v zvezi z osebnostnim razvojem najbrž precej tuje (vsaj tako je razvidno iz tvojega pisanja). Prav ali ne prav je stvar dinamike družbene strukture in ne kapric ljudi, ki se imajo za nekaj več. Kabalistični sistem osebnostne rasti (saj vem, ti ne rabiš osebnostne rasti, ker si baje že pameten privekal na svet) najprej gradi na moralnosti, katero nadgradi z etičnostjo. Nemoralen človek ne more napredovati. Sistem ga s svojo strukturo izvrže že na začetku. Višja zavest obstaja samo kot sanjski konstrukt in nič več. O raznih višjih inteligencah ipd. sem velikokrat poslušal, bral o njih, vendar so to samo sanje ljudi, ki sovražijo napor osebne evolucije. Enostavneje je nakladati, kot delati.

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Nakladaš. Višja zavest ne pomeni, da lahko počneš, kar ti kane v betico. Moralni sistem je zato, da organizem socialne družbe postane znosno okolje za vse vrste ljudi. Osebnostna rast moralo nadgradi z etiko. Etični človek ne deluje na osnovi palice in korenčka, temveč zaradi spoznanja o naravi neprekinjenega božjega razodevanja postane aktivni udeleženec tega razodevanja. Za etično delo je potreben napor, kar je tebi v zvezi z osebnostnim razvojem najbrž precej tuje (vsaj tako je razvidno iz tvojega pisanja). Prav ali ne prav je stvar dinamike družbene strukture in ne kapric ljudi, ki se imajo za nekaj več. Kabalistični sistem osebnostne rasti (saj vem, ti ne rabiš osebnostne rasti, ker si baje že pameten privekal na svet) najprej gradi na moralnosti, katero nadgradi z etičnostjo. Nemoralen človek ne more napredovati. Sistem ga s svojo strukturo izvrže že na začetku. Višja zavest obstaja samo kot sanjski konstrukt in nič več. O raznih višjih inteligencah ipd. sem velikokrat poslušal, bral o njih, vendar so to samo sanje ljudi, ki sovražijo napor osebne evolucije. Enostavneje je nakladati, kot delati.

...evo vidiš kaj sem mislil prej x;)x

• 2 months later...

Skrivnost obstaja samo v času.

Imeti skrivnost - dogodek še trdneje vezati za izključno za čas.

Čas je vezan samo na prostor. Izven prostora ni časa, torej ni niti skrivnosti.

To ne pomeni, da gremo vsakemu neznacu izpovedovati vse svoje intimnosti. Lahko da je kak bljižnji celo ne bi prenesel.

Včasih primerno izbran čas ustvari večji učinek v prostoru. Gre samo za odločitev, kdaj komu kaj povemo.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

... kaj pa je potem z vsemi skrivnostmi, ki so nekoc v neki osebi še bile, dokler je še bla v prostoru, zdaj pa je ta oseba izven?
Če grem v skrajnost, potem nam po časopisih in revijah zgolj vsiljujejo razkrivanje takoimenovanih "skrivnosti" ljudi. Vsiljeno, naj me te razkrite podrobnosti zanimajo, čeprav me ne. Poleg tega me prepričujejo, da so skrivnosti, čeprav niso.

Zakaj bi me zanimale podrobnosti neke osebe, zakaj bi moral vse o njej vedeti? Če o njih ne vem nič, še ne pomeni, da ima karakter skrivnosti. Ta karakter "skrivnosti" daje dogodku oseba le v razmerju sama do sebe.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

• 4 years later...

Ne vem, sicer, v kakšni fazi je tema, ker se mi ni ljubilo prebrat 10 strani.

Mislim, da je na vprašanje o skrivnosti že na začetku odgovoril aakhut - ali je povedana skrivnost sploh še skrivnost. Če za skrivnost vesta dva, to ni več skrivnost. Tisti, ki hoče obdržati kakšno stvar kot skrivnost, je pač ne pove nikomur. Če jo pove enemu, je javna. Lahko računaš na moralo prejemnika informacije, ampak to je tako kot odpreti papagaju okno in pričakovati, da ne bo odletel.

Ponavadi je pa tako, da oseba, ki nekaj pove drugi in pri tem zabiča, da je to njuna skrivnost, to pove marsikomu. Gre za navadno izrabljanje oseb, pri čemer se skuša doseč povratno zaupljivost. Take je za nabunkat, ne pa se sekirat zaradi tega. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_evil.gif

Pregovor pravi "Če vesta dva, ve pol sveta"...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...