loncek1 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 jaz kar rada klepetam po telefonu. So prav posebni dnevi, ko mi to paše in kar padem v klepet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 heh.. kwa mam za nalozit, pa moram sibat glih... v zivo cveketat... 'se slismo'! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 zadnjic cvekam s prijateljico po telefonu, pa vmes enkrat pogledam kako dolgo je ze.. pa pise na telefonu 15 min... ker pac ur ne steje... sva zracunali in ugotovili, da je v bistvu 2 uri in 15 minut... Vcasih pase... ampak znam tud na hitro Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 Uf, jaz pa ful sovražim klepetanje po telefonu! No, kakšni prijatelci iz drugega kraja, s katero se ne moreva prav pogosto srečati v živo, še toleriram tako klepetanje. Ful pa mi gre na živce, ko me kliče ena, ki stanuje 300 m od mene, in potem naklada na dooooolgo in široooooko nepomembne stvari... Šele po večkratnih poskusih mi jo uspe prekiniti, vendar to traaaaaja. Zame je ful preveč že 5 minut po telefonu. Raje vidim, da pride k meni na kavo ali pa jaz k njej. Nekako se mi zdi butasto tišat slušalko na uho, buljit v zid in klepetat z nekom! Zame je telefon namenjen kratkim sporočilom, ki jih želimo ljudje prenesti drug drugemu - za klepetanje pa so domače terase, kuhinje, dnevne sobe ali kafiči, pizzerije, slaščičarne... Sogovornika rada gledam v oči, ker mi tudi njegova mimika kaj pove, pa tudi sama lahko s svojo mimiko povem, kar se z besedami ne da... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 halo? hehe.... aja spet ti.... ja.... ja.... ja.... to pa zhe ne....(fak....sm spet zajebu) ja..... seveda.... kaj?..... (ma ne she enkat) ja.... ja...... ok.... a ja?.... ja...... ok papa papa papa!!!! ......tudi to mine Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 Ja, enkrat sem klicala z GSM-a na stacionarno številko in se pogovarjala tam nekje 1 uro, razglabljala po telefonu na dolgo in na široko, spraševala čim več, kot da bi osebe ne videla ful časa (živi namreč v isti vasi kot jaz) misleč ,da kličem z navadnega telefona.Kar naenkrat se zavem, da v bistvu kličem z GSM-a.Račun je bil pa tudi kar simpatično veeelik.Odločila sem se, da se naslednjič odpeljem tja k tej osebi raje s kolesom-tudi zaradi kondicije . Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 hehe enkat davno nazaj sm se po navadnem telefonu menu z italijo (to je prouzaprou blo na TRIBUNI (shtudwentskim cajtng) in m mim je uspel s parimi klici tist, kar so se nekateri trudl kr neki mescou....cajtng je shu na kant.... ) ma lohk tut dolg jezik....che treba Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 11. junij 2003 Prijavi Deli 11. junij 2003 Rada klepetam, po telefonu ali pa v živo. Nima veze, sam da se dogaja. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 11. junij 2003 Prijavi Deli 11. junij 2003 včasih, ko sem bila še mlada , pubrtetnica, sem se obesla na telefon in čvekala in čvekala.no, tud sedaj se včasih naredi, da pogledam na telefon in ne morem verjetni, da je minilo že toliko časa. včasih paše čvek partija. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2003 Prijavi Deli 11. junij 2003 mick pa ti znash clo kej pametnga kle gor napisat ma tut raj kratko in jedrnato Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2003 Prijavi Deli 11. junij 2003 ja.....G point Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2003 Prijavi Deli 11. junij 2003 jst to vse solote chist nch zram ne rabm Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 11. junij 2003 Prijavi Deli 11. junij 2003 Sama nisem navdušena nad tem dolgim čvekanjem imam pa dve znanki, ki sploh ne nehata.Pokličeš, poveš, se dogovoriš in adijo ! Minuto nimaš kaj delat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 11. junij 2003 Prijavi Deli 11. junij 2003 "čuj, greva na pir, v Jazzu ob 20.00, ok, adijo". Mick , Tamara, Vanja, Aakhut Sam potlej ko smo na tistem pirčku, ja pol se pa lahko čveka tud tri ure. Drugače je pa takole dragi moji: EMŠO nas daje. Če bi mi imeli npr. 15 ali 20 let, pol bi tud po telefonu čvekali tri ure, da bi se zmenili za tisti pirček,..., no tam si pa pol ne bi nč več mel za povedat (tako danes izgleda v praksi pri omenjeni generaciji..)forumovci izvzeti... MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2003 Prijavi Deli 11. junij 2003 EMSHO se nam vsem z leti manjsha -ou je she prou micen Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. junij 2003 Prijavi Deli 11. junij 2003 oja, sam de se dughaja tut jest zlo rad gagam po fončku, sam de še kej zravm občutm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 13. junij 2003 Prijavi Deli 13. junij 2003 Ja Mucamaca kratko in jedernato, kaj nakladat, pol nakladat in se zadet ! Pa še paše pivo, hladno, Črni baron-brez heca Union ! Kako se rima ! LP! V! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 13. junij 2003 Prijavi Deli 13. junij 2003 da, da.take čvekače ma vas telekom in Mobite zlo rad Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. junij 2003 Prijavi Deli 13. junij 2003 Lepo prosim...kaj pa se da povedat u 5 min Mene ma Mobitel toooolk rad... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 13. junij 2003 Prijavi Deli 13. junij 2003 jaaaa obožuje te, piši jim, da jih maš tud ti rada, ker ti omogočajo svobodo komuniciranja kjerkoli kadarkoli................jeah svoboda ...............beh računi Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 ......beh računi... nekam veliki za tale čvek na LF... ...to zgleda neka obratnosorazmerna varinta z EMŠO... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 Mateja, sotrpinka, vsekakor računi naraščajo v skladu z aakhutovo teorijo! (definitivno ima prste vmes) MucaMaca Še SImobil se pali na mlade (ORTO -paket), pol pa vsi na sinove, vnuke in pravnuke nabavljajo telefončke. Glede na to, da se mi EMŠO manjša (v tej vročini mi gre že itak na otročje), bom vsak čas padla pod 27. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Včasih kot najstnica ceeeeeeeeeele ure.... na telefonu, je ata norel.. Zdej pa redko.. nekak.. se mi ne da no. Pa pol ko želiš nehat, pa se sogovornik še kaj spomni pa gre naslednjih 10 minut.. Se mi zdi da gre za brezveznosti... Včasih so nas valjda zanimale razno razne stvari, dogodki, ki so se drugim dogajali, kaj je kdo reku in kaj je pol ta oseba rekla nazaj, pa kam je šla kok je blo... zdej mi je prav malo mar.. Pač organiziraj si svoj life, pa se ti ne da poslušat drobnarij drugih.. No taka sem zdej...... Mogoče pa EMŠO (a že pr 28??) Hja bo že neki na tem... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 jaz sem pa zadnjič, v petek 13. z eno klegico 2 uri po telefonu čvekala, namest da bi posrpravljala in pakirala, ker sem šla na lepše čečz vikend, pa vam povem, da sem uživala 100 na uro. sploh ne vem, kdaj je minil čas. http://www.housing.si/images/sem_3SL2.gif Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 Imam (bivšo) sošolko z drugega konca Slovenije. Slišiva se 1 -2 krat na leto. Takrat čvekava tudo kakšno uro. Ddrugače imam pa še ene dve frendice, ko tudi ne znamo nehat. In včasih imam kaj za povedat, pa raje ne pokličem, ker vem, da imam premalo časa, tako se raje dobimo na kofetku. No, drugače sem kar disciplinirana. Svojo najstnico skušam malo skulirati, pa ji moram biti zgled... Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.