Skoči na vsebino

Klepetanje po telefonu

loncek1

Recommended Posts

heh.. kwa mam za nalozit, pa moram sibat glih... v zivo cveketat...

'se slismo'! x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

x:o)x zadnjic cvekam s prijateljico po telefonu, pa vmes enkrat pogledam kako dolgo je ze.. pa pise na telefonu 15 min... ker pac ur ne steje... sva zracunali in ugotovili, da je v bistvu 2 uri in 15 minut... x:o)x

Vcasih pase... ampak znam tud na hitro x^x

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Uf, jaz pa ful sovražim klepetanje po telefonu! :V:

No, kakšni prijatelci iz drugega kraja, s katero se ne moreva prav pogosto srečati v živo, še toleriram tako klepetanje. x:)x

Ful pa mi gre na živce, ko me kliče ena, ki stanuje 300 m od mene, in potem naklada na dooooolgo in široooooko nepomembne stvari... Šele po večkratnih poskusih mi jo uspe prekiniti, vendar to traaaaaja. Zame je ful preveč že 5 minut po telefonu. Raje vidim, da pride k meni na kavo ali pa jaz k njej. Nekako se mi zdi butasto tišat slušalko na uho, buljit v zid in klepetat z nekom! Zame je telefon namenjen kratkim sporočilom, ki jih želimo ljudje prenesti drug drugemu - za klepetanje pa so domače terase, kuhinje, dnevne sobe ali kafiči, pizzerije, slaščičarne...

Sogovornika rada gledam v oči, ker mi tudi njegova mimika kaj pove, pa tudi sama lahko s svojo mimiko povem, kar se z besedami ne da...

:vragec:

halo?

hehe....

aja spet ti....

ja....

ja....

ja....

to pa zhe ne....

(fak....sm spet zajebu)

ja.....

seveda....

kaj?.....

(ma ne she enkat)

ja....

ja......

ok....

a ja?....

ja......

ok

papa

papa

papa!!!!

:vragec: ......tudi to mine

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ja, enkrat sem klicala z GSM-a na stacionarno številko in se pogovarjala tam nekje 1 uro, razglabljala po telefonu na dolgo in na široko, spraševala čim več, kot da bi osebe ne videla ful časa (živi namreč v isti vasi kot jaz) misleč ,da kličem z navadnega telefona.Kar naenkrat se zavem, da v bistvu kličem z GSM-a.Račun je bil pa tudi kar simpatično veeelik.Odločila sem se, da se naslednjič odpeljem tja k tej osebi raje s kolesom-tudi zaradi kondicije x:Dx x:Dx x:Dx .

Yoko

:vragec:

hehe

enkat davno nazaj sm se po navadnem telefonu menu z italijo

(to je prouzaprou blo na TRIBUNI (shtudwentskim cajtng) in m mim je uspel s parimi klici tist, kar so se nekateri trudl kr neki mescou....cajtng je shu na kant.... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx )

:vragec: ma lohk tut dolg jezik....che treba

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

včasih, ko sem bila še mlada x:Dx , pubrtetnica, sem se obesla na telefon in čvekala in čvekala.

no, tud sedaj se včasih naredi, da pogledam na telefon in ne morem verjetni, da je minilo že toliko časa.

včasih paše čvek partija.

ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

"čuj, greva na pir, v Jazzu ob 20.00, ok, adijo".  x:)x

:palec: Mick :palec: , Tamara, Vanja, Aakhut :palec: :palec: :palec:

Sam potlej ko smo na tistem pirčku, ja pol se pa lahko čveka tud tri ure. x:Dx x:Dx x:Dx

Drugače je pa takole dragi moji: EMŠO nas daje. Če bi mi imeli npr. 15 ali 20 let, pol bi tud po telefonu čvekali tri ure, da bi se zmenili za tisti pirček,..., no tam si pa pol ne bi nč več mel za povedat (tako danes izgleda v praksi pri omenjeni generaciji..)

forumovci izvzeti...

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Mateja, sotrpinka, x:Dx x:Dx x:Dx

vsekakor računi naraščajo v skladu z aakhutovo teorijo! (definitivno ima :vragec: prste vmes)

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Še SImobil se pali na mlade (ORTO -paket), pol pa vsi na sinove, vnuke in pravnuke nabavljajo telefončke. Glede na to, da se mi EMŠO manjša (v tej vročini mi gre že itak na otročje), bom vsak čas padla pod 27.

Včasih kot najstnica ceeeeeeeeeele ure.... na telefonu, je ata norel.. Zdej pa redko.. nekak.. se mi ne da no. Pa pol ko želiš nehat, pa se sogovornik še kaj spomni pa gre naslednjih 10 minut.. Se mi zdi da gre za brezveznosti... Včasih so nas valjda zanimale razno razne stvari, dogodki, ki so se drugim dogajali, kaj je kdo reku in kaj je pol ta oseba rekla nazaj, pa kam je šla kok je blo... zdej mi je prav malo mar.. Pač organiziraj si svoj life, pa se ti ne da poslušat drobnarij drugih.. No taka sem zdej...... Mogoče pa EMŠO (a že pr 28??) Hja bo že neki na tem... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx
Mushi

jaz sem pa zadnjič, v petek 13. z eno klegico 2 uri po telefonu čvekala, namest da bi posrpravljala in pakirala, ker sem šla na lepše čečz vikend, pa vam povem, da sem uživala 100 na uro. sploh ne vem, kdaj je minil čas.

http://www.housing.si/images/sem_3SL2.gif

ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

Imam (bivšo) sošolko z drugega konca Slovenije. Slišiva se 1 -2 krat na leto. Takrat čvekava tudo kakšno uro. Ddrugače imam pa še ene dve frendice, ko tudi ne znamo nehat. In včasih imam kaj za povedat, pa raje ne pokličem, ker vem, da imam premalo časa, tako se raje dobimo na kofetku. No, drugače sem kar disciplinirana. Svojo najstnico skušam malo skulirati, pa ji moram biti zgled... x:)x
strelka

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...