MUCAMACA 22. junij 2003 Prijavi Deli 22. junij 2003 Zdaj ko imam ful za študirat, me pa kličejo prijateljice in čvekajo po pol ure.Mene roka booliiii! MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 22. junij 2003 Prijavi Deli 22. junij 2003 Pa odloži slušalko Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 Na bančnem računu greš lahko v minus, pri telefonskih pogovorih pa se račun samo veča. Tudi brez klepetanja je tu še vedno naročnina. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 ..in telefoni so obmolknili ob prvem molku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Kwa si izbrskal, Poki! Jaz sem bila vcasih po telefonu prava goflja! Ure in ure in ure so sle...Da ne govorim o tem, kako sem bila namazana z vsemi zavbami..... o tem pa ob drugi priloznosti.... kwa sem res vse! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Rada klepetam po telefonu in v živo! Na žalost se dolgi telefonski pogovori pokažejo na koncu meseca v obliki visokih številk. Ceneje in lepše se je dobiti s človekom v živo. Popiješ kavico ali pivo in se pogovarjaš, pogovarjaš, pa še energija lepše teče - ali pa sploh ne, ker oba pogruntata, da nista za skup in gresta narazen. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 najprej sem pizdiu.....zdej pa chist olajshanje....aakhut ostau brez mobija.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trixi 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Čvekarija po mobiju - posledica naše lenosti. Mene še mami po telefonu kliče, čeprav sva v isti hiši....Noro..... Citiraj ......Jaz sem tu za vas.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 najprej sem pizdiu.....zdej pa chist olajshanje....aakhut ostau brez mobija.... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.