Skoči na vsebino

Venera v kozorogu

Tamburin

Recommended Posts

• Komentarji 82
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x^x Venera v Kozorogu?

Hm, odvisno od tega, kdo opazuje.... za nekoga je ta venera zanimiva, ker ni preveč sladkobna. Bolj ko je kdo romantičen in zasanjan, sumim, da bo taka Kozja venera delovala.. mrzlo.

Garantiram, da ni hladna, ampak recimo temu, da imamo dolge intervale... preden se odločimo pokazat kako koga obožujem-o... Lahko rečem zase, da se ne zbližujem z drugimi na osnovi njihovih besed, ampak dejanj. Torej cenim zanesljivost in odgovornost.

Res, če je še sonce v Kozorogu.. po je še bl tku.

Ampak, ne pozabite, da ima Kozorog poleg kozje glave, tudi Ribji rep...

Z leti pa itak, da smo "zmeri bulši". x:o)x

Deli na socialnih omrežjih

• 2 years later...
Jaz tudi...velikokrat se govori o čustveni hladnosti , ko ima človek venero v tem znamenju.Jaz bi rekla vtis te hladnosti je prisoten, ne pa hladnost kot taka. Jaz mam tam tud luno( sonček je strelec pa merkur tudi), vendar se mi zdi da čustva precej intenzivno doživljam, je pa res da jih znam zelo dobro skriti, ...hm znam :inocent:, v bistvu jih skrivam nehote.Če jih odkrivam z besedami se čutim osladna in sem rajši tiho in namesto tega naredim kašno dobro delo in predvsem sem ful lojalna pa ne egoist(to naj bi blo značilno za kozoroge).Je pa res da da enim ni dovolj, da si tam ko te rabijo, da si iskren, da spravljaš ljudi v smeh itd, temveč pogrešajo tudi nežnost, kjer sem pa jaz precej nerodna( lahko povem dvajset vicev in lastnih duhovitosti, pobožat človeka pa mi je težko, tega nikoli ne naredim spontano, to je problem). Pa škrta in starokopitna tud nisem, čeprav sem nervozna, ko sem brez denarja( to pa najbrž tud kašna riba,ki ji ta plat baje ne pomeni dosti) . in padem v depresijo če nimam kaj "delati"(za denar).Je pa kar težko s tako kombinacijo, k se včasih prav zavedam da bi strelec šel naprej, kao dej kaj te briga kar bo pa bo, kozorog pa se prlepi na vrh gore in noče it dol, naprej, kamor koli... kar neki tuhtam po drugi strani se zavedam, da nima pomena:vragec:malcce shizofreno v zlo laičnem pomenu , da se razumemo.

...SODNE IMAM V DEVICI, ASC V LEVU, VENERO V LEVU IN V 12 HIŠI....

Spodnja odstvka sem zasledila na netu..

Venera v Levu

Z Venero v Levu ste zelo strastni, ampak z prizvokom nežne nežnosti in ljubeznivih občutkov. Ognjen in velikodušen karakter z velikim ponosom. Ljubezni ste zelo naklonjeni, kakor tudi lepoti, zabavi in luksuzu. Visoko vrednotite lepe obleke in dobro hrano.

Venera v 12. hiši

Če ima Venera v 12. hiši slabe aspekte imate veliko nasprotnikov in sovražnikov. Nagnjenost k tajnimi ljubezenskimi aferami, ste nezvesti, ljubosumni, imate moralne konflikte ali nagnjenost k preverznosti. Dobri aspekti tu k Venera pa kažejo na strmenju k izravnavi, harmoniji, ter notranjemu ravnovesju. Vse moči so usmerjeni k premostitvi nasprotij. Nagnjeni ste lahko k dejavnostim, ki imajo le malo stika z javnostjo (sanatorij, zaprtega tipa hiš ali ustanov, bolnice, internati, dobrodelne ustanove ali vzgojne ustanove).

Z astrološkega vidika in iz moje karte lahko povem le, da venera tvori kvadrate, konjukcijo in sekstil....ne vem razložit teh pomenov

..kaj pa vem, baje sem sicer družabna, a nekateri me primeejajo celo z "ledeno goro"..... hmmmm mogoče res, a če komu "uspe" saj malce stopit to "ledeno goro" ...... je pa res, da sem do moškega sveta precej nezauplljiva, kritična.......

...bi se morala spremeniti??...ne, zadovoljna sem.. :)))...sem navajena , da mislim s "svojo glavo".. x:Dx x:Dx

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

še eno vpr. mogoče je že kje odgovorjeno, vendar ne najdem. Baje konjunkcija med luno in venero ugodno vpliva na ljubezenske zadeve :2src: , seksualnost, vendar je pr meni to pač v kozorogu pa ne vem kaj bi utegnila pomeniti ta konjunkcija, je sploh ugodna v tem primeru? :inocent:

ker jaz je ne občutim kaj preveč glede na to da pogosto zmrznem ravno na tem področju, drugje pa nimam problemov. (navezovanje prijateljskih stikov, učenje, delo, itd)

ker jaz je ne občutim kaj preveč glede na to da pogosto zmrznem ravno na tem področju, drugje pa nimam problemov. (navezovanje prijateljskih stikov, učenje, delo, itd)

:palec: :palec: Saj si sama prav napisala, poglej še, kako je tale konjukcija aspektirana še s kakšnim planetom?? Če bi bila ta konjukcija kje drugje, potem ne bi kar tko primrznila. x;)x

ta konjunkcija kvadrira saturn, kar se mi ne zdi lih kul in ascedent (obadva v tehtnici), poleg tega pa tvori še trigon z marsom v devici.Pa sekstil z jupitrom v škorpijonu(če ma to sploh kej veze )In vse te reči se vrtijo okoli sonca v strelcu x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>ta konjunkcija kvadrira saturn, kar se mi ne zdi lih kul in ascedent (obadva v tehtnici), poleg tega pa tvori še trigon z marsom v  devici.Pa sekstil z jupitrom v škorpijonu(če ma to sploh kej veze )In vse te reči se vrtijo okoli sonca v strelcu x:Dx

Ja saturn v kvadraturi z luno in venero je kar precej zatežen pri izkazovanju in prejemanju čustev, vendar ti mars in jupiter precej pomagata, tako, da ni za obupat. x;)x

Lunca, hvala za dvig morale, ja obupala ne bom x!x , sej se mi je že parkrat podrl svet zarad teh čustvenih nevšečnosti in neuspešnih ulovov, vendar sem se še zmeri pobrala in se navduševala nad novo osebo, tko ful zapeta spet nisem da ne bi nikoli dala vedet človeku da mi je všeč. Mogoče to storim precej brez takta.Preveč direktno, da sploh ne zveni resnično.

Glede saturna pa, je v levu zdaj ne?Ne vem zakaj, vendar se počutim nekam manj obremenjeno kot še do junija, sicer odvisno kje je luna, če je v raku grem kmal delat samomor... x;)x

[Ne vem zakaj, vendar se počutim nekam manj obremenjeno kot še do junija, sicer odvisno kje je luna, če je v raku grem kmal delat samomor... x;)x

Dons je luna v tvojem sedežu, v kozlu, verjetno pa res, kadar je v občutljivem raku, marsikdo takrat bolj obupava, je pač luna v pravem znaku in na plodnih tleh se rada joka. x;)x

Filing, ki ga povzroči tudi sprememba saturna iz raka v leva bo sigurno opazna. Najbolj bodi pozorna na zdravstvenih težavah. Saturn v levu bo prinesel veliko srčnih obolenj, dočim v raku je prinašal precej težav z želodcem, živci in mehkimi tkivi.

ja od včeraj se kar ok počutim, umirjeno.Glede vpliva sat-rak bo pa kar držalo, da so zadnje leto precej trpeli živci in želodec(sploh junija sem že skor šla na sintetična pomirjevala in zgolj iz principa ostala pr kamilcah in kašnemu pivu..., ), pa ne samo moji, kar dost mojih znancev je tarnalo zaradi nespečnosti, zaskrbljenosti...po novem letu sem z desetih čikov na dan nevem zakaj prešla na 20-30 plus tega da sem hodila trikrat na teden na aerobiko...Da me ne bo kap zdej v levu, sm se pa odločla nehat kadit in rajši na jutranji tek namest čik. x;)x sicer sem še mlada, 24 bom

24 let, pa tolk kemije že vase mečeš? huh...

sicer pa mene tud prebava daje zadnje 2 meseca...ne upam, nikamor it, kjer ne bi bil zravn kak wc

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

ok kaj pa ce ma tip venero v kozorogu, sonce v skorpiju, acsendent v strelcu in luno v levu? Pa vem da ima v natal chartu 5 skorpijotov(intelekt,medium coeli...) glavaboli.
velike sanje malega vesolcka

zgleda na izi, faca( sploh če ma še merkur v strelcu, rad klepeče), v resnici pa je zaj...no lah bi rekli precej časa človk rabi, da mu pride do dna, oz. verjetno nekatere stvari bo kar za vedno obdržal zase. Še enkrat: v mehiških nadaljevankah sigurno glavni patetični liki nimajo venere v kozorogu.K ta venera nardi, ne pa govori. In če joče, joče sama. Recimo tko.

<{POST_SNAPBACK}>Vraga, sam si izbiras zivljenje, tud jaz ne verjamem v to....

Vse bolj se mi zdi, da gre pri vsme skup samo za neke pokazatelje, vplive...In da imamo niti v lastnih rokah, njihova dolzina pa je odvisna od nasega nacina razmisljanja in odlocitev

To, Mantis. :palec: x^x Jaz se tudi s takim razmišljanjem tolažim in predvsem borim, da max omilim, kar mi je v karti nakazano. x^x :vragec: :sori: x^x

Tule gori je navedba VE v slabem aspektu s SA kot možnost za celibat.

Po mojem to ni dovolj, treba je še kaj drugega. (Kar je v postu sicer omenjeno, zato samo dodajam.)

Kajti za npr. VE 180 SA je čisto dobra razlaga, da je taka oseba glede ljubezni IZBIRČNA.

(Čisto možna posledica pa je ljudsko reklo "Gdor zbira, zbirk dobi." Kar pomeni, da se na koncu poroči brez prave ljubezni. Kar je čisto dober VE 180 SA, anede.)

x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...