Skoči na vsebino

Venera v kozorogu

Tamburin

Recommended Posts

Evo čart, en šolski primer celibata.

Kako je pod groznim vplivom ultra zaščitniškega očeta (pa mame tudi)- dec ostal sam (ker staršem nobena ni bila všeč :xx!: ...)

Od te hiper protekcije, prisile v lajf strogo s starši, nobene avtonomije, nobenega svojega hotenja, nič od nič :O: je človek (stavim glavo) psihosomatsko bolan že toliko časa, da je že kakšno leto v invalidski penziji :eek: (povsem najasno je, kaj mu sploh je- no, v tako penzijo je šel pa ker ima enega strica...ma ni to point)

:xx!:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 82
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Džizes, Ruby72, kje s pa tega staknla?

Krasen eksemplar principa "bi pa ne bi" - Saturn 0 Mars v kotu velikega trigona in istočasno T-kvadrata. Pa še na vrhu druge hiše - denar kot kompenzacija. Ziheraš dvesto na uro. Oče, tradicija, "kaj bodo rekli", varnost pa še kaj - in tip bo ostal sam. Ribi v peti hiši + Neptun v dvanajsti oz. na koncu dvanajste! = ostal bo sam, ne da bi vedel, zakaj.

Kako bo ta možak končal? ME vl08 neasp. v Vodnarju, NE pa na koncu 12. hiše - se bo utopil ali nažrl tablet?

En čink mlajši od mene pa že v penziji ...

Če se odseli v Bolivijo, ima vsaj nekaj šans. Pa slika krave pa ovce tam po pašnikih pa malo koke tu in tam, za boljši ambažur. Al gre pa ribe lovit na norveško ladjo. Pa šnopček al dva zjutraj za moč, tako kot vsi (smrdljivi, kosmati in grobi) kolegi. Al pa kaj takega ...

<{POST_SNAPBACK}>A je kdo tipcka vprasal, ce lahko objavi njegove podatke?

Ne verjamem, da bi lepi tranziti kaj koristili; za spremembo so boljse opozicije.

Tip bi bil zelo dober menih, ce bi razvil socutje in socutenje..

Sedna, zakaj MENE ne vprašaš, če je 'tipček' dovolil objavo svojega čarta?

Glede na to, da ni prvič, da se na kvarno in sprenevedavaje spotakneš ob moj post, in predvsem tvoj stil nedorečenega pisanja, ki škodoželjno cika na nekaj, poraja sum, da se od nekod že poznava :sniky: :xx!:

Isto kozlanje, drugo pakovanje xg:Dx

P.s. Dobronameren predlog: v izogib nizki kulturi občevanja na LF-ju, se prosim izogibaj komentiranju mojih postov.

Jaz se ponavadi ne vmešavam, pa tudi pojma nimam kaj se greste med sabo, ampak se mi pa zdi, da bere vaše komentarje veliko ljudi, tudi če niso prijavljeni na forumu, morda tudi ljudje, ki imajo podobne pozicije planetov in začnejo marsikaj sklepati. Morda tudi lastnik tega charta, predvsem če je iz Slovenije. Četudi ga kdo od vas pozna in 've, da ga astrologija ne zanima', kljub vsemu verjamite imamo ljudje veliko skrivnosti :vio: (Tudi zame ljudje, ki me poznajo ne bi nikoli rekli, da me astrologija zanima, pa me). Torej z veseljem in z odprtimi očmi berem vaše komentarje, vendar vsako znanje naj bo etično :palec:

Brez zamere! x;)x

Lp, Cat

<{POST_SNAPBACK}>Sedna, zakaj MENE ne vprašaš, če je 'tipček' dovolil objavo svojega čarta?

Glede na to, da ni prvič, da se na kvarno in sprenevedavaje spotakneš ob moj post, in predvsem tvoj stil nedorečenega pisanja, ki škodoželjno cika na nekaj,  poraja sum, da se od nekod že poznava  :sniky: :xx!:

Isto kozlanje, drugo pakovanje  xg:Dx 

P.s. Dobronameren predlog: v izogib nizki kulturi občevanja na LF-ju, se prosim izogibaj komentiranju mojih postov.

Zanimivo,

nisem vedela, da se spotikam ob tvoje poste. Ob nobene poste se ne spotikam..

Kje je pa tvoja Venera/Mars? Meni je tvoja reakcija smesna.

To je cista zafrkancija, igra. Jaz se ucim. Tudi komuniciranja.

Nekateri znajo obtoziti.

Sem radoveden clovek, zato sprasujem, nikoli na nic ne namigujem. Namigi so v posameznikovi glavi.

Je kdo tukaj slucajno zaznal, da se spotikam cez ruby72 ali kaksen je ze njen nick?

Mogoce raje kaj bolj konstruktivnega: bi bila lahko Venera v kozorogu tudi tole?

Zbiratelj starin, se pocasi zaljublja, odmaknjena, hladna, zahtevna ljubezen, izbircen, nezaupljiv, ljubi arhitetke in racunovodkinje, zenske s kamni - po moznosti zlahtnimi..hehe, tradicionalen, etno umetnik, kalkulirana ljubezen, vnaprej dogovorjen zakon (ha! tega ni vec pri nas..ali se motim?) obozuje ure, ura kot fetish, the ultimate fashion statement, ljubezen na tezaven nacin in dolgi rok, cez sedem gora in sedem voda..vsaka stvar ob svojem casu..umetnost casovnega planiranja, plays hard to get zato ekstremno privlacen, ljubi starejse, ljubezen kot poslovni dogovor, vzdrzevani ljubimec, sadomazohizem, priveze k postelji, pozno razvije kapaciteto ljubezni, zimska idila..gola je bila, ljubezen v hibernaciji, umetnost prezivetja v tezkih okoliscinah, ljubezen/umetnost je edini nacin prezivetja, tisti, ki prezvi, je ljubljen, roze v snegu, jagodni sladoled, cokolada z lesniki- zdrobljenimi.

Ljubeznivi tezak, you can allways rely on me, za zensko najboljsi prijatelj, to good to be forgotten..

En lep dan vsem in strpnost do drugacnosti xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>Celibat : venera v neg. aspektu s saturnom, sploh ce je sonce, luna ali venera v kozorogu.

Ali pa venera v vodnarju v povezavi z neptunom. Mocna znamenja kozoroga in vodnarja, poleg kotnega saturna.

Haha...

Saturn kvadrat venera

mars konj. saturn

saturn v 10. hisi

Celibat jap... sam ne se takoj... x;)x x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Džizes, Ruby72, kje s pa tega staknla?

Krasen eksemplar principa "bi pa ne bi" - Saturn 0 Mars v kotu velikega trigona in istočasno T-kvadrata. Pa še na vrhu druge hiše - denar kot kompenzacija. Ziheraš dvesto na uro. Oče, tradicija, "kaj bodo rekli", varnost pa še kaj - in tip bo ostal sam. Ribi v peti hiši + Neptun v dvanajsti oz. na koncu dvanajste! = ostal bo sam, ne da bi vedel, zakaj.

Kako bo ta možak končal? ME vl08 neasp. v Vodnarju, NE pa na koncu 12. hiše - se bo utopil ali nažrl tablet?

Madonca... skor kokr bi svoj chart gledu... sam da je pr men ocitno kariera kot kompenzacija...

Kje bom pa jest koncal vl.8 -merkur v 9., kjer je tudi jupiter, luna in sev. cvor, merkur trigon asc./uran... na konc bom verjetn uteho nasel v kaki filozofiji/religiji...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Mam oboje... mars v neg. aspektu s saturnom-konjunkcija 2 malefikov :xx!:...in venerco in sonck v kvadratku z obema pa se v opoziciji z neptunckom :xx!:

Jap na murju... sm mal plavau jap... 1 teden... neverjetn kaj vse clovk posteka v 1 tednu brez novih informacij...

Frank Zappa

• 2 weeks later...

hm...prebiram vse te vaše venere v kozorogu in podobne zvezdice....

pri meni je šele hudo...

ko imam....

sonce-kozorog

luna-devica

ASC-škorpijon

merkur-kozorog

venero-kozorog

marsa-tehtnica

jupiter-lev

saturn-ribi

uran-devica

neptun-škorpijon

pluton-devica

naj vam povem,da sem zelo..zelo..zelo romantična duša....rada ljubim vse kar me osrečuje....in sem neverjetno ambiciozna....do sedaj..vse kar sem si zadala v življenju sem z vstrajnostjo dosegla...

v sexu pa...hm..no ja... x:Ix ....uglavnem zelo zelo hot.... :2src: xDDx

Samo,če ljubimo smo nesmrtni

v sexu pa...hm..no ja... x:Ix ....uglavnem zelo zelo hot.... :2src:  xDDx

Ce si pa s takim combom v sexu zelo, zelo hot... pol morta bit venera pa pluton v trigonu in venera in mars v kvadratku..tko bi se nakako slo... ker po znakih sodec ne ravno, no... to da si achiever s tolk zemlje pa zeeelo verjamem...

Frank Zappa

ti kr verjemi,da sem tudi hot...in zlo...za moj značaj skoraj nemogoče verjet..ampak je...:) x:px

kaj čmo..včasih se tud zvezdice mal čudno postavijo..alpa jih mi obrnemo po svoje xrolleyesx x8Dx

naj vam povem,da sem zelo..zelo..zelo romantična duša....rada ljubim vse kar me osrečuje....in sem neverjetno ambiciozna....do sedaj..vse kar sem si zadala v življenju sem z vstrajnostjo dosegla...

v sexu pa...hm..no ja... x:Ix ....uglavnem zelo zelo hot.... :2src:  xDDx

x:Dx x:Dx Če si v seksu hot, potem temu botruje tvoj ASC v škorpionu, kajti luna v devici večkrat preveč dlakocepsko in kritično ocenjuje tistega nad ali pod tabo, sonce v kozorogu pa tudi precej zrelo zre v svet, tako, da kolkr si hot ti to daje škorpion. x:Dx

lunca..

mi verjameš,da se mi prej ujame horoskop v škorpionu kot pa v kozorogu..in da se sama bolje najdem v škorpionovem značaju kot pa v kozorogovem...

je nekaj tudi kozorogovega...

ampak ko prebiram škorpiona....se mi zdi,kot da sem povsem drugi človek....

kar se pa sexa tiče....ajoj mati Marija. xrolleyesx... .nikad dosta... :2src: x:Dx ....

moj mož velikokrat odrajde pred mano v posteljo v upanju ,da zaspi predno pridem izpod tuša ven x:Dx

ker ve,da če ga dobim zbujenega ne bo imel miru :2src:

kaj čmo....pravijo da ponavadi žene boli glava. :o|o: ..jaz pravim da najboljše zdravilo proti glavoboli je dobro nori sex.... x:Dx ...sam kaj ko pa mi nihče ne verjame.... x;)x ...

zato pa mojega moža..ko ne najde izhoda...je glavobol še kako dobrodošel..ali pa

MA DEJ MATI...SEM UTRUJEN...BOVA JUTRI.... :C:

x:Dx x:Dx :palec: No vidiš da ni pravil. Kakšna uživancija bo šele, ko pride jupiter na tvoj ASC, x;)x

To, da se pa počutiš bolj škorpionka kot kozorog, pa se mi tudi zdi čist razumljivo, tudi jaz sem bolj vodnarske sorte kot ovnovske.

[se mi prej ujame horoskop v škorpionu kot pa v kozorogu..in da se sama bolje najdem v škorpionovem značaju kot pa v kozorogovem...

Tako Škorpijon kot Kozorog čustva in želje skrivata nekje globoko, globoko, Ampak ko to pride ven, je pa ludnica. Vulkan. Še posebej, če se Kozorog počuti varnega (se pravi, da ga ob njegovem izkazovanju čustev, želja in intime nihče ne bo ranil, prizadel) - potem meja ni ...

x:Dx

Pol je pa noro ...

x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Tako Škorpijon kot Kozorog čustva in želje skrivata nekje globoko, globoko, Ampak ko to pride ven, je pa ludnica. Vulkan. Še posebej, če se Kozorog počuti varnega (se pravi, da ga ob njegovem izkazovanju čustev, želja in intime nihče ne bo ranil, prizadel) - potem meja ni ...

Pol je pa noro ...

x;)x

****************************************************************** :palec: x:Dx

špica Bern....to je bil zadetek.... x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Tako Škorpijon kot Kozorog čustva in želje skrivata nekje globoko, globoko, Ampak ko to pride ven, je pa ludnica. Vulkan. Še posebej, če se Kozorog počuti varnega (se pravi, da ga ob njegovem izkazovanju čustev, želja in intime nihče ne bo ranil, prizadel) - potem meja ni ...

Pol je pa noro ...

x;)x

:wOOt:

Ja, pa če še nasproti stojita, Škorpijonka, nasproti pa skoraj trojni Kozorog, sočasno pa imata skupaj v konjunkciji Plutona :bomb:

...se skoraj nič dobrega ne more iz tega izcimit, še posebej če tak Kozorog ugotovi, da je Škorpijonka ljubezen njegovega življenja, tista ta prava, evo ona. Ona in pika. :eek: :bomb:

:madpro:

Huh, jaz sem mislil Škorpijona in Kozoroga v isti osebnosti, ampak vidim, da nisem bil dovolj jasen.

Kar pa se tiče medsebojno, pa Škorpijon in Kozorog v principu sploh nista slaba kompozicija. Zelo veliko jih je takih, ki čisto dobro vozijo.

Kozorog je zadosti trezen, da Škorpijona ne prizadene, ta pa nima razloga, da bi pikal nazaj. Kozorog je bolj hladen, dokler ne ugotovi, da ga SC ne bo prizadel, če se čustveno odpre, potem pa se sprosti in je dovolj vroč ter vztrajen tudi za Škorpijona. Ta pa tudi ga nima namena jeziti kar tako, saj v nasprotnem primeru ne bo seksa, to pa je za SC kar visoka cena.

Čista simbioza, če sta le malo pametna.

Problem nastane le, ča gre za SC samouničevalnega tipa ali pa če se CP ne zna odpovedati omejevanju partnerja in pretirani strogosti. Ampak v tem primeru niti ne prideta skupaj ...

:palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...