Skoči na vsebino

Venera v kozorogu

Tamburin

Recommended Posts

• Komentarji 82
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

xDDx eh, pr škorpijonki, so tud vodnarji čist predvidljivi, pa čist zadovoljno "prizemljeni" xDDx x:Dx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Hm, če sta pametna, potem ne. Ker se jima ne splača.  x:Dx

Baš tako. x^x

Ne splača se, ker Škorpijonka doda v župo še svojo pridno, marljivo, dosledno in temeljito deviško Luno.

To je praktična in nič labavo/sanjava Luna, ki ve, kako se določenim stvarem streže. Kozliček pa kar zamekeče od zadovoljstva- češ, dobra gospodinja, pa še lepa in urejena za svoj denar :o|o: :vragec: -to je prava stvar. :o|o:

Čista pogodba, s 100 klavzolami, doteranimi v nulo.

Samo... xrolleyesx ...where is love? :eek:

Pa Venerca v tehtnici, ki ljubi oz. nujno rabi samo lepe stvari, nakit, obleke, čevlje, kozmetiko, dolge vikende, občudovanje, udvarjanje, krasno bivališče, poroko, garantiran nadstandard in šepetanje na svileni blazini.....:fiju:

Jaz sem Kozorogica, Venera in Merkur tud tam... Ok, Luna v Ovnu...

ampak, da ima pa tip Mars v Kozorogu, mi pa sploh ni pasalo... uf... obseden s seksom, slabim seksom, tako avtomatično... :o|o:

<{POST_SNAPBACK}> Kar pa se tiče medsebojno, pa Škorpijon in Kozorog v principu sploh nista slaba kompozicija. Zelo veliko jih je takih, ki čisto dobro vozijo.

Kozorog je zadosti trezen, da Škorpijona ne prizadene, ta pa nima razloga, da bi pikal nazaj. Kozorog je bolj hladen, dokler ne ugotovi, da ga SC ne bo prizadel, če se čustveno odpre, potem pa se sprosti in je dovolj vroč ter vztrajen tudi za Škorpijona. Ta pa tudi ga nima namena jeziti kar tako, saj v nasprotnem primeru ne bo seksa, to pa je za SC kar visoka cena.

Čista simbioza, če sta le malo pametna.

Problem nastane le, ča gre za SC samouničevalnega tipa ali pa če se CP ne zna odpovedati omejevanju partnerja in pretirani strogosti. Ampak v tem primeru niti ne prideta skupaj ...

:palec:

Potrjujem, kar si napisal. Oba sva zelo resna osebka - v smislu, da ne marava prizadeti, niti biti prizadeta. In sva zelo spoštljiva drug do drugega.

On res ni sumničav Škorpjonček, ima veliko v Raku - je zelo crtek. Jaz mu popolnoma zaupam, zato ima vso svobodo, jaz pa tudi. Končno je pa v Compositni karti sedma hiša v Vodnarju.

Zelo lepo se imava, najbolj ko sva sama!!!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...