loncek1 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 potrebujem en dober nasvet, kako čimlažje prenesti te vročeee dneve??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 klima Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 ztjuri koj prezrači in pusti rolete spuščene preden odideš na delo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 Poko, pr meni niti to ne pomaga! Grooooza, kako je danes vroooooče!!! Niti zvečer se ne shladi! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 odpri hladilnik, glavo not ftakn in Huraaa........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 Dobra pogruntavščina Pokowc! Moj nasvet:En dober tuš!!!Lahko tudi noge močit v zelo hladni vodi!In pri roki imet vrečko z ledom! Mogoče bo pomagalo! Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 Pa ne morem ves dan glavo v hladilnik tišat in noge v lavor! Je treba tud kaj delat! :o|o: Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 Ja, prav imaš Tamara.Mislila sem na čas, ko prideš z dela in mogoče ko si privoščiš kratek odmorček! Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. junij 2003 Prijavi Deli 13. junij 2003 Tamara...najbolj pomaga vroč...ne hladen tuš...in skodelica toplega čaja... Preverjeno... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2003 Prijavi Deli 13. junij 2003 Ja - Astra ima prav...Vroc metin caj. Z meliso. Zakon. Nekje pa snopcek - res, brez zafrkancije...V Turciji ti v najvecji vrocini ne bo nihce ponudil mrzle vode ali piva... pac pa vroc metin caj in ta kratkega. Pa Pokowc ima prav - sam je pozabil omenit, da je treba vrata in okna zapret in ne samo zatemnnit - pustis lahko samo picek, da krozi zrak. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 13. junij 2003 Prijavi Deli 13. junij 2003 Ja - Astra ima prav...Vroc metin caj. Z meliso. Zakon. Nekje pa snopcek - res, brez zafrkancije...V Turciji ti v najvecji vrocini ne bo nihce ponudil mrzle vode ali piva... pac pa vroc metin caj in ta kratkega.Preverjeno tudi v Tuniziji vsi pijejo pravi čaj z meto ali pa brez. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2003 Prijavi Deli 13. junij 2003 ... Je pa res neznosno... da je bilo ze ob pol osmih zjutraj totalno puhtece in nobene svezine - se prezracit se ni dalo... zdaj pa zdim v totalni temi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. junij 2003 Prijavi Deli 13. junij 2003 :xx!: tale vročina... sem pa kljub temu šla do pošte in zdržala tisto vrsto, da sem nekaj tolarčkov donirala... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2003 Prijavi Deli 13. junij 2003 Uhh... kok si pridna, Mateja... pa radodarna in vse... Jaz pa se psiholosko pripravljam, da grem v mesto in na banko in ce mi bo zneslo, na AMZS...Imam na sumu, da ko bo moja psiholoska priprava finito, da bo pa ura prepozna za banko, v vsakem primeru pa bo vse bolj vroce.Kar groza me je tega, da bi sla ven.Pa v avtu!Se sploh ne upam tjale dol pogledat, ko vem, da buta ze zdaj vanj sonce (ko so se za majhne pise sence ze zagrebli)... Grozotno. Jaz sem za zmerno sceno. SOVRAZIM vrocino in sovrazim mraz. Bolj vrocino, ker ne morem dihat, srce mi divje razbija... vsak dan pomislim - a dons me bo zadela kap? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2003 Prijavi Deli 13. junij 2003 Pa to jaz rabim!Kje dobis? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 13. junij 2003 Prijavi Deli 13. junij 2003 http://www.prepress-systeme.de/images/ventilator.jpg kako se znebiti pasje vročine Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. junij 2003 Prijavi Deli 13. junij 2003 samo upam, da se tale neznosna vrocina ne namerava v nase kraje preselit za zmeraj... tud jest nemorem dihat, pa srce razbija, pa slabo mi je... v sredo sem zletela skupaj v sluzbi (v razredih je 390 stopinj po tamalem), zdaj sem pa doma... vse zagrnjeno, ventilator šiba podnevi in ponoči... in cakam na tisto odrešujočo obljubljeno ohladitev Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 13. junij 2003 Prijavi Deli 13. junij 2003 Tako iz papirja smo dobili pri nas od zavarovalnice. Je pa možno tudi v teh večjih trgovinah ala Spar. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 13. junij 2003 Prijavi Deli 13. junij 2003 Najbolje je ALU.Se strinjam Za prvo silo pa je tudi kartonasta dobra. Ko jo nisem imela, sam preko šipe razpela kar zemljevid Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 13. junij 2003 Prijavi Deli 13. junij 2003 Dobi se tudi neka folija (tako kot tista, ki jo uporabljajo planinci), ki je čisto tanka, na eni strani zlata in na drugi srebrna in jo zložiš kot papir. Soseda jo ima polepljeno po oknih, da poleti ni vroče, pozimi pa toploto zadržuje. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rastko 13. junij 2003 Prijavi Deli 13. junij 2003 Vsi ki ne vzdržite ste vabljeni k meni na eno vožnjo z spačkom to je tapravo v teh dnehpač klima za socialce.....streho dol okno gor pa gasa....pa si že kot na čolnu.....pa smo spet tam ..........M:::::::R::::J:::E Citiraj *one love**one heart**one unity* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 13. junij 2003 Prijavi Deli 13. junij 2003 samo upam, da se tale neznosna vrocina ne namerava v nase kraje preselit za zmeraj... tud jest nemorem dihat, pa srce razbija, pa slabo mi je... v sredo sem zletela skupaj v sluzbi (v razredih je 390 stopinj po tamalem), zdaj sem pa doma... vse zagrnjeno, ventilator šiba podnevi in ponoči... in cakam na tisto odrešujočo obljubljeno ohladitev jaz imam pa veliko raj, da iz mene teče, kot pa da bi me zeblo. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. junij 2003 Prijavi Deli 13. junij 2003 tut ventilator računalnika dela vročino sej drgač pa mraz zlo bel sovražm kt pa vročino. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. junij 2003 Prijavi Deli 13. junij 2003 strupenega mraza tud ne maram :xx!: ampak takele vročine, ko mi je podnevi in ponoči prevroče in se mi zdi, da mi je že kri stokrat na dan prevrela (možgani pa sfuzlani še bolj kot sicer), to je pa :xx!: :xx!: :xx!: ja, poki, sem opazla, da je okol računalnika hothothot Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 13. junij 2003 Prijavi Deli 13. junij 2003 veš kako je fajn, ko sem doma na "vasi". Imam ponoči oken odprt in prav fajn spim! hiša iz ene strani obkrožena s hosto in res cool, dobesedno. se pa pozna razlika, če sem v mestu, pa grem dobov. Je ziher za kako stopinjco hladneje pri nas na vasi. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.