Skoči na vsebino

Vročina

loncek1

Recommended Posts

Ja - Astra ima prav...

Vroc metin caj. Z meliso. Zakon.

Nekje pa snopcek - res, brez zafrkancije...

V Turciji ti v najvecji vrocini ne bo nihce ponudil mrzle vode ali piva... pac pa vroc metin caj in ta kratkega.

Pa Pokowc ima prav - sam je pozabil omenit, da je treba vrata in okna zapret in ne samo zatemnnit - pustis lahko samo picek, da krozi zrak.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Ja - Astra ima prav...

Vroc metin caj. Z meliso. Zakon.

Nekje pa snopcek - res, brez zafrkancije...

V Turciji ti v najvecji vrocini ne bo nihce ponudil mrzle vode ali piva... pac pa vroc metin caj in ta kratkega.

Preverjeno tudi v Tuniziji vsi pijejo pravi čaj z meto ali pa brez. x:px

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

... Je pa res neznosno... da je bilo ze ob pol osmih zjutraj totalno puhtece in nobene svezine - se prezracit se ni dalo... zdaj pa zdim v totalni temi...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Uhh... kok si pridna, Mateja... pa radodarna in vse... x:)x

Jaz pa se psiholosko pripravljam, da grem v mesto in na banko in ce mi bo zneslo, na AMZS...

Imam na sumu, da ko bo moja psiholoska priprava finito, da bo pa ura prepozna za banko, v vsakem primeru pa bo vse bolj vroce.

Kar groza me je tega, da bi sla ven.

Pa v avtu!

Se sploh ne upam tjale dol pogledat, ko vem, da buta ze zdaj vanj sonce (ko so se za majhne pise sence ze zagrebli)...

Grozotno. Jaz sem za zmerno sceno. SOVRAZIM vrocino in sovrazim mraz. Bolj vrocino, ker ne morem dihat, srce mi divje razbija... vsak dan pomislim - a dons me bo zadela kap?

Picasso

samo upam, da se tale neznosna vrocina ne namerava v nase kraje preselit za zmeraj... tud jest nemorem dihat, pa srce razbija, pa slabo mi je... v sredo sem zletela skupaj v sluzbi (v razredih je 390 stopinj po tamalem), zdaj sem pa doma... vse zagrnjeno, ventilator šiba podnevi in ponoči... in cakam na tisto odrešujočo obljubljeno ohladitev :switz:

Najbolje je ALU.

Se strinjam :palec:

Za prvo silo pa je tudi kartonasta dobra. Ko jo nisem imela, sam preko šipe razpela kar zemljevid x:Dx

Dobi se tudi neka folija (tako kot tista, ki jo uporabljajo planinci), ki je čisto tanka, na eni strani zlata in na drugi srebrna in jo zložiš kot papir. Soseda jo ima polepljeno po oknih, da poleti ni vroče, pozimi pa toploto zadržuje.

Vsi ki ne vzdržite ste vabljeni k meni na eno vožnjo z spačkom to je tapravo v teh dneh

pač klima za socialce.....streho dol okno gor pa gasa....

pa si že kot na čolnu.....

pa smo spet tam ..........M::::O:::::R::::J:::E

*one love*

*one heart*

*one unity*

samo upam, da se tale neznosna vrocina ne namerava v nase kraje preselit za zmeraj... tud jest nemorem dihat, pa srce razbija, pa slabo mi je... v sredo sem zletela skupaj v sluzbi (v razredih je 390 stopinj po tamalem), zdaj sem pa doma... vse zagrnjeno, ventilator šiba podnevi in ponoči... in cakam na tisto odrešujočo obljubljeno ohladitev  :switz:

jaz imam pa veliko raj, da iz mene teče, kot pa da bi me zeblo.

ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

strupenega mraza tud ne maram :xx!:

ampak takele vročine, ko mi je podnevi in ponoči prevroče in se mi zdi, da mi je že kri stokrat na dan prevrela (možgani pa sfuzlani še bolj kot sicer), to je pa :xx!: :xx!: :xx!:

ja, poki, sem opazla, da je okol računalnika hothothot

veš kako je fajn, ko sem doma na "vasi". Imam ponoči oken odprt in prav fajn spim! hiša iz ene strani obkrožena s hosto in res cool, dobesedno. x;)x

se pa pozna razlika, če sem v mestu, pa grem dobov. Je ziher za kako stopinjco hladneje pri nas na vasi. x:Dx

ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...