pokowc 14. junij 2003 Prijavi Deli 14. junij 2003 Nastimam si etericna olja - zdajle imam mesanico grenivke in zajblja.jaa, to pa mora bit res krasno, sej diši skoz,ane...bom probau kuj k b magoče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 15. junij 2003 Prijavi Deli 15. junij 2003 Yes, je res.Tudi jaz sem to slišala, pa pol še sprobala.Vse mrzle sokove pa vodo- to je blo kr neki.Pol sem pa pojedla nekaj toplega na žlico, pa ni blo tko slabo.Kakšna topla juhica ali pa mineštrca, sigurno.Lažje je, če izenačimo znotraj in zunaj -nekako, pol ni takih razlik.Sem pa včeraj za zajtrk pila topel čaj, čeprav je bilo že vroče.Pa sem bla pol cel dopodne dokaj ok, mal švicala, ampak zakuhalo mi pa ni!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 Madona vroče in soparne dneve pa res ne prenašam. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Ampak včerej zvečer je blo pa božansko se šetat po arboretumu... mal dežek padal in veter pihal... skor, da me je clo mal zebl za kakšno sekundko... zdele pa grem spet v šolsko savno... mamo notr sam 276598 stopinj :xx!: Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Mateja, če odstopiš malo tvojih stopinj, ti pa jaz nekaj pisarniškega minusa. Pa saj hodijo po savni v ledeno vodo in na mraz Tu vsi prisegajo na polarne temperature. Bi mogla imet štumfe pa zimski pulover Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 mraz???!!!???Tina, srečnica, kaj bi dala za mičken mrazka dons sem vidla eno kolegico, da je kr bosa hodila po šoli Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 17. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2003 jaz sem se pa že tako adaptirala na vročino - v stanovanju 27.5 - 28.5 st. C, da me zdaj ko je ponoči 24.5 zebe . me že skrbi, kako bom prenesla ohladitev ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 Mateja, sem že poslala paketek mraza. Tebe pa prosim za kako stopinjo, ker mi je malo hladno. Toliko časa pa malo skačem, da se ogrejem Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 Ti si pa res expresna! Hvala za tole pošiljko mraza. Oooo, pa še dežek si zraven priložila Če ne bo šlo drgač s tole vročino, ti lastnoročno dostavim kalorifer. Lohk pa prideš k men na govorilne ure v šolo te bo zagvišn segrel Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 tale vročina mi je čist zmešala ritem... zdej sm normaln živa navsezgodej zjutraj pa pozn u noč... vmes pa kr neki Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 matejka to de si pozn v noch itaq najbl vazhn Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 čak, da prlezem do noči Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 ni,da bi,clovek.... predvecherom.... zhivel... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 jah, res ni, da bi ker pol lohk take pesmce ratajo kokr tistle tvoje tmle gor Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 gudi gudi sam tile Kebrčki mal preveč brenčijo okol Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 Temo NASVET DNEVA sem ze zadnjic mislil odpreti pa jo lahko tut kdo drugi!5) pred ventilator v prostoru si lahko aste tudi posodico z etericnim oljem, recimo meta, evkaliptus, etc..6) v prostoru namestite vec posod v katerih je voda (z etericnim oljem), saj bo le ta izparevala, in ker bo v prostoru bolj vlazno, bo tudi lazje ziveti...zanimivo... pejt pogledat 'Nasvet tedna' v napovedi tedenski... ah, ne mi zamert, pozabm;mam v glavi pa samo posredujem info. vrocina pac. se mi zdi, da vrocina sama se ni tako huda zadeva, temvec reagiranje in sposobnost misljenja, zivci, netolerantnost,etc... morda je v teh dneh vredno spomniti se miru, socutja,odpuscanja, tolerantnosti, sprejemanja.... se mi zdi, da se tolerantnost nekako v vrocini oza, zozuje,zato potrebujemo spremembe, negativne ione, zrak, kisik, etc...da se lahko spet razsirimo, dvignemo, dihamo, odpremo in potem jelazje, morda. dovolj miru vsem in veliko ljubezni zelim! aja, pa dovolj cisto crevesje!! namrec v crevesju se nahajapribl. 80% obrambnih telesc v telesu (menda); ki se seveda ukvarjajoz toksini, prostimi radikali, strupi..., in drugo...voda v medcelicnem prostoru pa jih ze cisti, se preden pridejo v celice.zivcnost, nesproscenost, etc.. pa lahko se bolj moti primerno delovanjecrevesja. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 Tamara...najbolj pomaga vroč...ne hladen tuš...in skodelica toplega čaja... Preverjeno... Astra...po možnosti hrano, ki hladi - jin: - sladek čaj- kefir- jogurt. ... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 hmmmm.... kdo zhe fasu klele HLADEN TUSH ma raj vrooooocheeeee Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 Včasih...tut hladen tuš...pride prav... V trenutku te strezni.... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 ja...na pohorju so to vchasih prakticiral... che she pa ne vem...pejt prevert Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 ahhhh, tele temperaturce pa že moje Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 27. junij 2003 Prijavi Deli 27. junij 2003 Mateja, pa ne preveč skakat. Ti bo spet vroče Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.